neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ναι απλα βαζω 3%Α, αναφερεσαι στο ποσοστο που εδωσα παραπανω
ναι απλα βαζω 3%Α, αναφερεσαι στο ποσοστο που εδωσα παραπανω
και γω εχω σαρκαστικο και καυστικο χιουμορ αλλα πιανει μονο στις πνευματωδεις,οι υπολοιπες δεν μου ξαναμιλανε
ναι απλα βαζω 3%
Ναι, ηταν σε πολυ δυσκολη θεση
Βελβυ, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ εκπροσωπεις τη μεση κοπελα και οτι ΔΕΝ γινομαι συμπαθης στις γυναικες, βασει του οτι δεν το παιζω γαμιας. Ή εστω, οχι συμπαθης με την εννοια που θα ηθελα- απεναντι σε μια κοπελα
Κι επιμενω οτι ειτε εχετε πολυ διαφορετικο χιουμορ απο το δικο μου, ειτε εχετε πολυ περιορισμενο χιουμορ (ως φυλο μιλαω)
τους εχεις πει και για τα τραβελακια πουστρακο ή τους το παιζεις αντρας ?εγω το εχω πει σε φιλες και το περιεργο ειναι οτι τα πουτανακια δεν μου ξαναμιλησαν ενω τις φυσιολογικες δεν τις πειραξε
πως με καταλαβαινεις ,πως με καταλαβαινειςκαριολες χρυσο μου τι περιμενεις..
Ναι, ηταν σε πολυ δυσκολη θεση
Βελβυ, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ εκπροσωπεις τη μεση κοπελα και οτι ΔΕΝ γινομαι συμπαθης στις γυναικες, βασει του οτι δεν το παιζω γαμιας. Ή εστω, οχι συμπαθης με την εννοια που θα ηθελα- απεναντι σε μια κοπελα
Κι επιμενω οτι ειτε εχετε πολυ διαφορετικο χιουμορ απο το δικο μου, ειτε εχετε πολυ περιορισμενο χιουμορ (ως φυλο μιλαω)
ουτε οι αντρες εχουν χιουμορλες και ολος ο κοσμος γυρω σου σφιζει στο χιουμορ... δηλαδη αν κανεις σε καποιον αντρα χιουμορ καυστικο το δεχεται χαλαρος; γιατι εχω διαφορετικη αποψη.
λες και ολος ο κοσμος γυρω σου σφιζει στο χιουμορ... δηλαδη αν κανεις σε καποιον αντρα χιουμορ καυστικο το δεχεται χαλαρος; γιατι εχω διαφορετικη αποψη.
εγω κανω κομπλιμεντα με σαρκασμο και ειρωνια ,αλλα οι περισσοτερες παραξιγουνται ...αλλα δεν θα επρεπε γτ παντα ειναι θετικα σχολιαΤι να σου πω. Εξαρτάται πώς το είπες. Δηλαδή αν ήταν σε φάση χιούμορ ή το είπες με προσβλητική χροιά. Εκεί πιθανότατα να άκουγες κανά καντήλι ή να σηκωνόμουν να φύγω ξέρω γω. Ή από τα νεύρα με πιάνουν τα κλάματα καμιά φορά.
Είναι γαμάτο να μην το παίζεις γαμιάς βασικά. Δεν ξέρω, με μπερδεύεις χαχα. Ή δίνουμε διαφορετικό ορισμό.
Το περιορισμένο χιούμορ ισχύει πάντως σε πολλές περιπτώσεις-δε σου δίνω άδικο σε αυτό. Αλλά αντίστοιχα και στους άντρες βέβαια.
σ εμενα γιατι δεν απαντας?κατι σε ρωτησα...εγω κανω κομπλιμεντα με σαρκασμο και ειρωνια ,αλλα οι περισσοτερες παραξιγουνται ...αλλα δεν θα επρεπε γτ παντα ειναι θετικα σχολια
σκασε χοντρομπινε μην σε παω πιπα κωλοσ εμενα γιατι δεν απαντας?κατι σε ρωτησα...
χεχεχεσκασε χοντρομπινε μην σε παω πιπα κωλο
ΥΓ Βελβυ, ποτε δεν προσβαλλω τους συνομιλητες μου
Ακομα κι αν τους θεωρω τελευταιους και γτπ
Δεν ειμαι αγενης
ουτε οι αντρες εχουν χιουμορ
εγω επειδη ειμαι σταρχιδιστης και τα λεω ωμα σε ολους ,με μισουν οι περισσοτεροι
τι να πεις
ετσι ακριβως.Eίσαι από τους ελάχιστους που δεν το παίζουν γαμιάδες μέσα εδώ και αυτοσαρκάζεσαι. Οπότε μόνο συμπαθής μπορείς να γίνεις.
Γιατί δεν λέμε ότι γαμάμε πουτάνες:
Γιατί αποκαλύπτουμε τι κάνουμε βράδια
για τα οποία δεν ξέρει καμία τίποτε.
Κι αυτό είναι κακό.
Μια γειτόνισσα που σε γουστάρει,όταν σε βλέπει να φεύγεις νύχτα,
καυλώνει. Φαντάζεται ότι είσαι μεγάλος γαμιάς, μπερμπάντης
και γκομενιάρης και γουστάρει τρελά.
Μουσκεύει την κυλότα για την πάρτη σου.
Αν ξέρει ότι μαλακίζεσαι σπίτι
ή αν σε βλέπει να φεύγεις λέτσος
ξέρει ότι αποκλείεται να γαμάς μουνάρες και ξενερώνει.
Οπότε παύει να γουστάρει.
Προσωπικά ακόμη και όταν πήγαινα σε κωλόμπαρα και στριπ
έφευγα πάντα στην τρίχα , ξυρισμένος , χτενισμένος και ατσαλάκωτος
και φρόντιζα να με βλέπει η γειτονιά ότι φεύγω.
Έτσι χτίζεις το μύθο!!!!