Νέα

θα αναφερατε σε γκομενα που θα ενδιαφεροταν για εσας οτι γαματε επι πληρωμη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.302
Πόντοι
7.885
Εγώ το λέω παντού ότι γαμάω επί πληρωμή :2funny: :2funny:,φίλους,φίλες,συγγενείς,γνωστούς :rockon: :rockon:.Γιατί να κάνω εξαίρεση στην γκόμενα :think:,έτσι κι αλλιώς κι αυτή λεφτά θα μου το τρώει,σιγά μην κάνει και παράπονα  :sunglasses: :sunglasses:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ναι μωρε, καλυτερα
Εγω ελεγα σε κατι γκομενες (ψιλοαδιαφορες ερωτικα) οτι παω σε πουτανες
Μου λεει η μια: "Γιατι το κανεις αυτο"? (εμφανως σοκαρισμενη- προβληματισμενη)
Και της απανταω
"Αμα μου καθοστασταν, δεν θα πηγαινα. Τωρα που το παιζετε δυσκολες, καπου πρεπει να γαμησω κι εγω, αντι να καθομαι να χανω την ωρα μου με σαλιαρισματα"
Αει στο διαολο!
Αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα αμα μιλας με τυπισσες που δεν σου αρεσουν. Κανεις τις καφριλες σου απροσκοπτα

Επισκέπτης
ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ: OΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ (ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΤΑ)!

:rockon:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Ναι μωρε, καλυτερα
Και της απανταω
"Αμα μου καθοστασταν, δεν θα πηγαινα. Τωρα που το παιζετε δυσκολες, καπου πρεπει να γαμησω κι εγω, αντι να καθομαι να χανω την ωρα μου με σαλιαρισματα"
Αει στο διαολο
!
Αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα αμα μιλας με τυπισσες που δεν σου αρεσουν. Κανεις τις καφριλες σου απροσκοπτα

:2funny: :2funny: :2funny: Αν το ειπες οντως αυτο εισαι μικρος θεουλης  :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι μωρε, καλυτερα
Και της απανταω
Αει στο διαολο!
http://[URL unfurl="true"]www.camaro5.com/forums/images/smilies/emoticon5.gif[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.meinelieblinge.de/images/smilies/old/e_respekt.gif[/img[/URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι μωρε, καλυτερα
Και της απανταω
Αει στο διαολο!
Αρχονταααααααααααααααα !!!!!!!!!

Τρελο respect !!!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι μωρε, καλυτερα
Και της απανταω
Αει στο διαολο!

:think:

Ε καλά που λέτε και ριστπέκτ οι άλλοι. Δεν τους έκανε και τα μούτρα κρέας ας πούμε. Άντε μια αμηχανία στην αρχή. Τίποτα περισσότερο.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Εγω δε θα το λεγα γιατι αν το πεις σημαινει ειλικρινεια.Και η ειλικρινεια πρεπει να υπαρχει μεταξυ ανθρωπων οχι οταν μιλας σε γυναικα

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Εγω δε θα το λεγα γιατι αν το πεις σημαινει ειλικρινεια.Και η ειλικρινεια πρεπει να υπαρχει μεταξυ ανθρωπων οχι οταν μιλας σε γυναικα

Γιατι οι γυναικες τι ειναι? Θερμοσιφωνα?  :idiot:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι μωρε, καλυτερα
Και της απανταω
Αει στο διαολο!

:grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ: OΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ (ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΤΑ)!

:sunglasses:

Φίλε Picker έχεις κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή σου;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ το λέω παντού ότι γαμάω επί πληρωμή :2funny: :2funny:,φίλους,φίλες,συγγενείς,γνωστούς :rockon: :rockon:.Γιατί να κάνω εξαίρεση στην γκόμενα :think:,έτσι κι αλλιώς κι αυτή λεφτά θα μου το τρώει,σιγά μην κάνει και παράπονα  :sunglasses: :sunglasses:

:grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
:2funny: :2funny: :2funny: Αν το ειπες οντως αυτο εισαι μικρος θεουλης  :cheesy:

1.63 παρακαλω
:2funny:
Όπως γινεται αντιληπτο, τυγχανει να μην κοβουν φλεβα οι γκομενες για παρτη μου, και πολλες φορες αυτο κατανταει διασκεδαστικο, γιατι τις κανω πουτανα αμα εχω κεφια.... (συμπυκνωμενα κομπλεξ που βγαινουν στην επιφανεια υπο μορφη χιουμορ/ ελλειψη της απαραιτητης αυτοπεποιθησης που σε κανει να το παιζεις γκομενος και κυριλε/ σοβαρος/θεσμικος τυπος).
Γενικα το να σοκαρω γυναικες ειναι απο τα αγαπημενα μου σπορ.  
Εχω πει και πολυ μεγαλυτερες χοντραδες, αλλα δεν ειναι του παροντος... (βαριεμαι)
Παρεμπιπτοντως, το καυστικο χιουμορ και γενικα η ευστροφια ειναι βασικα μειονεκτηματα απεναντι στις γκομενες, ή μου φαινεται?

Εμενα μου εχει βγει σε καλο ελαχιστες φορες- στατιστικα θα ελεγα 1% -

Αν μου ζητουσε καποιος να επιλεξω νεο εαυτο, θα ηθελα εμφανιση και μυαλο Brad Pitt
O Brad Pitt ποτε δεν θα ομολογουσε οτι εχει παει σε πουτανες
Το καταλαβαινετε, ετσι?
Η μεγαλη δυναμη συνεπαγεται μεγαλη ευθυνη....

ΥΓ Βελβυ, αυτες οι φιλες μου ηταν ετοιμες να βαλουν τα κλαμματα
Αλλα δεν μου κρατησαν κακια
Η ελλειψη μεγαλης δυναμης συνεπαγεται το ακαταλογιστο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γαμαμε πουτανες γιατι απλα μπορουμε, το καλυτερο ομως ειναι να τις κυκλοφορουμε εξω (προς θεου δεν λεω να γινουμε αγαπουληδες).Τα προσωπα των ελλεηνιδων οταν καταλαβαινουν οτι κυκλοφορουμε με πουτανες ειναι ολα τα λεφτα.

ΓΑΜΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΕΣ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1.63 παρακαλω
:2funny:
Όπως γινεται αντιληπτο, τυγχανει να μην κοβουν φλεβα οι γκομενες για παρτη μου, και πολλες φορες αυτο κατανταει διασκεδαστικο, γιατι τις κανω πουτανα αμα εχω κεφια.... (συμπυκνωμενα κομπλεξ που βγαινουν στην επιφανεια υπο μορφη χιουμορ/ ελλειψη της απαραιτητης αυτοπεποιθησης που σε κανει να το παιζεις γκομενος και κυριλε/ σοβαρος/θεσμικος τυπος).
Γενικα το να σοκαρω γυναικες ειναι απο τα αγαπημενα μου σπορ.  
Εχω πει και πολυ μεγαλυτερες χοντραδες, αλλα δεν ειναι του παροντος... (βαριεμαι)
Παρεμπιπτοντως, το καυστικο χιουμορ και γενικα η ευστροφια ειναι βασικα μειονεκτηματα απεναντι στις γκομενες, ή μου φαινεται?

Εμενα μου εχει βγει σε καλο ελαχιστες φορες- στατιστικα θα ελεγα 1% -

Αν μου ζητουσε καποιος να επιλεξω νεο εαυτο, θα ηθελα εμφανιση και μυαλο Brad Pitt
O Brad Pitt ποτε δεν θα ομολογουσε οτι εχει παει σε πουτανες
Το καταλαβαινετε, ετσι?
Η μεγαλη δυναμη συνεπαγεται μεγαλη ευθυνη....

ΥΓ Βελβυ, αυτες οι φιλες μου ηταν ετοιμες να βαλουν τα κλαμματα
Αλλα δεν μου κρατησαν κακια
Η ελλειψη μεγαλης δυναμης συνεπαγεται το ακαταλογιστο

Eίσαι από τους ελάχιστους που δεν το παίζουν γαμιάδες μέσα εδώ και αυτοσαρκάζεσαι. Οπότε μόνο συμπαθής μπορείς να γίνεις. :cheesy:

Να βάλουν τα κλάματα? :think:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Eίσαι από τους ελάχιστους που δεν το παίζουν γαμιάδες μέσα εδώ και αυτοσαρκάζεσαι. Οπότε μόνο συμπαθής μπορείς να γίνεις. :cheesy:

Να βάλουν τα κλάματα? :think:

Ναι, ηταν σε πολυ δυσκολη θεση

Βελβυ, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ εκπροσωπεις τη μεση κοπελα και οτι ΔΕΝ γινομαι συμπαθης στις γυναικες, βασει του οτι δεν το παιζω γαμιας. Ή εστω, οχι συμπαθης με την εννοια που θα ηθελα- απεναντι σε μια κοπελα

Κι επιμενω οτι ειτε εχετε πολυ διαφορετικο χιουμορ απο το δικο μου, ειτε εχετε πολυ περιορισμενο χιουμορ (ως φυλο μιλαω)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω το εχω πει σε φιλες και το περιεργο ειναι οτι τα πουτανακια δεν μου ξαναμιλησαν ενω τις φυσιολογικες δεν τις πειραξε

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι, ηταν σε πολυ δυσκολη θεση

Βελβυ, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ εκπροσωπεις τη μεση κοπελα και οτι ΔΕΝ γινομαι συμπαθης στις γυναικες, βασει του οτι δεν το παιζω γαμιας. Ή εστω, οχι συμπαθης με την εννοια που θα ηθελα- απεναντι σε μια κοπελα

Κι επιμενω οτι ειτε εχετε πολυ διαφορετικο χιουμορ απο το δικο μου, ειτε εχετε πολυ περιορισμενο χιουμορ (ως φυλο μιλαω)
και γω εχω σαρκαστικο και καυστικο χιουμορ αλλα πιανει μονο στις πνευματωδεις,οι υπολοιπες δεν μου ξαναμιλανε :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
και γω εχω σαρκαστικο και καυστικο χιουμορ αλλα πιανει μονο στις πνευματωδεις,οι υπολοιπες δεν μου ξαναμιλανε :2funny:

Α, αναφερεσαι στο ποσοστο που εδωσα παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom