Νέα

θα αναφερατε σε γκομενα που θα ενδιαφεροταν για εσας οτι γαματε επι πληρωμη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Αξιολύπητη σαν προσωπικότητα επειδή δεν σκέφτηκε ότι ΜΕΡΙΚΟΙ πάνε με πουτάνες? :idiot:

Μονο ΜΕΡΙΚΟΙ εεε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ενταξει αστο γαμα το....Δεν κανω μονομαχιες με ποστ...Βαριεμαι κατι που ειναι ανευ νοηματος...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αμ αυτο ειναι στα καλα καθουμενα! ναι αμε! γιατι οχι? δηλαδη τι πρεπει να κανω? τι νοημα εχει τοτε ολο αυτο? μηπως να το σχεδιαζω επι μηνες και καλα για να της το πω?:headbang: :headbang:

εννοω οτι το λογικο ειναι να εχει προηγηθει μια συζητηση...να σε εχει ρωτησει ή κατι τετοιο, να περασετε εξω απο κανενα στουντιο ή κατι τετοιο...στα καλα καθουμενα εκει που πινετε καφε δε βρισκω λογο να πεις "α ξερεις μωρο μου....παλιοτερα συνηθιζα να γαμαω σε μπουρδελα...θες να σου πω μερικες ιστοριες απο κει?"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ μένω αγάμητη και γκρινιάζω στα φόρα. :cheesy:
Aλλά δεν έχουν επισκεφτεί ΟΛΟΙ τα μπουρδέλα σε κάποια φάση της ζωής τους.

πιστευω οτι ειναι πολυ λιγοι αυτοι που δεν τα εχουν επισκεφθει...μα στο γυμνασιο...μα στο στρατο...ακομα και να μην "κολλησαν" οι περισσοτεροι εχουν περασει απο κει μια βολτα...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ μένω αγάμητη και γκρινιάζω στα φόρα. :cheesy:

Ρε Velvy σόρυ, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να ακούς γκόμενα να κλαψομουνιάζεται επειδή είναι μόνη.  :S Και ειδικά αν είναι εμφανίσιμη. Μην το κάνεις ποτέ αυτό. 'Ασε συμβαίνει τώρα με κάτι φίλες μου (βέβαια αυτές σου ρίχνουν +10) και συνδυάζουν την κλάψα αυτή με την κλάψα περί επικείμενου γεροντοκορισμού κλπ.  :P Απλά δεν παλεύονται..... :helpplea:

Και όχι τπτ άλλο ξέρεις αλλά ο ένας τους ξινίζει ο άλλος τους βρωμάει. Μια χαρά γυναίκες είναι. Αλλά δεν τους κάνει κανείς.  :S Ψάχνουν και αυτές το τέλειο. Αν δε τους μιλήσεις, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο! Καταλαβαίνεις.....   :cheesy:

Τώρα ο άντρας να έχει επισκεφτεί ένα μπουρδέλο ή ένα στούντιο είναι ότι πιο φυσιολογικό. Εντάξει και εγώ έχω φίλους που δεν έχουν πάει ποτέ. Οι περισσότεροι όμως ναι. Και μπας περιπτώση να απολογούμαστε επειδή θέλουμε να πάμε να γαμήσουμε χωρίς δεσμεύσεις κλπ είναι αστείο.  :grin: Ούτε λέμε ότι κάνουμε κανά άθλο. Αντρική φυσιολογική δραστηριότητα και συνήθεια είναι.  :)

Και πολύ σημαντική για έναν άντρα, για λόγους ψυχολογικούς και σωματικούς. Ο άντρας ακόμα και αν μια περίοδο της ζωής του είναι μόνος, δεν πρέπει να απέχει από το σεξ για μεγάλο διάστημα, μετά δημιουργούνται άλλα προβλήματα.

Ήμαρτον ρε κορίτσια, μην είστε τόσο κολλημένες.  :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εννοω οτι το λογικο ειναι να εχει προηγηθει μια συζητηση...να σε εχει ρωτησει ή κατι τετοιο, να περασετε εξω απο κανενα στουντιο ή κατι τετοιο...στα καλα καθουμενα εκει που πινετε καφε δε βρισκω λογο να πεις "α ξερεις μωρο μου....παλιοτερα συνηθιζα να γαμαω σε μπουρδελα...θες να σου πω μερικες ιστοριες απο κει?"

:grin:

Έχεις δίκιο είναι να το φέρει και η συζήτηση αλλά και πώς λες κάτι. Εγώ πάντως σε μια σχέση που το είχα πει, αντέδρασε πολύ φυσιολογικά. Βέβαια της το είπα με ωραίο τρόπο, εμμέσως πλην σαφώς .....  :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε Velvy σόρυ, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να ακούς γκόμενα να κλαψομουνιάζεται επειδή είναι μόνη.  :S Και ειδικά αν είναι εμφανίσιμη. Μην το κάνεις ποτέ αυτό. 'Ασε συμβαίνει τώρα με κάτι φίλες μου (βέβαια αυτές σου ρίχνουν +10) και συνδυάζουν την κλάψα αυτή με την κλάψα περί επικείμενου γεροντοκορισμού κλπ.  :P Απλά δεν παλεύονται..... :helpplea:

Και όχι τπτ άλλο ξέρεις αλλά ο ένας τους ξινίζει ο άλλος τους βρωμάει. Μια χαρά γυναίκες είναι. Αλλά δεν τους κάνει κανείς.  :S Ψάχνουν και αυτές το τέλειο. Αν δε τους μιλήσεις, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο! Καταλαβαίνεις.....   :cheesy:

Τώρα ο άντρας να έχει επισκεφτεί ένα μπουρδέλο ή ένα στούντιο είναι ότι πιο φυσιολογικό. Εντάξει και εγώ έχω φίλους που δεν έχουν πάει ποτέ. Οι περισσότεροι όμως ναι. Και μπας περιπτώση να απολογούμαστε επειδή θέλουμε να πάμε να γαμήσουμε χωρίς δεσμεύσεις κλπ είναι αστείο.  :grin: Ούτε λέμε ότι κάνουμε κανά άθλο. Αντρική φυσιολογική δραστηριότητα και συνήθεια είναι.  :)

Και πολύ σημαντική για έναν άντρα, για λόγους ψυχολογικούς και σωματικούς. Ο άντρας ακόμα και αν μια περίοδο της ζωής του είναι μόνος, δεν πρέπει να απέχει από το σεξ για μεγάλο διάστημα, μετά δημιουργούνται άλλα προβλήματα.

Ήμαρτον ρε κορίτσια, μην είστε τόσο κολλημένες.  :sunglasses:

Mιας και τα λες ήρεμα κι ωραία και μπορεί να συζητήσει κάποιος μαζί σου, ειλικρινά πέρα από την πλάκα που κάνω εδώ, μ'έχεις δει ποτέ να κλαψομουνιάζω εδώ μέσα για γκόμενους? Ήμαρτον καλέ. Γκρινιάζουν ΟΛΟΙ για τις ελλεεινίδες, αλλά έχεις δει εσύ ή όποιος να λέω κάτι εγώ για ελλεεινες έτσι γενικά?
Αυτό που κάνω είναι να τρολλάρω και κοντράρομαι με μέλη από δω μέσα ή απλά να λέω τι πιστεύω σε άσχετα θέματα.  

Πάμε παρακάτω.
Κατηγόρησα ποτέ κάποιον που πάει σε μπουρδέλα? Ή τον είπα αγάμητο, άχρηστο κλπ κλπ? Το ΜΟΝΟ πράγμα που έχω πει αφορά τον 'εξαναγκασμό' στον αγοραίο έρωτα. Όχι γι'αυτούς που γαμάνε εκεί.

Δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία, αν είναι λίγοι ή πολλοί όσοι πάνε σε μπουρδέλα ή σε στούντιο κλπ κλπ. Είπα για άτομα που έχω γνωρίσει εγώ κι οκ ΜΕΡΙΚΟΙ δεν έχουν πάει, τι να κάνουμε τώρα. Δεν σχολίασα καν, απλά το ανέφερα. Τώρα μη μου πεις αααν σιγά μη στο έλεγαν. Συνήθως δε μιλάω με τους φίλους μου για τον καιρό.

Αυτά εδώ μέσα ε. Στο κόσμο προφανώς και μιζεριάζω και και και. :tooth:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εδώ και μέρες περιμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχτούμε αυτό το θρεντ στο σπαμοθρέντ :) αν γίνεται κάποιος μοντ να μας το κάνει δώρο για τις γιορτές :)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εγω αμα βρω γκομενα θα της πως οτι παω στα μπουρδελα, για να  ζηλευει και να δινει τον καλυτερο της εαυτο στο κρεβατι

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Mιας και τα λες ήρεμα κι ωραία και μπορεί να συζητήσει κάποιος μαζί σου, ειλικρινά πέρα από την πλάκα που κάνω εδώ, μ'έχεις δει ποτέ να κλαψομουνιάζω εδώ μέσα για γκόμενους? Ήμαρτον καλέ. Γκρινιάζουν ΟΛΟΙ για τις ελλεεινίδες, αλλά έχεις δει εσύ ή όποιος να λέω κάτι εγώ για ελλεεινες έτσι γενικά?
Αυτό που κάνω είναι να τρολλάρω και κοντράρομαι με μέλη από δω μέσα ή απλά να λέω τι πιστεύω σε άσχετα θέματα.  

Ελλέινες;  :P

Nαι όντως η κλάψα είναι γενικώς απάλευτη!  :S

Πάμε παρακάτω.
Κατηγόρησα ποτέ κάποιον που πάει σε μπουρδέλα? Ή τον είπα αγάμητο, άχρηστο κλπ κλπ? Το ΜΟΝΟ πράγμα που έχω πει αφορά τον 'εξαναγκασμό' στον αγοραίο έρωτα. Όχι γι'αυτούς που γαμάνε εκεί.

Δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία, αν είναι λίγοι ή πολλοί όσοι πάνε σε μπουρδέλα ή σε στούντιο κλπ κλπ. Είπα για άτομα που έχω γνωρίσει εγώ κι οκ ΜΕΡΙΚΟΙ δεν έχουν πάει, τι να κάνουμε τώρα. Δεν σχολίασα καν, απλά το ανέφερα. Τώρα μη μου πεις αααν σιγά μη στο έλεγαν. Συνήθως δε μιλάω με τους φίλους μου για τον καιρό.

Ε ναι όντως δεν είναι υποχρεωτικό να έχει πάει κανείς, όπως του βγαίνει και ό,τι γουστάρει ο καθένας.  :sunglasses:

Αυτά εδώ μέσα ε. Στο κόσμο προφανώς και μιζεριάζω και και και. :tooth:

:grin:

:helpplea:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εδώ και μέρες περιμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχτούμε αυτό το θρεντ στο σπαμοθρέντ :) αν γίνεται κάποιος μοντ να μας το κάνει δώρο για τις γιορτές :)

Αχαχαχα μαλάκα δεν παίζει να υπάρχει άλλο άτομο με πιο :) μυαλό από εσένα χαχαχα

Επισκέπτης

Συμφωνώ απόλυτα.
Κι εγώ πρώτη φορά σε ρδέλο πήγα στα 25,
όταν είχα φάει τα λεφτά από το σπίτι της γιαγιάς μου
που είχα πουλήσει.
Μέχρι τότε έπαιρνα μόνο cg
με κάτι λίγα μασατζίδικα
και εννίοτε μετά από ξύδια χαράματα κυριακης
και τίποτε από σόλωνος
στο γραφικό-cult-hotel=Σουδάν.

Είναι βλακεία να λέτε ότι όλοι πάνε στα ρδέλα,
αφού υπάρχουν cg,ct,studio , κωλόμπαρα κτλ κτλ κτλ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Συμφωνώ απόλυτα.
Κι εγώ πρώτη φορά σε ρδέλο πήγα στα 25,
όταν είχα φάει τα λεφτά από το σπίτι της γιαγιάς μου
που είχα πουλήσει.
Μέχρι τότε έπαιρνα μόνο cg
με κάτι λίγα μασατζίδικα
και εννίοτε μετά από ξύδια χαράματα κυριακης
και τίποτε από σόλωνος
στο γραφικό-cult-hotel=Σουδάν.

Είναι βλακεία να λέτε ότι όλοι πάνε στα ρδέλα,
αφού υπάρχουν cg,ct,studio , κωλόμπαρα κτλ κτλ κτλ
τυπε πως γινεται στα 25 να πηρες τα λεφτα απο την περιουσια της γιαγιας?οι γονεις δεν τα ηθελαν?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι περισσοτερες γκομενες που ρωτανε για μπουρδελα σιγουρα το κανουν για να δουν τι θα απαντησεις...καπου θα διαβασαν στο κοσμοπολιταν κανα αρθρο και ειπαν να παιξουν...

κρυβε λογια λεμε...μονο εσυ να το ξερεις αντε και ο κολλητος που πατε μαζι...

εννοειται δε ντρεπεσαι γι αυτο που κανεις γιατι πολυ απλα σου αρεσει να γαμας οποτε σου καβλωσει και χωρις πολλα πολλα...αυτα...

Επισκέπτης
τυπε πως γινεται στα 25 να πηρες τα λεφτα απο την περιουσια της γιαγιας?οι γονεις δεν τα ηθελαν?

Στα 25 τα είχα φάει ήδη.
Το σπίτι το άφησε σε μένα η γιαγιά.
Με έσωσε από τη μαλακία,
τη μπαζογαμία
και τις μακροχρόνιες σχέσεις με ελλεηνίδες
κατά τη διάρκεια των σπουδών μου,
που ήταν αρκετά μεγάλη , λόγω 2 πτυχίων.

Και έτσι μπορούσα πάντα να είμαι σνομπ
με τα μπάζα ,όπως είμαι με τα μπάζα του φόρουμ ,
προς τα οποία οι αγαπημένες μου ατάκες είναι ....

Ίσααααααααααααααααα
ξσσσσσσσσσσσσσττττττττττττττ

οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Στα 25 τα είχα φάει ήδη.
Το σπίτι το άφησε σε μένα η γιαγιά.
Με έσωσε από τη μαλακία,
τη μπαζογαμία
και τις μακροχρόνιες σχέσεις με ελλεηνίδες
κατά τη διάρκεια των σπουδών μου,
που ήταν αρκετά μεγάλη , λόγω 2 πτυχίων.

Και έτσι μπορούσα πάντα να είμαι σνομπ
με τα μπάζα ,όπως είμαι με τα μπάζα του φόρουμ ,
προς τα οποία οι αγαπημένες μου ατάκες είναι ....

Ίσααααααααααααααααα
ξσσσσσσσσσσσσσττττττττττττττ

οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ελα ρε τυπε τετοια γιαγια ειχες :)εικονισμα πρεπει να της εχεις κανει :grin:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
οι περισσοτερες γκομενες που ρωτανε για μπουρδελα σιγουρα το κανουν για να δουν τι θα απαντησεις...καπου θα διαβασαν στο κοσμοπολιταν κανα αρθρο και ειπαν να παιξουν...

κρυβε λογια λεμε...μονο εσυ να το ξερεις αντε και ο κολλητος που πατε μαζι...

εννοειται δε ντρεπεσαι γι αυτο που κανεις γιατι πολυ απλα σου αρεσει να γαμας οποτε σου καβλωσει και χωρις πολλα πολλα...αυτα...

Εφοσον ειναι κατι για το οποιο δεν ντρεπεσαι και το γουσταρεις τοτε δεν υπαρχει λογος να το κρυβεις αν ερωτηθεις για αυτο και στα αρχιδια σου κιολας...Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να παριστανουμε κατι που δεν ειμαστε χωρις λογο... ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εφοσον ειναι κατι για το οποιο δεν ντρεπεσαι και το γουσταρεις τοτε δεν υπαρχει λογος να το κρυβεις αν ερωτηθεις για αυτο και στα αρχιδια σου κιολας...Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να παριστανουμε κατι που δεν ειμαστε χωρις λογο... ;)
υπαρχει λογος να το κρυβεις εαν θελεις να την πηδηξεις!

το οτι δεν ντρεπεσαι για κατι που κανεις δε σημαινει οτι πρεπει και να το διατυμπανιζεις!

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
υπαρχει λογος να το κρυβεις εαν θελεις να την πηδηξεις!

το οτι δεν ντρεπεσαι για κατι που κανεις δε σημαινει οτι πρεπει και να το διατυμπανιζεις!

Εξαρταται τι θες να πηδηξεις τυπε... :)
Και δεν ειπα διατυμπανιζουμε τιποτα απλα να ειμαστε ωμοι και ειλικρινεις για το τι παιζει... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom