Ρε Velvy σόρυ, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να ακούς γκόμενα να κλαψομουνιάζεται επειδή είναι μόνη. :S Και ειδικά αν είναι εμφανίσιμη. Μην το κάνεις ποτέ αυτό. 'Ασε συμβαίνει τώρα με κάτι φίλες μου (βέβαια αυτές σου ρίχνουν +10) και συνδυάζουν την κλάψα αυτή με την κλάψα περί επικείμενου γεροντοκορισμού κλπ.
Απλά δεν παλεύονται.....
Και όχι τπτ άλλο ξέρεις αλλά ο ένας τους ξινίζει ο άλλος τους βρωμάει. Μια χαρά γυναίκες είναι. Αλλά δεν τους κάνει κανείς. :S Ψάχνουν και αυτές το τέλειο. Αν δε τους μιλήσεις, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο! Καταλαβαίνεις.....
Τώρα ο άντρας να έχει επισκεφτεί ένα μπουρδέλο ή ένα στούντιο είναι ότι πιο φυσιολογικό. Εντάξει και εγώ έχω φίλους που δεν έχουν πάει ποτέ. Οι περισσότεροι όμως ναι. Και μπας περιπτώση να απολογούμαστε επειδή θέλουμε να πάμε να γαμήσουμε χωρίς δεσμεύσεις κλπ είναι αστείο.
Ούτε λέμε ότι κάνουμε κανά άθλο. Αντρική φυσιολογική δραστηριότητα και συνήθεια είναι.
Και πολύ σημαντική για έναν άντρα, για λόγους ψυχολογικούς και σωματικούς. Ο άντρας ακόμα και αν μια περίοδο της ζωής του είναι μόνος, δεν πρέπει να απέχει από το σεξ για μεγάλο διάστημα, μετά δημιουργούνται άλλα προβλήματα.
Ήμαρτον ρε κορίτσια, μην είστε τόσο κολλημένες.