Νέα

Ποιά είναι η θρησκεία σας;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ειναι η θρησκεια σας?

  • χριστιανισμος

    Ψήφοι: 27 43,5%
  • μωαμεθανισμος

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • δωδεκαθεο

    Ψήφοι: 9 14,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 3 4,8%
  • καμμια

    Ψήφοι: 23 37,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
993
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Το βασικό σου επιχείρημα μιας και εγώ στέρεψα όπως λες...

<<Αν δεχτούμε ότι ο Ιησούς ήταν υπαρκτό πρόσωπο, τι είναι αυτό που αποδεικνύει ότι ήταν θεός ή ότι είχε θεϊκή υπόσταση;>>

Φίλε μου καταρχάς αυτό είναι ερώτημα κι όχι επιχείρημα, με τη λογική ότι ξέρεις πως δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις κι έτσι στηρίζεσαι σε έναν εύκολο ισχυρισμό για να υποστηρίξεις τη θέση σου.
Με τη δικιά σου λογική θα σε ρωτούσα κι εγώ δίκην επιχειρήματος: Εσύ πώς αποδεικνύεις ότι ο Ιησούς δεν είναι Θεός;
Με άλλα λόγια θα παίζαμε την κολοκυθιά...

Στη διάρκεια αυτού του debate (χεχε ωραία λέξη) έχω πει ότι όντως δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που μπορεί ο καθένας να δει για να πειστεί.
Δεχόμαστε λοιπόν ως ένδειξη τα Χριστιανικά κείμενα και από κει και πέρα δεχόμαστε ως απόδειξη κάτι το οποίο μπορεί να μας συμβεί και δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά και επιστημονικά. Κοινώς θαύμα.
Τώρα θα μου πεις δεν γίνονται θαύματα. Ε εγώ θα σου πω πως γίνονται και χαίρομαι που άκουσα περί ενός για να σιγουρευτώ, γιατί ομολογώ ότι και γω όπως και συ αναζητούσα αποδείξεις για το πιστεύω μου.

Η πηγή μου είναι απόλυτα αξιόπιστη το τονίζω. Και κλείνω εδώ μ'αυτό.

Το λες και μόνος σου, όλα είναι θέμα πίστης. Δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα που να στηρίζουν τη θεϊκή υπόσταση του Ιησού.
Εσύ όμως προσπαθείς να μας πείσεις με λογικά επιχειρήματα και να μας προσηλυτίσεις.

Περί επιχειρημάτων και κολοκυθιάς δε χρειάζεται να πούμε άλλα. Έχουν αναλυθεί αρκετά και από πολλούς σε προηγούμενα μηνύματα.
 

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
993
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965

Εδώ σου απάντησα και είναι μέσα στις παραθέσεις που έβαλες αλλά αν τυχόν κολλάς στον όρο "ξε-βάπτισμα" προφανώς είχε μεταφορική σημασία...

Αφού λοιπόν είχε μεταφορική σημασία, σε διαβεβαιώνω ότι είμαι ξε-βαφτισμένος.
Εσύ όμως επέμενες να ξε-βαφτιστούμε και να αλλάξουμε ονόματα.
 

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
993
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965


Με τη διαφορά επίσης ότι ο Ιησούς ήταν τόσο ξεχωριστός που για πάρτη του δημιουργήθηκε θρησκεία, εκκλησίες κλπ. Μέχρι και τα έτη που ζούμε μετριούνται με βάση τη γέννησή του. Κι όλοι μας έχουμε βαφτιστεί στο όνομά του. Σαχλαμάρα λέτε ε;


Επίσης, και ο Βούδας και πολλοί άλλοι ήταν τόσο ξεχωριστοί που για πάρτι τους δημιουργήθηκε θρησκεία κλπ. Αυτοί ήταν ή όχι θεοί;


Ο Βούδας, ο Μωάμεθ και οι λοιποί δεν φέρονται να ήταν "θεάνθρωποι" αλλά "πεφωτισμένοι".
Νομίζω μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Ιησού Χριστό...

Καταλαβαίνεις νομίζω με ποια λογική έθεσα το ερώτημα.
Να το διατυπώσω διαφορετικά όμως για να γίνω πιο κατανοητός.
Ο Αλλάχ είναι θεός ή όχι;
Ο Δίας είναι θεός ή όχι;
κ.τ.λ.
 

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
993
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965

Προσωπικά, στ’ αρχίδια μου το τι έφαγε, γιατί όπως καταλαβαίνεις από μένα το σύστημα αυτό δεν έχει πάρει φράγκο, και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτέ να πάρει.

Με τσαντίζει όμως το γεγονός, ότι ο τύπος έχει φάει φράγκα που άνθρωποι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, (σαν και σένα, σαν τη γιαγιά μου ίσως), ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ έδωσαν σε αυτό που ονομάζεται "Πατριαρχείο Ιεροσολύμων", και βρέθηκε ένας πονηρός γάτος και τα έφαγε.
...

Φίλε stavros51, κάνεις λάθος. Όλοι μας έχουμε δώσει. Σκέψου μόνο τις επιχορηγήσεις που λαμβάνει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων από το Ελληνικό Κράτος (από το Υπουργείο Εξωτερικών).
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Βούδας, ο Μωάμεθ και οι λοιποί δεν φέρονται να ήταν "θεάνθρωποι" αλλά "πεφωτισμένοι".
Νομίζω μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Ιησού Χριστό...
δεν νομιζω οτι ζουσε κανενας μας τοτε για να ξερει τι ηταν ο Βουδας ο Μωαμεθ και ο Χριστος?ξερουμε μονο απο αυτα που ακουμε!!!
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
...αυτός ειναι ο τρόπος που εκφράζεσαι και λειτουργεις αυτη ειναι και η κοινωνία και η θρησκεία που σου αξιζει ....

οσο για το ποιοί ειμαστε ... εγω και εμεις .... κοιταξε λιγο προσεκτικότερα τα χρηματα που δανείζεσαι και χρησιμοιποιείς και ισως κατι διακρίνεις ...

Χμμμ...Έχω βάλει ένα 50ευρω κάτω από μικροσκόπιο και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμη...

Ίσως να φταίει ότι το 50ευρω ήταν δικό μου και όχι δανεικό, καθότι δεν δανείζομαι σε αντίθεση με εκατομμύρια άλλους συμπατριώτες μου...
Νιώθω λίγο ένοχος βέβαια διότι εξαιτίας μου κάποιο στέλεχος τράπεζας δεν θα πάρει μπόνους φέτος...

Αλήθεια, οι στελεχάρες του χρηματοπιστωτικού τομέα δεν έχετε αυτοκτονήσει ομαδικά μετά το κάζο με τα subrimes ή ήταν και αυτό μέρος του Μεγάλου Σχεδίου;
 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ τώρα έχω μπερδευτεί με αυτό σας το διάλογο, str8 & athens. δηλαδή, αν κατάλαβα, ο athens είναι στέλεχος τράπεζας κι όταν λέει ''δεν ΜΑΣ ενδιαφέρει η άποψή σου'', εννοεί ότι οι απόψεις του str8 δεν ενδιαφέρουν τα στελέχη των τραπεζών συλλήβδην?  :think:
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Αυτό αν δεν κάνω λάθος το υποστήριξα εγώ πρώτος.
Απάντηση στην προηγούμενη σελίδα.
Το υιοθετείς?
ΚΑι αν ναι γιατι?
Γιατί όπως νομιζω σου απέδειξα δεν υπήρξε επαγγελματικό ιερατείο στην Αρχαία Ελλάδα.
Μήπως προκειμένου να χωρέσουμε όλοι στο οικονομίστικο μοτίβο του ότι τα κακά Ιερατεία εκμεταλλευονται τον αφελή κοσμάκη?

Να αρχίσω απ το τελευταίο, και σου λέω ότι το παπαδαριό ασκεί επάγγελμα, και μάλιστα πολύ προσοδοφόρο. Το παντός τύπου παπαδαριό, είτε ράσα φοράει, είτε χλαμύδες. Ναι, το υιοθετώ.

Το πως γίνεται αυτή η εκμετάλλευση, είναι μια πολύ σύνθετη κουβέντα, αλλά να σου περιγράψω πολύ σύντομα:

"Δώσε τώρα, και θα τα πάρεις πίσω μετά" είναι η βάση. Πότε μετά? Μετά θάνατον, μετά την κρίση, μετά τη δεύτερη παρουσία, όλα αυτά. Οι τύποι εμπορεύονται αέρα. Πουλάνε ελπίδα, και εισπράτουν τώρα χρήμα, ισχύ, εξουσία, επιρροή.

Οι τύποι έχουν κατασκευάσει μια έννοια, την έννοια του "θεού", την οποία καλιεργούν σαν αληθινή και αδιαμφισβήτητη, και πλασάρονται σαν εκπρόσωποι αυτού του πράματος.
Τα έχω ξαναγράψει tomito, και μάλιστα σε αυτό εδώ το forum, σε άλλα thread βεβαίως. Βαριέμαι να τα ξαναγράφω, και δεν είναι και στόχος μου να πείσω κανέναν, όπως καταλαβαίνεις. Ψάξε βρες τα, σε οποιοδήποτε thread ασχολείται με τα θρησκευτικά. Ένα που θυμάμαι είναι του Χριστόδουλου π.χ.

Τώρα αν εσύ μου λες ότι αυτή η ιστορία με το δωδεκάθεο ΔΕΝ έχει σχέση με αυτά που σε πολύ απλή περίληψη σου περιγράφω εδώ, και είναι κάτι άλλο, πες μου τι είναι για να κρίνω.
Με απλά ελληνικά όμως, όπως σου μιλάω και εγώ.
Μην αρχίσεις σαν το Μήτσο1000 να μου φέρνεις επιχειρήματα από τίποτα αντίστοιχες γραφές, γιατί δεν πρόκειται να συμφωνήσω στο άτοπο του να προ-αποδεχθώ κείμενα που δεν αναγνωρίζω (ή δεν καταλαβαίνω) σαν βάση της όποιας συζήτησης.
Εγώ πάντα μιλάω (και μέσα εδώ και έξω απο εδώ) με ΣΑΦΕΙΣ ορισμούς, και ΚΑΘΑΡΗ λογική.

Ξεκινώντας (και σ' αυτό οφείλεται η αρνητικότητά μου) η λέξη είναι "δωδεκάθεο" και με προκαταλαμβάνει αρνητικά, γιατί από εδώ το έχουν, από εκεί το έχουν (οι οργανωτές αυτής της ιστορίας) πάλι στην έννοια του "θεού" αναφέρονται. Σε μια έννοια δηλαδή που δεν υπάρχει, δεν αποδεικνύεται, δεν, δεν, δεν...

Δεν είμαι εγώ κάποιος που μπορεί να κρίνει τους αρχαίους μας προγόνους, ούτε τις κατάλληλες περγαμηνές έχω, ούτε τις γνώσεις, ούτε λόγο έχω να το κάνω. Ό γέγονε γέγονε, που λέγανε και οι αρχαίοι. Εγώ τώρα (που ζω και βλέπω γύρω μου) κρίνω το τι τώρα γίνεται, και ένα από αυτά που γίνονται είναι και η δική σου κίνηση. Αυτό κρίνω, και αυτό σχολιάζω.

Αν θέλεις λοιπόν εξηγείς τι σκατά είναι αυτή η ιστορία με το δωδεκάθεο, θα με ενημερώσεις, θα σε ρωτήσω τις τυχόν απορίες μου, θα μου απαντήσεις, και που ξέρεις? ίσως στο τέλος να (1) καταφέρεις να προσελκύσεις άλλον έναν οπαδό σε αυτή την υπόθεση. Ίσως βέβαια και εγώ να (2) σε πείσω για τα "μη" πιστεύω μου. Ίσως και να (3) μη γίνει τίποτα από αυτά.

Έτσι έχουν τα πράματα. Και σε οποιαδήποτε απ τις τρείς περιπτώσεις, δε βλέπω λόγο να τσακωνόμαστε, να βριζόμαστε, ή να υποτιμάμε ο ένας τον άλλο.
 

Επισκέπτης
σταυρο αν και αθεος,ασχολεισαι πολυ με τα θρεντ που αφορουν θρησκευτικες αναζητησεις!
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Επιλεκτικα εσυ δε δινεις στους παπαδες?  Επιλεκτικα εγω στις ιεροδουλες!!!

Άρα να συνάγω ότι συμβαίνει το εξής (ανακεφαλαίωση):

Εσύ δίνεις πουρπουάρ σε ιερω-μένους.
Εγώ δε δίνω σε ιερω-μένους.

Εσύ δε δίνεις πουρπουάρ σε ιερό-δουλες.
Εγώ δίνω σε ιερό-δουλες.

Ποιος λες να περνάει καλύτερα ρε φρέντυ?
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Φίλε stavros51, κάνεις λάθος. Όλοι μας έχουμε δώσει. Σκέψου μόνο τις επιχορηγήσεις που λαμβάνει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων από το Ελληνικό Κράτος (από το Υπουργείο Εξωτερικών).

Καταλαβαίνεις τι εννοώ, φίλε.
Και ΕΡΤ πληρώνουμε όλοι, μέσω της ΔΕΗ. Θέλουμε δε θέλουμε.
Οι επιχορηγήσεις που λες λοιπόν, είναι κάτι τέτοιο. Θέλουμε - δε θέλουμε τους πληρώνουμε, είναι υποχρεωτικό, κάποιος νόμος το προβλέπει, τέρμα.
Για μένα το πταίσμα είναι το ότι τους τα δίνουν, από κει και πέρα δε με νοιάζει που (κάποτε) ήταν δικά μου, γιατί μου τα πήραν ούτως ή άλλως.

Μιλάω όμως για τους ανθρώπους που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ τα δίνουν, ή αφήνουν την περιουσία τους, και αυτούς θεωρώ ότι τους εξαπάτησε ο τύπος.
Εμένα δε με εξαπάτησε, γιατί ξέρω τι κουμάσι είναι.
Μου τα πήρε μα την ισχύ του.
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...

Το λες και μόνος σου, όλα είναι θέμα πίστης. Δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα που να στηρίζουν τη θεϊκή υπόσταση του Ιησού.
Εσύ όμως προσπαθείς να μας πείσεις με λογικά επιχειρήματα και να μας προσηλυτίσεις.

Όταν λέω ότι είναι θέμα πίστεως, μου λες ότι στέρεψα από επιχειρήματα.
Όταν χρησιμοποιώ επιχειρήματα, μου λες ότι θέλω να σε προσηλυτίσω.
Πρόσεξε όμως... δεν χρησιμοποιώ τη λέξη λογικά γιατί απλούστατα ο Θεός είναι υπεράνω λογικής.

Τέλος, να σου θυμίσω πως (όπως έχω γράψει και παλιότερα) δεν είμαι άθεος.

Ορίστε και εσύ που είσαι ορθολογιστής πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη.
Απ'τη στιγμή που πιστεύεις λοιπόν σε κάτι "παράλογο", πώς μπορείς να είσαι τόσο αρνητικός σε κάτι εξίσου "παράλογο" όπως η θεότητα του Ιησού;

Σου παρέθεσα τα δύο αποσπάσματα απλά για να δεις ότι δεν είμαι εγώ αυτός που δεν «καταλαβαίνει» και πως όσα σου «καταλόγισα» έχουν βάση.

Εννοείς ότι επειδή χρησιμοποιείς τη λέξη ερώτημα είναι απλά ερώτημα κι όχι ερώτημα-επιχείρημα;
Εγώ πάντως έτσι το εκλαμβάνω. Ίσως να κάνω λάθος. Αλλά τελικά έχεις κανένα επιχείρημα; Μήπως αυτό;

Δεν πιστεύω ότι ο Απολλώνιος ο Τυανεύς είναι θεός και πως πρέπει να λατρεύεται ως θεός.

Μόλις το'καψες...

Αφού λοιπόν είχε μεταφορική σημασία, σε διαβεβαιώνω ότι είμαι ξε-βαφτισμένος.
Εσύ όμως επέμενες να ξε-βαφτιστούμε και να αλλάξουμε ονόματα.

Πρώτον, δεν επέμεινα σε κάτι.
Απλά κι εγώ δεν δικαιούμαι να ζητήσω αποδείξεις μιας και η απόδειξη είναι το κλειδί της όλης υπόθεσης;
Δεύτερον, όταν λες ότι είσαι ξε-βαπτισμένος τι εννοείς;

Καταλαβαίνεις νομίζω με ποια λογική έθεσα το ερώτημα.
Να το διατυπώσω διαφορετικά όμως για να γίνω πιο κατανοητός.
Ο Αλλάχ είναι θεός ή όχι;
Ο Δίας είναι θεός ή όχι;
κ.τ.λ.

Όσον αφορά τον Δία, αν ανοιχτεί θρέντ με θέμα τη μυθολογία το συζητάμε.

Αλλάχ λένε οι Ισλαμιστές αυτό που οι Χριστιανοί λένε Θεό.
Ο Ισλαμικός Θεός με βάση τα θεμέλια της πίστης δεν διαφέρει ουσιαστικά απ'τον Χριστιανικό.
Αυτό στο οποίο διαφέρει είναι στον απεσταλμένο του στη γη.
Ο Χριστιανικός έστειλε τον υιό του, ο οποίος σταυρώθηκε και αναστήθηκε ενώ ο Ισλαμικός έχρισε τον Μωάμεθ αγγελιοφόρο του Κορανίου.
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και στο Κοράνιο ο Ιησούς αποκαλείται «Μεσσίας» και «λόγος Θεού».
Απορρίπτεται βέβαια η θεότητά του αλλά φαντάσου πόσο μεγάλη ήταν η επιρροή του στην ανθρωπότητα για να αναφέρεται από μια αντίπαλη θρησκεία.
Απλά ο Μωάμεθ θεωρείται ο τελευταίος και μεγαλύτερος προφήτης του Θεού (Αλλάχ) και δεν λατρεύεται ως θεός.

Αυτά εν ολίγοις για την Ισλαμική θρησκεία. Διαλέγετε και παίρνετε.
Εγώ διαλέγω Ιησού Χριστό πάντως. Παρόλο που τον σταύρωσαν, τελικά τον παραδέχτηκαν. Μεγάλη μαγκιά...
 

Επισκέπτης
Αν θέλεις λοιπόν εξηγείς τι σκατά είναι αυτή η ιστορία με το δωδεκάθεο, θα με ενημερώσεις, θα σε ρωτήσω τις τυχόν απορίες μου, θα μου απαντήσεις, και που ξέρεις? ίσως στο τέλος να (1) καταφέρεις να προσελκύσεις άλλον έναν οπαδό σε αυτή την υπόθεση. Ίσως βέβαια και εγώ να (2) σε πείσω για τα "μη" πιστεύω μου. Ίσως και να (3) μη γίνει τίποτα από αυτά.

Τομίτο,
Παίξ' το.
Ωραίο παιχνιδάκι !

Εγώ όταν το έπαιξα, κατέληξα στην επιλογή (3) !  :2funny:
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ορίστε εναλλακτική "θρησκεία" για όποιον ενδιαφέρεται...

«Αν είσαι θρήσκος, πιστεύεις στο θεό. Στέκεσαι δίπλα του και δεν διαφωνείς. Η δική μου θρησκεία είναι τα motorsports και θεός μου είναι ο Moss (Stirling). Aν δεν μπορεί να το κάνει αυτός, κανένας δεν μπορεί», δήλωνε ο γκουρού Denis Jenkinson μετά την εκπληκτική νίκη τους στα Mille Miglia του ’55 σε μια ασημένια (τι άλλο;) 300SLR.

Παιδιά μη με κράξετε. ;)
Απλά το βάζω για να μάθει ο Μήτσος να μπαίνει σε θρέντ που δε τον σπέρνουν.
Μήτσε σε χάλασα πολύ ε; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...

Όταν λέω ότι είναι θέμα πίστεως, μου λες ότι στέρεψα από επιχειρήματα όχι ερώτημα-επιχείρημα;
Εγώ πάντως έτσι το εκλαμβάνω. Ίσως να κάνω λάθος. Αλλά τελικά έχεις κανένα επιχείρημα; Μήπως αυτό;

Αλλάχ λένε οι Ισλαμιστές αυτό που οι Χριστιανοί λένε Θεό.
Ο Ισλαμικός Θεός με βάση τα θεμέλια της πίστης δεν διαφέρει ουσιαστικά απ'τον Χριστιανικό.
Αυτό στο οποίο διαφέρει είναι στον απεσταλμένο του στη γη.
Ο Χριστιανικός έστειλε τον υιό του, ο οποίος σταυρώθηκε και αναστήθηκε ενώ ο Ισλαμικός έχρισε τον Μωάμεθ αγγελιοφόρο του Κορανίου.
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και στο Κοράνιο ο Ιησούς αποκαλείται «Μεσσίας» και «λόγος Θεού».
Απορρίπτεται βέβαια η θεότητά του αλλά φαντάσου πόσο μεγάλη ήταν η επιρροή του στην ανθρωπότητα για να αναφέρεται από μια αντίπαλη θρησκεία.
Απλά ο Μωάμεθ θεωρείται ο τελευταίος και μεγαλύτερος προφήτης του Θεού (Αλλάχ) και δεν λατρεύεται ως θεός.

Αυτά εν ολίγοις για την Ισλαμική θρησκεία. Διαλέγετε και παίρνετε.
Εγώ διαλέγω Ιησού Χριστό πάντως. Παρόλο που τον σταύρωσαν, τελικά τον παραδέχτηκαν. Μεγάλη μαγκιά...
Ημονη διαφορα ειναι οτι η Ισλαμικη θρησκεια απευθηνεται σε πιο ηλιθιους ανθρωπους απο τη χριστιαννικη.τους απαγορευει το ποτο οταν ο Χρηστιαννισμος σε αφηνει μονο σου να καταλαβεις ποσο πρεπει να πιεις.ο Χρηστιαννισμος σου λεει οτι στον παραδισο η ψυχη σου θα βρει γαλληνη.στους Μουαμεθανους λενε οτι θα εχει βουνα απο πιλαφι να τρωνε οσο θελουνε και οτι ο θεος θα δωσει στον καθενα απο 40 παρθενες!!!και ολα αυτα χρηστιαννισμος και μωαμεθανισμος ειναι μια αντιγραφη του δωδεκαθεου.για πιο αγαθους ανθρωπους.δεν ειναι τυχαιο οτι ο Χριστος ειχε 12 μαθητες.εγω προτιμω το δωδεκαθεο που ειναι το τελειο.διαβαζωντας Δημοκριτο,Ηρακλιτο,Πλατωνα,Αριστοτελη...βλεπω οτι ειναι αξεπεραστοι και οτι ο Χρηστιννισμος δεν πιανει τιποτα μπροστα τους!!!ο Αριστοτελης λεει ΟΤΙ Ο ΘΕΟς ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς!!!!!ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΥΛΟΣΟΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΩΡΕΣΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΑΞΙΖΩ ΟΣΟ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ.ο Χριστος πηρε τη φιλοσοφια τους και την εδωσε στον απλο κοσμο.και ο μωαμεθ στους τελειως αγραμματους Βεδου'ι'νους που τη νυχτα βαζουνε μεσα στη σκινη που κοιμουνται της καμηλες τους!!!!!!που να καταλαβουν αυτοι Πλατωνα και Αριστοτελη.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο εύχομαι ολόψυχα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
δε μου λες φιλε βυζολαγνε:μετα απο 100 χρονια θα σε θυμαται κανενας?ενω τον Πλατωνα τον Αριστοτελη και τον Δημοκριτο θα τους διαβαζουνε για παντα.ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!και μετα απο 100.000 χρονια θα τους διδασκουνε στα πανεπιστημια!
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
δε μου λες φιλε βυζολαγνε:μετα απο 100 χρονια θα σε θυμαται κανενας?

Θέλω να πιστεύω ότι η μαλακία που με δέ...εεε...το ανήσυχο πνεύμα μου ήθελα να πω θα μείνει ανεξίτηλο ανά τους αιώνες. :cool2:

ενω τον Πλατωνα τον Αριστοτελη και τον Δημοκριτο θα τους διαβαζουνε για παντα.ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!και μετα απο 100.000 χρονια θα τους διδασκουνε στα πανεπιστημια!

Μακάρι. :thumbsup:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom