.... Το κακό του να βαράς μαλακία μέχρι να παντρευτείς το είδαμε τι μπορεί να κάνει.
Υποννοείς ότι αν τη βαράς ΑΦΟΥ παντρευτείς δεν κάνει?
.... Το κακό του να βαράς μαλακία μέχρι να παντρευτείς το είδαμε τι μπορεί να κάνει.
...Ευτυχώς που η Εκκλησία μου δίνει απλόχερα την επιλογή να τσεκάρω τρία μουνιά στη ζωή μου...
Ρε Σταύρο μαν.... Αφού ξέρεις ότι εγώ είμαι άθεος και οι άθεοι μπορούν να έχουν όσα μουνιά θέλουν....Αν έχεις τέτοιο άγχος, αλλαξοπίστησε. Ο Αλλάχ σου δίνει τέσσερα, και μάλιστα ταυτόχρονα.
Εσύ κάνεις αυθαίρετες αναγωγές .... ;)Υποννοείς ότι αν τη βαράς ΑΦΟΥ παντρευτείς δεν κάνει?
ναι γιώργο μου.... Δε μας γεννούσαν μερικούς αιώνες πριν.....
πολύ θα ήθελα να ζήσω την εποχή του Διονύσου Γιώργο....σόρυ, αλλά δεν κατάλαβα
σωστο στην αρχαια Ελλαδα στα Διονησια μπορουσες να γαμισεις οσες ηθελες!γινοντανε κατι τρελλες παρτουζες!!!Ρε Σταύρο μαν.... Αφού ξέρεις ότι εγώ είμαι άθεος και οι άθεοι μπορούν να έχουν όσα μουνιά θέλουν....
Y.Γ. Οι μουσουλμάνοι μπορούν μέχρι τέσσερα ταυτοχρόνως αλλά ένα τη φορά....
ΟΙ παρτούζες είναι ακόμα προνόμιο των αρχαίων...
Αχχχχχχ Αγιε ΑΠΟΛΛΩΝΑ.........
μόνο μεταμόσχευση μαλλιών δεν γινότανε εκεί δημητράκη.....σωστο στην αρχαια Ελλαδα στα Διονησια μπορουσες να γαμισεις οσες ηθελες!γινοντανε κατι τρελλες παρτουζες!!!
πολύ θα ήθελα να ζήσω την εποχή του Διονύσου Γιώργο....
Εάν είχε ανακαλυφθεί ο φελλός θα έπαιρνα το ρίσκο....πάντως, επειδή υποψιάζομαι ότι στα διονυσιακά πάρτυ υπήρχαν και αγοράκια σε παθητικό ρόλο, εγώ δεν διακινδυνεύω την επιθυμία να ζούσα τότε.
Ισως να μπορούσα να το γράψω και καλύτερα..... Τεμπελχανάς ων.....ααααα, οκ. τώρα κατάλαβα. δυστυχώς ο γραπτός λόγος, ακόμη και με τα σωστά σημεία στίξης, μερικές φορές δεν μπορεί να αποτυπώσει το ύφος του προφορικού.
πάλι βγήκα οφ-τόπικ
ε,θα ημουνα καραφλος αν ζουσα τοτε!τι να κανουμε!αν και που το ξερεις οτι δεν γινοτανε?ο Δημοκριτος βρηκε οτι η υλη αποτεληται απο ατομα.και για να το βρει σιγουρα βρηκε και τη σχαση του ατομου.υπαρχουν τοσα πραγματα που ειχανε εφευρει οι αρχαιοι Ελληνες που εμεις ακομα και τωρα τα αγνοουμε!δεν νομιζω οτι τους ητανε τοσο δυσκολο να κανουνε μεταμοσχευση μαλλιων!μηπως ειχανε βρει καμια πιο εξεληγμενη μεθοδο Π.Χ.παρεμβαση στο DNA και δεν χροιαζοντανε να κανουνε καν μεταμοσχευσης μαλλιων!!!!μόνο μεταμόσχευση μαλλιών δεν γινότανε εκεί δημητράκη.....
Ειχανε πατησει και στο φεγγαρι δεν το ηξερες?...Η Οδυσσεια του διαστηματος ΤΟΤΕ πρωτοπαιχτηκε!!ε,θα ημουνα καραφλος αν ζουσα τοτε!τι να κανουμε!αν και που το ξερεις οτι δεν γινοτανε?ο Δημοκριτος βρηκε οτι η υλη αποτεληται απο ατομα.και για να το βρει σιγουρα βρηκε και τη σχαση του ατομου.υπαρχουν τοσα πραγματα που ειχανε εφευρει οι αρχαιοι Ελληνες που εμεις ακομα και τωρα τα αγνοουμε!δεν νομιζω οτι τους ητανε τοσο δυσκολο να κανουνε μεταμοσχευση μαλλιων!μηπως ειχανε βρει καμια πιο εξεληγμενη μεθοδο Π.Χ.παρεμβαση στο DNA και δεν χροιαζοντανε να κανουνε καν μεταμοσχευσης μαλλιων!!!!
1: Αν δεν παραθέσεις το αρχαίο κείμενο που το αναφέρει είσαι κοινός συκοφάντης και υβριστής των Θεών των Προγόνων σου.
... των Θεών των Προγόνων σου.
Σε παρακαλώ πολύ μην αναφερθείς ξανά απάξιωτικά για πράγματα που εσκεμμένα αγνοείς γιατί θα αρχίσουμε το "σκληρό ροκ"
Την Κυριακή λχ είναι η "της Ορθοδοξίας" και θα ακουστουν στις εκκλησιές ανα γης κάτι αναθέματα κατα των Ελλήνων...
Ωχ-ωχ-ωχ-ωχ....
Το απογευμα αναμενεται να ειναι καυτο....
Και ερχονται και Αγιες μερες....(κατα τους Χριστιανους...)