Επισκέπτης
Το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ.
Πιθανότατα θα παραπεμφθεί στην επόμενη Γ.Σ. λόγω σοβαρότητος...
Μία χάρη ζητάω μόνο ...
Στην Ιερά Σύνοδο να μην παραπεμφθεί ... όπου αλλού ... ελεύθερα !
Το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ.
Πιθανότατα θα παραπεμφθεί στην επόμενη Γ.Σ. λόγω σοβαρότητος...
Παρακαλώ όπως δημιουργήσετε προσωπική βούλα για τον Δημήτριο....
Κατάφερα να τον κάνω UNmuted....
Μη φοβάσαι ...Μετά τις σαράντα μέρες θα χρειάζομαι χωρίς αυτά ανάνηψη, όχι Ανάσταση.....
οταν πεθανετε μη νομιζετε οτι θα πατε σε διαφορετικο μερος απο αυτο που ησασταν πριν να γεννηθητε......
οταν πεθανετε μη νομιζετε οτι θα πατε σε διαφορετικο μερος απο αυτο που ησασταν πριν να γεννηθητε......
Για να το λές εσύ ... κάτι θα ξέρεις ...οταν πεθανετε μη νομιζετε οτι θα πατε σε διαφορετικο μερος απο αυτο που ησασταν πριν να γεννηθητε......
…
Ποιοί ακριβώς είναι οι γενικοί αφορισμοί; Το μοναδικό σου επιχείρημα εξάλλου είναι ένας Παγανιστικός "θεός".
…
Το κλειδί είναι αν υπάρχει η λέξη "ΠΙΣΤΕΥΩ" στο λεξιλόγιο του καθενός.
Αν δεν υπάρχει απλά ψάχνει στο google...
… Και άλλη μια ερώτηση. Αν δεχτούμε ότι ο Ιησούς ήταν υπαρκτό πρόσωπο, τι είναι αυτό που αποδεικνύει ότι ήταν θεός ή ότι είχε θεϊκή υπόσταση;
…
Με τη διαφορά επίσης ότι ο Ιησούς ήταν τόσο ξεχωριστός που για πάρτη του δημιουργήθηκε θρησκεία, εκκλησίες κλπ. Μέχρι και τα έτη που ζούμε μετριούνται με βάση τη γέννησή του. Κι όλοι μας έχουμε βαφτιστεί στο όνομά του. Σαχλαμάρα λέτε ε;
…
… Επίσης, και ο Βούδας και πολλοί άλλοι ήταν τόσο ξεχωριστοί που για πάρτι τους δημιουργήθηκε θρησκεία κλπ. Αυτοί ήταν ή όχι θεοί;
…
…
Υποθέτω όμως πως έχεις βαφτιστεί Χριστιανός και εφόσον κατάλαβες το "λάθος" δε θα πρέπει να ξε-βαφτιστείς; Το ίδιο βέβαια θα'πρεπε να κάνουν όλοι οι μη Χριστιανοί αφού τους χαλάει τόσο...
…
Κάντε τις απαιτούμενες διαδικασίες και καταργήστε το Χριστιανικό σας όνομα.
…
…
Το κλειδί είναι αν υπάρχει η λέξη "ΠΙΣΤΕΥΩ" στο λεξιλόγιο του καθενός.
…
...
Η θα κάνει αίτηση-υπευθυνη δήλωση για αφορισμό!
λολ
Για τους θρησκευόμενους το επιχείρημα υπέρ του θεού τους είναι η πίστη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το κακό είναι ότι δεν δέχονται τους υπόλοιπους που αρνούνται το θεό τους και η πίστη τους είναι πως δεν υπάρχει.
Αυτό είναι το πρόβλημα.
Ενώ οι άθεοι δέχονται τους θρησκευόμενους, οι θρησκευόμενοι δεν δέχονται τους άθεους ή αλλόθρησκους.
Επίσης έχω μια απορια. Με ποιο τρόπο μπορεί να ξε-βαφτιστεί κάποιος;
Η θα κάνει αίτηση-υπευθυνη δήλωση για αφορισμό!
Εγώ λέω να δείτε - όσοι ενδιαφέρεστε - αυτό το εξαιρετικό pps και μετά να απαντήσετε στην ερώτηση του περσόνα:
"Ακόμα και να υπάρχει Θεός, δώσε μου ένα λόγο που θα ασχοληθεί με την απειροελάχιστη ύπαρξή μας"
www.sendspace.com/file/lftfhf]SystemMacroMicro[/url]
Αν και σε μερικά νομίζω πως σου απάντησε ήδη ο stavros51 (και η ροή της συζήτησης σας), θα σου παραθέσω μερικά πόστ και θα καταλάβεις – θυμηθείς τι εννοούσα όταν είπα ότι απαντάς επιλεκτικά ή / και με γενικούς αφορισμούς χωρίς πραγματικά επιχειρήματα σε ορισμένα ερωτήματα.
Για τους θρησκευόμενους το επιχείρημα υπέρ του θεού τους είναι η πίστη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το κακό είναι ότι δεν δέχονται τους υπόλοιπους που αρνούνται το θεό τους και η πίστη τους είναι πως δεν υπάρχει.
Αυτό είναι το πρόβλημα.
Ενώ οι άθεοι δέχονται τους θρησκευόμενους, οι θρησκευόμενοι δεν δέχονται τους άθεους ή αλλόθρησκους.
Όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ... έτσι και το βάπτισμα δεν κάνει το Χριστιανό !
Σωστό.
Τον Χριστιανό τον κάνει η Πίστη.
Η Πίστη του σε τέτοια: