βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Γειά σου Χριστιανέ ερωτιάρη των βυζιών...
Βυζιά!!!
Αυτά είναι φίλτατε ομοιοπαθή Παναθηναϊκάκια και στριπτιζάκια μια αυταπόδεικτη αλήθεια! (θα μ'ακούσει ο Μήτσος και θα με στείλει στο πυρ το εξώτερον...)
Στα του θρέντ τώρα...
Εσύ θα ήθελες (σικ).
Το Ελληνικό κράτος βέβαια εξακολουθεί να με υποχρεώνει με την συνταγματική ανεξιθρησκεία του. Η οποία βέβαια περιορίζεται περίπου μέχρι την ηλικία των 10-18 μηνών, ανάλογα με το πότε θα καβλώσει στον πατέρα/μάνα μου να με βουτήξει στον Χριστιανικό κουβά πριν καν μπορώ να πω όχι. Και μετά την πρώτη ψυχρολουσία ανεξιθρησκείας έρχεται και η δεύτερη με το μάθημα των θρησκευτικών στην πρώτη δημοτικού.... Εχοντας μάλιστα εμπεδώσει πλήρως μετά τη δωδεκαετή επιμόρφωση επί του συνόλου των θρησκειών, τι λένε όοοοοοοολες οι άλλες θρησκείες από έναν δάσκαλο/καθηγητή ο οποίος έχει σπουδάσει ενδελεχώς τα διδάγματα του Βούδα, του Μωάμεθ και των άλλων παλλικαριών στην ανεξίθρησκη ορθόδοξη Θεολογική σχολή, εξέρχομαι από το Σκολείο μου έτοιμος να επιλέξω με πλήρη διαύγεια πνεύματος και αντικειμενικότητα διαδικασιών ποια από τις πολλές θρησκείες των Χριστιανών Ορθοδόξων μπορώ να ακολουθήσω.........
>>Πρέπει να'ναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει και είμαι κάθετα αντίθετος σε κάθε μορφή κοινωνικού ρατσισμού-αποκλεισμού λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Αχ τι όμορφη έκφραση....... Ετσι πιστεύει και ο πρόεδρας του Δικαστηρίου που με έβαλε χωρίς καν να με ρωτήσει να ορκιστώ στο Ευαγγέλιο πριν καταθέσω την αλήθεια......
>Η πίστη πρέπει να'ναι ζήτημα επιλογής κι όχι επιβολής.
Αλήθεια θυμάμαι με μεγάλη περηφάνεια τη στγμή εκείνη πριν από καμμιά τριανταπενταριά χρόνια...
Ο κολλητός του πατέρα μου με έχει γδύσει, εγώ με στιβαρό και έντονο ύφος, βγαίνω από το Χριστιανικό κουβά και φωνάζω με βεβαιότητα και καμάρι......... Μετά από εσωτερική αναζήτηση 12 μηνών, και μετά από την επικοινωνία που είχα με τις υπόλοιπες θρησκείες του κόσμου ντύνομαι και αποχωρώ. Επέλεξα να είμαι άθεος... Δεν θα ξεχάσω το χειροκρότημα των παρισταμένων συγγενών όπως και τα δάκρυα συγκίνησης του Παπά που με συνεχάρη για την επιλογή μου αυτή. Θυμάμαι μάλιστα την τελευταία του πρόταση (εν μέσω αναφιλητών) όταν εξερχόμουν με τη στράτα μου απ' το ναό.... Πορεύσου εν ανεξιθρησκείαν τέκνον μου......
de facto = (λατ.) έργω: αναγνώριση πολιτικής ή στρατιωτικής κατάστασης ως γεγονός από τα ίδια τα πράγματα.
Το μόνο de facto σε όλη αυτή την κατάσταση, δεν είναι ότι εγώ αμφισβητώ τα πιστεύω σου. Είναι de facto ότι εσύ και το συνάφι σου αμφισβητείτε το δικό μου αναφέρετο δικαίωμα να μην είμαι από περίπου ενός έτους de facto Χριστιανός ορθόδοξος.
>Τώρα γιατί χρησιμοποιείς τέτοιες κοινές εκφράσεις; Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα επίπεδο...
Το επίπεδο το έχετε υποβιβάσει εσύ και οι συν-πιστοί σου. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να γυμνώνεις έναν πιτσιρικά και να τον βουτάς με το ζόρι σε έναν κουβά. Τον λαδώνεις και σαν μπετούγια για τρεις μέρες και περιμένεις όταν μεγαλώσει και καταλάβει πόσο του έχεις ξεφτιλίσει την προσωπικότητα όταν δεν μπορεί καν να αντιδράσει, να μη σε αρχίσει στις Χριστοπαναγίες......
Σε αυτό σου το ποστ απευθύνεσαι και κατηγορείς εμένα σαν εκπρόσωπο του εκκλησιαστικού κατεστημένου.
Δεν είμαι όμως και σου ξαναλέω ότι είμαι αντίθετος με την αφαίρεση του δικαιώματος της ανεξιθρησκίας.
Πάντως νομίζω πως η Χριστιανική βάπτιση δεν είναι υποχρεωτική και επίσης έχεις το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή ν'αλλάξεις όνομα και θρήσκευμα εφόσον το επιθυμείς. Θρήσκευμα, τελοσπάντων, εντάξει ας μη το χοντρύνω άλλο...