Επισκέπτης
Έχεις απόλυτο δίκιο !Φίλε dimitrios1000,
Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη αντιστοιχία λόγων και έργων σε όλους τους ανθρώπους. Τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Από όλες τις πλευρές …
Δεν συνηθίζω να ψεύδομαι όμως ...
Έχεις απόλυτο δίκιο !Φίλε dimitrios1000,
Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη αντιστοιχία λόγων και έργων σε όλους τους ανθρώπους. Τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Από όλες τις πλευρές …
Αυτό είναι προς τιμήν σου!Δεν συνηθίζω να ψεύδομαι όμως ...
Ας πούμε κι ότι κανένας από τους κονκισταδόρες δεν αγιοποιήθηκε (δεν το ξέρω, ας πούμε ότι το ξέρεις εσύ και έχει όπως το λες)
Μα αν ήμουνα πραγματικά θρησκόληπτος φίλε μου , θα επισκεπτόμουνα αυτό το site???Αυτό είναι προς τιμήν σου!
Για την σχέση θρησκείας και εγκληματικότητας:
Προφανώς στατιστικές δεν έχω για τα ποσοστά των εγκλεισμένων στις φυλακές. Ας πούμε ότι η θέση μου έχει προκύψει από συνομιλίες και επαφές με ανθρώπους που γνωρίζουν από μέσα την πραγματικότητα και εδώ αλλά και στο εξωτερικό.
Αλλά ακόμη και αν αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω, είναι νομίζω εντυπωσιακός ο αριθμός αυτών που ανακαλύπτουν την θρησκεία όσο βρίσκονται στις φυλακές.
Προσοχή: Δεν υποστηρίζω ότι η θρησκευτική πίστη αποτελεί αίτιο παραβατικότητας.
Για τον θρησκευτικό γάμο:
Τότε γιατί οι μη-θρησκευόμενοι κάνουν θρησκευτικό γάμο;
Και κυρίως γιατί η επίσημη Ορθόδοξη Χριστικανική Εκκλησία δέχεται να τους παντρέψει αν δεν είναι θρησκευόμενοι;
Και αυτό για μεγάλη μας τύχη, έτσι ώστε σήμερα να έχουμε γνώση της παράδοσης του BUKAKE.
Πολύ απλά θα έλεγα ότι είναι: "Μην κάνεις στον συνάνθρωπο σου αυτό που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα".
Με λίγο σκέψη θα πρόσθετα και το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσεται η ανθρώπινη δραστηριότητα.
…
Καληνύχτα και σε εσένα!Δεν αντέχω άλλο.
Καληνύχτα !
Κατά πρώτον, κινδυνεύεις να σε μαλώσει ο Σταύρος, διότι βάζεις αύξηση στην προστακτική. Κατά δεύτερον, καταλαβαίνω τον παραλληλισμό, αλλά και πάλι δεν τον δέχομαι ως εύστοχο. Νομίζω ότι υπεραπλοποιείς τα πράγματα. Έχω τη γνώμη ότι δεν είναι χρήσιμο να κάνουμε παραλληλισμούς για μία πρόταση που την καταλαβαίνουν όλοι όπως είναι.
Αυτό ρε φίλε, μου φαίνεται σφάλμα λογικής. Αν δηλαδή είχε αποδειχτεί ότι υπάρχει θα μπορούσες να βρεις και αποδείξεις ότι δεν υπάρχει?
Ναι. Επίσης, φυσικά, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις (ίσως όχι για σένα, αλλά για άλλους ναι) για την ύπαρξη Θεού.
Σε δικαιολογώ απόλυτα. Δεν την καταλαβαίνεις γιατί δεν την έχω διατυπώσει. Οι πιο πολλές τοποθετήσεις μου είναι ''επί της διαδικασίας''. Δεν έχω πρόβλημα πάντως να πω ότι πιστεύω στην ύπαρξη Θεού. Πέρα από αυτό, όμως, συμφωνώ και με πολλά από αυτά που λένε αυτοί που δεν πιστεύουν, ειδικά για το κατάντημα των λειτουργών της χριστιανικής θρησκείας.
Να δεχτώ ότι δεν τα επικροτεί η θρησκεία.
Ας πούμε κι ότι κανένας από τους κονκισταδόρες δεν αγιοποιήθηκε (δεν το ξέρω, ας πούμε ότι το ξέρεις εσύ και έχει όπως το λες)
Οι παπάδες που πέρναγαν τον ωκεανό και εκχριστιάνιζαν μαζικά τον κόσμο με την απειλή του σπαθιού δεν τα ήξεραν αυτά; Κι αν δεν τα ήξεραν τι έίδους εκπροσώπηση του Κυρίου κάνουν στη γη; Κι αν τα ήξεραν γιατί συναινούσαν σε μη χριστιανικές πρακτικές; Και πόσο αντιφατικό είναι όλο το σχήμα τώρα;
Σου βγάζω το καπέλο αν έχεις διαβάσει το Κοράνι γιατί απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει και ελληνική μετάφραση. Σημαίνει ότι το έχεις ψάξει το θέμα. Μου αρέσουν όσοι ψάχνονται ακόμα κι αν διαφωνώ στην κατεύθυνση προς την οποία το κάνουν.
Κακο ειναι να ανοιγει και το ματι μας λιγο?Δεν ειμαστε και στην δεκαετια του 50.Εδω οι Αρχαιοι Ελληνες ηταν λιγοτερο προκαταλειμενοι σε αυτα τα θεματα.Ειναι φασιστικο κατα την γνωμη μου να απαγορευεις σε μια γυναικα να ντυνεται οπως θελει και να την κρινεις και απο αυτο.Εδω οι πορνες ειναι πιο καλες γυναικες και εκμεταλευονται λιγοτερο τους αντρες απο τις δηθεν "καλες" και κοπελες του "σπιτιου" που ειναι εξω.
Το Κοράνι στα Ελληνικά:
Και άλλες εκδόσεις αν ψάξεις καλά. ;)
Δλδ ρε φίλε εάν είμαι βάζελος δεν μπορώ να πάω στο Καραισκάκη να δω μπάλλα; Ημαρτον. Και σε τζαμί έχω μπει. Μόνο στη Μέκκα δεν πήγα ενώ ήθελα γιατί φοβούμουνα λόγω χρώματος δέρματος μη με βάλουν σε μπουντρούμι καθώς απαγορεύεται να πάει Χριστιανός εκεί. Είναι καλό να βλέπεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Αλλιώς μια ζωή θα σε παραμυθιάζουν ότι η Αγιά Σοφιά είναι το καλύτερο θρησκευτικό μνημείο του κόσμου...... Μια βόλτα π.χ. στο Ραμπάτ, την Καζαμπλάνκα ή το Αμμάν ίσως σου αλλάξει γνώμη.ερωτηση. οοποιοσδηποτε που πιστευει καπου εκτος του χριστιανισμου οταν παει στην εκκλησια ειτε για γαμο,βασφτησια,κηδεια η οτι αλλο να ειναι κατα ποσο μπορει να ειναι δυνατη η πιστη του στην αλλη θρησκεια. συγνωμη αν εχει ξανατεθει το ερωτημα απλα ειναι πολλες οι σελιδες και καταλαβενετε
Δλδ ρε φίλε εάν είμαι βάζελος δεν μπορώ να πάω στο Καραισκάκη να δω μπάλλα; Ημαρτον. Και σε τζαμί έχω μπει. Μόνο στη Μέκκα δεν πήγα ενώ ήθελα γιατί φοβούμουνα λόγω χρώματος δέρματος μη με βάλουν σε μπουντρούμι καθώς απαγορεύεται να πάει Χριστιανός εκεί. Είναι καλό να βλέπεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Αλλιώς μια ζωή θα σε παραμυθιάζουν ότι η Αγιά Σοφιά είναι το καλύτερο θρησκευτικό μνημείο του κόσμου...... Μια βόλτα π.χ. στο Ραμπάτ, την Καζαμπλάνκα ή το Αμμάν ίσως σου αλλάξει γνώμη.
Αν λες ότι δεν πιστεύεις και είσαι κάθετα αντίθετος στη θρησκεία, το να πηγαίνεις σε θρησκευτικές εκδηλώσεις σημαίνει ότι δεν έχεις το θάρρος να σταθείς πιστός στις απόψεις σου.