Νέα

Ποιά είναι η θρησκεία σας;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ειναι η θρησκεια σας?

  • χριστιανισμος

    Ψήφοι: 27 43,5%
  • μωαμεθανισμος

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • δωδεκαθεο

    Ψήφοι: 9 14,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 3 4,8%
  • καμμια

    Ψήφοι: 23 37,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Κι αν όλο αυτό είναι παραμύθι δε σας κάνει εντύπωση που άντεξε τόσο στο χρόνο και έγινε οικουμενικό; Ακόμα και τα πιο καλοστημένα παραμύθια κάποτε αποκαλύπτονται. Και μην ξεχνάτε ότι το «παραμύθι» αυτό ξεκίνησε με αντιξοότητες. Κάποτε οι Χριστιανοί ήσαν τροφή για τα λιοντάρια. Κι όμως και οι μεγαλύτεροι διώκτες του Χριστιανισμού πίστεψαν. Ήταν πλάνη ή ήταν η ανακάλυψη της αλήθειας μέσω της αποτίναξης της εγωϊστικής αντίληψης ότι ο άνθρωπος είναι το ανώτερο ον; Ειλικρινά εγώ δε μπορώ να πιστέψω ότι ο άνθρωπος είναι το ανώτερο ον, ανεξάρτητα από θρησκείες.
Και ορθώς δεν το πιστεύεις.  Γιατί ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ανώτερο ον (ή μάλλον “είδος” από τα έμβια όντα), για να είμαστε ακριβείς.  Και εξηγούμαι:  Ανώτερος σε τι?  Υπάρχουν ζώα (και φυτά) του βασιλείου των “ζωντανών” οργανισμών που:
Ζουν περισσότερα χρόνια.
Βλέπουν καλύτερα (και βλέπουν και στο σκοτάδι)
Ακούνε καλύτερα
Τρέχουν γρηγορότερα
Πηδάνε ψηλότερα
Κολυμπάνε καλύτερα
Κάνουν περισσότερους απογόνους
Επιβιώνουν σε πιο ακραίες συνθήκες
Και έχουν και διάφορα άλλα “ανώτερα” χαρακτηριστικά, που μου διαφεύγουν τώρα.
Και θα μου πεις: “Καλά, ο άνθρωπος δεν είναι καλύτερος σε κάτι?”
Η δικιά μου απάντηση είναι “βεβαίως είναι” (και θα σου πω πιο κάτω σε τι).
Η δικιά σου απάντηση είναι “μη τα συγκρίνεις, ο άνθρωπος έχει ψυχή, τα άλλα δεν έχουν”.
Διαφωνούμε και σε αυτό, φίλε.
Δεν πιστεύω στην ύπαρξη “ψυχών”, γιατί αυτό είναι ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ που δεν ορίζεται, και που είναι επίσης κατασκεύασμα των θρησκειών.  Και το λέω αυτό, γιατί ήταν απαραίτητη η θεσμοθέτηση της ύπαρξης της ψυχής, για να στηθεί όλο το οικοδόμημα περί του ότι “όταν πεθαίνουμε, δεν πεθαίνουμε, γιατί ναι μεν το σώμα μας χάνεται, αλλά μένει κάτι, το οποίο είναι η ψυχή”.
Τα υπόλοιπα (ότι την ψυχή την “εμφύσησε” ο δημιουργός μας, και το τι θα την κάνει μετά) είναι και αυτά ένα μέρος του όλου παραμυθιού.  Δεν έχουν σημασία.  Σημασία έχει ότι καλείσαι να πιστέψεις (πάλι) σε κάτι ανύπαρκτο, το οποίο εντάσσεται στο πλέγμα όλων αυτών των θεωριών.
Χρωστάω έναν προσδιορισμό:  Σε τι είναι ανώτερος ο άνθρωπος?  Ο άνθρωπος είναι ανώτερος στον τομέα της διανόησης. ΑΥΤΟ δεν έχει καταφέρει να το εξελίξει κανένα άλλο είδος του ζωϊκού βασιλείου, και αυτό είναι το χαρακτηριστικό του που τον κάνει διαφορετικό από τα υπόλοιπα είδη.
Μπορεί το γεράκι να βλέπει 3.000 φορές καλύτερα από τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος (που δε βλέπει τόσο καλά) μπορεί να κατασκευάσει κιάλια, τηλεσκόπια και διόπτρες υπερύθρων που τον κάνουν να βλέπει ΚΑΛΥΤΕΡΑ από το γεράκι, όταν του χρειάζεται.
Μπορεί ο άνθρωπος να μην τρέχει τόσο γρήγορα όσο το άλογο, αλλά μπορεί να ιππεύσει το άλογο, ή να φτιάξει αυτοκίνητο που πάει ακόμα πιο γρήγορα.
Μπορεί ο τίγρης να έχει πολύ δυνατά σαγόνια, αλλά ο άνθρωπος έφτιαξε τουφέκι.
Είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ γνωστό πια (τα έχω ξαναγράψει αυτά και με κουράζει να επαναλαμβάνομαι, αλλά αυτή είναι η ουσία) ότι η ζωή σε αυτό τον πλανήτη ξεκίνησε πριν από περίπου 3 δισεκ. χρόνια, και ήταν οργανισμός μονοκύτταρος. Ο οργανισμός εξελίχτηκε, και με μεταλλάξεις σχηματίστηκαν τα διάφορα είδη.
Πριν από 2-4 εκατ. χρόνια πρέπει να έγινε η μετάλλαξη που “διαχώρισε” το είδος άνθρωπος από τον πρόγονό του.
Αυτό το ον είχε την ικανότητα της διανόησης.  Την εξέλιξή του την ξέρεις, και την ζεις.  Η διανόηση (η ικανότητα της σκέψης δηλαδή) τον έκανε να “κυριαρχήσει” πάνω στα υπόλοιπα, με τον τρόπο που (νομίζω κάπως) περιέγραψα.
Αυτή είναι η ιστορία. Τώρα:  Το τι παραμύθια έχουν σκαρφιστεί μερικοί και τα πλασάρουν για να ΠΕΙΘΟΥΝ άλλους και να ζουν απ’ αυτό,  δε με απασχολεί.  Γιατί εμένα δε με πείθουν.
Όσο για το ότι το παραμύθι έγινε οικουμενικό και άντεξε, βεβαίως και είναι έτσι.  Για έναν πολύ απλό λόγο:  Γιατί τα λεφτά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Αλλά τι λέγαμε; Ναι για το Χριστιανισμό. Που λέτε εμείς δεν είμαστε σόνι και καλά τα ανόητα παιδάκια που οι γονείς, δάσκαλοι, παπάδες έκαναν πλύση εγκεφάλου κι έγιναν Χριστιανόπουλα. Εγώ συγκεκριμένα δε μεγάλωσα σε θρησκόληπτη οικογένεια, τα Θρησκευτικά ήταν το χειρότερό μου μάθημα, στην εκκλησία πατάω σπάνια κι αυτό για να δω καμιά γκομενίτσα ( :boobies: ). Άρα όπως εσείς ανεπηρέαστοι επιλέξατε το δρόμο σας, έτσι τον επέλεξα κι εγώ. Γιατί επέλεξα αυτόν;
Εδώ δεν υπάρχει θέμα διαφωνίας.  Καλώς τον επέλεξες (όποιος κι αν είναι), αφού σε ικανοποιεί.

Γιατί έχω κι εγώ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ όπως εσείς. Και η μόνη καταπίεση που μου επιβάλλει η θρησκεία μου είναι να κάνω το σταυρό μου όταν περνάω από εκκλησία. Ο εαυτός μου δηλαδή την επιβάλλει (κι αυτό όχι πάντα). Τη γουστάρω όμως πραγματικά αυτή την «καταπίεση».
Ούτε και εδώ υπάρχει θέμα διαφωνίας.  Και εμένα κανείς δε μου επιβάλλει να πιάνω τ’ @@ μου κάθε φορά που βλέπω παπά στο δρόμο, το κάνω όμως.  Από εσωτερική παρόρμηση, όχι επειδή με υποχρεώνει κάποιος.

Εν πάση περιπτώσει, οι συζητήσεις περί θρησκείας δεν είναι το φόρτε μου. Ο μόνος λόγος που συμμετέχω στο θρέντ είναι γιατί με δυσαρεστεί η επίθεση και η προσπάθεια απαξίωσης της θρησκείας μου και των ομοθρήσκων μου. Είμαι υπερήφανος που είμαι Χριστιανός ΟΜΩΣ σέβομαι τους αλλόθρησκους, άθεους, άθρησκους. Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για εκείνους...
Δε νομίζω ότι με αυτά που σου έγραψα θα με θεωρήσεις “επιτιθέμενο”, ή κάνοντα “προσπάθεια απαξίωσης” των πιστεύω σου.  Εγώ δεν είμαι υπερήφανος που δεν είμαι χριστιανός (ή ο,τιδήποτε άλλο).  Δεν το βλέπω σα λόγο υπερηφάνιας αυτό.
Σε σέβομαι σαν άτομο, και όχι για αυτά που πιστεύεις.  Νομίζω ότι είσαι αξιόλογος άνθρωπος.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Αυτή είναι η "θεολογική ερμηνεία" της  έννοιας δούλος !
Μήτσο,
Δε μου αρέσει αυτή η ερμηνεία.
Μου αρέσει περισσότερο η “σεξολογική ερμηνεία” της έννοιας δούλα.

Ο Χριστός συναναστράφηκε  με πόρνες , λεπρούς , αμαρτωλούς , ληστές , ειδωλολάτρες ...
Πες μου κάτι, σχετικά με τη γραφή:
Για όλους αυτούς (πόρνες , λεπρούς , αμαρτωλούς , ληστές , ειδωλολάτρες) λέει.
Για αδερφές, δε λέει τίποτα?

...ποιά είναι η επίσημη θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Λοιπόν , έχουμε και λέμε :
1. Ο άνθρωπος μέσα σε όλες του τις λειτουργίες έχει και αυτήν της αναπαραγωγής ! Η πρώτη και βασική εντολή του Θεού Πατέρα,αμέσως μόλις ο άνθρωπος εκδιώχθηκε απο τον παράδεισο , ήταν η εξής : «αυξάνεσθε καί πληθύνεσθε καί κατακυριεύσατε της Γης». Άρα η αναπαραγωγή αποτελεί ευλογία Θεού και όχι αμάρτημα.
Ξέρεις όμως κάτι ρε Μήτσο?
Διαβάζω ότι το ίδιο συμβαίνει τελευταία (αυξάνονται και πληθύνονται) και οι μελίγκρες.  Τι σημαίνει (από βιβλικής πλευράς πάντα) αυτό?
Μήπως έδωσε και σ’ αυτές την ίδια εντολή ο θεός, και απλώς εμείς δε το ξέρουμε?

...ποιά είναι η επίσημη θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
2. Η ευλογημένη όμως αναπαραγωγή , δόθηκε απο το Θεό , στο πρώτο ζευγάρι. Στον Αδάμ και στην Εύα ! Σε αυτούς απευθύνθηκε ... !  Δεν απευθύνθηκε ούτε σε 2 Αδάμ , ούτε σε 2 Εύες , ούτε σε ένα σύνολο ανθρώπων γενικά . Απευθύνθηκε στην πρώτη οικογένεια , αυτήν των πρωτοπλάστων.
Ά, έκανε διαχωρισμό ο θεός. ΜΟΝΟ σ’ αυτούς απευθύνθηκε!  Όπως λοιπόν δεν απευθύνθηκε σε 2 Αδάμ, 2 Εύες, κλπ, ΔΕΝ απευθύνθηκε και σε μαύρους, ερυθρόδερμους, κίτρινους, κοντούς, σπανούς, μικροτσούτσουνους, και ένα σωρό άλλα είδη (και ράτσες και κατηγορίες) ανθρώπων? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που μας σταματάει (τον καθέναν δηλαδή) από το να ερμηνεύει αυτή την ΑΣΑΦΕΙΑ με όποιο τρόπο τον βολεύει?
Και (σχετική με την προηγούμενη απορία μου) είναι και αυτή:  Η μελίγκρες, τα λυκόσκυλα, τα ποντίκια, κλπ, ΓΙΑΤΙ πληθύνονται?  Τους το είπε και αυτουνών?

...ποιά είναι η επίσημη θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
3. Παρά το γεγονός οτι η αναπαραγωγή είναι ένα ευλογημένο απο το Θεό γεγονός , ο ίδιος ο Υιός Του , όταν ήρθε στη γή , ούτε παντέυτηκε , ούτε και τεκνοποίησε ... Δέν ήρθε γι αυτό το σκοπό στη γή. Άν αυτός ήτανε ο σκοπός του, θα το είχε κάνει !!! Άλλωστε η δράση του Ιησού στη γή , ξεκινά απο ένα γάμο . Αυτόν στην Κανά της Γαλιλαίας !
Αυτά απο Βιβλικής πλευράς. Τα υπόλοιπα αύριο ... γιατί νύσταξα !  :tired: :sleeping:
  Τώρα τι ήρθε κι έκανε ο υιός αυτός (από σεξουαλικής πλευράς εννοώ), υπάρχουν διάφορες θεωρίες....  Ας μη τις παραθέσω καλύτερα!
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Αν περπατάς στο δρόμο και σε ρωτήσει κάποιος αν υπάρχει περίπτερο εκεί κοντά τι θα απαντήσεις; "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! τουλάχιστον μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο";;;
Και πάλι, Βύζο μου, το παράδειγμά σου είναι αποτυχημένο (και για τον ίδιο μάλιστα λόγο):  Επαναλαμβάνω:  ΕΙΝΑΙ δυνατό να υπάρξει μια αδιαμφισβήτητη και αντικειμενική κρίση / γνωμάτευση / μαρτυρία για το αν υπάρχει ή όχι περίπτερο.  Με διάφορους τρόπους:  Α) Περπατάς όλα τα γύρω τετράγωνα και βλέπεις, Β) Νοικιάζεις ελικόπτερο και κοιτάς από πάνω, Γ) Μπαίνεις στο Earth Google και κοιτάς το μέρος, και ίσως και άλλοι. Το θέμα όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εκεί. 
Το θέμα είναι ως εξής:  Έχεις δει τι είναι πίσω από τη γωνία, και ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν υπάρχει περίπτερο.  Σε σταματάει λοιπόν κάποιος και σε ρωτάει:  “Με συγχωρείτε, ξέρετε αν το περίπτερο πίσω από τη γωνία είναι ανοικτό τώρα?”  Τότε τι του απαντάς?  Ούτε ναι, ούτε όχι μπορείς να απαντήσεις.  Η μόνη σωστή απάντηση είναι:
“Δεν υπάρχει περίπτερο πίσω από τη γωνία”.

Απλά θέλησα να καταλάβεις μόνος σου τον λανθασμένο τρόπο σκέψης σου....  ....Για πες μας να μαθαίνουμε κι εμείς να μην εξαπατηθούμε...
Ελπίζω κατάλαβες (απ το προηγούμενο παράδειγμα με το περίπτερο) το δικό σου λανθασμένο τρόπο σκέψης...

5ον Ο περαστικός ακόμα ψάχνει περίπτερο...
Τελικά υπάρχει περίπτερο?
 

Επισκέπτης
Το κείμενο του post διαγράφεται.  Παραμένει ο χαρακτηρισμός.
warnmute.gif
 Spamming[/color[/URL]]
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παντως ρε Σταυρο χαρα στο κουραγιο σου!!!!!(και στο δικο μου καμμια φορα!!!!!)γραφεις ολοκληρα κατεβατα προσπαθωντας με οσο πιο απλο τροπο να εξηγησεις οτι ενα +ενα =2!!!!!!
Αυτο λες επι της ουσιας:1+1=2!!!!!!
Ειναι τοσο απλο.....οποιος πιστευει σε θεο πιστευει οτι 1+1 ΔΕΝ ειναι ισο με 2!!!!
Αυτο τιποτα αλλο.....Δεν γινεται ρε φιλε να αποδειξουμε γιατι ισχυει αυτο!!!!!(το 1+1=2)
Απλα ισχυει......
Το γιατι ο αλλος δεν ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ  ψαξε και εγω μαζι σου να το βρουμε....
Και λεω δεν θελουν γιατι θα συμφωνησεις μαζι μου οτι το επιπεδο των παιδιων που συζηταμε δεν μας ''επιτρεπει ''να πουμε οτι δεν μπορουν!!!!!
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν θελουν να καταλαβουν οτι 1+1=2!!!!!
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Παντως ρε Σταυρο χαρα στο κουραγιο σου!!!!!(και στο δικο μου καμμια φορα!!!!!)γραφεις ολοκληρα κατεβατα προσπαθωντας με οσο πιο απλο τροπο να εξηγησεις οτι ενα +ενα =2!!!!!!
Αυτο λες επι της ουσιας:1+1=2!!!!!!
Ειναι τοσο απλο.....οποιος πιστευει σε θεο πιστευει οτι 1+1 ΔΕΝ ειναι ισο με 2!!!!
Αυτο τιποτα αλλο.....Δεν γινεται ρε φιλε να αποδειξουμε γιατι ισχυει αυτο!!!!!(το 1+1=2)
Απλα ισχυει......
Το γιατι ο αλλος δεν ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ  ψαξε και εγω μαζι σου να το βρουμε....
Και λεω δεν θελουν γιατι θα συμφωνησεις μαζι μου οτι το επιπεδο των παιδιων που συζηταμε δεν μας ''επιτρεπει ''να πουμε οτι δεν μπορουν!!!!!
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν θελουν να καταλαβουν οτι 1+1=2!!!!!

Φίλε Χριστίδη, θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο σε ένα (απ' αυτό το post).
Ότι το επίπεδο των παιδιών είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
Και γι αυτό χαίρομαι να συζητάω μαζί τους.

Δεν ψάχνω να βρώ τίποτα, που να αφορά άλλους.
Καλώς πιστεύουν ότι πιστεύουν.
Αλλά καλό τους κάνει και να διαβάζουν και μια άλλη άποψη. ;)
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε Χριστίδη, θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο σε ένα (απ' αυτό το post).
Ότι το επίπεδο των παιδιών είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
Και γι αυτό χαίρομαι να συζητάω μαζί τους.

Δεν ψάχνω να βρώ τίποτα, που να αφορά άλλους.
Καλώς πιστεύουν ότι πιστεύουν.
Αλλά καλό τους κάνει και να διαβάζουν και μια άλλη άποψη. ;)
Μα τι να διαβασουν αυτο σου λεω.....
Αυτα που λες ειναι τοσο απλα και αυταποδεικτα που δεν ειναι δυνα τον να αμφισβητηθουν παρα μονο αν καποιος επιλεξει να το κανει ετσι ,γιατι ....γουσταρει!!!!
Στην ουσια λεμε οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη και αυτοι (ενω εχουν μυαλο οντως και αυτο φαινεται!!!!!)λενε οτι βγαινει απο τη δυση.....
Αρα???ειναι καθαρα επιλογη τους να μην θελουν να δεχτουν μια πραγματικοτητα.....
Εδω αμα θελεις πες μου αυτο γιατι συμβαινει!!!!!
Αλλα δεξου οτι ειναι ετσι.
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ειναι κακο να ψαξεις να βρεις γιατι καποιος που εχει μια(τουλαχιστον) στοιχειωδη δυνατοτητα σκεψης αρνειται πεισματικα να δεχτει μια καταφανεστστη πραγματικοτητα....
Δεν νομιζω να ειναι προσβλητικο για κανεναν...
Κανω λαθος?????
 

Επισκέπτης
Τελικά με όλα αυτά τα επιχειρήματα που μου παραθέσατε Σταύρε και Χριστήδη , με πείσατε !

Δεν υπάρχει Θεός ... είχατε δίκιο !

Απορώ πώς δεν το είχα καταλάβει τόσον καιρό  :dunno:

Πάω να κοιμηθώ ήσυχος πλέον !!! Δεν αμάρτησα καθόλου σήμερα ...  :dancing:
Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια !

Να ... για να με πιστέψετε , θα βγάλω και το αβατάρ μου !

Καληνύχταααααααααααααααααααααα !
 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
9.863
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τελικά με όλα αυτά τα επιχειρήματα που μου παραθέσατε Σταύρε και Χριστήδη , με πείσατε !

Δεν υπάρχει Θεός ... είχατε δίκιο !

Απορώ πώς δεν το είχα καταλάβει τόσον καιρό  :dunno:

Πάω να κοιμηθώ ήσυχος πλέον !!! Δεν αμάρτησα καθόλου σήμερα ...  :dancing:
Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια !

Να ... για να με πιστέψετε , θα βγάλω και το αβατάρ μου !

Καληνύχταααααααααααααααααααααα !
διαβασε κελσο και πορφυριο και ασε τις ειρωνειες
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τελικά με όλα αυτά τα επιχειρήματα που μου παραθέσατε Σταύρε και Χριστήδη , με πείσατε !

Δεν υπάρχει Θεός ... είχατε δίκιο !

Απορώ πώς δεν το είχα καταλάβει τόσον καιρό  :dunno:

Πάω να κοιμηθώ ήσυχος πλέον !!! Δεν αμάρτησα καθόλου σήμερα ...  :dancing:
Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια !

Να ... για να με πιστέψετε , θα βγάλω και το αβατάρ μου !

Καληνύχταααααααααααααααααααααα !
Παντα ειχα εμπιστοσυνη στην κριση σου!!!!!
Δεν αμφεβαλλα ποτε!!!!!!!
 

Επισκέπτης
Εσυ που????
Στη δικια μου η στη δικια σου?????

Στη δικιά σου βρε !
Ποιά δικιά μου ... πάει η δικιά μου.
Η δικιά μου ήταν όταν το αρνάκι του αβατάρ μου , ήταν ακόμη μέσα στο μαντρί ...

Τώρα όπως βλέπεις το αρνάκι βγήκε απο το μαντρί ... έφυγε απο την προβατίνα και το μπαμπά κριάρι ... και κοίτα με τι χαρά χοροπηδάει !!! Είναι ελεύθερο πιά να κάνει ότι θέλει !

Λές να εμφανισθεί κανας λύκος ?
Μπάααααααααααααααα ... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ! ;)
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Στη δικιά σου βρε !
Ποιά δικιά μου ... πάει η δικιά μου.
Η δικιά μου ήταν όταν το αρνάκι του αβατάρ μου , ήταν ακόμη μέσα στο μαντρί ...

Τώρα όπως βλέπεις το αρνάκι βγήκε απο το μαντρί ... έφυγε απο την προβατίνα και το μπαμπά κριάρι ... και κοίτα με τι χαρά χοροπηδάει !!! Είναι ελεύθερο πιά να κάνει ότι θέλει !

Λές να εμφανισθεί κανας λύκος ?
Μπάααααααααααααααα ... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ! ;)
μεγαλη λεξη ειπες....ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!!!!Τεραστια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom