Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
και μου εχουν τυχει και γυναικες με λεφτα,
και καλες γκομενες.

Σου έχουν τύχει με λεφτά μπάζα
και εμφανίσιμες ληγούρες.

Ναυτικούς με γκόμενες Α' Εθνικής δεν έχω δει , ποτέ, πουθενά.
Ερασιτεχνικές κατηγορίες παίζετε.

Γουστάρω αν ψήνεται κανείς,
να ανεβάσουμε φωτογραφιούλες
(ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΛΟΠΕΖ)
με τα αξεσουάρ των γυναικών μας
(καλλυντικά, τσάντες, παπούτσια, βρακιά κτλ)
να δούμε τι ψάρια πιάνει ο καθένας.

ΨΗΝΕΣΑΙ ΛΟΣΤΡΟΜΕ ;;;;;;;;;

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;;

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Στο θέμα του θρεντ τώρα, έχει άπειρες κότες το σάϊτ... Αυτό πιστεύω, πρέπει να είναι γεμάτο με καχεκτικούς, κακάσχημους, πούστηδες, παλιοκοτόπουλα... Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ τα έκανε όλα αυτά... Αν είμασταν τώρα όλοι με την φωτογραφία μας την κανονική ούτε οι 10 στους 100 δεν θα μπορούσαν να εμφανιστούν από την ασχήμια τους και μόνο... Παλιοκαχέχτες, παλιαδερφές, παλιοκοτόπουλα γαμώ το τριμπούρδελό σας!!! :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μαλακίες λες ρε.Μπορείς να παντρευτείς στα 30 και να είναι ο πιο επιτυχημένος γάμος,μπορεί να παντρευτείς στα 50 και να είναι πλήρης αποτυχία.Και ας έχεις και όσα λεφτά γουστάρεις.Μετά από ένα σημείο δεν κάνουνε τα λεφτά την διαφορά.Απλά είναι άμα θα βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο.Μπορεί κάλλιστα να μην παντρευτείς και ποτέ αν πιστευεις ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα.Αλλά αυτό που βάζουνε όρια 30,40,50 να παντρευτείς και λένε συγκεκριμένα νούμερα είναι για μένα το λιγότερο διανοητικά καθυστερημένο.
Να εχεις λεφτα και να κανεις τετοιο περιορισμο,ειναι μαλακια,για εμενα παντα.Δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου να ζω μονιμα με καποια,και να πρεπει να δινω λογαριασμο τι ταξιδια θα κανω τους μηνες που δεν δουλευω,με ποια,και γενικως να δινω λογαριασμο.Τωρα αν ημουν υπαλληλος που θα εβγαζα 700-800 ευρω εννοειται πως θα σκεφτομουν πολυ διαφορετικα.
Την ελευθερια μου αυτη την στιγμη δεν την αλλαζω με τιποτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό δεν είναι απλή φιδιά, πυθωνιά ολόκληρη είναι

τυπε, snake detection

με σκισμενη φορμα. Με αυτην που επαιζα μπαλα..

ε δεν φαινοτανε ρε... αλλα το παντελονι που φορουσα ηταν στυλ φορμας...

Επισκέπτης
Ναι επειδη εισαι μαλακας και νομιζεις οτι ειναι δυσκολο να πηδας γλυφαδιωτισα.

για έναν τύπο που του φαίνεται δύσκολο το να πάει απλά σε κάποιο μαγαζί να πάρει ένα ποτό και να το πληρώσει, λες να φαίνεται εύκολο το να πηδάει κόρη επιχειρηματία και να την κυκλοφορεί και με σκισμένες φόρμες γυμναστικής σε in μαγαζιά της Γλυφάδας;

Επισκέπτης
Στο θέμα του θρεντ τώρα, έχει άπειρες κότες το σάϊτ... Αυτό πιστεύω, πρέπει να είναι γεμάτο με καχεκτικούς, κακάσχημους, πούστηδες, παλιοκοτόπουλα... Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ τα έκανε όλα αυτά... Αν είμασταν τώρα όλοι με την φωτογραφία μας την κανονική ούτε οι 10 στους 100 δεν θα μπορούσαν να εμφανιστούν από την ασχήμια τους και μόνο... Παλιοκαχέχτες, παλιαδερφές, παλιοκοτόπουλα γαμώ το τριμπούρδελό σας!!! :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

χαχαχαχχαχαχααχχα τον μαλάκα κλαίω χααχαχαχ

Επισκέπτης
Τωρα αν ημουν υπαλληλος που θα εβγαζα 700-800 ευρω εννοειται πως θα σκεφτομουν πολυ διαφορετικα.

έχω ρίξει ιδέα να ανεβάσουμε και φωτό με λεφτά που
έχουμε πάνω μας ....

αν ψήνεσαι .... εδώ είμαστε ...........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ειναι ολοι ομορφοπαιδα οπως εγω τυπε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε, snake detection

ε δεν φαινοτανε ρε... αλλα το παντελονι που φορουσα ηταν στυλ φορμας...

:2funny: :2funny:

ρε μην εισαι μλκας... αυτο σου εγραψα η φορμα που φορουσα... στυλ φορμας ηταν. Δεν ηταν NIKE υφασματινη ήταν φαρδια πως να στο περιγραψω τωρα το υφασμα... τελοςπαντων ηταν ψιλη ... σακουλε να φανταστεις μαυρη. Σου λεω μπηκα σαν λετσος δεν εχω λογο να σου πω ψεμματα αμα δεν θες μην με πιστευεις ... αν θες παντως και ειχες απο τοτε γνωστους ρωτησε τους μπορει να μας θυμουνται  :grin:

Επισκέπτης
Να εχεις λεφτα και να κανεις τετοιο περιορισμο,ειναι μαλακια,για εμενα παντα.Δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου να ζω μονιμα με καποια,και να πρεπει να δινω λογαριασμο τι ταξιδια θα κανω τους μηνες που δεν δουλευω,με ποια,και γενικως να δινω λογαριασμο.Τωρα αν ημουν υπαλληλος που θα εβγαζα 700-800 ευρω εννοειται πως θα σκεφτομουν πολυ διαφορετικα.

μεγάλο πράγμα η ελευθερία όντως.Τι να πω ρε αλάνι ? με μπέρδεψες και εμένα τώρα οπότε το σταματάω εδώ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
για έναν τύπο που του φαίνεται δύσκολο το να πάει απλά σε κάποιο μαγαζί να πάρει ένα ποτό και να το πληρώσει, λες να φαίνεται εύκολο το να πηδάει κόρη επιχειρηματία και να την κυκλοφορεί και με σκισμένες φόρμες γυμναστικής σε in μαγαζιά της Γλυφάδας;

Αυτο ειποα εγω? εγω ειπα οτι σε καθε μαγαζι εχει εισοδο απο αυτα... και στο Γκιουζελ ειχε και στο Ακανθους ειχε περυσι το καλοκαιρι που πηγα.

Επισκέπτης
Μαλακίες λες ρε.Μπορείς να παντρευτείς στα 30 και να είναι ο πιο επιτυχημένος γάμος,μπορεί να παντρευτείς στα 50 και να είναι πλήρης αποτυχία.Και ας έχεις και όσα λεφτά γουστάρεις.Μετά από ένα σημείο δεν κάνουνε τα λεφτά την διαφορά.Απλά είναι άμα θα βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο.Μπορεί κάλλιστα να μην παντρευτείς και ποτέ αν πιστευεις ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα.Αλλά αυτό που βάζουνε όρια 30,40,50 να παντρευτείς και λένε συγκεκριμένα νούμερα είναι για μένα το λιγότερο διανοητικά καθυστερημένο.

Ωραία.
Και ο master21 λες να είναι έξυπνος ;;;;;
Τρόμπας είναι .........

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Γιατί το λες αυτό ;;;;;;;;;;;;;;

ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
(ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ)
ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΟΥΝ , ΝΑ ΑΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ή ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ,
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ,

ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΛΑΡΧΟΙ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ Η ΒΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΗΡΩΕΣ".

Επειδή σαν σήμερα έκλεισαν 40 ακριβώς χρόνια από το κίνημα του Ναυτικού και την ανταρσία του Βέλους καιρός είναι να δοθεί απάντηση στα ψέμματα που κυκλοφορούν εδώ μέσα και γενικά στο Διαδίκτυο.

Ποτέ το Α/Τ Βέλος δεν αυτομόλησε και δεν "παραδόθηκε σε ξένη χώρα".

Αυτό αποδεικνύεται από τις εφημερίδες της εποχής και την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Τύπου της ίδιας της Χούντας που επισυνάπτονται.

Για την ακρίβεια ο κυβερνήτης αντιπλοίαρχος Παππάς αποβιβάστηκε μόνον όταν η Ιταλία του έδωσε πολιτικό άσυλο και αμέσως μετά επιβιβάστηκαν χουντικοί αξιωματικοί που ανέλαβαν την διακυβέρνηση του Α/Τ και απέπλευσαν για την Γένοβα.

Ειδικότερα στο ημερολόγιο του πλοίου γράφεται:
«…16.25 Αποχώρησις Κυβερνήτου, 6 αξιωματικών, 23 υπαξιωματικών και 1 ναύτου προτάκτου…»
«..17.30 επιβίβασις και παραλαβή καθηκόντων των κάτωθι: Κυβερνήτης αντ/πχος Χαρλαύτης- Ύπαρχος αντ/πχος Τραγέας και Αος Μηχανικός αντ/πχος Γκαμαλέτσος …»

Αυτοί είναι η μόνη αλήθεια παρά τα όσα γράφει ο Λάκης και η γαμημένη ψεύτρα σκατορουφήχτρα moderator του bou.com.

Το κίνημα του Ναυτικού και η ανταρσία του Α/Τ Βέλος πονάνε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τους χουνταίους και τους φασίστες σημερινούς θαυμαστές τους.

Γιατί αυτοί που εξεγέρθηκαν εναντίον τους δεν ήταν τίποτε αριστεροί αλλά κυρίως βασιλικοί αξιωματικοί και δημοκράτες.

Αλλά αυτό πονάει......

Συνημμένα

• Velos Headlines.JPG
    Velos Headlines.JPG
    219,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Velos Announcement.JPG
    Velos Announcement.JPG
    211,4 KB · Εμφανίσεις: 17

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Ρε συ λακη μια ερωτηση θα σου κανω.Εσυ υποστηριζεις οτι τις γκομενες τις τραβαει το χρημα,και οχι η εμφανιση,και για αυτο γαμας.
Αφου λες οτι γνωριζεις ναυτικους,θα ξερεις οτι ο κατωτερος μισθος σε πλοιο,που ειναι του τζοβενου,ειναι 2500 χιλιαρικα το μηνα.
ο ανωτερος του Πλοιαρχου ειναι 8500 χιλιαρικα.Αρα με την δικη σου λογικη ολοι μας θα κυκλοφορουμε μουναρους.Ερχεσαι ομως να ανατρεψεις
τα ιδια σου τα λεγωμενα,λεγοντας οτι δεν εχεις δει ναυτικο να κυκλοφορει γκομενακι α εθνικης.Ε κατι δεν λες σωστα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τωρα και συ κανεις συζητηση με τον μαστερ,του καναν καμια χοντρη με κανα 2-3 σπιτια  συνοικεσιο και το παρουσιαζει σαν να ηταν εφοπλιστρια που τον ειδε να σερβιρει στο καραβι και γκαβλωσε

Επισκέπτης
Αυτο ειποα εγω? εγω ειπα οτι σε καθε μαγαζι εχει εισοδο απο αυτα... και στο Γκιουζελ ειχε και στο Ακανθους ειχε περυσι το καλοκαιρι που πηγα.

εγώ σε κόβω έτοιμο να δώσεις κώλο, άμα σου τάξει ο λόπεζ τζάμπα είσοδο και ποτό για όλο το καλοκαίρι σε κανά μαγαζί από δαύτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom