Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θα το λες και θα σε περνανε απο το πλαι ρε χαλβα, δε θα περνας απο τα εισητηρια σαν ανηλικο. ποτο τσαμπα οχι ακομα δε θελω για εκπαιδευτικους λογους. σιγα σιγα θα γινεις ανθρωπος οχι ολα τα πριβιλετζις με τη μια.

:2funny: :2funny: ασε ρε λοπεζ.... εδω ειχα σκασει στο γκιουζελ που μετα εγινε room με εμφανιση γαμησετα και μας εβαλαν μεσα επειδη η φιλη μου ηξερε τον μαγαζατορα ξες πως ειχα παει στο γκιουζελ? με σκισμενη φορμα. Με αυτην που επαιζα μπαλα.. σαν τον λετσο ειχα παει και μου λες τωρα εσυ θα γινω ανθρωπος... εγω σου ειπα εξαρχης δικτυωμενος σε μεγαλα κλαμπ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Δεν σου πουλησα φουμαρα.

Στο Γκαζι που πηγαινω σε μικρα μαγαζια ξερω να κινουμαι... σε μερικα αλλα πιο μεγαλα εχω απλα εναν φιλο πορτα και κατι PR αλλα και παλι δεν θελω να με βαλουν τσαμπα μεσα ουτε απο το πλαι σιγα τι θα κερδισω?  :2funny: :2funny: ευχαριστω παντως να σαι καλα για την προσφορα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Στα λεγόμενα "megaclub" μόνο μαλάκες, ποζέρια και φοιτητές πάνε. Βρες ένα μπαράκι-καφετέρια κοντά στο σπίτι σου άρχισε να συχνάζεις εκεί να αρχίσεις να γίνεσαι "γνωστός" και σιγά σιγά θα δεις πως θα 'ρθουν και τα γκομενάκια.
η αληθεια ειναι οτι ο μπολντης ειναι λιγο hipster

Επισκέπτης
Στα λεγόμενα "megaclub" μόνο μαλάκες, ποζέρια και φοιτητές πάνε. Βρες ένα μπαράκι-καφετέρια κοντά στο σπίτι σου άρχισε να συχνάζεις εκεί να αρχίσεις να γίνεσαι "γνωστός" και σιγά σιγά θα δεις πως θα 'ρθουν και τα γκομενάκια.

πιστεύεις ότι όσο οι κοπέλες της γειτονιάς του θα γνωρίζουν το μπόλντη καλύτερα, οι πιθανότητες επιτυχίας θα αυξάνονται;  :think:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: ασε ρε λοπεζ.... εδω ειχα σκασει στο γκιουζελ που μετα εγινε room με εμφανιση γαμησετα και μας εβαλαν μεσα επειδη η φιλη μου ηξερε τον μαγαζατορα ξες πως ειχα παει στο γκιουζελ? με σκισμενη φορμα. Με αυτην που επαιζα μπαλα.. σαν τον λετσο ειχα παει και μου λες τωρα εσυ θα γινω ανθρωπος... εγω σου ειπα εξαρχης δικτυωμενος σε μεγαλα κλαμπ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Δεν σου πουλησα φουμαρα.

Στο Γκαζι που πηγαινω σε μικρα μαγαζια ξερω να κινουμαι... σε μερικα αλλα πιο μεγαλα εχω απλα εναν φιλο πορτα και κατι PR αλλα και παλι δεν θελω να με βαλουν τσαμπα μεσα ουτε απο το πλαι σιγα τι θα κερδισω?  :2funny: :2funny: ευχαριστω παντως να σαι καλα για την προσφορα.

μάγκες το κουράζετε πολύ χωρίς λόγο και χάνει την μαγεία του.Είναι απλά τα πράγματα.Μπαίνεις κανονικά μεσα στο club, γίνεσαι κωλοτρυπίδι,και φεύγεις κύριος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ δουλευεις νυχτα ειναι λογικο να τους ξερεις ολους. Αλλα προσεξε το ποτο τσαμπε ολο το καλοκαιρι δεν υπηρχε περιπτωση να το πιω ουτε μετα .... μην με φιδώνεις τωρα  :grin:

ξες δεν ειναι δικη σου υποθεση αυτο εκτος και αν εχετε περισευμα εκει και τα πινετε μεταξυ σας και τσιμπουσα και εγω τιποτα. Γιατι η αληθεια ειναι οταν δουλευα σερβιτορος παλια σε catering και ημουν μεσα στην κουζινα ετρωγα οτι ηθελα και μπορουσα να δωσω και σε αλλον ΑΛΛΑ προσεξε το φαγητο ηταν πληρωμενο απο το ζευγαρι του γαμου.... επρεπε απλα να ειχε περισεψει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλλα προσεξε το ποτο τσαμπε ολο το καλοκαιρι δεν υπηρχε περιπτωση να το πιω ουτε μετα .... μην με φιδώνεις τωρα  :grin:

πριν αρχισεις τις μαλακιες, κανε μια ερωτηση στο μελος Yorgos. ασφαλως μη περιμενεις τα ιδια γιατι δεν ειστε στο ιδιο level αλλα θα καταλαβεις τι εκτοπισμα εχω και αν ειμαι αερα κουβεντα.

Επισκέπτης
Έχω γρήγορο τουτού ρε.
Περίπου 5πλάσιας ιπποδύναμης από το δικό σου.

Λάκη μια ερώτηση ρε τύπε:

τα χεις σχεδόν όλα, καλή δουλειά, λεφτά, καλό αυτοκίνητο, θάρρος με τα μουνιά, κλπ

πως την πάτησες και παντρεύτηκες;  :think:

Επισκέπτης
Εσυ δουλευεις νυχτα ειναι λογικο να τους ξερεις ολους. Αλλα προσεξε το ποτο τσαμπε ολο το καλοκαιρι δεν υπηρχε περιπτωση να το πιω ουτε μετα .... μην με φιδώνεις τωρα  :grin:

ξες δεν ειναι δικη σου υποθεση αυτο εκτος και αν εχετε περισευμα εκει και τα πινετε μεταξυ σας και τσιμπουσα και εγω τιποτα. Γιατι η αληθεια ειναι οταν δουλευα σερβιτορος παλια σε catering και ημουν μεσα στην κουζινα ετρωγα οτι ηθελα και μπορουσα να δωσω και σε αλλον

και έδινες στον άλλον τα αποφάγια σου ρε μλκα ? για τον θεό ρε τι είστε εσεις ? χειρότεροι και από τον τσιγγολελέτο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376

ξες δεν ειναι δικη σου υποθεση αυτο εκτος και αν εχετε περισευμα εκει και τα πινετε μεταξυ σας και τσιμπουσα και εγω τιποτα. Γιατι η αληθεια ειναι οταν δουλευα σερβιτορος παλια σε catering και ημουν μεσα στην κουζινα ετρωγα οτι ηθελα και μπορουσα να δωσω και σε αλλον
ετρωγες τα μισοφαγωμενα που εμεναν

Επισκέπτης
δλδ εσύ περιφέρεσαι σαν τον psycho τύπο χωρίς λόγο στους δρόμους μόνο και μόνο για καμάκι  ?  :S

Το είχα κάνει.
Όταν με τον τρόπο αυτό , γαμάς 2-3 ΜΟΥΝΑΡΕΣ το μήνα ,
εσύ το λες psycho ;;;;;

Και νορμάλ λες , το να κάθεσαι σε ψωλοπαρέες
και να κοιτάτε τις γκόμενες των άλλων
για να καβλώσετε , να πάτε σπίτι για εργόχειρο ;;;;;;

ή να βγαίνεις 3 χρόνια με κάποια τέτοια παρέα,
για να σου κάνουν προξενιό μια Σούλα,
καθηγήτρια, 1,61 , 68κιλά , να την παντρευτείς ;;;;;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376

τα χεις σχεδόν όλα, καλή δουλειά, λεφτά, καλό αυτοκίνητο, θάρρος με τα μουνιά, κλπ

εχει και γκομενα τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πριν αρχισεις τις μαλακιες, κανε μια ερωτηση στο μελος Yorgos. ασφαλως μη περιμενεις τα ιδια γιατι δεν ειστε στο ιδιο level αλλα θα καταλαβεις τι εκτοπισμα εχω και αν ειμαι αερα κουβεντα.

Θα τον ρωτησω. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τα ποτα δεν τα ελεγχει ο επιχειρηματιας? κανετε οτι γουσταρετε εκει μεσα?

Επισκέπτης

του έκλεισε το μάτι εκεί στην οδοντιατρική , και του χαμογέλασε με τα κάτασπρα δοντάκια της και τον παρέσυρε.Έχουμε χάσει αρκετούς μαχητές έτσι.Δεν πειράζει.Ο αγώνας συνεχίζεται με εμάς τους υπόλοιπους.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376

Stories

Νέο!