Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξες πως ειχα παει στο γκιουζελ? με σκισμενη φορμα. Με αυτην που επαιζα μπαλα.. σαν τον λετσο ειχα παει και μου λες τωρα εσυ θα γινω ανθρωπος...

αυτο τωρα ειναι φιδια. δεν παιζει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτο τωρα ειναι φιδια. δεν παιζει.

:2funny: :2funny: :2funny:

ρε σου λεω μπηκα σαν τον λετσο το διανοεισαι? η φιλη μου ειχε κλεισει τραπεζι ενα ονομα ειπε
στην εισοδο εκει και μπηκαμε αερα... Καλοκαιρι 2008.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το είχα κάνει.
Όταν με τον τρόπο αυτό , γαμάς 2-3 ΜΟΥΝΑΡΕΣ το μήνα ,
εσύ το λες psycho ;;;;;

Και νορμάλ λες , το να κάθεσαι σε ψωλοπαρέες
και να κοιτάτε τις γκόμενες των άλλων
για να καβλώσετε , να πάτε σπίτι για εργόχειρο ;;;;;;

ή να βγαίνεις 3 χρόνια με κάποια τέτοια παρέα,
για να σου κάνουν προξενιό μια Σούλα,
καθηγήτρια, 1,61 , 68κιλά , να την παντρευτείς ;;;;;;
Και γιατι παντρευτηκες ρε δικε μου;Εγω το αποφευγα οπως ο διαβολος το λιβανι.και μου εχουν τυχει και γυναικες με λεφτα,
και καλες γκομενες.Για μενα οποιος εχει λεφτα,και παντρευεται πριν τα 50 ειναι μαλακας.Τελος.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το είχα κάνει.
εσύ το λες psycho ;;;;;

στην παραλία κάνεις καμάκι Λάκη ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειναι μεσα στο προγραμμα αυτα τυπε

Οταν δουλευα εγω ... πηγαιναμε καια τις 5-6 το απογευμα και μολις στρωναμε η αφιξη των καλεσμενων ηταν στις 9 ας πουμε... τελειωναμε το στρωσιμο κατα τις 8.30 και μετα οποιος ηθελε ετρωγε ... ε και κατα τις 11 που θα ξαναπεινουσες σιγουρα με το τρεξιμο που επεφτε ... μολις εδινες και το 2ο πιατο ειχαν περισεψει σιγουρα καποιες μεριδες επειδη καποιοι δεν ερχοντουσαν και φυλουσες μια για σενα και αντε και μερικες ακομα αμα ερχοταν στη ζουλα κανας φιλος απο πισω τον ταιζα ανετα  :grin:

για αυτο ρωταω τον λοπεζ το ποτο που θα πιω τσαμπα απο που και ως που? εχει περισευμα φαινεται το μαγαζι και εχουν ελευθερο αλλα ο επιχειρηματιας δεν ελεγχει τα ποτα? μου κανει εντυπωση

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

ρε σου λεω μπηκα σαν τον λετσο το διανοεισαι? η φιλη μου ειχε κλεισει τραπεζι ενα ονομα ειπε
στην εισοδο εκει και μπηκαμε αερα... Καλοκαιρι 2008.

ρε γκιοζο θες να μου πεις οτι βγηκες βραδυ στο γκιουζελ με σκισμενη φορμα (καλα μαλακας εισαι) και σε βαλανε μεσα επειδη ειχε κλεισει τραπεζι η φιλη σου? αδιανοητο.

Επισκέπτης
Λάκη μια ερώτηση ρε τύπε:

τα χεις σχεδόν όλα, καλή δουλειά, λεφτά, καλό αυτοκίνητο, θάρρος με τα μουνιά, κλπ

πως την πάτησες και παντρεύτηκες;  :think:

έτυχε με τη συγκεκριμένη και έκατσα πάνω από το σύνηθες σε εμένα,
που ήταν 2-3 βδομάδες και μου έγινε συνήθεια  ....
δεν το σκέφτηκα και ιδιαίτερα και το έκανα ..........

και είχα φάει και μια φρίκη , με μια σπασπένη καπότα με cg ........
και σκέφθηκα τότε ότι αν παντρευόμουν , μπορεί να έκοβα τις πουτάνες
και να έπαυα να ρισκάρω την υγεία μου
και να φοβάμαι το σπάσιμο καπότας ....

(αλλά σε αυτό έπεσα έξω και παντρεμένος δεν έκοψα τα cg )

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γιατι δεν παιζει ρε,μπορει να το καλυπτε,να ειχε καμια τσαντα απο σουπερ μαρκετ πανω στο σκισιμο,να μην φαινεται.

ε δεν φαινοτανε ρε... αλλα το παντελονι που φορουσα ηταν στυλ φορμας... ημουν σαν τον λετσο πως να στο πω αλλα παρολαυτα μπηκα επειδη ειχα γερο κονε... ειχε βασικα αυτη που πηδαγα τοτε  :grin:

απο γλυφαδα ο πατερας της επιχειρηματιας.... καναμε και μπανια στην πισινα της... ωραια ειχα περασει  :smitten:

Επισκέπτης
Και γιατι παντρευτηκες ρε δικε μου;Εγω το αποφευγα οπως ο διαβολος το λιβανι.και μου εχουν τυχει και γυναικες με λεφτα,
και καλες γκομενες.Για μενα οποιος εχει λεφτα,και παντρευεται πριν τα 50 ειναι μαλακας.Τελος.

Μαλακίες λες ρε.Μπορείς να παντρευτείς στα 30 και να είναι ο πιο επιτυχημένος γάμος,μπορεί να παντρευτείς στα 50 και να είναι πλήρης αποτυχία.Και ας έχεις και όσα λεφτά γουστάρεις.Μετά από ένα σημείο δεν κάνουνε τα λεφτά την διαφορά.Απλά είναι άμα θα βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο.Μπορεί κάλλιστα να μην παντρευτείς και ποτέ αν πιστευεις ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα.Αλλά αυτό που βάζουνε όρια 30,40,50 να παντρευτείς και λένε συγκεκριμένα νούμερα είναι για μένα το λιγότερο διανοητικά καθυστερημένο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για αυτο ρωταω τον λοπεζ το ποτο που θα πιω τσαμπα απο που και ως που? εχει περισευμα φαινεται το μαγαζι και εχουν ελευθερο αλλα ο επιχειρηματιας δεν ελεγχει τα ποτα? μου κανει εντυπωση

κυριακατικα να αρχισω τα λολα να ενα μηλο δε γινεται αστο.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Το είχα κάνει.
εσύ το λες psycho ;;;;;

Λάκη, γενικά είσαι σωστός σ' αυτά που λες για το καμάκι αλλά μια μικρή ένσταση.
Έξω από κέντρα δεν είναι καλή επιλογή γιατί και τότε οι γκόμενες έχουν "άμυνες" όπως και μέσα. Γενικώς όταν είναι σε φάση "βγαίνω να διασκεδάσω" αντενδείκνυται.
Eπιτυχημένo καμάκι έχω κάνει μόνο όταν η γκόμενα ήταν σε μαγαζιά για shopping, μέρα.

Επισκέπτης
ε δεν φαινοτανε ρε... αλλα το παντελονι που φορουσα ηταν στυλ φορμας... ημουν σαν τον λετσο πως να στο πω αλλα παρολαυτα μπηκα επειδη ειχα γερο κονε... ειχε βασικα αυτη που πηδαγα τοτε  :grin:

απο γλυφαδα ο πατερας της επιχειρηματιας.... καναμε και μπανια στην πισινα της... ωραια ειχα περασει  :smitten:

αυτό δεν είναι απλή φιδιά, πυθωνιά ολόκληρη είναι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
έτυχε με τη συγκεκριμένη και έκατσα πάνω από το σύνηθες σε εμένα,
που ήταν 2-3 βδομάδες και μου έγινε συνήθεια  ....
δεν το σκέφτηκα και ιδιαίτερα και το έκανα ..........

και είχα φάει και μια φρίκη , με μια σπασπένη καπότα με cg ........
και σκέφθηκα τότε ότι αν παντρευόμουν , μπορεί να έκοβα τις πουτάνες
και να έπαυα να ρισκάρω την υγεία μου
και να φοβάμαι το σπάσιμο καπότας ....

(αλλά σε αυτό έπεσα έξω και παντρεμένος δεν έκοψα τα cg )
Ρε δεν μας ελεγες οτι ειχε πεσει στα γονατα και σε παρακαλαγε να την παντρευτεις;
και οτι αν δεν την επαιρνες θα αυτοκτονουσε;τι μας τα αλλαζεις τωρα και μας γκρεμιζεις τον θαυμασμο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε γκιοζο θες να μου πεις οτι βγηκες βραδυ στο γκιουζελ με σκισμενη φορμα (καλα μαλακας εισαι) και σε βαλανε μεσα επειδη ειχε κλεισει τραπεζι η φιλη σου? αδιανοητο.

Ναι ακριβως. Καταρχην το σκισιμο δεν φαινοταν... ενταξει δεν πηγα και με το καυλι εξω... ειπαμε απλα για το γκιουζελ εκεινη την ωρα ημουν λετσος . Η φιλη δεν ειχε κλεισει απλα τραπεζι ηξερε τον ιδιοκτητη απο οσο μου ειχε πει και τα κανονισε η ιδια στην εισοδο εγω δεν μιλησα καθολου ε μεταξυ μας δεν ειχα και πολυ ορεξη να πιασω κουβεντες με τους μπαστακες στην εισοδο που νομιζαν οτι δουλευαν σε κανα.... Hilton ρε μλκα ελεος χαχαχα ή σε κανα HOLLYWOOD Και θα ερχοταν η Μαντονα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

σαν τα δωρα που εκανε η αγγελικουλα στον αχαχουχα δεν σου εκανε ομως :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376

τι σου ειχε βρει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom