Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ερωτευτείς τη λάθος κοπέλα, ενω είσαι ήδη με άλλη τι κάνεις?
Και κανετε σχεδια για το μέλλον...και τη θες στη ζωή σου, για παντα...
Αλλα σου κάτσει ο ερωτας..και όσο προσπαθείς να την αποφύγεις, τόσο ειναι εκει μπροστά σου...
Τι κάνεις τότε...?
γαμας και τις 2 τυπε
που το προβλημα? :think:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ξεκίνα.Έχεις πολύ διάβασμα.Μέχρι τις 6 το πρωί θα τα έχεις διαβάσει όλα.Αλλά για να σε διαφωτίσω σε έκραζα πριν 10 σελίδες και έλεγα πόσο αγάμητο κωλοτρυπίδι είσαι και ότι παίρνεις ποσοστά απο την μαρίνα για να προμοτάρεις την  διαβολική της φάτσα

Τα εχω ηδη διαβασει ολα μικρο φλοκι.  :grin:
Και το κλαμμα σου που δεν σου σηκωνεται με τιποτα εννοειται  :2funny:

Επισκέπτης
Αλλα σου κάτσει ο ερωτας..και όσο προσπαθείς να την αποφύγεις, τόσο ειναι εκει μπροστά σου...
Τι κάνεις τότε...?

ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!!!!
ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ..........

ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ .............

Σωστή διάγνωση σαφώς δεν μπορεί να γίνει ....

ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ .....  

Οι γυναίκες του φόρουμ, σαν την erinal ,
τι πιθανότητες δίνεις να έχουν φάει πούτσο ;;;;;;;;;;;

πιστεύεις ότι έχουν σεξουαλική ζωή τώρα ;;;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μεχρι και για παρτυ διαβασα  :2funny:
θαρθεις τυπε?
dancing-7674.gif

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγώ σε μερικά μπάρκα που έκανα έξω όλο καμμένους γνώρισα τους 19 στους 20 να μην έχουν να πληρώσουνε τις κάρτες τους τύπε... Από όλο το καράβι ο Καπτάνιος χώρισε την γυναίκα του και πλήρωνε τα μισά σε διατροφές και γαμούσε μια 1,61 στυλ όπως ανέφερε και ο Λάκης ανθύπισσα και χαιρότανε. Οι άλλοι όλοι με το πούτσο να χύνει κάθε βράδυ το μπουλμέ! Είχαν ασπρίσει οι μπουλμέδες σε κάθε καμπινούλα χαχαχα Φίλε καλές θάλασσες έχω ζήσει αυτά που γράφεις και δεν είναι ακριβώς έτσι, μπορεί όμως και να είσαι μέρα παρά μέρα Βrazil, VLCC έχεις κάνει τύπε?
Εκανες την μαλακια και πηγες εξω,εκει οντως πανε τελειωμενοι.Και δεν ειναι μονο αυτο,βγαζουν οι περισσοτεροι τρελα λεφτα,και με το που γυρισουν πισω,τα τρωνε ολα σε 10 μερες.
Εγω να κοιμαμαι μεσα δεν το μπορω φιλαρακι,10 ωρες ταξιδι την μερα,και μετα σπιτι.Ταχυπλοο και παλι ταχυπλοο.

Επισκέπτης
Τι κάνεις τότε...?

τις παντρεύεσαι και τις 2 τύπε.Αν έχεις τα λεφτά και δεν γκρινιάζουνε και συμφωνήσουνε είσαι μια χαρά.Τώρα αν είσαι μπατιράκι απλά κανε και στις 2 ξεχωριστά μια ερώτηση :

"Θα γούσταρες να φωνάξω έστω μια φορά τον φίλο μου τον τάκη να κάνουμε παρτούζα?" Οποια απαντήσει ναι χώρισε την.Σημαίνει ότι είναι ξεφτιλόμουνο μεγάλο.Αν απαντήσουν και οι 2 ναι χώρισε τες και τις 2 και πήγαινε να πηδήξεις σε κανα studio.Και αν πούνε και οι 2 όχι ,πήγαινε να γαμίσεις κανενα call girl

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Εκανες την μαλακια και πηγες εξω,εκει οντως πανε τελειωμενοι.Και δεν ειναι μονο αυτο,βγαζουν οι περισσοτεροι τρελα λεφτα,και με το που γυρισουν πισω,τα τρωνε ολα σε 10 μερες.
Εγω να κοιμαμαι μεσα δεν το μπορω φιλαρακι,10 ωρες ταξιδι την μερα,και μετα σπιτι.Ταχυπλοο και παλι ταχυπλοο.
πλωταρχης τυπε;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!!!!
ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ..........

ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ .....  

Θα γίνω κακός ας απαντήσω... και έχω γυρίσει με άλλη διάθεση... πριν ξαναφύγω το καλοκαίρι..

Σεξουαλική ζωή, ισορροπημένη, μεγάλη μερίδα των μελών...δεν έχει. Θα τη χαρακτήριζα άστατη. Και μπράβο στα παιδιά αφού είναι επιλογή τους.

Τωρα για τις γυναίκες μέλη...δεν ξέρω. Τείνω να πιστεψω ότι ακουμπουν τα δυο άκρα. Ή αυτό που λες..ή κατι αντίθετο..

Επισκέπτης
ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!!!!
ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ..........

ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ .....  

ωραία.Θα κάνω το ψυχικό να γαμίσω την erinal αλλά απαιτώ να γίνω global moderator μετά.Έτσι ώστε να κανω ban αυτό το κωλοτρυπίδι τον kaza!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
θα τα φερουμε στα κρυφα τυπε  :sunglasses:

Αν μας πιασει, θα μας λιανισει ομως τυπε  :-
Δεν ειμαι για να τρωω μαπιδια τωρα που ανοιξε και η σαιζον. Θα κανει κακη εντυπωση στους πελατες του ξενοδοχειου  :sunglasses:

Επισκέπτης
Η νομοθεσια αυτη την στιγμη προβλεπει 10 μηνες ναυτολογησης,αλλο αν κανεις μας δεν θελει να δουλευει τοσο.8 μηνες να δουλεψουμε,βγαζουμε οσα δεν βγαζεις εσυ σε 1,5 χρονο.

Κοίτα , εγώ για έναν εγκλειστο φρονιμήτη , παίρνω 150€
και κάνω μία ένεση , μία κίνηση με το νυστέρι , μία με το μοχλό
και δύο βελονιές με το βελονοκάτοχο , συνολικής διάρκειας όλα,
μέγιστο 3' .
Ανά εμφύτευμα, κάνω 1 ένεση , μία νυστεριά , μία κίνηση με αποκολλητήρα, μία τρύπα με τρυπάνι, βίδωμα μια βίδας, βίδωμα της τάπας της και 2 βελονιές με το βελονοκάτοχο , συνολικής διάρκειας 5'
και παίρνω καθαρά 600€ για αυτή τη δουλειά.
Αυτά σε μονά, συνήθως όμως , δεν μπαίνει 1 μόνο εμφύτευμα στα περιστατικά που δουλεύω. Οπότε ο χρόνος , για κάθε ένα , πέφτει κάτω από 5' , δηλ. μπορεί να βάλω 5 εμφυτευματα , σε 12' , χωρίς να πέσει η αμοιβή.

Οπότε μάλλον εσύ και τα βαπορίσια φράγκα σου,
δεν πιάνεις ούτε μία τρίχα από τα αρχίδια μου.

Δεν αναφέρομαι σε επαγγελματικά (ειδικά τα δικά μου)
αλλά επειδή μας τα έχεις ζαλίσει , έκανα μία εξαίρεση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα γίνω κακός ας απαντήσω... και έχω γυρίσει με άλλη διάθεση... πριν ξαναφύγω το καλοκαίρι..

Σεξουαλική ζωή, ισορροπημένη, μεγάλη μερίδα των μελών...δεν έχει. Θα τη χαρακτήριζα άστατη. Και μπράβο στα παιδιά αφού είναι επιλογή τους.

βρε καλως τον μαλακα. που θα χαρακτηρισει και ισορροπιες και στατικοτητες στη σεξουαλικη ζωη των μελων. ο σαρουμαν.  :uglystupid:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376

Τωρα για τις γυναίκες μέλη...δεν ξέρω. Τείνω να πιστεψω ότι ακουμπουν τα δυο άκρα. Ή αυτό που λες..ή κατι αντίθετο..
οι ιεροδουλες και οι αγαμητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom