Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειπα να τον κανω ανθρωπο αλλα δε παιζεται. θελει 5 χρονια για να γινει απο βοδι κριαρι αρχικα.

Εχουμε και εμεις γνωστους  αμα λαχει ;)

και εν παση περιπτωση αντε και με περνας απο τα πλαγια και δεν περιμενω στην ουρα ε και? τι θα γλιτωσω? 5 λεπτα?  :2funny: :2funny:

ρε συ λοπεζ μεγαλο παιδι εισαι μην λες τετοια πραγματα θα μας παρεξηγησουνε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν μας πιασει, θα μας λιανισει ομως τυπε  :-
Δεν ειμαι για να τρωω μαπιδια τωρα που ανοιξε και η σαιζον. Θα κανει κακη εντυπωση στους πελατες του ξενοδοχειου  :sunglasses:

τυπε θα τη φτιαξουμε την κατασταση, εγω κουμανταρω τον ελεγχο. με κοκορια ομως, κυριλε. χορταρικα δε θελω, αυτα ειναι για αναρχοαπλυτους στις πλατειες.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Κοίτα , εγώ για έναν εγκλειστο φρονιμήτη , παίρνω 150€
και κάνω μία ένεση , μία κίνηση με το νυστέρι , μία με το μοχλό
και δύο βελονιές με το βελονοκάτοχο , συνολικής διάρκειας όλα,
μέγιστο 3' .
Ανά εμφύτευμα, κάνω 1 ένεση , μία νυστεριά , μία κίνηση με αποκολλητήρα, μία τρύπα με τρυπάνι, βίδωμα μια βίδας, βίδωμα της τάπας της και 2 βελονιές με το βελονοκάτοχο , συνολικής διάρκειας 5'
και παίρνω καθαρά 600€ για αυτή τη δουλειά.
Αυτά σε μονά, συνήθως όμως , δεν μπαίνει 1 μόνο εμφύτευμα στα περιστατικά που δουλεύω. Οπότε ο χρόνος , για κάθε ένα , πέφτει κάτω από 5' , δηλ. μπορεί να βάλω 5 εμφυτευματα , σε 12' , χωρίς να πέσει η αμοιβή.

Οπότε μάλλον εσύ και τα βαπορίσια φράγκα σου,
δεν πιάνεις ούτε μία τρίχα από τα αρχίδια μου.

Δεν αναφέρομαι σε επαγγελματικά (ειδικά τα δικά μου)
αλλά επειδή μας τα έχεις ζαλίσει , έκανα μία εξαίρεση.
Ωραιος εσυ,οδοντοτεχνιτης εισαι;

Γιατι απλος οδοντιατρος βγαζει 50e το σφραγισμα και δουλευει 45λεπτο για ενα.

Οχι οτι πεινανε αλλα καμια σχεση...........

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μέγιστο 3' .
Ανά εμφύτευμα, κάνω 1 ένεση , μία νυστεριά , μία κίνηση με αποκολλητήρα, μία τρύπα με τρυπάνι, βίδωμα μια βίδας, βίδωμα της τάπας της και 2 βελονιές με το βελονοκάτοχο , συνολικής διάρκειας 5'
Αυτά σε μονά, συνήθως όμως , δεν μπαίνει 1 μόνο εμφύτευμα στα περιστατικά που δουλεύω. Οπότε ο χρόνος , για κάθε ένα , πέφτει κάτω από 5' , δηλ. μπορεί να βάλω 5 εμφυτευματα , σε 12' , χωρίς να πέσει η αμοιβή.

Οταν κανεις εσυ ολα αυτα,εγω σκαναρω εισητηριακια,πιανω και κανα κωλαρακι απο τις τουριστριουλες,και μετα καθομαι στο γραφειο και παιζω φουτμπωλ μανατζερ. :grin:

Επισκέπτης
μέγιστο 3' .

εξαρτάται πόσο λεπτή είναι η τρίχα από τα αρχίδια σου λακη. Αν είναι πολύ λεπτή είναι δύσκολο να την πιάσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε θα τη φτιαξουμε την κατασταση, εγω κουμανταρω τον ελεγχο. με κοκορια ομως, κυριλε. χορταρικα δε θελω, αυτα ειναι για αναρχοαπλυτους στις πλατειες.

Το κοκορι τι ειναι η κοκα?  :S

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τείνω να πιστεψω ότι ακουμπουν τα δυο άκρα. Ή αυτό που λες..ή κατι αντίθετο..
Νομίζω πως αυτό ειναι και τρόπον τινά "φυσιολογικό"-αν και κάτ´εμέ οι έννοιες φυσιολογικό,ηθικό,πρέπον κ.ο.κ ειναι σχετικές-σε ένα τόσο ιδιάζον site ως προς την θεματολογία του.Αλλωστε ο οιοσδήποτε,ακόμα και ο πλέον αδαής,μπορεί και εμπειρικά να διαπιστώσει πολλές διάφορες,στον τροπο έκφρασης,σκέψης κ.λ.π,ανάμεσα στο εν λόγω site και σε αλλά φόρουμ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

Μισο γιατι πρεπει να στριψω κατι για να φυγει το αγχος της ημερας  :grin:

Επισκέπτης
Αλλωστε ο οιοσδήποτε,ακόμα και ο πλέον αδαής,μπορεί και εμπειρικά να διαπιστώσει πολλές διάφορες,στον τροπο έκφρασης,σκέψης κ.λ.π,ανάμεσα στο εν λόγω site και σε αλλά φόρουμ.

ότι οι γυναίκες που μπαίνουν εδώ μέσα
πλην των επαγγελματιών
είναι αζήτητες & αγάμητες, είναι πασιφανές ....

και προσπαθούν να καβλώσουν μαλάκες
με σέξυ άβαταρ
που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ .........

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Οταν κανεις εσυ ολα αυτα,εγω σκαναρω εισητηριακια,πιανω και κανα κωλαρακι απο τις τουριστριουλες,και μετα καθομαι στο γραφειο και παιζω φουτμπωλ μανατζερ. :grin:

Α, τόσο πολύ θαλασσόλυκος είσαι τύπε? χαχα γιατί σε ρώτησα πριν αν έχεις κάνει και σε VLCC... Είσαι πολύ ισχυρογνώμων πάντως. Στα καράβια έξω ΔΕΝ πήρα τα λεφτά που περιγράφει ο γιατρός εδώ σε 5'. Γίνε ρεαλιστής master21, Κανένας ναυτικός δεν παίρνει σε 5' ή σε 12' τα 600! Και ειδικά με την άνεση του γιατρού να ξέρει ότι το βράδυ θα γαμήσει μετά το κλείσιμο του γραφείου. Όσοι περάσαμε ή όσοι είναι ακόμα στα καράβια ξέρουν ΤΙ ψυχολογία ζει κάποιος μακρυά από την χώρα του σε ένα πράγμα που το χτυπάνε 7αρια και 9αρια και ΔΕΝ μπορεί καν να κοιμηθεί πολλές φορές!

Επισκέπτης
Νομίζω πως αυτό ειναι και τρόπον τινά "φυσιολογικό"-αν και κάτ´εμέ οι έννοιες φυσιολογικό,ηθικό,πρέπον κ.ο.κ ειναι σχετικές-σε ένα τόσο ιδιάζον site ως προς την θεματολογία του.Αλλωστε ο οιοσδήποτε,ακόμα και ο πλέον αδαής,μπορεί και εμπειρικά να διαπιστώσει πολλές διάφορες,στον τροπο έκφρασης,σκέψης κ.λ.π,ανάμεσα στο εν λόγω site και σε αλλά φόρουμ.

μην το λες.Έχουμε και μέλη όπως ο kaza που χρειάζονται ώρες ατελείωτες για να αρχίσουνε να διαπιστώνουνε τα πλέον απαραίτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom