Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Λόπεζ ....

άσε τα φούμαρα
και πες αν διαφωνας με αυτό ........

προσπαθεί η erinal ... να μας πείσει ότι έχει σχέση με το μούναρο που έχει άβαταρ .....

και η άλλη φώκια η vilma ότι θα τολμούσε ποτέ να φορέσει τη γόβα που έχει άβαταρ ..........

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΗΚΩΝΕ,
ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΤΩ ....

θα έπρεπε για τακούνι να βάλει αυτό:
oplismosgenika.jpg

ή καλύτερα κάτι τέτοιο:
images

για να ... βαστάει !!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο τυπος εχει δικαιωμα υπογραφης σε ψυχιατρικη κλινικη να κλεινει μεσα κοσμο. και ειχε γραψει οτι ειχε μπαλαουριασει εναν τυπο επειδη ηταν πουριτανος. ποιος? ο γνωστος εδω σαρουμαν. αυτα ειναι σοβαρα πραγματα τυπε και δε τα χωνευω ευκολα. ανεπιτρεπτο.

Α αυτο δεν το ξέρω. Πάσο

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ότι οι γυναίκες που μπαίνουν εδώ μέσα
πλην των επαγγελματιών
είναι αζήτητες & αγάμητες, είναι πασιφανές ....

και προσπαθούν να καβλώσουν μαλάκες
με σέξυ άβαταρ
που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ .........
Τω όντι,αυτό με τα σεξυ άβαταρ μου προκαλεί εκτός απο τρομερή εντύπωση,και τρομερή απορία  :think:,δηλαδή γιατί πιστεύεις ότι το κάνουν αυτό?
Εξηγούμαι,ο Συλλογισμός μου ειναι ο εξής:εφόσον,αν θεωρήσουμε ότι το 5%των μή επαγγελματιών-μελών του site-ειναι αξιαγάμητες,τότε αυτές δεν θα θέλουν,φαντάζομαι,να βρουν "επιβήτορα" απο εδώ μέσα.Προφανως διότι βρίσκουν ανετότατα οπουδήποτε αλλού θέλουν και επιπλέον γλυτώσουν και το πρήξιμο το προερχόμενο απο τους "κλαρίνο γαμπρούς"  :cheesy:.Τωρα,όσον αφορά το υπόλοιπο 95%,γιατί να το κάνει η άλλη εφόσον γνωρίζει εκ των προτέρων οτι το αποτέλεσμα θα ειναι "μηδέν εις το πηλίκον".Ισως απελπισία?Αν ισχύει αυτο,τότε πραγματικά θα πρόκειται για τέρατα της Αποκαλύψεως καθώς στο Ελλαδιστάν ακόμα και ο κατιμάς λογίζεται ως "αφρόκρεμα".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Α, τόσο πολύ θαλασσόλυκος είσαι τύπε? χαχα γιατί σε ρώτησα πριν αν έχεις κάνει και σε VLCC... Είσαι πολύ ισχυρογνώμων πάντως. Στα καράβια έξω ΔΕΝ πήρα τα λεφτά που περιγράφει ο γιατρός εδώ σε 5'. Γίνε ρεαλιστής master21, Κανένας ναυτικός δεν παίρνει σε 5' ή σε 12' τα 600! Και ειδικά με την άνεση του γιατρού να ξέρει ότι το βράδυ θα γαμήσει μετά το κλείσιμο του γραφείου. Όσοι περάσαμε ή όσοι είναι ακόμα στα καράβια ξέρουν ΤΙ ψυχολογία ζει κάποιος μακρυά από την χώρα του σε ένα πράγμα που το χτυπάνε 7αρια και 9αρια και ΔΕΝ μπορεί καν να κοιμηθεί πολλές φορές!
Φιλε μου 7αρι δεν ειναι τιποτα,απο 8 και πανω ειναι σοβαρος ο καιρος,αλλα εμεις με 8 μποφωρ δεν ταξιδευουμε.Τις καταστασεις που λες εκτος χωρας δεν τις εχω ζησει και ουτε προκειται,κυκλαδες παω το καλοκαιρακι,και σαρωνικο τον χειμωνα.Επισης,μην εισαι τοσο ευκολοπιστος.Ειδικα με τον λακη. ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοιτα εγω με ναρκωτικα δεν ασχολουμαι. Ουτε με αλητοπαρεες. Αυτα τα ξεκαθαριζουμε για να μην μου λες μετα οτι ειμαι εσωκλειστος και παιδακι ακομα.

ετσι μπραβο παιχτουρι μου. σωστος αθλητης. say no to drugs  :rockon:

Επισκέπτης
ο τυπος εχει δικαιωμα υπογραφης σε ψυχιατρικη κλινικη να κλεινει μεσα κοσμο. και ειχε γραψει οτι ειχε μπαλαουριασει εναν τυπο επειδη ηταν πουριτανος. ποιος? ο γνωστος εδω σαρουμαν. αυτα ειναι σοβαρα πραγματα τυπε και δε τα χωνευω ευκολα. ανεπιτρεπτο.

όλοι έχουνε δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία.Αγκαλιαστείτε τώρα

Επισκέπτης
Τω όντι,αυτό με τα σεξυ άβαταρ μου προκαλεί εκτός απο τρομερή εντύπωση,και τρομερή απορία  :think:,δηλαδή γιατί πιστεύεις ότι το κάνουν αυτό?
Εξηγούμαι,ο Συλλογισμός μου ειναι ο εξής:εφόσον,αν θεωρήσουμε ότι το 5%των μή επαγγελματιών-μελών του site-ειναι αξιαγάμητες,τότε αυτές δεν θα θέλουν,φαντάζομαι,να βρουν "επιβήτορα" απο εδώ μέσα.Προφανως διότι βρίσκουν ανετότατα οπουδήποτε αλλού θέλουν και επιπλέον γλυτώσουν και το πρήξιμο το προερχόμενο απο τους "κλαρίνο γαμπρούς"  :cheesy:.Τωρα,όσον αφορά το υπόλοιπο 95%,γιατί να το κάνει η άλλη εφόσον γνωρίζει εκ των προτέρων οτι το αποτέλεσμα θα ειναι "μηδέν εις το πηλίκον".Ισως απελπισία?Αν ισχύει αυτο,τότε πραγματικά θα πρόκειται για τέρατα της Αποκαλύψεως καθώς στο Ελλαδιστάν ακόμα και ο κατιμάς λογίζεται ως "αφρόκρεμα".

καλά κάτσε να δεις την μαρίνα60 και θα σου πω εγώ μετά για τα τέρατα της αποκαλύψεως.Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.Άραξε θα έρθει και η ώρα σου

Επισκέπτης
εγώ πιστεύω πάντως ότι όσες μη επαγγελματίες (που πλασσάρονται έτσι) μπαίνουν στο σαιτ , δεν το κάνουν για να βρούν γκόμενο...

Επισκέπτης
Τωρα,όσον αφορά το υπόλοιπο 95%,γιατί να το κάνει η άλλη εφόσον γνωρίζει εκ των προτέρων οτι το αποτέλεσμα θα ειναι "μηδέν εις το πηλίκον".Ισως απελπισία?Αν ισχύει αυτο,τότε πραγματικά θα πρόκειται για τέρατα της Αποκαλύψεως καθώς στο Ελλαδιστάν ακόμα και ο κατιμάς λογίζεται ως "αφρόκρεμα".

Επειδή έξω , δεν τις πλησιάζει κανείς,
κοντύτερα από τα 30m,
ξέρουν ότι είναι για πέταμα.
ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ,
γιατί δεν έχουν δουλειά κτλ
(αν είχαν μπορεί να αγόραζαν γαμια με φράγκα).
Και θέλουν , έστω και εξ αποστάσεως ,
να νοιώσουν ότι τους την πέφτει κάποιος.

ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ .....

ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΖΟ ....

ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΑΒΑΤΑΡ:
images

κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να πιστέψει ότι είμαι έτσι ....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
όλοι έχουνε δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία.Αγκαλιαστείτε τώρα

Και το πουλι σου επισης. Και 2η και 3η και 50η και 500η. Αγκαλιασε το τωρα και που ξερεις. Ισως ηρθε η ωρα να σηκωθει και να κελαηδησει  :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε μου 7αρι δεν ειναι τιποτα,απο 8 και πανω ειναι σοβαρος ο καιρος,αλλα εμεις με 8 μποφωρ δεν ταξιδευουμε.Τις καταστασεις που λες εκτος χωρας δεν τις εχω ζησει και ουτε προκειται,κυκλαδες παω το καλοκαιρακι,και σαρωνικο τον χειμωνα.Επισης,μην εισαι τοσο ευκολοπιστος.Ειδικα με τον λακη. ;)

Καλές θάλασσες και πάλι τύπε όπου κι αν είσαι! Έζησα 11άρια στον Ινδικό. Όσα λεφτά και να πάρεις σε τέτοιες συνθήκες τύπε δεν ξεπληρώνουν τις αϋπνίες και τον φόβο που μπορεί να νιώσεις !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom