Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπρρρρρρρρρρ

εγώ έφαγα περίπου 9 μποφόρ
σε ένα ρημάδι
πηγαίνοντας εδώ :

και ξέρασα ότι είχα φάει τις τελευταίες 3 μέρες .......

έπαθα ζημιά ...........
υγρα να μην πινεις οταν ταξιδευεις,και να στουμπωσεις το στομαχι με ψωμια,παξιμαδια,κρακερ.Τα υγρα ειναι που ανακατευουν,οχι το φαγητο.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
έλααα ρε dicaprio, φοβήθηκες το βράδυ μην πέσετε σε κανά παγόβουνο??? titanic number 2 ?  χααχχα

Έχεις πει αρκετές μαλακίες εδώ και μέρες και δεν σου απάντησα, και κακώς το κάνω τώρα. Αν γυρίσουμε πίσω 40 σελίδες θα δούμε ότι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι γράφεις μια τρολλοπαπαριά με σκοπό να τραβήξεις τα βλέμματα ή πιάσεις καμμιά φιλία εδώ μέσα... Διάγνωση? Είσαι ο αντιπροσωπευτικός τύπος του κυρίου από κάτω τύπε:

Συνημμένα

• forever alone.jpg
    forever alone.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
κύριε κότσο , δεν έχω τέτοια πρόθεση ! Με παρεξηγήσατε ! Απλά εδώ δεν είναι σαιτ γνωριμιών . Είναι σαιτ που αφορά πόρνες. Καμμία λοιπόν σοβαρή γυναίκα δεν θα έψαχνε εν γνώση της άντρα , που ξέρει ότι πηγαίνει στις πουτάνες.

γιατί ρε ? μπορεί να γουστάρει τις παρτούζες..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
chevalier πόσα πρέπει να σε λαδώσω για να banareis το account του kaza ? πες μου λογική τιμή σε pm να μην τραβάμε τα βλέμματα εδώ.Ευχαριστώ

Με 10gr απο τα βαρδουσια νομιζω οτι τον πειθεις  :rockon:

Επισκέπτης
Η απάντηση σου ειναι κατατοπιστική,όμως υπό την προϋπόθεση οτι η πλειοψηφία τους ειναι όντως έτσι.Αυτο όμως που με εκπλήσσει ειναι η σιγουριά σου και επειδή το έχουμε ξανάσυζητήσει αυτο το θέμα,ξέρω οτι το λες επειδή τις έχεις προκαλέσει να βάλουν φωτογραφίες και δεν το έκαναν κ.λ.π.Εκτός λοιπόν απο το γεγονός οτι δεν ειναι κ τόσο απλό να γίνει αυτό(για ευνόητους λόγους),ως εκ τούτου "κινείσαι" πλέον δια της ατόπου απαγωγής στο προαναφερθέν συμπέρασμα.Εμενα μ'αρεσει αυτο διότι τυγχάνει λάτρης των μαθηματικών και ως εκ τούτου της "σφιχτης" λογικής,όμως στην ζωή δεν ειναι όλα βάσει μαθηματικών.
Υ.Γ:Αυτά απο μένα προς το παρόν,τα σέβη μου και το ξανασυζητάμε.

Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.

Π.χ. ο Λόπεζ  , αμφισβητούσε ότι υπάρχει στην κατοχή μου μπερέτα , αυτογεμές κυνηγετικόν , διαμετρήματος 12g , με σύστημα αερίων.
Πήρε ως απάντηση τη φωτό:
L33_D.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
η κόκα πάντως ξέρω πολύ καλά από έναν ξάδελφό μου ναυτικό ότι κάνει τα δόντια να πέφτουν. Στα 57 του , δεν έχει ούτε ένα δικό του.
Με συγχωρείτε κύριε λόπεζ για την υπενθύμιση.
τι τα θες τα δοντια τυπε;

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καλά κάτσε να δεις την μαρίνα60 και θα σου πω εγώ μετά για τα τέρατα της αποκαλύψεως.Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.Άραξε θα έρθει και η ώρα σου
Δεν γνωρίζω και ούτε τρελαίνομαι να μάθω,στο site μπαίνω 80% για ενημέρωση,10% για να γράφω καμία άποψη,κριτική κ.λ.π και το υπόλοιπο 10 για καλαμπούρι,δεν περιμένω να κάνω κονέ με κάποιο θηλυκό ή μή μέλος του μπου.Δεν έχω συναντήσει κανέναν,ούτε έχω δει φωτογραφία κανενός ποτέ και έχω στείλει μόνο ένα p.m -απο τα 22-στην erinal για να την ρωτήσω γιατί έχει τέτοια κόντρα με τον Λάκη.Αυτα,καληνύχτα απο μένα.

Επισκέπτης
Έχεις πει αρκετές μαλακίες εδώ και μέρες και δεν σου απάντησα, και κακώς το κάνω τώρα. Αν γυρίσουμε πίσω 40 σελίδες θα δούμε ότι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι γράφεις μια τρολλοπαπαριά με σκοπό να τραβήξεις τα βλέμματα ή πιάσεις καμμιά φιλία εδώ μέσα... Διάγνωση? Είσαι ο αντιπροσωπευτικός τύπος του κυρίου από κάτω τύπε:

everynight in my dreams, i see you,i feel you ! ! ! that is how i know you...go on

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
υγρα να μην πινεις οταν ταξιδευεις,και να στουμπωσεις το στομαχι με ψωμια,παξιμαδια,κρακερ.Τα υγρα ειναι που ανακατευουν,οχι το φαγητο.

Το χειρότερο σε αυτά τα μέρη τύπε είναι ότι τα VLCC δεν πιάνουν ποτέ λιμάνι και πρέπει για να αφήσεις το πλοίο πολλές φορές εν κινήσει να πέσεις με το καλάθι από το κρενάκι μαζί με 2-3 ακόμα στη λάντζα. Αν η απόσταση είναι μεγάλη 1+ ώρα από το λιμάνι την γάμησες αν έχει μποφώρ, πήγα να τα βγάλω όλα και μερικοί το έπαθαν(χρόνια ναυτικοί παλιοί).

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
ναι ... και δεν στο συστείνω , αν ενδιαφέρεσαι ........
εκτός αν θέλεις κάτι σχετικά φθηνό ......
αλλά και πάλι μαλακία είναι ..........
οταν λες φτηνο;;;μπα προτιμω ελληνικα νησια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom