redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Και να μην εισαι θα σε κανω εγω τυπε αγνωριστηκαλα καλα. με αυτη την ελπιδα να κοιμασαι οτι ειμαι γυναικειος κλωνος. θα σε ξυπνησω εγω απο το ονειρο μια και καλη...απροσωπε ;)
τυποι ειδατε ολοι πως μιλησε για τη μανουλα μου. φταιω να τον σπασω ετσι που να μη συναρμολογειται μετα? ακουω γνωμες.
Καθολου λαθος τυπε....συντακτικό fail![]()
κοιτα τυπε ......
Εσφαλα και θα πληρωσω οσον αφορα την κουβεντα αλλα θα πληρωσεις κι εσυ για οσα μου εχεις πεταξει και αυτο θα το δεις απο κοντα οταν ερθει η ωρα ποντιε![]()
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςεχουμε χρονο μεχρι ναρθει η ωρα. μεχρι να μετακομισεις μεσα στον τρομο γιατι θαχεις επικινδυνη γειτονια. η ωρα θαρθει οταν σε περιλαβω στη μετακομιση. νομιζεις θα τη πληρωσεις ετσι γρηγορα και ευκολα? θα σε κανω να μη σε πιανει υπνος για μηνες πρωτα.
Βραχυκυκλώνεις έτσι; Αφού δεν έχει θάλασσα, ούτε άμμο, πως-εί-ναι-πα-ρα-λί-α;
Το βράδυ θα πάω για χορό στο Fylis Club. Εσύ;
εχουμε χρονο μεχρι ναρθει η ωρα. μεχρι να μετακομισεις μεσα στον τρομο γιατι θαχεις επικινδυνη γειτονια. η ωρα θαρθει οταν σε περιλαβω στη μετακομιση. νομιζεις θα τη πληρωσεις ετσι γρηγορα και ευκολα? θα σε κανω να μη σε πιανει υπνος για μηνες πρωτα.
Τυπε εγω δεν πρηζω κανεναν να παρει λαχειο !!!!!Προχθές έπινα καφέ, με πλησίασε ένας τελειωμένος λαχειοπώλης και με έπρηξε να πάρω λαχείο.
Στο τσακ ήμουν να του χώσω κανά δυο γρήγορες, έδειχνε και βλαμμένος, ψιλοβρωμίλος, κάπως έτσι τον φαντάζομαι το χλαχλούχα.
Ξέρεις και μετά να του πω, συγνώμη φιλαράκι νόμιζα ότι ήσουν ο χλαχλούχας να του χώσω άλλη μία κλωτσιά και να χαιρετήσω.
Πάντως άμα είναι να τον σπάσεις, ξεκίνα από σαγόνι, μη σου ζαλίσει τα αρχίδια με τη κλάψα όσο θα τον σπας.
Αυτος που εφτιαξε τα ζευγαρια των ημιτελικων ειναι τρις μαλακας.
Εβαλε Εκτορα με Λακη;
Αφου ξερεις ρε μαλακα οτι τον Εκτορα και τον Λακη τους ψηφισαν κλωναρια.
Μαλακα, τρομπα, με τις χαζοψηφοφοριες σας![]()
Τινος κλωνος εισαι εσυ; <---- με χωριατικη προφοραχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
που εισαι ρε σφερδεκλουκλη? με ψηφισες να φανταστω ...Αυτος που εφτιαξε τα ζευγαρια των ημιτελικων ειναι τρις μαλακας.
Εβαλε Εκτορα με Λακη;
Αφου ξερεις ρε μαλακα οτι τον Εκτορα και τον Λακη τους ψηφισαν κλωναρια.
Μαλακα, τρομπα, με τις χαζοψηφοφοριες σας![]()
Τινος κλωνος εισαι εσυ; <---- με χωριατικη προφορα
που εισαι ρε σφερδεκλουκλη? με ψηφισες να φανταστω ...
τραβα να βαλεις την μαπα σου στο wall κλαρινογαμπρος και αν υπαρξει το κουμπι dislike θα σπασεις καθε ρεκορ με την ασχημια σου![]()
![]()
![]()
και επικινδυνο θα μπορουσα να προσθεσω τυπεΟ Λακης ειναι μορφη του site και να ζητας ραντεβου θανατου μαζι του ειναι πλεον ατοπο.