Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλα καλα. με αυτη την ελπιδα να κοιμασαι οτι ειμαι γυναικειος κλωνος. θα σε ξυπνησω εγω απο το ονειρο μια και καλη...απροσωπε  ;)
Και να μην εισαι θα σε κανω εγω τυπε αγνωριστη  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αντε να περασει το μισαωρο να φυγω γαμωτο......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοιτα τυπε ......

Εσφαλα και θα πληρωσω οσον αφορα την κουβεντα αλλα θα πληρωσεις κι εσυ για οσα μου εχεις πεταξει και αυτο θα το δεις απο κοντα οταν ερθει η ωρα ποντιε  :sunglasses:

εχουμε χρονο μεχρι ναρθει η ωρα. μεχρι να μετακομισεις μεσα στον τρομο γιατι θαχεις επικινδυνη γειτονια. η ωρα θαρθει οταν σε περιλαβω στη μετακομιση. νομιζεις θα τη πληρωσεις ετσι γρηγορα και ευκολα? θα σε κανω να μη σε πιανει υπνος για μηνες πρωτα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εχουμε χρονο μεχρι ναρθει η ωρα. μεχρι να μετακομισεις μεσα στον τρομο γιατι θαχεις επικινδυνη γειτονια. η ωρα θαρθει οταν σε περιλαβω στη μετακομιση. νομιζεις θα τη πληρωσεις ετσι γρηγορα και ευκολα? θα σε κανω να μη σε πιανει υπνος για μηνες πρωτα.
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Κατουρο ειναι ΠΟΝΤΙΕ μην μπερδευεσαι......

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βραχυκυκλώνεις έτσι; Αφού δεν έχει θάλασσα, ούτε άμμο, πως-εί-ναι-πα-ρα-λί-α; :headbang:

Το βράδυ θα πάω για χορό στο Fylis Club. Εσύ;

Εγω το ξερω. Εσυ εχεις λαλήσει και δεν ξερεις τι γραφεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Προχθές έπινα καφέ, με πλησίασε ένας τελειωμένος λαχειοπώλης και με έπρηξε να πάρω λαχείο.

Στο τσακ ήμουν να του χώσω κανά δυο γρήγορες, έδειχνε και βλαμμένος, ψιλοβρωμίλος, κάπως έτσι τον φαντάζομαι το χλαχλούχα.

Ξέρεις και μετά να του πω, συγνώμη φιλαράκι νόμιζα ότι ήσουν ο χλαχλούχας να του χώσω άλλη μία κλωτσιά και να χαιρετήσω.

Πάντως άμα είναι να τον σπάσεις, ξεκίνα από σαγόνι, μη σου ζαλίσει τα αρχίδια με τη κλάψα όσο θα τον σπας.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αντε καλη συνεχεια συμπαθειες μου !!!!!!  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προχθές έπινα καφέ, με πλησίασε ένας τελειωμένος λαχειοπώλης και με έπρηξε να πάρω λαχείο.

Στο τσακ ήμουν να του χώσω κανά δυο γρήγορες, έδειχνε και βλαμμένος, ψιλοβρωμίλος, κάπως έτσι τον φαντάζομαι το χλαχλούχα.

Ξέρεις και μετά να του πω, συγνώμη φιλαράκι νόμιζα ότι ήσουν ο χλαχλούχας να του χώσω άλλη μία κλωτσιά και να χαιρετήσω.

Πάντως άμα είναι να τον σπάσεις, ξεκίνα από σαγόνι, μη σου ζαλίσει τα αρχίδια με τη κλάψα όσο θα τον σπας.
Τυπε εγω δεν πρηζω κανεναν να παρει λαχειο !!!!!

Θελει παιρνει δεν θελει δεν παιρνει ..... σιγα μην κατσω να πρηζω τον καθεναν να παιξει λαχειο

Επισκέπτης
Αυτος που εφτιαξε τα ζευγαρια των ημιτελικων ειναι τρις μαλακας.
Εβαλε Εκτορα με Λακη; :headbang:
Αφου ξερεις ρε μαλακα οτι τον Εκτορα και τον Λακη τους ψηφισαν κλωναρια.

Μαλακα, τρομπα, με τις χαζοψηφοφοριες σας :jerking:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

χαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

που εισαι ρε σφερδεκλουκλη? με ψηφισες να φανταστω ...

τραβα να βαλεις την μαπα σου στο wall κλαρινογαμπρος και αν υπαρξει το κουμπι dislike θα σπασεις καθε ρεκορ με την ασχημια σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
που εισαι ρε σφερδεκλουκλη? με ψηφισες να φανταστω ...

τραβα να βαλεις την μαπα σου στο wall κλαρινογαμπρος και αν υπαρξει το κουμπι dislike θα σπασεις καθε ρεκορ με την ασχημια σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Μονο εσενα ομως.
Ο Λακης ειναι μορφη του site και να ζητας ραντεβου θανατου μαζι του ειναι πλεον ατοπο.
Ο Εκτορας βγηκε γιατι τον ψηφισε ακομα και η Αγγελικουλα.
Ο Αχαχουχας ειναι ΑΜΕΑ και εχει το ακαταλογιστο.
Ποιος μενει;

Ακομα σε περιμενω να σε κανω αντρα παπαρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom