axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Απο ΝΗΠΙΟ τυπε !!!!!!!!!ήσουν πάντα κυκλοθυμικός ή το μπου σε έκανε?![]()
Απο ΝΗΠΙΟ τυπε !!!!!!!!!ήσουν πάντα κυκλοθυμικός ή το μπου σε έκανε?![]()
τυπε και το αιρον μαν 3 που ελεγες καλο ητανφτιαχνουν και παραφτιαχχνουν !!!!!!
Να πας να δεις το fast and the furious 6 ...!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΑΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!!!!!!!!
Ο τυπος η δεν ειναι καθολου στα καλα του η τρολλαρει απιστευτα.ήσουν πάντα κυκλοθυμικός ή το μπου σε έκανε?![]()
λες να εχω ελπιδες κι εγω τυπε ?μητσο λες να εχουν κανει επιμηκυνση πεους;
Μονο αμα το εχεις ξυρισμενο και το βυζι ειναι τουμπανο με μεγαλη θηληθα σε φτιαξω καλα ρε διχασμενο σκουπιδι. θα δεις.
Σταματήστε αυτό που κάνετε! Ένα σφάλμα έκανε ο άνθρωπος! Θα τον κάνετε να πηδήξει από καμιά ταράτσα για να το πληρώσει;;;
Άκυρο, του πέρασε.
Μονο αμα το εχεις ξυρισμενο και το βυζι ειναι τουμπανο με μεγαλη θηλη![]()
o μητσος ξερει απο ταινιες τυπε,να τον ακους!τυπε και το αιρον μαν 3 που ελεγες καλο ηταν![]()
Μονο αμα το εχεις ξυρισμενο και το βυζι ειναι τουμπανο με μεγαλη θηλη![]()
τον στραπονακι φωτογραφιζεις μανγουστάρεις γυμνασμένους τύπους με ξυρισμένο καυλί μαν? :S :S
καλα ρε μαλακα εχεις δει ανδρα με μεγαλη θηλη δηλαδη ?γουστάρεις γυμνασμένους τύπους με ξυρισμένο καυλί μαν? :S :S
γουστάρεις γυμνασμένους τύπους με ξυρισμένο καυλί μαν? :S :S
Αντε ντε και σε περιμενω τοσον καιρο !!!!!!!καλα καλα. με αυτη την ελπιδα να κοιμασαι οτι ειμαι γυναικειος κλωνος. θα σε ξυπνησω εγω απο το ονειρο μια και καλη...απροσωπε ;)
τον στραπονακι φωτογραφιζεις μαν![]()
δεν ξέρω τι ανωμαλίες κάνεις ούτε μ'ενδιαφέρουν ;)καλα ρε μαλακα εχεις δει ανδρα με μεγαλη θηλη δηλαδη ?:S
Αλλο το καλο αλλο το υπεροχο και αλλο τα σπαει η γαμαειτυπε και το αιρον μαν 3 που ελεγες καλο ηταν![]()
ο τυπος νομιζει οτι θα βριζει τα πεθαμενα μου και θα ζησει χαρουμενη ζωη να το λεει. αστον τυπε, κλειδωσε ο λαχνος τωρα. οπου ναναι κληρωνει.
Βρε αει πνιξου ανωμαλε απο δωδεν ξέρω τι ανωμαλίες κάνεις ούτε μ'ενδιαφέρουν ;)
κοιτα τυπε ......ο τυπος νομιζει οτι θα βριζει τα πεθαμενα μου και θα ζησει χαρουμενη ζωη να το λεει. αστον τυπε, κλειδωσε ο λαχνος τωρα. οπου ναναι κληρωνει.