kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Νταξει και εσυ εχεις πει καποια πραγματα για την μανα του.τυποι ειδατε ολοι πως μιλησε για τη μανουλα μου. φταιω να τον σπασω ετσι που να μη συναρμολογειται μετα? ακουω γνωμες.
εχω την υποψια οτι αλλο πραγμα θελει να του κανεις τυπεθα συνεχισει λεει. αμα δε τονε σπασω δε γλυτωνω τη κλαψα επ απειρον![]()
θα κατσω να με σπασεις τυπε !!!!!!!!!τυποι ειδατε ολοι πως μιλησε για τη μανουλα μου. φταιω να τον σπασω ετσι που να μη συναρμολογειται μετα? ακουω γνωμες.
Ζητα δημοσια συγνωμη ρε ξεφτιλα. ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παναθεμα με γαμωτο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νταξει και εσυ εχεις πει καποια πραγματα για την μανα του.
τυπε γερα μην αφησεις να σε σπασει
Καυλι ειμαι μουνακι και προσεξε πως μιλας γιατι θα σε γαμησω ασαλιωτα και θα σου αρεσειζητα εδω τωρα συγγνωμη ρε μουνι για να μου περασει.
παλιες καλες εποχες τυπεδεν φτιάχνουν πια τέτοιες ταινίες :'(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παναθεμα με γαμωτο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καυλι ειμαι μουνακι και προσεξε πως μιλας γιατι θα σε γαμησω ασαλιωτα και θα σου αρεσει
καλα εδω ολοι τοσο την εχουν ..... μονο εγω ειμαι ο μονοποντος :- :'(25 δέν είναι η ηλικία μου αλλά η πούτσα μου!
αυτες ηταν εποχεςπαλιες καλες εποχες τυπε![]()
Καυλι ειμαι μουνακι και προσεξε πως μιλας γιατι θα σε γαμησω ασαλιωτα και θα σου αρεσει
φτιαχνουν και παραφτιαχχνουν !!!!!!δεν φτιάχνουν πια τέτοιες ταινίες :'(
μητσο λες να εχουν κανει επιμηκυνση πεους;καλα εδω ολοι τοσο την εχουν ..... μονο εγω ειμαι ο μονοποντος :- :'(