Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχει ρινγκ εκει;
Ακομα δεν εισαι αντρας για να αποδεχτεις τις μαπες που θα φας.
Επομενως μην περιμενεις να ερθω θρασυδειλο κοτοπουλακι.

παμε μαζι τυπε με προσβαλε. θα τον κανω παζλ για δυσκολους λυτες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τοσο καλα ξερεις τα μελη ρε παπαρακο και λες ποιος ειναι τι?

ε βεβαια.. αφου καταντησες να φτιαξεις γουολ στο φεισμπουκ και κραζεις ατομα που ειναι ποιο ωραια απο σενα φαντασου τι κομπλεξ κουβαλας μαλακα..

εγω σου χω πει μαλακιστηρι, λεωφορος ιωννιας  200 e gym ελα ζητα τον σταματη... εχεις τα αρχιδια να εμφανιστεις? οχι.. τοτε κοφτο..
ρε κλαρινοχεστη, τα γραφεια του εεδε ειναι εκει που λες  :birdman: δινεις ραντεβου θανατου σε ασχετα μερη? ποσο κλαρινοχεστης εισαι? :birdman: ε?  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
stamουλης = κλαρινοχεστης  :2on1:

την εχεις βαψει λεμε  :birdman: εχει πεσει συρμα για παρτη σου στη νωντοσυμμορια  :birdman:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Δικό σας τύποι με πολλή αγάπη :grin: :grin: :grin::

Συνημμένα

• clonewars.jpg
    clonewars.jpg
    128,8 KB · Εμφανίσεις: 15

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Η μεγαλύτερη κότα του σάιτ είναι ο κλαρινοχέστης.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Η μεγαλύτερη κότα του σάιτ είναι ο κλαρινοχέστης.

Eίναι άκρως παράδοξο τύπε να έχεις μόνο 17 μηνύματα και να έχεις άποψη για τον "Κλαρινοχέστη" όπως λες... Παρακολουθώ καιρό το σάϊτ και έχω πολύ περισσότερα από τα δικά σου και δεν εκφέρω ακόμα άποψη για κανέναν από σεβασμό στην παλαιότητα χαχαχα και εσύ με 17 κλωναρομηνύματα κατέληξες ότι ο Κλαρινοχέστης είναι κότα... Μάλιστα...

+1 από μένα ΚΛΩΝΟΣ. :coffee: :coffee: :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.088
Πόντοι
12.756
Eίναι άκρως παράδοξο τύπε να έχεις μόνο 17 μηνύματα και να έχεις άποψη για τον "Κλαρινοχέστη" όπως λες... Παρακολουθώ καιρό το σάϊτ και έχω πολύ περισσότερα από τα δικά σου και δεν εκφέρω ακόμα άποψη για κανέναν από σεβασμό στην παλαιότητα χαχαχα και εσύ με 17 κλωναρομηνύματα κατέληξες ότι ο Κλαρινοχέστης είναι κότα... Μάλιστα...

+1 από μένα ΚΛΩΝΟΣ. :coffee: :coffee: :coffee:

Κατσε ρε Σοντα , μπορει να εχει το μαγικο χαρισμα ....

του κλωνου

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
τύπε γιατί έγινες πράσινος ?
έχασα ματσάκι ?   :grin:

Την έφαγα χθες γιατί ξέχεσα τον μαλάκα τον cthulhu666 και του έδωσα ραντεβού θανάτου 100 φορές μπροστά σε όλους αλλά και σε ΠΜ. Μιας και το ανέφερες την έφαγα μόνο εγώ και όχι εκείνος :humpleg: :humpleg: :humpleg:, ο Admin έσβησε τα μεταξύ μας υβριστικά μηνύματα αλλά την έφαγα ναι, εξαιτίας του προκλητικού μαλάκα του πληκτρολογίου!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Την έφαγα χθες γιατί ξέχεσα τον μαλάκα τον cthulhu666 και του έδωσα ραντεβού θανάτου 100 φορές μπροστά σε όλους αλλά και σε ΠΜ. Μιας και το ανέφερες την έφαγα μόνο εγώ και όχι εκείνος :humpleg: :humpleg: :humpleg:, ο Admin έσβησε τα μεταξύ μας υβριστικά μηνύματα αλλά την έφαγα ναι, εξαιτίας του προκλητικού μαλάκα του πληκτρολογίου!

μη μαλώνετε.. :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Καντε ερωτα...

μεταξυ σας :fuck1:

Μερικοί κολάνε τύπε και σε εξοργίζουν αργά ή γρήγορα. Λοιπόν εγώ είμαι Ό,ΤΙ καλύτερο για ένα τρολλ σαν τον cthulhu666 επειδή είμαι οξύθυμος και εκείνος βλέπει τι γράφω και πως απαντάω όταν περάσει την κόκκινη γραμμή και χύνει στην άλλη άκρη, "χώστα μου μαλάκα" λέει μόνος του, "θα φας ban και θα χύσω τύπε"!!! χαχαχαχα :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom