Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρωτα τον ιδιο δημοσια ...Εκτορ τι εισαι;;;...Ανδρας ή γυναικα;;;...θα σου απαντησει;;;...Ποσες φορες του εχω υποβαλλει δημοσια την ερωτηση και δεν απανταει;;;Εσυ που εισαι ανδρας, θα απαντουσες αμεσως;;;...Δες το και ετσι!!!!
τυπε να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει κιολας,δεν κανω καμακι μεσω ιντερνετ ποσο ακομα σε μπουρδελοσαιτ..ποια σοβαρη γυναικα θα εγραφε εδω;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τυπε εκανες και εσυ την μαλακια και δυστηχως επεσες στην παγιδα του στελιου διοτη αυτος ηθελε πως το λενε να σε κανει να βαλεις με το ζορι την φωτο και αυτος απο την αρχη δεν ειχε προθεση να βαλει...

γενικα μου φενεσαι νορμαλ ατομο,δεν ξερω τι εισαι εξω,αλλα γενικα βλεπω εισαι πολυ αθωος για την ηλικια σου, δεν γινεται τωρα να βαζεις τον ευατο σου και να εχεις την απαιτηση απο ενα σαιτ με οπως λες γεματο ανθρωπους με ψυχολογικα και κομπλεξ να μην τηνς παρακρατησε καποιος...καλα για το 90 της εκατο επεσες κοντα..

μην σου πω την εχουν παρακρατησει ακομα 2-3..

πηγες να δηξεις καθαριοτητα και πως το λεμε ντομπρος, εβαλες τον ευατο σου επειδη εισαι απλα αθωος απο τετοιες καταστασεις... δεν βαζουμε προσωπικα δεδομενα στο ιντερνετ, ασε το φεισμπουκ...εδω το σαιτ δεν εχει καποια εκγριση απο καποιο υπουργειο,απο καποια εταιρια, το σαιτ αυτο δεν ξερεις αν ειναι παρανομο η οχι... οποτε πως διαολο βαζεις εσυ την φωτο? γιατι το φεισμπουκ ειναι εγκεκριμενο, καλα μονο την εκγριση γιατι οποιος βαζει φωτο εκει τον παρακολουθει η cia και το fbi που εχει το 60 της εκατο του φεισ,αλλα αυτο το σαιτ?

,φερεις λιγο ευθηνη...

anyway επειδη εισαι παραδοσιακος απο οτι βλεπω τετοια σαιτ δεν κανουν για σενα.. και γενικα δεν μου φενεσαι οτι πιανεις πουλια στον αερα, ειδαλως εβαζες μια ψευτικη φωτο και οχι την δικη σου..

καλα θα κανεις να την κανεις, δεν χανεις κατι..

Την ευλογία σου πάτερ.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει κιολας,δεν κανω καμακι μεσω ιντερνετ ποσο ακομα σε μπουρδελοσαιτ..ποια σοβαρη γυναικα θα εγραφε εδω;

ενω εκτος εχεις γαμηθει στο καμακι ε?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε μην το λες αυτο... :rolleyes:

Επισκέπτης

χαρακτηρίζεις έμμεσα ώς ασόβαρες τις κοπέλες του σαιτ τύπε;

αυτό είναι βαριά μομφή  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιρνω μαθηματα απο εσενα τον γαμια

Φιλε δεν εχεις δικιο προ λιγου πηγα να παρω παγωτο και ακουσα μια να μιλαει στο τηλεφωνο μολις το εκλεισε την πλησιασα και της ειπα οτι ειμαι φιλος του ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φιλε δεν εχεις δικιο προ λιγου πηγα να παρω παγωτο και ακουσα μια να μιλαει στο τηλεφωνο μολις το εκλεισε την πλησιασα και της ειπα οτι ειμαι φιλος του ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ
Θα παγωσε ο κωλος της τύπε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα παγωσε ο κωλος της τύπε.

σΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ θελω να το παιξω καποιος αλλα για να δειτε ολοι το μεγαλειο της ελληνικης ψυχης

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τεσπα για να μην παραξηγηθω, αφου δεν μιλανε αλλοι που ισως γνωριζουν περισοστερα το σταματαω εδω!!Για παρτο αλλιως τωρα και να σε ρωτησω κατι δυσκολο;;;.....Αφου ειναι αντρας..γιατι εχει εμμονη στο διαδικτυο με τον Αχαχουχα;;;....Αντε ξυπνα και λιγο...που θα που πεις οτι η Εκτορινα ειναι Εκτορ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom