gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποτε θα παμε να σε κερασω καμια βαφλα;[move] [/move]
ποτε θα παμε να σε κερασω καμια βαφλα;[move] [/move]
τυπε να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει κιολας,δεν κανω καμακι μεσω ιντερνετ ποσο ακομα σε μπουρδελοσαιτ..ποια σοβαρη γυναικα θα εγραφε εδω;Ρωτα τον ιδιο δημοσια ...Εκτορ τι εισαι;;;...Ανδρας ή γυναικα;;;...θα σου απαντησει;;;...Ποσες φορες του εχω υποβαλλει δημοσια την ερωτηση και δεν απανταει;;;Εσυ που εισαι ανδρας, θα απαντουσες αμεσως;;;...Δες το και ετσι!!!!
τυπε εκανες και εσυ την μαλακια και δυστηχως επεσες στην παγιδα του στελιου διοτη αυτος ηθελε πως το λενε να σε κανει να βαλεις με το ζορι την φωτο και αυτος απο την αρχη δεν ειχε προθεση να βαλει...
γενικα μου φενεσαι νορμαλ ατομο,δεν ξερω τι εισαι εξω,αλλα γενικα βλεπω εισαι πολυ αθωος για την ηλικια σου, δεν γινεται τωρα να βαζεις τον ευατο σου και να εχεις την απαιτηση απο ενα σαιτ με οπως λες γεματο ανθρωπους με ψυχολογικα και κομπλεξ να μην τηνς παρακρατησε καποιος...καλα για το 90 της εκατο επεσες κοντα..
μην σου πω την εχουν παρακρατησει ακομα 2-3..
πηγες να δηξεις καθαριοτητα και πως το λεμε ντομπρος, εβαλες τον ευατο σου επειδη εισαι απλα αθωος απο τετοιες καταστασεις... δεν βαζουμε προσωπικα δεδομενα στο ιντερνετ, ασε το φεισμπουκ...εδω το σαιτ δεν εχει καποια εκγριση απο καποιο υπουργειο,απο καποια εταιρια, το σαιτ αυτο δεν ξερεις αν ειναι παρανομο η οχι... οποτε πως διαολο βαζεις εσυ την φωτο? γιατι το φεισμπουκ ειναι εγκεκριμενο, καλα μονο την εκγριση γιατι οποιος βαζει φωτο εκει τον παρακολουθει η cia και το fbi που εχει το 60 της εκατο του φεισ,αλλα αυτο το σαιτ?
,φερεις λιγο ευθηνη...
anyway επειδη εισαι παραδοσιακος απο οτι βλεπω τετοια σαιτ δεν κανουν για σενα.. και γενικα δεν μου φενεσαι οτι πιανεις πουλια στον αερα, ειδαλως εβαζες μια ψευτικη φωτο και οχι την δικη σου..
καλα θα κανεις να την κανεις, δεν χανεις κατι..
τυπε να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει κιολας,δεν κανω καμακι μεσω ιντερνετ ποσο ακομα σε μπουρδελοσαιτ..ποια σοβαρη γυναικα θα εγραφε εδω;
γεια σου βιλμάκι γαμήσιμο
ποτε θα παμε να σε κερασω καμια βαφλα;
παιρνω μαθηματα απο εσενα τον γαμιαενω εκτος εχεις γαμηθει στο καμακι ε?
Ε μην το λες αυτο...τυπε να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει κιολας,δεν κανω καμακι μεσω ιντερνετ ποσο ακομα σε μπουρδελοσαιτ..ποια σοβαρη γυναικα θα εγραφε εδω;
τελικά όλες σας καβλώνει η στολή καριολίτσεςγια σου πέτρο με την καυλένια την στολή
γενικα μου φενεσαι νορμαλ ατομο,
το βασικοτερο ειναι να πιανεις γενικα πουλια....πολλα πουλια .και στο εδαφος....και δεν μιλαμε για ουρολογους ετσι;
τυπε να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει κιολας,δεν κανω καμακι μεσω ιντερνετ ποσο ακομα σε μπουρδελοσαιτ..ποια σοβαρη γυναικα θα εγραφε εδω;
παιρνω μαθηματα απο εσενα τον γαμια
πουτσα και ξυλο θελουν ολες....και με γκλομπ αν γινεται ;)τελικά όλες σας καβλώνει η στολή καριολίτσες
αναρχία και παπάρια μάντολες
Θα παγωσε ο κωλος της τύπε.Φιλε δεν εχεις δικιο προ λιγου πηγα να παρω παγωτο και ακουσα μια να μιλαει στο τηλεφωνο μολις το εκλεισε την πλησιασα και της ειπα οτι ειμαι φιλος του ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ
τελικά όλες σας καβλώνει η στολή καριολίτσες
αναρχία και παπάρια μάντολες
Φιλε δεν εχεις δικιο προ λιγου πηγα να παρω παγωτο και ακουσα μια να μιλαει στο τηλεφωνο μολις το εκλεισε την πλησιασα και της ειπα οτι ειμαι φιλος του ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ
μερακλή μουπουτσα και ξυλο θελουν ολες....και με γκλομπ αν γινεται ;)
Θα παγωσε ο κωλος της τύπε.
και μένα μ'αρέσουν οι μουσάτοιεμενα παλι μου αρεσουν τα μουσια.. για να ειμαστε σοβαροι
Τεσπα για να μην παραξηγηθω, αφου δεν μιλανε αλλοι που ισως γνωριζουν περισοστερα το σταματαω εδω!!Για παρτο αλλιως τωρα και να σε ρωτησω κατι δυσκολο;;;.....Αφου ειναι αντρας..γιατι εχει εμμονη στο διαδικτυο με τον Αχαχουχα;;;....Αντε ξυπνα και λιγο...που θα που πεις οτι η Εκτορινα ειναι Εκτορ!!!τυπε να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει κιολας,δεν κανω καμακι μεσω ιντερνετ ποσο ακομα σε μπουρδελοσαιτ..ποια σοβαρη γυναικα θα εγραφε εδω;