Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κατσε να περνας την ωρα σου!!!Και εγω εχω σταματησει δυο φορες αλλα μετα που το σκεφτομαι, υπερισχυει ο εγωισμος μου και λεω στον εαυτο μου, γιατι να κανω το χατηρι σε ορισεμνα τσογλανια εδω μεσα, που δεν με πανε;;;
καλα τα λες τυπε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μαν καλο ειναι αμα δεν γνωριζεις καποιον να μην τον παραθετεις γιατι μπορει να εχει και κανα σιδερικο ναουμε....ειναι πολυ μοβοροι ολοι εδω στο μπου.....μονο γνωστους να παραθετεις :grin:
είσαι φίλος, κανένας πούστης δεν με έχει προειδοποιήσει ξανά

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νομίζω το χω δει σε ταινίες αυτό

τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω τώρα;  :think:

απόλυτε βοήθα λίγο...
URL]]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεταξυ μας, μην το μαθουν και αλλοι... καθομαι και για την Εκτορινα, καθοτι μου εχει γινει εμμονη ιδεα να την γνωρισω!!!Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι πισω απο το νικ Λοπεζ... 99% ειναι γυναικα.....μου το εχει πει και αλλος!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μεταξυ μας, μην το μαθουν και αλλοι... καθομαι και για την Εκτορινα, καθοτι μου εχει γινει εμμονη ιδεα να την γνωρισω!!!Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι πισω απο το νικ Λοπεζ... 99% ειναι γυναικα.....μου το εχει πει και αλλος!!!

Ο Έκτος είναι σφίχτης έχω μάθει....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ποιος τα λεει αυτα τυπε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

και γω το εχω ακουσει  :sunglasses:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
Ναι και αν ξαναμπεις με κλωνο δεν θα σε καταλαβουμε,λες και εχει και αλλους ψυχασθενεις σαν και σενα εδω  :2funny: :2funny: :2funny:
Η φοτο σου θα ναι δω να περιμενει τον κλωνο σου :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα εσυ εχεις δωσει τρελο ρεσιταλ τελευταιως
Και το βασικοτερο δωρεαν, σε ολες τις κατηγοριες φ-υ-_λων(τρια-3- φυλα) και ανθρωπων! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom