apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Προλαβες εφαγες και την βιλμα λεσβιακι...,εμεις κοιμομαστε και η τυχη σου δουλευειτο βιλμάκι είναι μωρούλι,ομορφουλι και ξύπνιο, εγω ειμαι μεγαλυτερη και απορω που κάθεσαι και ακους τον λακη λες και ξέρει ο λακης τι λεει Α... επίσης το φιλακι στο έδωκα επειδη παρότι διαφωνουμε σε συμπαθω
το soundtrack ειναι απο το mortal combat σε τετοιες περιστασεις
το βιλμάκι είναι μωρούλι,ομορφουλι και ξύπνιο, εγω ειμαι μεγαλυτερη και απορω που κάθεσαι και ακους τον λακη λες και ξέρει ο λακης τι λεει Α... επίσης το φιλακι στο έδωκα επειδη παρότι διαφωνουμε σε συμπαθω
Είσαι άρχοντας της ηδυπάθειας αγαπητέ,τα σέβη μουμη λες τέτοια θα πεταχτεί ο ζηλιάρης ο μπόλντης και θα αρχίσει τις μαλακίες πάλι
σήμερα βαριέμαι να κάνω μαθήματα...
αλήθεια η βίλμα είναι πηδήσιμη; την έχεις δει;
για το μυαλό της δεν καίγομαι και τόσο, την έχω ψυχολογήσει από δω μέσα, για τα μπούτια της πές μας...
τελικα θα παει ο λαιμ στο ραντεβου δεν βλεπω να γραφει μαλλον ειναι στο δρομοΜα ο απόλυτος μίλησε για σιδερικά....οπότε φαντάστηκα Clint Eastwood φάση....
οχι αλλα αν την δεις πες μου και μένα νομιζω οτι ειναι κουκλιτσα παντωςμη λες τέτοια θα πεταχτεί ο ζηλιάρης ο μπόλντης και θα αρχίσει τις μαλακίες πάλι
σήμερα βαριέμαι να κάνω μαθήματα...
αλήθεια η βίλμα είναι πηδήσιμη; την έχεις δει;
για το μυαλό της δεν καίγομαι και τόσο, την έχω ψυχολογήσει από δω μέσα, για τα μπούτια της πές μας...
μονο εγω δεν τον ειδα τον λαιμ σοντα; κριμα θα την εβαζα αβαταρ και θα περιμενα την διωξ μετα
.........να πιουμε ενα καφε και να συζητήσουμε για το ποσο ηλιθια καποιος δειχνει ο ιδιος τον εαυτο του και μετα αφου εκτέθηκ ενοχλειται που εδειξε τον εαυτο του προσωπικα δεδομενα μαι ασ..
τελικα θα παει ο λαιμ στο ραντεβου δεν βλεπω να γραφει μαλλον ειναι στο δρομο
αλήθεια η βίλμα είναι πηδήσιμη;
κανω λογκαουτ τωρα και μπαινει αλλαγη ο θεσσαλοςΚαλησπερα στην παρεα
Της κοζανης τυπεο σακης ρουβας του πειραια ειναι;
Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
κανω λογκαουτ τωρα και μπαινει αλλαγη ο θεσσαλος
Θα μας λειψεις ειδικα η ψωλλη σουΈχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
τυπε θα του κανεις την χαρη και θα αποχωρησεις;Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
http://[URL unfurl="true"]www.hindu.com/mp/2006/10/16/images/2006101601060101.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
έχουμε γνωριστεί και με παραθέτεις τύπε;
νωρίτερα συμφώνησες με τον μπολντεριδακούλη που είπε κάτι εναντίον μου και δε σ έχω πάρει με καλό μάτι να ξέρεις, μπάτσος είσαι;...