olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Στα τελευταία λεπτά έδειχνε πολύ δυνατά μουνιά στις εξέδρες. Είδα μια ξανθιά Σέρβα.. χάρμα ειδέσται!
Αλλος κωλομπαρας αυτοςΑλλιώς θα έπρεπε να ακούμε Χατζηπαπαρομαλάκα να προσπαθεί να πιάσει την γερμανική προφορά στα γερμανικά ονόματα και να γελάει ο κόσμος
Κατάντια
Ελα ρε παιχταρά FARAW!!!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω. Κι εσύ είσαι συνήθως ορθός και καίριος στις παρατηρήσεις σου.Ρε φίλε πασσιον φρουιτ ξέρεις πολύ μπάσκετ και στην σελιδα 40 και στην σελίδα 43 περιγράφεις με τις παρατηρήσεις σου ότι είδαμε στο τελικό .Να είσαι καλά .Επίσης μαύρε γάτε οντως όπως τα γραφει και ο πασσιον φρουιτ η διαιτησια σφύριζε προς Γερμανία αλλά ο πετρουσεφ σε αυτήν την φάση που είπες έκανε επιθετικο φάουλ στον ένα βαγκνερ αν θυμαμαι .Επίσης είδα ότι το ματς κρίθηκε και σε μια φάση που αν Οι Σέρβοι έβαζαν το τρίποντο με τον γκουντούρτις που ηταν αφύλακτος μπορεί να κέρδιζαν το παιχνίδι (στα τελευταία Λέπτα ).Μπραβο στην Γερμανία Τρίτη στο Ευρωμπάσκετ και τώρα παγκόσμιοι πρωταθλητές για πρώτη φορά (κάτι που Δυστυχως δεν το καταφέραμε εμείς όταν νικήσαμε την Αμερική ).Είχα πει τον σρεντερ τσαρλατάνο τώρα του βγάζω το καπέλο μεγάλος παίχτης όπως μου αρεσαν πολύ ο φιλότιμο τιμά και ο τρίποντακιας ομπστ .
Μόνο καλό; Γαμάτος ο Καναδός, τι να λέμε;Να πούμε και έναν καλό λόγο για τον κόουτς Χέρμπερτ.
Πάγκο επίσης.Κι εγώ Σερβια υποστηριζα αλλά τελικά οι Γερμανοι ειχαν τη διαρκεια, πολύ αθλητικοι ,δεν εχασαν την ψυχραιμια τους. Δούλεψαν σαν σύνολο τους εδωσε φάσεις ακόμη και αυτος ο Μόριτς με το στραβο στομα.
Άμα σου αρέσει το άθλημα, εγώ σε συμβουλεύω να παρακολουθείς και ευρωλίγκα και ΝΒΑ, μόνο πλέι-οφς όμως, αν έχεις τη δυνατότητα. Θα ευχαριστηθείς ορισμένα πολύ ωραία ματς. ΑΕΚτζής είμαι. Αλλά έχω παρακολουθήσει πολλά ευρωπαϊκά ματς σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού και έχω πάει και σε άλλες ομάδες με φίλους (Περιστέρι, Ιωνικό, Παπάγου, Πανιώνιο παλαιότερα). Αν αγαπάς το άθλημα, αγαπάς το καλό μπάσκετ, το εκτιμάς απ' όπου κι αν προέρχεται.Εμένα φίλε πασσιον φρουιτ και να είσαι καλά μου αρέσουν οι εθνικές ομάδες στο μπάσκετ και όχι οι σύλλογοι .Παρακουλουθω μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι τα ξένα πρωταθλήματα .Και κάποιες φορές και την Ευρωλίγκα Βλεπωντας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό .(δεν υποστηριζω καμία μεγάλη ομάδα ).Είμαι κολλημενος με την ομάδα του 1987 και με τον Νίκο Γκάλη .Θεωρώ πολύ μεγάλο παίχτη αυτά τα τελευταια χρόνια τον παου γκαζολ .Γκάλης δεν πρόκειται να ξαναβγεί .Εσυ τι ομάδα υποστηριζεις στο ελληνικό πρωταθλημα στο μπάσκετ ;
Εμένα φίλε πασσιον φρουιτ και να είσαι καλά μου αρέσουν οι εθνικές ομάδες στο μπάσκετ και όχι οι σύλλογοι .Παρακουλουθω μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι τα ξένα πρωταθλήματα .Και κάποιες φορές και την Ευρωλίγκα Βλεπωντας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό .(δεν υποστηριζω καμία μεγάλη ομάδα ).Είμαι κολλημενος με την ομάδα του 1987 και με τον Νίκο Γκάλη .Θεωρώ πολύ μεγάλο παίχτη αυτά τα τελευταια χρόνια τον παου γκαζολ .Γκάλης δεν πρόκειται να ξαναβγεί .Εσυ τι ομάδα υποστηριζεις στο ελληνικό πρωταθλημα στο μπάσκετ ;
Εντάξει,ούτε εγώ πρόλαβα τον Πελέ,αλλά τον βάζω μέσα στους 5 καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.Ίδια εποχή έπαιξε ο Drazen με τον Nick,άρα ή δεν βάζεις κανέναν ή και τους δύο.Μαζί με Nowitzki και τον Αντετοκούμπο είναι αντικειμενικά οι 4 καλύτεροι.Από εκεί και πέρα,η πέμπτη θέση είναι υποκειμενική.Εγώ βάζω τον Doncic,γιατί είναι ο απόλυτος ηγέτης στην ομάδα του στο NBA,αλλά και μια ομάδα σχεδόν μόνος του στην Εθνική του.Για μια τάπα στην εκπνοή η Σλοβενία θα πήγαινε τελικό στο Τόκυο.Καλύτερος όλων ο Dirk βέβαιαΦιλε Faraw σε λιγο φευγω για μπασκετακι με τα παιδια. Δεν τον εζησα τον Γκαλη και ισως γι αυτο να μην τρελαινομαι τοσο μαζι του.
Εδω η δικια μου τοπ 5 ολων τον εποχων στην Ευρωπη:
Dimitris Diamantidis, 1.96m (1)
Drazen Petrovic, 1.97m (2)
Dejan Bodiroga, 2.05m (3)
Dirk Nowitzki, 2.13m (4)
Giannis Antetokounmpo, 2.11m (5)