Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμφανιζετε σε κανεναν αλλον το youtube απο το σαιτ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
είσαι φίλος, κανένας πούστης δεν με έχει προειδοποιήσει ξανά
μπορει να ειμαι σκουληκι ελεεινο,μεγαλο αρχιδακι,τιμημενη αδελφη του ελεους,ημιαιμος μοντ αλλα πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος μαν...... :sunglasses:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπορει να ειμαι σκουληκι ελεεινο,μεγαλο αρχιδακι,τιμημενη αδελφη του ελεους,ημιαιμος μοντ αλλα πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος μαν...... :sunglasses:
εγώ πάντως είμαι τρίτη μέρα με πυρετό και έχει γαμηθεί το σύμπαν φίλε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παικτουρα το γκομενακι τι κανει ρε σου στειλε κανα μηνυμα?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.276
Πόντοι
12.056
- Δε σου πάνε οι γόβες ...
- Γιατί;
- Τι γιατί ρε μαλάκα Μήτσο;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το βασικότερο ειναι οτι πιανεις πουλια στον αγερα
το βασικοτερο ειναι να πιανεις γενικα πουλια....πολλα πουλια .και στο εδαφος....και δεν μιλαμε για ουρολογους ετσι; :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
τυπε εκανες και εσυ την μαλακια και δυστηχως επεσες στην παγιδα του στελιου διοτη αυτος ηθελε πως το λενε να σε κανει να βαλεις με το ζορι την φωτο και αυτος απο την αρχη δεν ειχε προθεση να βαλει...

γενικα μου φενεσαι νορμαλ ατομο,δεν ξερω τι εισαι εξω,αλλα γενικα βλεπω εισαι πολυ αθωος για την ηλικια σου, δεν γινεται τωρα να βαζεις τον ευατο σου και να εχεις την απαιτηση απο ενα σαιτ με οπως λες γεματο ανθρωπους με ψυχολογικα και κομπλεξ να μην τηνς παρακρατησε καποιος...καλα για το 90 της εκατο επεσες κοντα..

μην σου πω την εχουν παρακρατησει ακομα 2-3..

πηγες να δηξεις καθαριοτητα και πως το λεμε ντομπρος, εβαλες τον ευατο σου επειδη εισαι απλα αθωος απο τετοιες καταστασεις... δεν βαζουμε προσωπικα δεδομενα στο ιντερνετ, ασε το φεισμπουκ...εδω το σαιτ δεν εχει καποια εκγριση απο καποιο υπουργειο,απο καποια εταιρια, το σαιτ αυτο δεν ξερεις αν ειναι παρανομο η οχι... οποτε πως διαολο βαζεις εσυ την φωτο? γιατι το φεισμπουκ ειναι εγκεκριμενο, καλα μονο την εκγριση γιατι οποιος βαζει φωτο εκει τον παρακολουθει η cia και το fbi που εχει το 60 της εκατο του φεισ,αλλα αυτο το σαιτ?

,φερεις λιγο ευθηνη...

anyway επειδη εισαι παραδοσιακος απο οτι βλεπω τετοια σαιτ δεν κανουν για σενα.. και γενικα δεν μου φενεσαι οτι πιανεις πουλια στον αερα, ειδαλως εβαζες μια ψευτικη φωτο και οχι την δικη σου..

καλα θα κανεις να την κανεις, δεν χανεις κατι..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ποιος τα λεει αυτα τυπε;
Ρωτα τον ιδιο δημοσια ...Εκτορ τι εισαι;;;...Ανδρας ή γυναικα;;;...θα σου απαντησει;;;...Ποσες φορες του εχω υποβαλλει δημοσια την ερωτηση και δεν απανταει;;;Εσυ που εισαι ανδρας, θα απαντουσες αμεσως;;;...Δες το και ετσι!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σήμερα πήγε από κει και την πίπωσε ρε σου λέει...

άμα δε μπορείτε να παρακολουθήσετε να επεισόδια, διαβάστε κανά bou-zapping
ακα τυπε; γιατι τον κοβω να την γκαστρωσε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220