Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
και δουλευει νυχτα
Μπράβος, πληρωμένος δολοφόνος ή νονός της νύχτας?
Να προσέχουμε καλού κακού....
και δουλευει νυχτα
Και το βασικοτερο δωρεαν, σε ολες τις κατηγοριες φ-υ-_λων(τρια-3- φυλα) και ανθρωπων!
μπορει να ειμαι σκουληκι ελεεινο,μεγαλο αρχιδακι,τιμημενη αδελφη του ελεους,ημιαιμος μοντ αλλα πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος μαν......είσαι φίλος, κανένας πούστης δεν με έχει προειδοποιήσει ξανά
μπορει να ειμαι σκουληκι ελεεινο,μεγαλο αρχιδακι,τιμημενη αδελφη του ελεους,ημιαιμος μοντ αλλα πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος μαν......
εγώ πάντως είμαι τρίτη μέρα με πυρετό και έχει γαμηθεί το σύμπαν φίλεμπορει να ειμαι σκουληκι ελεεινο,μεγαλο αρχιδακι,τιμημενη αδελφη του ελεους,ημιαιμος μοντ αλλα πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος μαν......
μπορει να ειμαι σκουληκι ελεεινο,μεγαλο αρχιδακι,τιμημενη αδελφη του ελεους,ημιαιμος μοντ αλλα πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος μαν......
το βασικοτερο ειναι να πιανεις γενικα πουλια....πολλα πουλια .και στο εδαφος....και δεν μιλαμε για ουρολογους ετσι;Το βασικότερο ειναι οτι πιανεις πουλια στον αγερα
ανθρωπος με γαμμα κεφαλαιο....ΑΝΘΡΩΠΟΣ η άνθρωπος;
περαστικα...εγώ πάντως είμαι τρίτη μέρα με πυρετό και έχει γαμηθεί το σύμπαν φίλε
Παικτουρα το γκομενακι τι κανει ρε σου στειλε κανα μηνυμα?
τυπε εκανες και εσυ την μαλακια και δυστηχως επεσες στην παγιδα του στελιου διοτη αυτος ηθελε πως το λενε να σε κανει να βαλεις με το ζορι την φωτο και αυτος απο την αρχη δεν ειχε προθεση να βαλει...Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
Ρωτα τον ιδιο δημοσια ...Εκτορ τι εισαι;;;...Ανδρας ή γυναικα;;;...θα σου απαντησει;;;...Ποσες φορες του εχω υποβαλλει δημοσια την ερωτηση και δεν απανταει;;;Εσυ που εισαι ανδρας, θα απαντουσες αμεσως;;;...Δες το και ετσι!!!!ποιος τα λεει αυτα τυπε;
ακα τυπε; γιατι τον κοβω να την γκαστρωσεσήμερα πήγε από κει και την πίπωσε ρε σου λέει...
άμα δε μπορείτε να παρακολουθήσετε να επεισόδια, διαβάστε κανά bou-zapping
γεια σου βιλμάκι γαμήσιμο[move] [/move]