Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Φιλε δεν εχεις δικιο προ λιγου πηγα να παρω παγωτο και ακουσα μια να μιλαει στο τηλεφωνο μολις το εκλεισε την πλησιασα και της ειπα οτι ειμαι φιλος του ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ

τουλάχιστον ο παίκτουρας όταν του φτιάχνει η γκόμενα το αγαπημένο του φαι, πάει στην ώρα του

δεν πάει στις 23:00 το βράδυ  :thefinge:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ θελω να το παιξω καποιος αλλα για να δειτε ολοι το μεγαλειο της ελληνικης ψυχης
Εσενα σου εκανε καλο ο στρατος τύπε μου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαρακτηρίζεις έμμεσα ώς ασόβαρες τις κοπέλες του σαιτ τύπε;

αυτό είναι βαριά μομφή  :S
ποιες ειναι οι κοπελες του σαιτ τυπε; εκτος απο τις ιεροδουλες που και τετοιες δεν εχει!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλε δεν εχεις δικιο προ λιγου πηγα να παρω παγωτο και ακουσα μια να μιλαει στο τηλεφωνο μολις το εκλεισε την πλησιασα και της ειπα οτι ειμαι φιλος του ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ
χαχαχααχχαχα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δηλαδή τον  μπόλντη θα το παντρευόσουν ε;

από μούσια άλλο τίποτα ο τύπος, έχει περάσει και τον Αβραάμ...

ο μπολ ειναι μωρο εμενα μου αρεσουν οι αντρες σαν και του λογου σου :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Η μεγαλη πλακα ....σε καποια φαση μου ελεγε για τα οικονομικα της, που ειναι σε αθλια κατασταση, καθοτι ηταν τραγουδιστρια(δευτερη φωνη) και τωρα ειναι ανεργη!!!Και τις λεω εγω...Μα με τετοια εμφανιση που εχεις, γιατι δεν δουλευεις σε καμμια καφετερια,σερβιτορα;;;Και μου απανταει....αν ηθελα εβρισκα, αλλα να παω σερβιτορα με 20 ευρω την ημερα και να με τρωει η ορθοστασια;;;...Θα πηγαινα σε κανενα μπαρ μου ειπε στην συνεχεια, για μπαρ woman, αλλα εκει θα μου την επεφτε ο καθε μαλακας που θα επινε κανενα ποτο παραπανω!!!...Και σκεφτομουνα απο μεσα μου...."Εμ καλα τα λες μωρη τεμπελα...καλυτερα να καθεσαι και να εχεις λιγους και καλους μαλακες να τους αρμεγεις με το τροπο σου..α..ρε κλωτσιες που τις θελεις"....Τελικα ειμαι τυχερος ανθρωπος και παραγγελια να την ειχα κανει, δεν θα την εβρισκα....χαχαχαχχα!!!!
2001-a-space-odyssey1.jpg
:thumbsup:

Μαλάκες έλεος, έχω λιώσει δυο μέρες τώρα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom