memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
χωρις ξυλο μαρτυρας οτι θα το στησεις και του χρονουτυπε τετοιον τελικο εχω σκεφτει για μιστερ μαλακα 2013... λες να ειναι προαγγελος?
χωρις ξυλο μαρτυρας οτι θα το στησεις και του χρονουτυπε τετοιον τελικο εχω σκεφτει για μιστερ μαλακα 2013... λες να ειναι προαγγελος?
επειδη ειχατε αχτι με την παπια που σας γλενταει σε καθε θρεντ δεν ειναι οτι ειναι στημενοχωρις ξυλο μαρτυρας οτι θα το στησεις και του χρονου
εμεις ειμαστε νωντοτυποι και οτι λεμε ειναι το σωστοεπειδη ειχατε αχτι με την παπια που σας γλενταει σε καθε θρεντ δεν ειναι οτι ειναι στημενο
ειναι οτι εσεις ειστε κομπλεξικοι νεοελληνες που τα βλεπετε ολα στημενα...
απλα ο βολτ ηταν μια εκπληξη επειδη ριχνει κραξιμο γενικα γιαυτο...
κατσε ντε να παιξω με αχαχουχα και μετα λεγεεμεις ειμαστε νωντοτυποι και οτι λεμε ειναι το σωστο
καταλαβες κλαρινοαγαπουλη??? ουτε κοτοπουλακι δεν εισαι αξιος να σε λεμε πια
δεν εχεις καμια ελπιδα με αχαχουχακατσε ντε να παιξω με αχαχουχα και μετα λεγε
ψηφος ειναι και γυριζειδεν εχεις καμια ελπιδα με αχαχουχα
αυτος εχει δωσει και 10 ραντεβου θανατου τουλαχιστον, εσυ ουτε για τσαρκα δεν εμφανιζεσαι
έχω την εντύπωση ότι ο boldemort έχει βάλει το χεράκι του για την πρωτιά του λάκη και μάλιστα πάνω απο ΜΙΑ ΦΟΡΑ !
ε και θα βριζει μανες πατεραδες ταφους, κλασικα.Τετοιες μαλακιες να λες... να μπει ο παντοφλάκης αυριο να αρχισει να με βριζει.
Σιγουρα θα νευριασει μολις δει οτι νικησε χαχαχα
ΔΕΝ την εβρισαν τυπεαντικειμενικα,μετα το περιστατικο οπου οι διπλα εβριζαν τη μανα του αχαχουχα και την προσεγγισαν και εγραφαν μεχρι και τι ρουχα φορουσε και ο γιος της δεν εκανε κινηση να παει στα ραντεβου....ολα αυτα δεν μου αφηνουν και πολλα περιθωρια επιλογης για την πιο μεγαλη κοτα...
η φαση νοκ αουτ τελειωσε..
η ημιτελικη φαση να ερχεται μα μαχες νοκ αουτ
τυπου μιστερ μαλακα
1ος με 3ος
δηλαδη λακης33-τζενιφερ λοπεζ
και [size=30pt]αχαχουχας-κοτοσταμουλης...[/size]
ξεκιναμε με λακη-εκτορα
Ειπε ο μίστερ μαλάκας.
Φτου σου ρετυπε τετοιον τελικο εχω σκεφτει για μιστερ μαλακα 2013... λες να ειναι προαγγελος?
τι ειπες τωρα........έχω την εντύπωση ότι ο boldemort έχει βάλει το χεράκι του για την πρωτιά του λάκη και μάλιστα πάνω απο ΜΙΑ ΦΟΡΑ !
τι ειπες τωρα........
ημιτελικος ειναι μωρή κοκονακαλα ρε μαλακες βγαλατε τελικο τους δυο ανθρωπους που εχουν απομεινει να κανουν πλακα εδω μεσα;;; :S
ημιτελικος ειναι μωρή κοκονα
ημιτελικος ειναι μωρή κοκονα