axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
οξω ομοφυλοφιλη Ποντιακή κόταοξω πουστη και μογγολε
οξω ομοφυλοφιλη Ποντιακή κόταοξω πουστη και μογγολε
[δεν μου φτάνει ο τελικός μανκατά βάθος θέλεις να φτάσεις τελικό, έτσι δεν είναι; ;)
υπερκουπωση θα παθεις απο τις κουπες![δεν μου φτάνει ο τελικός μαν
Θέλω τον ψευτοτίτλο για ψαρωμα ανιδεων ηλιθιων
υπερκουπωση θα παθεις απο τις κουπες!
Έχει πάθει ήδη υπερκούμπωμα, από τα πολλά "κουμπιά".
ο μογγολος εχει πιασει υπεργαλαξιακα επιπεδα ηλιθιοτητας. γραφει με κλωνους και πεταει τα κλασσικα "τα μαλα" "επι αυτου" "ο χριστος η μανα του και οι 12 αποστολοι"
καλος ανθρωπος αλλα οξυθυμοςΕίναι γεγονός πως ταξιδεύει πολύ διαστημικά αυτό το παιδί.
καλος ανθρωπος αλλα οξυθυμος
οξω γκεη αμεαημιτελικος ειναι μωρή κοκονα
καλα ρε μαλακες βγαλατε τελικο τους δυο ανθρωπους που εχουν απομεινει να κανουν πλακα εδω μεσα;;; :S
αφου εχει γεμισει καμμενους το σαιτ.... ειδικα ο λοπεζ που στην αρχη τον ειχα παρει και εγω με κακο ματι λεει σωστα πραγματα ακομη και αν βρισει και μεταξυ το να πεις εναν ηλιθιο ηλιθιο δεν ειναι βρισια. Αν δεν το κανεις εσυ να τον ξυπνησεις θα το κανουν αλλοι με πιο υπουλο τροπο αλλα δεν καταλαβαινουν μερικοι.
αφου εχει γεμισει καμμενους το σαιτ.... ειδικα ο λοπεζ που στην αρχη τον ειχα παρει και εγω με κακο ματι λεει σωστα πραγματα ακομη και αν βρισει και μεταξυ το να πεις εναν ηλιθιο ηλιθιο δεν ειναι βρισια. Αν δεν το κανεις εσυ να τον ξυπνησεις θα το κανουν αλλοι με πιο υπουλο τροπο αλλα δεν καταλαβαινουν μερικοι.
για την ακριβεια στην αρχη με πηρες με καλο ματι στο ενδιαμεσο με κακο και στο τελος παλι με καλο
Πάλι καλά που δεν εστιάσατε στην τελευταία πρόταση της αναρτήσεως του κ. Βοδιμόρτιου.
και γω με ψηφισα τυπε, αν δε ψηφισεις δε σου δειχνει αποτελεσματα η ψηφοφορια
σκασε Γιουρι αγγουρι καραφλα ποντιεο μογγολος εχει πιασει υπεργαλαξιακα επιπεδα ηλιθιοτητας. γραφει με κλωνους και πεταει τα κλασσικα "τα μαλα" "επι αυτου" "ο χριστος η μανα του και οι 12 αποστολοι"
ΔΕΝ εχω σηκωσει κούπα στο ΝΕΤ τυπε και θέλω να δω πως ειναιυπερκουπωση θα παθεις απο τις κουπες!
[δεν μου φτάνει ο τελικός μαν
Θέλω τον ψευτοτίτλο για ψαρωμα ανιδεων ηλιθιων
σκασε Γιουρι αγγουρι καραφλα ποντιε