tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
τυπε εισαι ψυχικα βιασμενος απο μικρος?
ρε τσιμπουκλη άντε σπάσε και μην μου ζαλιζεις τον έρωτακανε μας λιγο την Ατιθαση. ηλιθιε. σε φτυνουν και βριζουν οπου και αν εμφανιζεσαι και το καμαρωνεις. πουστη και βιτσιοζε.
ρε τσιμπουκλη άντε σπάσε και μην μου ζαλιζεις τον έρωτα
Αντε ποντιε !!!!!!
πες μας πως νιωθεις για ολα αυτα Ατιθαση. μην αποφευγεις.
αφου εχει γεμισει καμμενους το σαιτ.... ειδικα ο λοπεζ που στην αρχη τον ειχα παρει και εγω με κακο ματι λεει σωστα πραγματα ακομη και αν βρισει και μεταξυ το να πεις εναν ηλιθιο ηλιθιο δεν ειναι βρισια. Αν δεν το κανεις εσυ να τον ξυπνησεις θα το κανουν αλλοι με πιο υπουλο τροπο αλλα δεν καταλαβαινουν μερικοι.
Περιμενεις απο την ποντια εκτοροκοτα να εμφανιστει δηλαδη ?....σε ποιά μαρίνα ..το ραντεβού παιδιά ?
Περιμενεις απο την ποντια εκτοροκοτα να εμφανιστει δηλαδη ?
κανε μας λιγο την Ατιθαση. ηλιθιε. σε φτυνουν και βριζουν οπου και αν εμφανιζεσαι και το καμαρωνεις. πουστη και βιτσιοζε.
Βαζεις που βαζεις 382893 νικς-αφου καθε φορα σε καταλαβαινουμε διοτι νικ αλλαζεις οχι εγκεφαλο-γιατι δεν βαζεις αντιπροσωπευτικα για σενα; Πχ μαυροκουκουλας ή πτυελοδοχειο;
Περιμενεις απο την ποντια εκτοροκοτα να εμφανιστει δηλαδη ?
΄allαξε αβατάρ..... θα νομίζουν ότι γράφω μαλακίες ....
η οτι τα εχετε !!!!!!΄allαξε αβατάρ..... θα νομίζουν ότι γράφω μαλακίες ....
η οτι τα εχετε !!!!!!
Αυτη ειναι τρελη ρε ..... δες το αβαταρ που εχει και θα καταλαβειςχαχαχαχα η Νηριηδα απο κοσμο τον ειχε πει πτυελοδοχειο
η οτι τα εχετε !!!!!!