Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
εισαι τυπος τυπε..
εισαι τυπος τυπε..
βυσμα τυπε;;;; τι ησουν λυβ;Οταν ήμουν εγώ όργανο στα 22 μου ΓΑΜΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 30ΑΡΗΔΕΣ ΤΟΤΕ ΕΚ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΠΟΤΕ STRAIGHT ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ... κάτι αντιδραστικά τυπάκια σαν κι εσένα μόνο την πούτσισαν... Για την ακρίβεια είχα κάνει και team με ακόμα 2 Μποντυμπιλντεράδες και ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! 2 ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΒΓΑΖΑ...
αξιοςΟταν ήμουν εγώ όργανο στα 22 μου ΓΑΜΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 30ΑΡΗΔΕΣ ΤΟΤΕ ΕΚ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΠΟΤΕ STRAIGHT ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ... κάτι αντιδραστικά τυπάκια σαν κι εσένα μόνο την πούτσισαν... Για την ακρίβεια είχα κάνει και team με ακόμα 2 Μποντυμπιλντεράδες και ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! 2 ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΒΓΑΖΑ...
βαρουλη ειχες υπηρετησει σε νησι?εγω ευτυχως ετρωγα ντελιβερι
βυσμα τυπε;;;; τι ησουν λυβ;
Ε μη με ρωτάς τέτοια τύπε, είναι classified... χαχαχα. Πάντως δεν ενόχλησα ποτέ σωστό άτομο. Μόνο κάτι αρχιμουνόπανα. Δεν είχε τότε βύσμα και πέρναγες σχολείο μαχητή, κάτι παρόμοιο σε εκπαίδευση με τους Καταδρομείς.
καλα κανειςΛάκη ΔΕΝ θα ψήφιζα ποτέ, είναι από τα πιο κυριλέ κατ'εμέ άτομα εδώ μέσα και ταυτίζομαι πολύ μαζί του, ελπίζω να τον φτάσω σε γνώσεις και στυλ όταν μεγαλώσω κι εγώ! Είναι από τις υπέρτατες μορφές μαζί με το Apolyto Arseniko εδώ μέσα... Respect.
Αλλαξε η ψηφοφορία?
Τζενιφερ ή Αττίλα?
Χμμμμμ.............
Καπως ετσι ειναι οι κοτες του σαιτ?