Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Λακη το καμακι δεν ειναι επιστημη να δινεις στον αλλον να διαβασει βιβλια... πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος να νομισει οτι θα μαθει απεξω κατι και θα παει μετα να το πει διοτι θα φανει οτι ΔΕΝ ειναι δικο του... ο καθενας εχει το στυλ του απλα οποιος ειναι μαγγωμενος φαινεται και δεν τον βοηθαει... ο μονος τροπος να γινεις καλος σε αυτα ειναι να ερχεσαι σε επαφη με κοσμο και ιδιαιτερα με γυναικες (η κοινωνικοποιηση που εχουμε πει). Μονο ετσι θα βελτιωθει καποιος διοτι θα αρχισει να εξοικειωνεται με αυτα που τον φοβιζουν ή τον κρατανε πισω....

Σου εχω πει απο το 2011 οτι οποιος διαβαζει τους PUA ειναι κακομοιρης σαν και αυτους ... βασικα αυτοι δεν ειναι κακομοιρηδες αλλα βρηκανε τροπο να βγαζουν λεφτα με το να λενε ενα καρο μαλακιες σε δυστυχισμενους ανθρωπους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αποφάσισε ρε Μπόλντη ....

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ (= ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ)

ή

ήταν ανώτερες μοντέλων ;;

Μοντελακια δεν ηταν αυτες που εβγαζε σε ενα βραδυ φιλε... αλλα αυτες που εψηνε για κανα μηνα πριν του κατσουν ... κανεις δεν βγαζει μοντελα μεσα σε ενα βραδυ να την πηδηξει.

ΑΧΑΧΧΑ αυτα τραβα πες τα στον λοπεζ που σε ξεφτιλισε με τα πμ εσενα τον ειλικρινη και ακριβη τυπο!!!!!

Επισκέπτης
λάκη λίγα με τον μπόλτη....
αυτός απέδειξε τι μπορεί να κάνει  ;)
μέχρι και πουτάνα έριξε το καμάρι μου !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μαλάκα ....
Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ...

ΞΕΣΚΙΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ....

ΡΙΧΝΕΙ & ΓΑΜΑΕΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ... ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ ...

Πόσοι το κάνουν αυτό ;;;
Κανείς !!!!

Μόνο ο Μπόλντης !!!!

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΡΡΥ ΠΟΤΕΡ ....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλως ή κακως κομπλεξακια στην παρέα δεν ειμαστε.... η γκομενα που του εκατσε απο το πρωτο βραδυ δεν ειναι και καμια σοβαρη (θα το χει κανει ισως και με αλλους) οποτε?

εγω δινω λαβες για σχολια? εγω τους γραφω στα αρχιδια μου οσους λενε μαλακιες ενω δεν ξερουν αυτοι θα λιωσουν χωρις γκομενα και θα καθονται εδω μεσα να βγαζουν θεωριες για πιρφορους και δυσκολες ελλεηνιδες ο κοσμος ειναι εκει εξω και οποιος θελει να το κυνηγησει(οπως σε ολα τα πραγματα) υπαρχουν πολλες περιπτωσεις.

Ναι αλλά ο Λάκης και ο κάθε Λάκης, εσύ, εγώ, όλοι μας έχουμε διαφορετικά κριτήρια/πρότυπα/στάνταρ καθώς και διαφορετική λογική...οπότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να μιλάς για την προσωπική σου ζωή όταν είναι να την "πεις" σε άλλον γιατί πολύ απλά, ΠΑΝΤΑ θα έχει επιχείρημα για να σε βγάλει νοκ άουτ ή να σε ειρωνευτεί και ΠΑΝΤΑ θα έχει δίκιο...άλλο το να δώσεις μια συμβουλή ή να εκφράσεις μια άποψη σε ένα thread τύπου "Πως να πηδήξω την απέναντι" και άλλο για να ταπώσεις τον Λάκη....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα που μου το θυμισες αυτο. ο πρωτος που θα ρωτησω θα ειναι.

κανεις πως δε βλεπεις καραγκιοζη? αλοιμονο σου αν οντως ειναι γνωστος σου το ατομο που ανεφερες τοσο χειροτερο για σενα. ποιος σε γλυτωνει απο δαυτον μονο για οσα λες εδω μεσα. εχεις μια ευκαιρια να μη σε ξεφτυλισω θα δω αν μου στειλεις πμ μεχρι αυριο που θα ξαναμπω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το πιο αστείο είναι στην αρχή της πρότασης:

ρώτησα τον φίλο μου που γαμάει, να μου πει την άποψή του για σένα

δηλαδή αυτόν που γαμούσε σουρωμένες χοντρές που οι άλλοι τις κλωτσούσαν στη μάπα, και τους έλεγε (γελώντας μέσα του) να πάνε να τον πάρουν μάτι

αυτό σημαίνει

[size=10pt][size=30pt]ΑΠΟΨΗ[/size][/size]

Κοιτα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... εσυ ζηλευεις και κραζεις ολο τον κοσμο την αλλη φορα εκραζες τους δημοσιους (ισως επειδη εχουν καλυτερη δουλεια απο σενα) μετα εκραζες εμενα που την περασα λουφα στο στρατο και ανετα.... μετα κραζεις οσους καταφερνουν να πηδηξουν.

Επισκέπτης
Λακη το καμακι δεν ειναι επιστημη να δινεις στον αλλον να διαβασει βιβλια... πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος να νομισει οτι θα μαθει απεξω κατι και θα παει μετα να το πει διοτι θα φανει οτι ΔΕΝ ειναι δικο του... ο καθενας εχει το στυλ του απλα οποιος ειναι μαγγωμενος φαινεται και δεν τον βοηθαει...

Ρε μάστορα ....
ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ....

και του έβαλα το site , που ήταν και τσαμπέ !!!!

Τι να του έλεγα ;;;;;;;

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ;;;;;
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ;;;;;;
ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΤΟΝ ;;;;;;;

Κάποια βασικά ,
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,
ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ... ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ....

Π.Χ. ΤΟ 1984 ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ....

Δεν θα είχα μάθει με το δύσκολο τρόπο ,
όπως το παιδί μου μαθαίνει ότι καίει η κατσαρόλα
αφού την ακουμπήσει και κατακαεί .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αλλά ο Λάκης και ο κάθε Λάκης, εσύ, εγώ, όλοι μας έχουμε διαφορετικά κριτήρια/πρότυπα/στάνταρ καθώς και διαφορετική λογική...οπότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να μιλάς για την προσωπική σου ζωή όταν είναι να την "πεις" σε άλλον γιατί πολύ απλά, ΠΑΝΤΑ θα έχει επιχείρημα για να σε βγάλει νοκ άουτ ή να σε ειρωνευτεί και ΠΑΝΤΑ θα έχει δίκιο...άλλο το να δώσεις μια συμβουλή ή να εκφράσεις μια άποψη σε ένα thread τύπου "Πως να πηδήξω την απέναντι" και άλλο για να ταπώσεις τον Λάκη....

Κοιτα ο λακης δικιο δεν εχει τωρα αν επιλεγει να ειρωνευεται και να μην δεχεται ενω εχει γινει ρομπας ειναι δικο του προβλημα.

Κριτηρια διαφορετικα δεν υπαρχουν ολοι θελουμε μια καλη γκομενα εμφανισιακα και σε χαρακτηρα αμα καποιος εχει διαφορετικα κριτηρια απο μενα τοτε γιατι ζηλευει οταν βρω εγω κάποια καλη???? ο σκιουρος λυσαξε πριν τις εβγαλε χοντρες τις γκομενες ενω του ειπα οτι ηταν απλα κανονικες και τις γαμουσες... αυτο δειχνει φθονο και κακια.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
γιαυτο χρειαζετε η θανατικη ποινη,για να κρεμανε σε πλατειες και χωρια κατι προοδευτικα ζωα σαν εσενα,μαζι με τα σκουπιδια που εχουν μαζευτει στην ελλαδα.
να αναβεις κερι στο νομοθετη που την κατηργησε,διοτι δεν θα ζουσες τωρα.
Mα πόσο ζώον μπορεί να είσαι τέλος πάντων????
Άκου εκεί να με κρεμάσουν,είπα εγώ ότι έχω πειράξει ή κακοποιήση οποιονδήποτε πόσο μάλλον ανήλικο παιδάκι?  :jerking:
Αϊ στο διάολο πια,υπάνθρωπε.Δεν ξαναγράφω σε κανέναν του συναφιού σου,πνιγείτε όλοι σας στο πέλαγος της αμάθειας και της "προβατοποίησης".Μπεεεεεεεεε.....άσε που μπορεί να σας κουράζουν και μερικά ποστ μου γιατί σε αναγκάζουν κ googla-ρεις,περπατόν πλίνθε!!!
Υ.Γ:Δεν είμαι καθόλου προοδευτικός,σιχαίνομαι τους προοοδευτικούς και τους αναρχοάπλυτους γιεγιέδες της πλατείας Εξαρχείων.Νούμερο!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μαλάκα ....
Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ...

ΞΕΣΚΙΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ....

ΡΙΧΝΕΙ & ΓΑΜΑΕΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ... ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ ...

Πόσοι το κάνουν αυτό ;;;
Κανείς !!!!

Μόνο ο Μπόλντης !!!!

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΡΡΥ ΠΟΤΕΡ ....

άντε κάνε και εσύ το ίδιο που έκανε και τα ξαναλέμε....
αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο να γαμήσεις free μια γκόμενα με βαθμό 10/10, το να γαμήσεις free ιερόδουλη προδίδει άλλα level.  
οπότε άραξε στα κυβικά σου και άσε το Μπόλτη...

υγ
και του το είχα πει από την αρχή αν θυμάται ότι το έχει και  :zfuck: σίγουρα πολύ. :grin:
μετά από αυτό είναι ο ήρωας μου για πολλούς λόγους.. ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
το πιο αστείο είναι στην αρχή της πρότασης:

ρώτησα τον φίλο μου που γαμάει, να μου πει την άποψή του για σένα

δηλαδή αυτόν που γαμούσε σουρωμένες χοντρές που οι άλλοι τις κλωτσούσαν στη μάπα, και τους έλεγε (γελώντας μέσα του) να πάνε να τον πάρουν μάτι

αυτό σημαίνει

[size=10pt][size=30pt]ΑΠΟΨΗ[/size][/size]

Διάβασε και το επόμενο που του έγραψα γιατί ουσιαστικά είναι η συνέχεια αυτού του post και πες μου αν έχω δίκιο ή όχι...γιατί πολλοί παίρνουν πολύ στα σοβαρά το νόημα του να συμμετέχεις σε forum...και εγώ μπορώ να πω οτι πηδάω την Μπελούτσι και να μην έχει κανένας λόγο να με αμφισβητήσει γιατί πολύ απλά δεν με γνωρίζει.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παμε στης χρυσης αυγης το τοπικ που εχουμε να πουμε πολλα :rockon:

Επισκέπτης
κανεις πως δε βλεπεις καραγκιοζη? αλοιμονο σου αν οντως ειναι γνωστος σου το ατομο που ανεφερες τοσο χειροτερο για σενα. ποιος σε γλυτωνει απο δαυτον μονο για οσα λες εδω μεσα. εχεις μια ευκαιρια να μη σε ξεφτυλισω θα δω αν μου στειλεις πμ μεχρι αυριο που θα ξαναμπω.

Για τον αρχηγό λες βρε βλάκα ;;;;;;
Αυτός ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ.
Σιγά μην με ήξερε και ο πατέρας του , που αποστρατεύηκε το ... 1965.

Μιλάμε για άτομα , κοντινής ηλικίας ....

ΜΑ ΚΑΛΑ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;;

Επισκέπτης
Κοιτα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... εσυ ζηλευεις και κραζεις ολο τον κοσμο την αλλη φορα εκραζες τους δημοσιους (ισως επειδη εχουν καλυτερη δουλεια απο σενα) μετα εκραζες εμενα που την περασα λουφα στο στρατο και ανετα.... μετα κραζεις οσους καταφερνουν να πηδηξουν.

η αλήθεια είναι ότι το χω αυτό το σοβαρό ελάττωμα ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 3.000 ΕΥΡΏ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ 25 ΕΤΩΝ (πχ μπόλντης) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ 450 ΕΥΡΩ

τι να κάνεις; ο καθένας με τα ελαττώματά του

ελπίζω να είσαι εδώ ακόμη σε 5 χρόνια όταν και αφού έχεις πιάσει την πρώτη σου δουλειά
για να σε δω τι θα λες για αυτά τα παλιοτόμαρα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο Έκτωρας ;;;;

Ούτε σε περίπτερο στις Τζιτζιφιές , δεν έχει άκρες να κεράσει το Μπόλντη ...

Δεν ισχύει.

Θέλεις να βάλω άλλον παλιό "βάτραχο" να σου μιλήσει για κάποιο ατύχημα
και για αυτούς που απομακρύνθηκαν ;;;;;
Πρέπει να ξέρεις για τι μιλάω ....

Ναι, αλλά το χρονικό πλαίσιο δεν βγαίνει:

ήδη λέω πολλά , για μια ιστορία 20+ χρόνια πριν ,

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η αλήθεια είναι ότι το χω αυτό το σοβαρό ελάττωμα ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 3.000 ΕΥΡΏ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ 25 ΕΤΩΝ (πχ μπόλντης) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ 450 ΕΥΡΩ

τι να κάνεις; ο καθένας με τα ελαττώματά του

ελπίζω να είσαι εδώ ακόμη σε 5 χρόνια όταν και αφού έχεις πιάσει την πρώτη σου δουλειά
για να σε δω τι θα λες για αυτά τα παλιοτόμαρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το λαθος είναι να μην αποκαλυπτεις πραγματα για την προσωπικη σου ζωή εδω μεσα...
Ο Λακης είχε τα αρχιδια και παρολο που το αποκαλυψε πχ την επαγγελματικη του ιδιοτητα, επεδειξε την ικανοτητα και στεκεται στα thread.

Κοτες του σαιτ είναι αυτοι που εχουν αποψη επι παντος επιστητου χωρίς ίδιοι να έχουν επιδείξει τίποτα.
Σιχαματα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για τον αρχηγό λες βρε βλάκα ;;;;;;
Αυτός ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ.
Σιγά μην με ήξερε και ο πατέρας του , που αποστρατεύηκε το ... 1965.

Μιλάμε για άτομα , κοντινής ηλικίας ....

ΜΑ ΚΑΛΑ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;;

α ρε καραγκιοζη. φτυσου σε καθρεφτη ρε ξεφτιλα κωλοτουμπα. καμωνεσαι και τον βατραχο. ΒΟΥΛΩΣΤΟ μη ξαναμιλησεις για να μη το βαλω σκοπο ηλιθιε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εχω προυπηρεσια φιλε.... ολοι τοσα θα παρουν τωρα στην αρχη 450. Για λιγο καιρο ειναι ενταξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom