redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
oπως παντα ξεχασε τι ελεγε πριν 4 λεπταΑποφάσισε ρε Μπόλντη ....
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ (= ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ)
ή
ήταν ανώτερες μοντέλων ;;
oπως παντα ξεχασε τι ελεγε πριν 4 λεπταΑποφάσισε ρε Μπόλντη ....
ή
Λακη το καμακι δεν ειναι επιστημη να δινεις στον αλλον να διαβασει βιβλια... πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος να νομισει οτι θα μαθει απεξω κατι και θα παει μετα να το πει διοτι θα φανει οτι ΔΕΝ ειναι δικο του... ο καθενας εχει το στυλ του απλα οποιος ειναι μαγγωμενος φαινεται και δεν τον βοηθαει... ο μονος τροπος να γινεις καλος σε αυτα ειναι να ερχεσαι σε επαφη με κοσμο και ιδιαιτερα με γυναικες (η κοινωνικοποιηση που εχουμε πει). Μονο ετσι θα βελτιωθει καποιος διοτι θα αρχισει να εξοικειωνεται με αυτα που τον φοβιζουν ή τον κρατανε πισω....
Σου εχω πει απο το 2011 οτι οποιος διαβαζει τους PUA ειναι κακομοιρης σαν και αυτους ... βασικα αυτοι δεν ειναι κακομοιρηδες αλλα βρηκανε τροπο να βγαζουν λεφτα με το να λενε ενα καρο μαλακιες σε δυστυχισμενους ανθρωπους.
Αποφάσισε ρε Μπόλντη ....
ή
λάκη λίγα με τον μπόλτη....
αυτός απέδειξε τι μπορεί να κάνει ;)
μέχρι και πουτάνα έριξε το καμάρι μου !!!
Καλως ή κακως κομπλεξακια στην παρέα δεν ειμαστε.... η γκομενα που του εκατσε απο το πρωτο βραδυ δεν ειναι και καμια σοβαρη (θα το χει κανει ισως και με αλλους) οποτε?
εγω δινω λαβες για σχολια? εγω τους γραφω στα αρχιδια μου οσους λενε μαλακιες ενω δεν ξερουν αυτοι θα λιωσουν χωρις γκομενα και θα καθονται εδω μεσα να βγαζουν θεωριες για πιρφορους και δυσκολες ελλεηνιδες ο κοσμος ειναι εκει εξω και οποιος θελει να το κυνηγησει(οπως σε ολα τα πραγματα) υπαρχουν πολλες περιπτωσεις.
καλα που μου το θυμισες αυτο. ο πρωτος που θα ρωτησω θα ειναι.
το πιο αστείο είναι στην αρχή της πρότασης:
ρώτησα τον φίλο μου που γαμάει, να μου πει την άποψή του για σένα
δηλαδή αυτόν που γαμούσε σουρωμένες χοντρές που οι άλλοι τις κλωτσούσαν στη μάπα, και τους έλεγε (γελώντας μέσα του) να πάνε να τον πάρουν μάτι
αυτό σημαίνει
[size=10pt][size=30pt]ΑΠΟΨΗ[/size][/size]
Λακη το καμακι δεν ειναι επιστημη να δινεις στον αλλον να διαβασει βιβλια... πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος να νομισει οτι θα μαθει απεξω κατι και θα παει μετα να το πει διοτι θα φανει οτι ΔΕΝ ειναι δικο του... ο καθενας εχει το στυλ του απλα οποιος ειναι μαγγωμενος φαινεται και δεν τον βοηθαει...
Ναι αλλά ο Λάκης και ο κάθε Λάκης, εσύ, εγώ, όλοι μας έχουμε διαφορετικά κριτήρια/πρότυπα/στάνταρ καθώς και διαφορετική λογική...οπότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να μιλάς για την προσωπική σου ζωή όταν είναι να την "πεις" σε άλλον γιατί πολύ απλά, ΠΑΝΤΑ θα έχει επιχείρημα για να σε βγάλει νοκ άουτ ή να σε ειρωνευτεί και ΠΑΝΤΑ θα έχει δίκιο...άλλο το να δώσεις μια συμβουλή ή να εκφράσεις μια άποψη σε ένα thread τύπου "Πως να πηδήξω την απέναντι" και άλλο για να ταπώσεις τον Λάκη....
Mα πόσο ζώον μπορεί να είσαι τέλος πάντων????γιαυτο χρειαζετε η θανατικη ποινη,για να κρεμανε σε πλατειες και χωρια κατι προοδευτικα ζωα σαν εσενα,μαζι με τα σκουπιδια που εχουν μαζευτει στην ελλαδα.
να αναβεις κερι στο νομοθετη που την κατηργησε,διοτι δεν θα ζουσες τωρα.
Μαλάκα ....
Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ...
ΞΕΣΚΙΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ....
ΡΙΧΝΕΙ & ΓΑΜΑΕΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ... ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ ...
Πόσοι το κάνουν αυτό ;;;
Κανείς !!!!
Μόνο ο Μπόλντης !!!!
ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΡΡΥ ΠΟΤΕΡ ....
το πιο αστείο είναι στην αρχή της πρότασης:
ρώτησα τον φίλο μου που γαμάει, να μου πει την άποψή του για σένα
δηλαδή αυτόν που γαμούσε σουρωμένες χοντρές που οι άλλοι τις κλωτσούσαν στη μάπα, και τους έλεγε (γελώντας μέσα του) να πάνε να τον πάρουν μάτι
αυτό σημαίνει
[size=10pt][size=30pt]ΑΠΟΨΗ[/size][/size]
κανεις πως δε βλεπεις καραγκιοζη? αλοιμονο σου αν οντως ειναι γνωστος σου το ατομο που ανεφερες τοσο χειροτερο για σενα. ποιος σε γλυτωνει απο δαυτον μονο για οσα λες εδω μεσα. εχεις μια ευκαιρια να μη σε ξεφτυλισω θα δω αν μου στειλεις πμ μεχρι αυριο που θα ξαναμπω.
Κοιτα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... εσυ ζηλευεις και κραζεις ολο τον κοσμο την αλλη φορα εκραζες τους δημοσιους (ισως επειδη εχουν καλυτερη δουλεια απο σενα) μετα εκραζες εμενα που την περασα λουφα στο στρατο και ανετα.... μετα κραζεις οσους καταφερνουν να πηδηξουν.
Ο Έκτωρας ;;;;
Ούτε σε περίπτερο στις Τζιτζιφιές , δεν έχει άκρες να κεράσει το Μπόλντη ...
Θέλεις να βάλω άλλον παλιό "βάτραχο" να σου μιλήσει για κάποιο ατύχημα
και για αυτούς που απομακρύνθηκαν ;;;;;
Πρέπει να ξέρεις για τι μιλάω ....
ήδη λέω πολλά , για μια ιστορία 20+ χρόνια πριν ,
η αλήθεια είναι ότι το χω αυτό το σοβαρό ελάττωμα ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 3.000 ΕΥΡΏ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ 25 ΕΤΩΝ (πχ μπόλντης) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ 450 ΕΥΡΩ
τι να κάνεις; ο καθένας με τα ελαττώματά του
ελπίζω να είσαι εδώ ακόμη σε 5 χρόνια όταν και αφού έχεις πιάσει την πρώτη σου δουλειά
για να σε δω τι θα λες για αυτά τα παλιοτόμαρα
Για τον αρχηγό λες βρε βλάκα ;;;;;;
Αυτός ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ.
Σιγά μην με ήξερε και ο πατέρας του , που αποστρατεύηκε το ... 1965.
Μιλάμε για άτομα , κοντινής ηλικίας ....
ΜΑ ΚΑΛΑ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;;