Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Ίσως είναι ο και ο λόγος που κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά και κανείς δεν σε σέβεται....όχι οτι θα 'πρεπε να σε πτοεί αυτό, αλλά  μην νομίζεις οτι φοβίζεις κανέναν όταν λες επιδεικτικά οτι έχεις όπλο ή οτι θα σφάξεις τα αναρχοαριστεροκομμούνια ή όταν δίνεις συμβουλές για γυναίκες γιατί δεν σε υπολογίζει κανείς...

Κάποιος σοβαρός , κρίνει την εκάστοτε γνώμη ,
σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται ....

άσχετα από το ποιος τη γράφει .......

νομίζω ......

στα αρχίδια μου βέβαια , για το αν με σέβονται στο μπουρδελό-φόρουμ ....

απλά για το θέμα των κυνηγετικών , ο έκτορ απαίτησε αποδείξεις ....

ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΑΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ... ΛΑΚΙΣΕ ....

Εγώ γούσταρα να το συνεχίσω , για να τον κάνω ακόμη πιο παλτό ...

του έλεγα να ανεβάζω φωτό από ... 6αδες κυνηγετικών ....

αλλά λάκισε ο καψερός .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ γενικως ξεχνας τι λες  :rockon: :rockon:

Ρε ηλιθιε γραφεις και στο Ινσομνια??? και εχεις βαλει για υπογραφη "Η καλυτερη επενδυση ειναι ενα μπουρδελο των 20 ευρω???"  :2funny: :2funny: :2funny:

Και χτες μου ελεγες δεν το παιζεις μπουρδελιαρης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κάποιος σοβαρός , κρίνει την εκάστοτε γνώμη ,
σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται ....

άσχετα από το ποιος τη γράφει .......

νομίζω ......

στα αρχίδια μου βέβαια , για το αν με σέβονται στο μπουρδελό-φόρουμ ....

απλά για το θέμα των κυνηγετικών , ο έκτορ απαίτησε αποδείξεις ....

ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΑΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ... ΛΑΚΙΣΕ ....

Εγώ γούσταρα να το συνεχίσω , για να τον κάνω ακόμη πιο παλτό ...

του έλεγα να ανεβάζω φωτό από ... 6αδες κυνηγετικών ....

αλλά λάκισε ο καψερός .....

ο μοναδικος υποστηρικτης σου ειναι ο ρεντμαν. καταλαβαινεις οτι εχεις πιασει πατο ετσι;ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ
πιπαααααααααααααααα κωλοοοοοοοοοο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν η φωτογραφία ,
συνοδεύεται από φωτογραφία ταυτότητας π.χ. μέλους του οδοντιατρικού συλλόγου ;;;;
Από αστυνομικής ταυτότητας ;;;;;

Δείξε φαντασία έκτορα ...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ....

ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΕΚΤΩΡ ;;;;

Με πολλές φωτογραφίες και όχι μόνο αναμνηστικές ...

Π.Χ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ....

δε θες απο κοντα δηλαδη να δεις ενα ΦΙΛΟ. αειντε απο δω σαχλαμαρα. εισαι και πολυ ηλιθιος. ποσο δυσκολο ειναι να μαθω ρωτωντας ποιος εχει συγγενη/γνωστο/φιλο με τα πολυ συγκεκριμενα στοιχεια που εχεις πει εδω ρε ηλιθιε? αλλα τοσο σου κοβει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
φυσικα. το πιο πιθανο ειναι να γνωριζομαστε ηδη οποτε δε το βρισκω κακο. ειπα σε εμπιστευομαι απολυτα, θα λυθει και η οποια παρεξηγηση.
περιμενω
Εγω σε θελω παντως!!Δεν πιστευω αυτα που μου εχουν πει!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε θες απο κοντα δηλαδη να δεις ενα ΦΙΛΟ. αειντε απο δω σαχλαμαρα. εισαι και πολυ ηλιθιος. ποσο δυσκολο ειναι να μαθω ρωτωντας ποιος εχει συγγενη/γνωστο/φιλο με τα πολυ συγκεκριμενα στοιχεια που εχεις πει εδω ρε ηλιθιε? αλλα τοσο σου κοβει.

Πρεπει να το κανεις γιατι εχει πει πολλα εδω μεσα...

Επισκέπτης
Επιστημονα μου...
Τελειωσες το μεγαλοπνοο εργο σου;

http://[URL unfurl="true"]www.agyra.gr/xcart/images/P/12411.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

όχι στα βαθιά αμέσως ρε ....

σιγά σιγά το παιδί .....

[img]http://[URL unfurl="true"]www.plus4u.gr/images/108/108092303.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.playcity.gr/images/4.075.jpg[/img[/URL]]

Κανίβαλλοι ... αμέσως να το βάλετε το παιδί στα ανώτερα μαθηματικά ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στις συμβουλες για γυναικες λεει παπαριες... καμια γυναικα της προκοπης δεν θα σου κατσει αμα καθεσαι και διαβαζεις τον mystery των ΠΟΥΑ που βαφει τα νυχια του και επισης την στηνεις εξω απο κλαμπ και την πεφτεις σε οσες τριγυρνανε εκει αυτα ελεγε την αλλη φορα... πιστεψε με ειχα καλους φιλους μεντορες.... σε τετοια μαγαζια αμα δεν πας να νιωσεις οικειος με το περιβαλλον και οχι σαν αγγουρι να διασκεδασεις να χορεψεις κτλπ δεν σταυρωνεις γκομενα επειδη η αλλη σε βλεπει οτι πηγες μονο για καμακι. Σαν πεφτουλας νομζιει τωρα ο λακης οτι θα μας πει κατι καινουργιο εγω ειχα φιλους που τις πηδαγανε μπροστα μου ο ενας ειχε φυγει απο το παρτυ της σχολης και την ειχε παει στις τουαλετες..... και μας λεει ελατε να παρετε ματι

ο λακης θα μου πει εμενα μαλακιες? αυτα που εχουμε ζησει εμεις στην παρεα μας ο λακης τα ονειρευεται και αυνανιζεται.

Ψαρωσα Μόρτη. Μια ωρα σου, ολη η ζωη μας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

μια χαρα του κοβει σου λεει θα ξεβρακωθω θα φανει ποιος ειμαι σε ολους... και παει το ιματζ...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Στις συμβουλες για γυναικες λεει παπαριες... καμια γυναικα της προκοπης δεν θα σου κατσει αμα καθεσαι και διαβαζεις τον mystery των ΠΟΥΑ που βαφει τα νυχια του και επισης την στηνεις εξω απο κλαμπ και την πεφτεις σε οσες τριγυρνανε εκει αυτα ελεγε την αλλη φορα... πιστεψε με ειχα καλους φιλους μεντορες.... σε τετοια μαγαζια αμα δεν πας να νιωσεις οικειος με το περιβαλλον και οχι σαν αγγουρι να διασκεδασεις να χορεψεις κτλπ δεν σταυρωνεις γκομενα επειδη η αλλη σε βλεπει οτι πηγες μονο για καμακι. Σαν πεφτουλας νομζιει τωρα ο λακης οτι θα μας πει κατι καινουργιο εγω ειχα φιλους που τις πηδαγανε μπροστα μου ο ενας ειχε φυγει απο το παρτυ της σχολης και την ειχε παει στις τουαλετες..... και μας λεει ελατε να παρετε ματι

ο λακης θα μου πει εμενα μαλακιες? αυτα που εχουμε ζησει εμεις στην παρεα μας ο λακης τα ονειρευεται και αυνανιζεται.

Ο καθένας με τον τρόπο του...τώρα, δεν είναι κριτήριο το πως μπορεί να την πέφτει σε γκόμενες έξω ή μέσα στα κλαμπ...ούτε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στην πραγματική του ζωή...και φυσικά δεν κρίνεται από το τι γουστάρει να διαβάζει...και γω, όπως και όλοι εδώ μέσα μπορούν/έχουν να πουν μερικές ιστορίες απ' την πραγματική τους ζωή...
Εγώ σου λέω γι' αυτά που διαβάζω...και βλέπω οτι ο Λάκης έχει θέματα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λακη εγω ρωτησα τον φιλο μου (που λεω και πιο πανω) που ειναι πραγματικο καμακι (σου φασωνει γκομενα μπροστα σου μεσα σε 1ωρα αμα τον αφησεις στο κλαμπ) και εχει πηδηξει και μπροστα μας ενα καρο τουριστριες και γκομενες απο παρτυ την αλλη την πηγε στο αμαξι επιτοπου....

οταν του ειπα τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα σε ειπε ανιδεικευτο  :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Λακη εγω ρωτησα τον φιλο μου (που λεω και πιο πανω) που ειναι πραγματικο καμακι (σου φασωνει γκομενα μπροστα σου μεσα σε 1ωρα αμα τον αφησεις στο κλαμπ) και εχει πηδηξει και μπροστα μας ενα καρο τουριστριες και γκομενες απο παρτυ την αλλη την πηγε στο αμαξι επιτοπου....

οταν του ειπα τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα σε ειπε ανιδεικευτο  :2funny: :2funny: :2funny:
και δεν καυλωσες τυπε? εχω θα χωνομουν παντως  :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο καθένας με τον τρόπο του...τώρα, δεν είναι κριτήριο το πως μπορεί να την πέφτει σε γκόμενες έξω ή μέσα στα κλαμπ...ούτε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στην πραγματική του ζωή...και φυσικά δεν κρίνεται από το τι γουστάρει να διαβάζει...και γω, όπως και όλοι εδώ μέσα μπορούν/έχουν να πουν μερικές ιστορίες απ' την πραγματική τους ζωή...
Εγώ σου λέω γι' αυτά που διαβάζω...και βλέπω οτι ο Λάκης έχει θέματα....

Οχι δεν καταλαβες... αυτον τον υποστηριζω επειδη το εχω δει μπροστα στα ματια μου... εκει που ειμασταν σε παρτυ και καμακωνε μια ξαφνικα ερχεται και μας λεει παιδια εγω θα φυγω παω με την αλλη στο αμαξι. Και την αλλη φορα μας ειπε αμα θελετε ελατε να παρετε και ματι!!!! Ενταξει μοντελες δεν ητανε... αλλα τις γαμουσες ανετα.

Τι να μου πει ο καθε λακης  :2funny: :2funny: εχουμε απο ολων των ειδων τους επαγγελματιες στην παρεα. Οποτε μολις μου πει καποιος κατι παω και ρωταω αυτους που εχω δει οτι ξερουν τι κανουν

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
όχι στα βαθιά αμέσως ρε ....

σιγά σιγά το παιδί .....

Κανίβαλλοι ... αμέσως να το βάλετε το παιδί στα ανώτερα μαθηματικά ....
προσπερνάς καταστάσεις και γεγονότα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom