redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εσυ γενικως ξεχνας τι λεςΑσε τι ελεγα τοτε... τωρα σου ζηταει απεξω συναντηση... θα πας ναι ή οχι?
εσυ γενικως ξεχνας τι λεςΑσε τι ελεγα τοτε... τωρα σου ζηταει απεξω συναντηση... θα πας ναι ή οχι?
Ίσως είναι ο και ο λόγος που κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά και κανείς δεν σε σέβεται....όχι οτι θα 'πρεπε να σε πτοεί αυτό, αλλά μην νομίζεις οτι φοβίζεις κανέναν όταν λες επιδεικτικά οτι έχεις όπλο ή οτι θα σφάξεις τα αναρχοαριστεροκομμούνια ή όταν δίνεις συμβουλές για γυναίκες γιατί δεν σε υπολογίζει κανείς...
δείχτα ρε τυπε πρέπει να πάρεις το οκ από τον έκτορα;
εσυ γενικως ξεχνας τι λες
με χτυπας εκεί που πονάω...Επιστημονα μου...
Τελειωσες το μεγαλοπνοο εργο σου;
Κάποιος σοβαρός , κρίνει την εκάστοτε γνώμη ,
σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται ....
άσχετα από το ποιος τη γράφει .......
νομίζω ......
στα αρχίδια μου βέβαια , για το αν με σέβονται στο μπουρδελό-φόρουμ ....
απλά για το θέμα των κυνηγετικών , ο έκτορ απαίτησε αποδείξεις ....
ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΑΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ... ΛΑΚΙΣΕ ....
Εγώ γούσταρα να το συνεχίσω , για να τον κάνω ακόμη πιο παλτό ...
του έλεγα να ανεβάζω φωτό από ... 6αδες κυνηγετικών ....
αλλά λάκισε ο καψερός .....
Που να φτασεις στην προπαιδεια.με χτυπας εκεί που πονάω...
Αν η φωτογραφία ,
συνοδεύεται από φωτογραφία ταυτότητας π.χ. μέλους του οδοντιατρικού συλλόγου ;;;;
Από αστυνομικής ταυτότητας ;;;;;
Δείξε φαντασία έκτορα ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ....
ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΕΚΤΩΡ ;;;;
Με πολλές φωτογραφίες και όχι μόνο αναμνηστικές ...
Π.Χ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ....
Εγω σε θελω παντως!!Δεν πιστευω αυτα που μου εχουν πει!!!φυσικα. το πιο πιθανο ειναι να γνωριζομαστε ηδη οποτε δε το βρισκω κακο. ειπα σε εμπιστευομαι απολυτα, θα λυθει και η οποια παρεξηγηση.
περιμενω
δε θες απο κοντα δηλαδη να δεις ενα ΦΙΛΟ. αειντε απο δω σαχλαμαρα. εισαι και πολυ ηλιθιος. ποσο δυσκολο ειναι να μαθω ρωτωντας ποιος εχει συγγενη/γνωστο/φιλο με τα πολυ συγκεκριμενα στοιχεια που εχεις πει εδω ρε ηλιθιε? αλλα τοσο σου κοβει.
Επιστημονα μου...
Τελειωσες το μεγαλοπνοο εργο σου;
http://[URL unfurl="true"]www.agyra.gr/xcart/images/P/12411.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
όχι στα βαθιά αμέσως ρε ....
σιγά σιγά το παιδί .....
[img]http://[URL unfurl="true"]www.plus4u.gr/images/108/108092303.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.playcity.gr/images/4.075.jpg[/img[/URL]]
Κανίβαλλοι ... αμέσως να το βάλετε το παιδί στα ανώτερα μαθηματικά ....
Στις συμβουλες για γυναικες λεει παπαριες... καμια γυναικα της προκοπης δεν θα σου κατσει αμα καθεσαι και διαβαζεις τον mystery των ΠΟΥΑ που βαφει τα νυχια του και επισης την στηνεις εξω απο κλαμπ και την πεφτεις σε οσες τριγυρνανε εκει αυτα ελεγε την αλλη φορα... πιστεψε με ειχα καλους φιλους μεντορες.... σε τετοια μαγαζια αμα δεν πας να νιωσεις οικειος με το περιβαλλον και οχι σαν αγγουρι να διασκεδασεις να χορεψεις κτλπ δεν σταυρωνεις γκομενα επειδη η αλλη σε βλεπει οτι πηγες μονο για καμακι. Σαν πεφτουλας νομζιει τωρα ο λακης οτι θα μας πει κατι καινουργιο εγω ειχα φιλους που τις πηδαγανε μπροστα μου ο ενας ειχε φυγει απο το παρτυ της σχολης και την ειχε παει στις τουαλετες..... και μας λεει ελατε να παρετε ματι
ο λακης θα μου πει εμενα μαλακιες? αυτα που εχουμε ζησει εμεις στην παρεα μας ο λακης τα ονειρευεται και αυνανιζεται.
δε θες απο κοντα δηλαδη να δεις ενα ΦΙΛΟ. αειντε απο δω σαχλαμαρα. εισαι και πολυ ηλιθιος. ποσο δυσκολο ειναι να μαθω ρωτωντας ποιος εχει συγγενη/γνωστο/φιλο με τα πολυ συγκεκριμενα στοιχεια που εχεις πει εδω ρε ηλιθιε? αλλα τοσο σου κοβει.
Στις συμβουλες για γυναικες λεει παπαριες... καμια γυναικα της προκοπης δεν θα σου κατσει αμα καθεσαι και διαβαζεις τον mystery των ΠΟΥΑ που βαφει τα νυχια του και επισης την στηνεις εξω απο κλαμπ και την πεφτεις σε οσες τριγυρνανε εκει αυτα ελεγε την αλλη φορα... πιστεψε με ειχα καλους φιλους μεντορες.... σε τετοια μαγαζια αμα δεν πας να νιωσεις οικειος με το περιβαλλον και οχι σαν αγγουρι να διασκεδασεις να χορεψεις κτλπ δεν σταυρωνεις γκομενα επειδη η αλλη σε βλεπει οτι πηγες μονο για καμακι. Σαν πεφτουλας νομζιει τωρα ο λακης οτι θα μας πει κατι καινουργιο εγω ειχα φιλους που τις πηδαγανε μπροστα μου ο ενας ειχε φυγει απο το παρτυ της σχολης και την ειχε παει στις τουαλετες..... και μας λεει ελατε να παρετε ματι
ο λακης θα μου πει εμενα μαλακιες? αυτα που εχουμε ζησει εμεις στην παρεα μας ο λακης τα ονειρευεται και αυνανιζεται.
ο μοναδικος υποστηρικτης σου ειναι ο ρεντμαν.
και δεν καυλωσες τυπε? εχω θα χωνομουν παντωςΛακη εγω ρωτησα τον φιλο μου (που λεω και πιο πανω) που ειναι πραγματικο καμακι (σου φασωνει γκομενα μπροστα σου μεσα σε 1ωρα αμα τον αφησεις στο κλαμπ) και εχει πηδηξει και μπροστα μας ενα καρο τουριστριες και γκομενες απο παρτυ την αλλη την πηγε στο αμαξι επιτοπου....
οταν του ειπα τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα σε ειπε ανιδεικευτο
Ο καθένας με τον τρόπο του...τώρα, δεν είναι κριτήριο το πως μπορεί να την πέφτει σε γκόμενες έξω ή μέσα στα κλαμπ...ούτε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στην πραγματική του ζωή...και φυσικά δεν κρίνεται από το τι γουστάρει να διαβάζει...και γω, όπως και όλοι εδώ μέσα μπορούν/έχουν να πουν μερικές ιστορίες απ' την πραγματική τους ζωή...
Εγώ σου λέω γι' αυτά που διαβάζω...και βλέπω οτι ο Λάκης έχει θέματα....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ....
ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ......
προσπερνάς καταστάσεις και γεγονότα...όχι στα βαθιά αμέσως ρε ....
σιγά σιγά το παιδί .....
Κανίβαλλοι ... αμέσως να το βάλετε το παιδί στα ανώτερα μαθηματικά ....