Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Λακη εγω ρωτησα τον φιλο μου (που λεω και πιο πανω) που ειναι πραγματικο καμακι (σου φασωνει γκομενα μπροστα σου μεσα σε 1ωρα αμα τον αφησεις στο κλαμπ) και εχει πηδηξει και μπροστα μας ενα καρο τουριστριες και γκομενες απο παρτυ την αλλη την πηγε στο αμαξι επιτοπου....

Πρότυπο καμακιού
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΞΑΝΑΜΕΝΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ;;;;;

Μας εντυπωσιάζεις πάλι Μπόλντη ....

Δεν είναι άνευ σημασιας, που έχεις ψευδώνυμο εμπνευσμένο από ...
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ... ΓΙΑ ΜΩΡΑ , ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΕΣ ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πρεπει να το κανεις γιατι εχει πει πολλα εδω μεσα...

εσυ και οι αλλοι δε θα το μαθετε ποτε εδω. δικος μου λογαριασμος τι θα κανω. μπορει να με παρεσυρε σε λογοδιαρροια γιατι με εκνευρισε αλλα δε κανω καραγκιοζιλικια με προσωπικα δεδομενα αλλων. εγω δε θα ξεφυγω απο τα νομιμα και τα ηθικα οσο και αν καραγκιοζευει ο ηλιθιος και ανεβαζει και φωτογραφιες (ποιος ξερει τινος).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρότυπο καμακιού
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΞΑΝΑΜΕΝΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ;;;;;

Μας εντυπωσιάζεις πάλι Μπόλντη ....

Δεν είναι άνευ σημασιας, που έχεις ψευδώνυμο εμπνευσμένο από ...
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ... ΓΙΑ ΜΩΡΑ , ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΕΣ ....

Δεν ηταν καμια απο αυτες μεθυσμενη φιλαρακι.... και εσυ δεν το χεις κανει ποτε αυτο. Ελαχιστοι καμακωνουν και πηδανε εκεινη την ωρα. Ασε τα φιδια και κοιτα να γινεις ανθρωπος γιατι θα ξεφτιλιζεσαι εχουμε ανθρωπους που ξερουν και μπορουν να μας ενημερωσουν εγω δεν ειμαι τοσο οσο αυτος... μιας και ηθελες να μου το παιξεις καμακιας.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Λακη εγω ρωτησα τον φιλο μου (που λεω και πιο πανω) που ειναι πραγματικο καμακι (σου φασωνει γκομενα μπροστα σου μεσα σε 1ωρα αμα τον αφησεις στο κλαμπ) και εχει πηδηξει και μπροστα μας ενα καρο τουριστριες και γκομενες απο παρτυ την αλλη την πηγε στο αμαξι επιτοπου....

οταν του ειπα τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα σε ειπε ανιδεικευτο  :2funny: :2funny: :2funny:

Με αυτό που λες τώρα δεν καταφέρνεις κάτι, απλά εκτίθεσαι και δίνεις λαβές για σχόλια...τον φίλο σου τον κόβω για σαχλαμάρα απ' την στιγμή που κάθεται και λέει "ελάτε να με πάρετε μάτι" ή όταν το παίζει γνώστης του Κάμα Σούτρα...ειδικά όταν υπάρχουν δεκάδες κριτήρια ως προς την ποιότητα ή την ηθική της κάθε κοπέλας....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ και οι αλλοι δε θα το μαθετε ποτε εδω. δικος μου λογαριασμος τι θα κανω. μπορει να με παρεσυρε σε λογοδιαρροια γιατι με εκνευρισε αλλα δε κανω καραγκιοζιλικια με προσωπικα δεδομενα αλλων. εγω δε θα ξεφυγω απο τα νομιμα και τα ηθικα οσο και αν καραγκιοζευει ο ηλιθιος και ανεβαζει και φωτογραφιες (ποιος ξερει τινος).

Ενταξει πάσο. Αλλωστε στα αρχιδια μου και εμενα τα προσωπικα στοιχεια του λακη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το υποψιαζόμασταν Μπόλντη ....

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ....

Προφανώς δεν θα ήταν ούτε καν μέτριες ....

Λακη ουτε ΚΑΝ εχεις πηδηξει τετοια απο καμακι. Εγω βαζω και στοιχημα.

Οι μετριες ηταν που γαμηθηκαν εκεινη την ωρα και παλι τις γαμουσες ανετα... εχει βγαλει και πολυ ωραιες γκομενες και τον εχουμε δει... αυτες ηταν απο μοντελακια και πανω. Αστο τον ξερω καλυτερα απο σενα τον τυπο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε άλλο pm
σου είχα δώσει "δεδομένα" να καταλάβεις ....

Θέλεις να βάλω άλλον παλιό "βάτραχο" να σου μιλήσει για κάποιο ατύχημα
και για αυτούς που απομακρύνθηκαν ;;;;;
Πρέπει να ξέρεις για τι μιλάω ....

καλα που μου το θυμισες αυτο. ο πρωτος που θα ρωτησω θα ειναι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με αυτό που λες τώρα δεν καταφέρνεις κάτι, απλά εκτίθεσαι και δίνεις λαβές για σχόλια...τον φίλο σου τον κόβω για σαχλαμάρα απ' την στιγμή που κάθεται και λέει "ελάτε να με πάρετε μάτι" ή όταν το παίζει γνώστης του Κάμα Σούτρα...ειδικά όταν υπάρχουν δεκάδες κριτήρια ως προς την ποιότητα ή την ηθική της κάθε κοπέλας....

Καλως ή κακως κομπλεξακια στην παρέα δεν ειμαστε.... η γκομενα που του εκατσε απο το πρωτο βραδυ δεν ειναι και καμια σοβαρη (θα το χει κανει ισως και με αλλους) οποτε?

εγω δινω λαβες για σχολια? εγω τους γραφω στα αρχιδια μου οσους λενε μαλακιες ενω δεν ξερουν αυτοι θα λιωσουν χωρις γκομενα και θα καθονται εδω μεσα να βγαζουν θεωριες για πιρφορους και δυσκολες ελλεηνιδες ο κοσμος ειναι εκει εξω και οποιος θελει να το κυνηγησει(οπως σε ολα τα πραγματα) υπαρχουν πολλες περιπτωσεις.

Επισκέπτης
Δεν ηταν καμια απο αυτες μεθυσμενη φιλαρακι.... και εσυ δεν το χεις κανει ποτε αυτο. Ελαχιστοι καμακωνουν και πηδανε εκεινη την ωρα. Ασε τα φιδια και κοιτα να γινεις ανθρωπος γιατι θα ξεφτιλιζεσαι εχουμε ανθρωπους που ξερουν και μπορουν να μας ενημερωσουν εγω δεν ειμαι τοσο οσο αυτος... μιας και ηθελες να μου το παιξεις καμακιας.

Τι να το παίξω ρε μπόμπο ;;;
Το site το ανέφερα , σε παληκάρι που ζητούσε συμβουλές για καμάκι!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ , ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ,
ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ....

Και σε προκάλεσα ξανά ...

ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ, ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ή ΟΧΙ ;;;;;

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, πες συγκεκριμένα,
ΙΣΧΥΟΥΝ ή ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;;;;

Και μην αρχίσεις μαλακίες,
αν η σπιτονοικοκυρα αυτουνου που έχει την εταιρεία
που κάνει hosting το site , έχει άγριες φτέρνες
ή αν βάφει τα νύχια του αυτός που πληκτρολόγησε το κείμενο ...

στα @@ μας .....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τι να το παίξω ρε μπόμπο ;;;
Το site το ανέφερα , σε παληκάρι που ζητούσε συμβουλές για καμάκι!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ , ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ,
ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ....

Και σε προκάλεσα ξανά ...

ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ, ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ή ΟΧΙ ;;;;;

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, πες συγκεκριμένα,
ΙΣΧΥΟΥΝ ή ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;;;;

Και μην αρχίσεις μαλακίες,
αν η σπιτονοικοκυρα αυτουνου που έχει την εταιρεία
που κάνει hosting το site , έχει άγριες φτέρνες
ή αν βάφει τα νύχια του αυτός που πληκτρολόγησε το κείμενο ...

στα @@ μας .....

λάκη λίγα με τον μπόλτη....
αυτός απέδειξε τι μπορεί να κάνει  ;)
μέχρι και πουτάνα έριξε το καμάρι μου !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

το πιο αστείο είναι στην αρχή της πρότασης:

ρώτησα τον φίλο μου που γαμάει, να μου πει την άποψή του για σένα

δηλαδή αυτόν που γαμούσε σουρωμένες χοντρές που οι άλλοι τις κλωτσούσαν στη μάπα, και τους έλεγε (γελώντας μέσα του) να πάνε να τον πάρουν μάτι

αυτό σημαίνει

[size=10pt][size=30pt]ΑΠΟΨΗ[/size][/size]

Επισκέπτης
Ενταξει [size=13pt]μοντελες δεν ητανε...[/size]

[size=13pt]αυτες ηταν απο μοντελακια και πανω[/size]

Αποφάσισε ρε Μπόλντη ....

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ (= ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ)

ή

ήταν ανώτερες μοντέλων ;;

αυτες ηταν απο μοντελακια και πανω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λακη το καμακι δεν ειναι επιστημη να δινεις στον αλλον να διαβασει βιβλια... πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος να νομισει οτι θα μαθει απεξω κατι και θα παει μετα να το πει διοτι θα φανει οτι ΔΕΝ ειναι δικο του... ο καθενας εχει το στυλ του απλα οποιος ειναι μαγγωμενος φαινεται και δεν τον βοηθαει... ο μονος τροπος να γινεις καλος σε αυτα ειναι να ερχεσαι σε επαφη με κοσμο και ιδιαιτερα με γυναικες (η κοινωνικοποιηση που εχουμε πει). Μονο ετσι θα βελτιωθει καποιος διοτι θα αρχισει να εξοικειωνεται με αυτα που τον φοβιζουν ή τον κρατανε πισω....

Σου εχω πει απο το 2011 οτι οποιος διαβαζει τους PUA ειναι κακομοιρης σαν και αυτους ... βασικα αυτοι δεν ειναι κακομοιρηδες αλλα βρηκανε τροπο να βγαζουν λεφτα με το να λενε ενα καρο μαλακιες σε δυστυχισμενους ανθρωπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom