Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
α ρε καραγκιοζη. φτυσου σε καθρεφτη ρε ξεφτιλα κωλοτουμπα. καμωνεσαι και τον βατραχο. ΒΟΥΛΩΣΤΟ μη ξαναμιλησεις για να μη το βαλω σκοπο ηλιθιε.

Μαλάκα , φτιάξε thread ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ.
Τσάμπα είναι.Το αδύνατο για σενα θα ήταν π.χ.
να ανεβάσεις φωτό αμερικάνικης καραμπίνας ...

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ......

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το λαθος είναι να μην αποκαλυπτεις πραγματα για την προσωπικη σου ζωή εδω μεσα...
Ο Λακης είχε τα αρχιδια και παρολο που το αποκαλυψε πχ την επαγγελματικη του ιδιοτητα, επεδειξε την ικανοτητα και στεκεται στα thread.

Κοτες του σαιτ είναι αυτοι που εχουν αποψη επι παντος επιστητου χωρίς ίδιοι να έχουν επιδείξει τίποτα.
Σιχαματα..

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το λαθος είναι να μην αποκαλυπτεις πραγματα για την προσωπικη σου ζωή εδω μεσα...
Ο Λακης είχε τα αρχιδια και παρολο που το αποκαλυψε πχ την επαγγελματικη του ιδιοτητα, επεδειξε την ικανοτητα και στεκεται στα thread.

Κοτες του σαιτ είναι αυτοι που εχουν αποψη επι παντος επιστητου χωρίς ίδιοι να έχουν επιδείξει τίποτα.
Σιχαματα..

Δεν είχε τα "αρχίδια", έκανε απλά μια επιλογή...όλοι έχουμε nicks οπότε απ' την στιγμη που δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύπτουμε το όνομά μας, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύπτουμε το οτιδήποτε άλλο....

Επισκέπτης
Δεν εχω προυπηρεσια φιλε.... ολοι τοσα θα παρουν τωρα στην αρχη 450. Για λιγο καιρο ειναι ενταξει.

02.00 το πρωί μετά από 200 ποστ στο μπου, υπό τη δροσιά του ερκοντισιον και μετά από ένα απολαυστικό παγωτάκι, και με το ξυπνητήρι στις 11.00 λογικό είναι να το λες

Άμα για να πάρεις τα 450 πρέπει να $@#@%$#$*(&$^#&^#(&*
#$&#*%$(&%
$*^%$(&%$*&%*)
$^*%$(&%*&^
(να μην λέω λεπτομέρειες)

όλη μέρα, δίπλα σε κοιλαράδες προιστάμενους 50 ετών που θα ρεύονται πίνοντας κρύα μπύρα και θα βρίζουν τον Παπανδρέου που τους κατέβασε το μισθό στα 2.200 ευρώ και τους ανάγκασε να δουλεύουν μέχρι τα 55,

τότε ίσως να μη σου φανούν εντάξει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
600 αν εισαι πανω απο 25 τυπε
τοσο δινουν ολοι

Με τα προγραμματα του ΟΑΕΔ Λεω... κοιτα βρηκα πριν καμια εβδομαδα και εργασια σε μια επιχειρηση σαν προγραμματιστης αλλα ηταν εξωτερικος συνεργατης και δεν θα μου κολλουσανε καθολου ενσημα και δεν θα φαινοταν πουθενα η προυπηρεσια και δεν το επελεξα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ισχύει.

Ναι, αλλά το χρονικό πλαίσιο δεν βγαίνει:

ασε ρε με τον καραγκιοζη. δεν τον ξερει ο διοικητης του σε σχολειο που τελειωσαν 8 ατομα μετρημενα απο 230 υποψηφιους δε τον ξερει αλλος απο το σχολειο του δεν τον ξερει ο οικογενειακος φιλος που καμωνεται οτι ειναι δεν τον ξερω εγω δεν τον ξερει κανενας.
εχω δει επιμονους μαλακες αλλα τοσο αντοχη και επιμονη στο ξεφτιλισμα μονο ο αχαχουχας εχει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
02.00 το πρωί μετά από 200 ποστ στο μπου, υπό τη δροσιά του ερκοντισιον και μετά από ένα απολαυστικό παγωτάκι, και με το ξυπνητήρι στις 11.00 λογικό είναι να το λες

#$&#*%$(&%
$*^%$(&%$*&%*)
$^*%$(&%*&^

όλη μέρα, δίπλα σε κοιλαράδες προιστάμενους 50 ετών που θα ρεύονται πίνοντας κρύα μπύρα και θα βρίζουν τον Παπανδρέου που τους κατέβασε το μισθό στα 2.200 ευρώ και τους ανάγκασε να δουλεύουν μέχρι τα 55,

Κοιτα αμα ειχα προυπηρεσια αυτη τη στιγμη θα μπορουσα να ειχα φυγει για εξωτερικο... η θεια μου ειχε μαθητη υπευθυνο διευθυντη σε κεντρικη τραπεζα... μιλησα σημερα το πρωι μαζι του αλλα μου ειπε χωρις προυπηρεσια ειναι αδυνατον... αμα ειχα θα ετοιμαζα βαλιτσες.

Επισκέπτης
Κοιτα αμα ειχα προυπηρεσια αυτη τη στιγμη θα μπορουσα να ειχα φυγει για εξωτερικο... η θεια μου ειχε μαθητη υπευθυνο διευθυντη σε κεντρικη τραπεζα... μιλησα σημερα το πρωι μαζι του αλλα μου ειπε χωρις προυπηρεσια ειναι αδυνατον... αμα ειχα θα ετοιμαζα βαλιτσες.

Σε ποια χώρα/πόλη και τι λεφτά δίνουν;
Γλώσσα ήθελε άριστη;
Έλληνας είναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

#$&#*%$(&%
$*^%$(&%$*&%*)
$^*%$(&%*&^

Ο κοιλαρας προισταμενος των 2.200 ευρω και των 55 ετων, πόσα ειχε παρει στα 25?
Ε περιμενε κι εσυ να γινεις 55 και προισταμενος, για να παρεις κι εσυ τοσα.
Μια χαρα τα λεει ο Μορτης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κράτα μικρό καλάθι απόλυτε

άσε που μπορεί να μην είναι 25

και επίσης μέχρι να βρει δουλειά μπορεί να χουν πάει οι μισθοί και 200 ευρώ
καλα δεν ξερω ποσο ειναι
αλλα επειδη εχει πει οτι ειναι 26-27 το εγραψα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο κοιλαρας προισταμενος των 2.200 ευρω και των 55 ετων, πόσα ειχε παρει στα 25?
Ε περιμενε κι εσυ να γινεις 55 και προισταμενος, για να παρεις κι εσυ τοσα.
Μια χαρα τα λεει ο Μορτης.
τυπε κοιτα αυτο
που λεγαμε πριν λιγες μερες για τις εκλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom