Επισκέπτης
Ναι, αλλά το χρονικό πλαίσιο δεν βγαίνει:
Βολταίρε , θα μας πεις κι εσύ ότι υπηρετούσες την ίδια εποχή με εμένα ;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 30 ΗΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ,
ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ... 10 ...
600 αν εισαι πανω απο 25 τυπεΔεν εχω προυπηρεσια φιλε.... ολοι τοσα θα παρουν τωρα στην αρχη 450. Για λιγο καιρο ειναι ενταξει.
α ρε καραγκιοζη. φτυσου σε καθρεφτη ρε ξεφτιλα κωλοτουμπα. καμωνεσαι και τον βατραχο. ΒΟΥΛΩΣΤΟ μη ξαναμιλησεις για να μη το βαλω σκοπο ηλιθιε.
Το λαθος είναι να μην αποκαλυπτεις πραγματα για την προσωπικη σου ζωή εδω μεσα...
Ο Λακης είχε τα αρχιδια και παρολο που το αποκαλυψε πχ την επαγγελματικη του ιδιοτητα, επεδειξε την ικανοτητα και στεκεται στα thread.
Κοτες του σαιτ είναι αυτοι που εχουν αποψη επι παντος επιστητου χωρίς ίδιοι να έχουν επιδείξει τίποτα.
Σιχαματα..
Το λαθος είναι να μην αποκαλυπτεις πραγματα για την προσωπικη σου ζωή εδω μεσα...
Ο Λακης είχε τα αρχιδια και παρολο που το αποκαλυψε πχ την επαγγελματικη του ιδιοτητα, επεδειξε την ικανοτητα και στεκεται στα thread.
Κοτες του σαιτ είναι αυτοι που εχουν αποψη επι παντος επιστητου χωρίς ίδιοι να έχουν επιδείξει τίποτα.
Σιχαματα..
Δεν εχω προυπηρεσια φιλε.... ολοι τοσα θα παρουν τωρα στην αρχη 450. Για λιγο καιρο ειναι ενταξει.
600 αν εισαι πανω απο 25 τυπε
τοσο δινουν ολοι
Κρυβεσαι πισω απο το pc βρωμομουνο και μιλας.
Λιγα τα ψωμια σου εδω μεσα
Εννοείς ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .....
Λόγω άνανδρων τύπου Λόπεζ ....
Δεν ισχύει.
02.00 το πρωί μετά από 200 ποστ στο μπου, υπό τη δροσιά του ερκοντισιον και μετά από ένα απολαυστικό παγωτάκι, και με το ξυπνητήρι στις 11.00 λογικό είναι να το λες
Άμα για να πάρεις τα 450 πρέπει να $@#@%$#$*(&$^#&^#(&*
#$&#*%$(&%
$*^%$(&%$*&%*)
$^*%$(&%*&^
(να μην λέω λεπτομέρειες)
όλη μέρα, δίπλα σε κοιλαράδες προιστάμενους 50 ετών που θα ρεύονται πίνοντας κρύα μπύρα και θα βρίζουν τον Παπανδρέου που τους κατέβασε το μισθό στα 2.200 ευρώ και τους ανάγκασε να δουλεύουν μέχρι τα 55,
τότε ίσως να μη σου φανούν εντάξει
600 αν εισαι πανω απο 25 τυπε
τοσο δινουν ολοι
Κοιτα αμα ειχα προυπηρεσια αυτη τη στιγμη θα μπορουσα να ειχα φυγει για εξωτερικο... η θεια μου ειχε μαθητη υπευθυνο διευθυντη σε κεντρικη τραπεζα... μιλησα σημερα το πρωι μαζι του αλλα μου ειπε χωρις προυπηρεσια ειναι αδυνατον... αμα ειχα θα ετοιμαζα βαλιτσες.
Ο κοιλαρας προισταμενος των 2.200 ευρω και των 55 ετων, πόσα ειχε παρει στα 25?02.00 το πρωί μετά από 200 ποστ στο μπου, υπό τη δροσιά του ερκοντισιον και μετά από ένα απολαυστικό παγωτάκι, και με το ξυπνητήρι στις 11.00 λογικό είναι να το λες
Άμα για να πάρεις τα 450 πρέπει να $@#@%$#$*(&$^#&^#(&*
#$&#*%$(&%
$*^%$(&%$*&%*)
$^*%$(&%*&^
(να μην λέω λεπτομέρειες)
όλη μέρα, δίπλα σε κοιλαράδες προιστάμενους 50 ετών που θα ρεύονται πίνοντας κρύα μπύρα και θα βρίζουν τον Παπανδρέου που τους κατέβασε το μισθό στα 2.200 ευρώ και τους ανάγκασε να δουλεύουν μέχρι τα 55,
τότε ίσως να μη σου φανούν εντάξει
Σε ποια χώρα/πόλη και τι λεφτά δίνουν;
Γλώσσα ήθελε άριστη;
Έλληνας είναι;
καλα δεν ξερω ποσο ειναικράτα μικρό καλάθι απόλυτε
άσε που μπορεί να μην είναι 25
και επίσης μέχρι να βρει δουλειά μπορεί να χουν πάει οι μισθοί και 200 ευρώ
τυπε κοιτα αυτοΟ κοιλαρας προισταμενος των 2.200 ευρω και των 55 ετων, πόσα ειχε παρει στα 25?
Ε περιμενε κι εσυ να γινεις 55 και προισταμενος, για να παρεις κι εσυ τοσα.
Μια χαρα τα λεει ο Μορτης.