Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Να καταθεσω μια εμπειρια μου, που ειχα την περασμενη εβδομαδα ελπιζοντας να βοηθησω την συζητηση!!!Φυσικα ειχα και την τυχη με το μερος μου, καθοτι η τυπισα εμενε στην Κυψελη που μενω και εγω!!!Ημουνα στο Μοναστηρακι για καφε και στην επιστροφη με τα ποδια βγηκα στην Πατησιων στο υψος του Πολυτεχνειου και σταματησα στην σταση να παρω το λεωφορειο, καθοτι βαριομουνα να περπατησω αλλο μεσα στην ζεστη(ηταν μεσημερακι να ουμε)!!!Στο μπλα-μπλα ειμαι πρυτανις!!!Ξερω πως θα πλησιασω και θα μιλησω, αμα αποφασισω να κανω καμακι!!!Στην σταση ηταν μια γυναικα ξανθια ψηλη με σωμα ποιημα-αριστουργημα(μετα που πιασαμε την συζητηση μου ειπε την ηλικια της...32 χρονων Ελληνιδα καταγωγη Καστορια)!!!Οπως την παρατηρουσα σκεφτομουνα, αν με επαιρνε να την πλησιασω να της προτεινω να κερασω καφε!!!Αυτη μιλουσε στο κινητο της και ακουω σε μια φαση που ελεγε...καλα ρε μαλακα δεν μπορεις να μου δανεισεις 200 ευρω που σου ζητω;;;;.....Αυτα ελεγε στο κινητο της η τυπισσσα.....που σημειωνω ηταν μουναρα στην εμφανιση!!!!Μολις ακουσα να μιλαει ετσι...την πλησιαζω μετα που τελειωσε την συνομιλια της στο κινητο και της ειπα.....Δεν ντρεπεται ο μαλακας που σε ενα θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα σαν και σενα δεν μπορει να το εξυπηρετησει με 200 ευρω δανεικα;;;...Εγω αν σε ειχα φιλη και να μην τα ειχα θα φροντιζα να τα εβρισκα και να σε εξυπηρετουσα γιατι ολοι οι ανθρωποι μπορει να βρεθουμε σε αναγκη!!!Οι φιλοι γιατι ειναι;;;Αυτοματα διακρινω στα ματια της να φευγει η θλιψη και να μου χαμογελα λεγοντας μου ποσο καλος ειμαι!!!!..Την ρωτησα προς τα που θα παει με το λεωφορειο και μου λεει μια σταση μετα την πλατεια Αμερικης!!!Λεω απο μεσα μου Παιχτουρα παλι τυχερος εισαι θα γαμησεις θεομουνο και δεν θα σε πιστευει κανενας(αν και με ειδαν στην περιοχη μου γνωστοι..και τριβαν τα ματια τους!!!)..Τεσπα συνεχιζω να ειμαι συντομος..της λεω και εγω εκει κατεβαινω...θελεις να παμε για καφε στην Φωκυονος Νεγρη και να γνωριστουμε;;;;....Μου λεει και δεν παμε!!!!...Πηγαμε την κερασα ενα καφε μετα την πηγα σε ταβερνακι στην Αγ.Ζωνης για φαγητο μου ειπε οτι δουλευε δευτερη φωνη σαν τραγουδιστρια σε καποιο νυχτερινο κεντρο......και μετα με καλεσε μονη της καθοτι με περασε για πλουσιο σπιτι της να μου ανταποδωσει το κερασμετα που της εκανα εξω με σπιτικο καφε!!!!..Και μου καθησε να την πηδηξω, ισως νομιζοντας μεσα της οτι θα με ξαναδει να περασει ετσι ομορφα!!!!Περιπου τρεις ωρες κατσαμε με την ησυχια μας και βγαλαμε τα ματακια μας στο πηδημα σπιτι της!!!!.Αυτα που ξοδεψα ηταν................4 ευρω για τον καφε της και 30 ευρω και για τους δυο μας στην ταβερνιτσα!!!!!!Στα @@ μου, αν δεν με πιστεψετε!!Μου ζητησε και εμενα μετα δανεικα....και της εδωσα φευγοντας ενα εικοσαευρω να προχωρησει για δυο ημερες, καθοτι δεν κραταγα αλλα πανω μου!!!....Συνολο...4 ευρω και 15 τα δικα της στην ταβερνα και 20 που την δανεισα....μας κανουν 39 ευρω για τρεις ωρες σεξ με θεομουνο..καθολου ασχημα θα ελεγα!!!!Και παλι τα σεβη μου!!!!!
OTAN EΛΕΓΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΜΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΚΑΦΕ"... Η γυναίκα σήμερα θέλει γενναιόδωρους τύπους. Αν έκανες το λάθος και συνέχιζες με αυτήν την πουτάνα όμως ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ 200 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ?"... +1