Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχχα Ε ρε γλέντια. Πάει ο αλλος πηδάει τρανς και λεει το σαιτ χυσοδοχειο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχχα και τον παιχτουρα τον μεγα κομπεξικο φιδεμπορα ολων των αιωνων προφεσιοναλ

που χαθηκαν οι νατσοπετρηδες μωρη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η γκόμενα ΔΕΝ πίστεψε ότι ο Τύπος είναι πλούσιος ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Οι πλούσιοι δεν πηγαινοέρχονται με λεοφωρεία. ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΜΩς ΟΤΙ ΗΤΑΝ 'Η 1)ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ 'Η 2)ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΥΜΑ. Δυστυχώς για εκείνη πάνω στην απελπισία της για 200 ευρώ έδωσε και κώλο στον τύπο(χωρίς να θέλω να πω ότι αποκλείεται να της έκανε και το κλικ, ας μας ενημρώσει ο φίλος αν μετά που την ψιλιάστηκε ότι λεφτά δεν παίρνει τον ξαναπήρε τηλέφωνο) :huh:! χαχαχαχαχα
Δικε μου αστο,μην το ψαχνεις,για να σε προστατεψω στο λεω,μιας και εισαι νεος και δεν ξερεις τι εστι παιχτουρας  :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Για την αποψη σου οτι η μπουρδελογαμια ειναι πολυγαμικη ελευθερη σεξουαλικοτητα συμφωνω απολυτα τυπε.
Αλλα αυτο το θεμα με τον πιρφορο ρε δικε μου κοφτο επιτελους,δεν σε πειραξε προσωπικα ο ανθρωπος,σε ενοχλησε;
Με τον δημητρακη ειχαν διαφορες,με σενα δεν ειχα δει να εχει τσακωθει ποτε.Αν κανω λαθος διορθωσε με.
ρε χαζούλη masterάκη , είσαι πραγματικά κουραστικά χαζούλης
αλλά ελπίζω να εκτιμάς ότι πασχίζω και εξακολουθώ να σου απαντάω

λοιπόν :

χρησιμοποιούμε μια λέξη πχ : "ίκτερος" , "κυάνωση" , "λοίμωξη" , "βαρύτητα" , "ηλεκτρομαγνητισμός" κτλ κτλ
για να περιγράψουμε ένα φαινόμενο

στην προκειμένη περίπτωση έχουμε περιγράψει πλήρως ένα φαινόμενο που έχει προεκτάσεις σε πολλές πτυχές της κοινωνικής ζωής
και το ονομάσαμε "πιρφορισμό" και αυτόν που ενεργεί μ'αυτόν τον τρόπο "πιρφόρο"

το έκανα σαφές ακόμα και για ένα νήπιο
αν εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις
θα σου πετάξω κάτι που δεν θα ηχήσει και πολύ εύηχα

πρόσεξε λοιπόν την επόμενη απάντησή σου  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε χαζούλη masterάκη , είσαι πραγματικά κουραστικά χαζούλης
αλλά ελπίζω να εκτιμάς ότι πασχίζω και εξακολουθώ να σου απαντάω

λοιπόν :

χρησιμοποιούμε μια λέξη πχ : "ίκτερος" , "κυάνωση" , "λοίμωξη" , "βαρύτητα" , "ηλεκτρομαγνητισμός" κτλ κτλ
για να περιγράψουμε ένα φαινόμενο

στην προκειμένη περίπτωση έχουμε περιγράψει πλήρως ένα φαινόμενο που έχει προεκτάσεις σε πολλές πτυχές της κοινωνικής ζωής
και το ονομάσαμε "πιρφορισμό" και αυτόν που ενεργεί μ'αυτόν τον τρόπο "πιρφόρο"

το έκανα σαφές ακόμα και για ένα νήπιο
αν εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις
θα σου πετάξω κάτι που δεν θα ηχήσει και πολύ εύηχα

πρόσεξε λοιπόν την επόμενη απάντησή σου  ;)
Εγω λοιπον προσπαθω να σου εξηγησω,γιατι δεν εισαι πιστευω και κανας 17χρονος,οτι αυτο που επαναλαμβανεις εσυ συνεχως το εβγαλε ο δημητρακης
επειδη τσακονωνταν συνεχεια με το μελος εδω που λεγοταν πιρφορος,για να τον υποτιμησει.Και καθεσαι τωρα εσυ και μου λες οτι εχετε βγαλει αυτη την εννοια
για να περιγραψετε ενα φαινομενο.Και την εχετε βγαλει ποιοι;Εσυ και ο δημητρακης;Δεν ξερω αν εισαι οντως γιατρος,αν εισαι παντως θελω πολυ να γνωρισω
αυτον που σου εδωσε πτυχιο.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η γκόμενα ΔΕΝ πίστεψε ότι ο Τύπος είναι πλούσιος ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Οι πλούσιοι δεν πηγαινοέρχονται με λεοφωρεία. ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΜΩς ΟΤΙ ΗΤΑΝ 'Η 1)ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ 'Η 2)ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΥΜΑ. Δυστυχώς για εκείνη πάνω στην απελπισία της για 200 ευρώ έδωσε και κώλο στον τύπο(χωρίς να θέλω να πω ότι αποκλείεται να της έκανε και το κλικ, ας μας ενημρώσει ο φίλος αν μετά που την ψιλιάστηκε ότι λεφτά δεν παίρνει τον ξαναπήρε τηλέφωνο) :huh:! χαχαχαχαχα
Με πηρε τηλεφωνο μετα απο δυο ημερες και μου ζητησε δανεικα!!!....Της απαντησα οτι μου ηλθε ενα "κουστουμακι" να πληρωσω που δεν το περιμενα και ειμαι ρεστος και ταπι!!!(μουσι)!!!...Απο τοτε δεν με ξαναπηρε και εμεινα με την αναμνηση μιας πολυ ομορφης ερωτικης απροσμενης εμπειριας που ειχα οταν την πρωτοσυναντησα(σε τελικη αναλυση δεν μου αρεσει να ειμαι με την ιδια γυναικα...ειμαι σαν την μελισσα και παω παντου και γευομαι να ουμε)!!!...Χαλαλι τα 39 ευρουλακια που εδωσα(καφε και ταβερνα γι αυτην)....ηταν ομως και τρεις ωρες ομορφης ηδονης χωρις αγχος...αλλα και η παρεα της εξω στην καφετερια και στην ταβερνιτσα που το βαζουμε αυτο ναουμε;;;Το καμαμκι ειναι ρισκο και τολμη...παντα με ευγενεια και πολιτισμο και οχι μιζερια(καλυτερα βαρα μια μαλακια)...αλλα οχι και σπαταλες αμα σε βαλουνε στο τρυπακι αυτες που καμακωνεις,... καθοτι ειναι δαγκανες..αν σε δουνε ανοιχτοχερη....κοιτανε να σε δαγκωσουν...χαχαχα!!!!Στην εμφανιση μου, δεν υστερω ειμαι 50αρης ψηλος(1.88) με ωραιο προσωπο και ευσωμος(εχω παραπανω κιλα τωρα ειμαι 120 κιλα)...αλλα ειμαι γατονι στις γυναικες...ξερω να μιλησω και εχω παιδεια και μορφωση...κατι που το υπολογιζουν οι γυναικες οχι σαν πρωτο...αλλα το υπολογιζουν εκτιμω!!!Δυστυχως ολες τους πανω απ' ολα υπολογιζουν το χρημα!!!!Καλο βραδυ σε ολους!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εγω λοιπον προσπαθω να σου εξηγησω,γιατι δεν εισαι πιστευω και κανας 17χρονος,οτι αυτο που επαναλαμβανεις εσυ συνεχως το εβγαλε ο δημητρακης
επειδη τσακονωνταν συνεχεια με το μελος εδω που λεγοταν πιρφορος,για να τον υποτιμησει.Και καθεσαι τωρα εσυ και μου λες οτι εχετε βγαλει αυτη την εννοια
για να περιγραψετε ενα φαινομενο.Και την εχετε βγαλει ποιοι;Εσυ και ο δημητρακης;Δεν ξερω αν εισαι οντως γιατρος,αν εισαι παντως θελω πολυ να γνωρισω

σημαίνον : πιρφορισμός
σημαινόμενο : φαινόμενο του πιρφορισμού

πτυχίο ιατρικής έχω με βαθμό κοντά στο 8
και στις πανελλήνιες κοντά στο 19,6

οπότε αν δεν καταλαβαίνεις ποσο κάνει 1+1 , δεν σου φταίει κανένας
όσο και αν προσπαθείς να μειώσεις εκεί που δεν φτάνεις, με εκφράσεις δήθεν "ποιος σου έδωσε πτυχίο"
δεν καταφέρνεις τίποτα και απλά γελοιοποιείσαι , γιατί πολύ απλά θίγεσαι προσωπικά , γιατί είσαι και συ ένας θλιβερός και ηλίθιος ΠΙΡΦΟΡΟΣ !

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Με πηρε τηλεφωνο μετα απο δυο ημερες και μου ζητησε δανεικα!!!....Της απαντησα οτι μου ηλθε ενα "κουστουμακι" να πληρωσω που δεν το περιμενα και ειμαι ρεστος και ταπι!!!(μουσι)!!!...Απο τοτε δεν με ξαναπηρε και εμεινα με την αναμνηση μιας πολυ ομορφης ερωτικης απροσμενης εμπειριας που ειχα οταν την πρωτοσυναντησα(σε τελικη αναλυση δεν μου αρεσει να ειμαι με την ιδια γυναικα...ειμαι σαν την μελισσα και παω παντου και γευομαι να ουμε)!!!...Χαλαλι τα 39 ευρουλακια που εδωσα(καφε και ταβερνα γι αυτην)....ηταν ομως και τρεις ωρες ομορφης ηδονης χωρις αγχος...αλλα και η παρεα της εξω στην καφετερια και στην ταβερνιτσα που το βαζουμε αυτο ναουμε;;;Το καμαμκι ειναι ρισκο και τολμη...παντα με ευγενεια και πολιτισμο και οχι μιζερια(καλυτερα βαρα μια μαλακια)...αλλα οχι και σπαταλες αμα σε βαλουνε στο τρυπακι αυτες που καμακωνεις,... καθοτι ειναι δαγκανες..αν σε δουνε ανοιχτοχερη....κοιτανε να σε δαγκωσουν...χαχαχα!!!!Στην εμφανιση μου, δεν υστερω ειμαι 50αρης ψηλος(1.88) με ωραιο προσωπο και ευσωμος(εχω παραπανω κιλα τωρα ειμαι 120 κιλα)...αλλα ειμαι γατονι στις γυναικες...ξερω να μιλησω και εχω παιδεια και μορφωση...κατι που το υπολογιζουν οι γυναικες οχι σαν πρωτο...αλλα το υπολογιζουν εκτιμω!!!Δυστυχως ολες τους πανω απ' ολα υπολογιζουν το χρημα!!!!Καλο βραδυ σε ολους!!!!
ανοιξε τα ποδια της η αλλη και νομιζε βρηκε χορηγο...  :2funny: αμ δεν μασαει ο παιχτουρας  :2on1:

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν εισαι οντως γιατρος,αν εισαι παντως θελω πολυ να γνωρισω

Κι ἐγώ - δι' ὑμᾶς.

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

όσο και αν προσπαθείς να μειώσεις εκεί που δεν φτάνεις, με εκφράσεις δήθεν "ποιος σου έδωσε πτυχίο"
δεν καταφέρνεις τίποτα και απλά γελοιοποιείσαι , γιατί πολύ απλά θίγεσαι προσωπικά , γιατί είσαι και συ ένας θλιβερός και ηλίθιος ΠΙΡΦΟΡΟΣ !
Φιλε μου λυπαμαι που σε κανω εξαλλο,απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν ειναι σωστο να προσβαλεις ετσι εναν συνανθρωπο σου που δεν σε εχει ενοχλησει σε κατι.
Μπορεις να λες μαλακας,αγαμητος,μουνοδειλος,ενα σωρο εννοιες που υπαρχουν.Το να το αναπαραγεις κατι που δεν υπαρχει,σε κανει και σενα ακολουθο της μοδας και της κοινωνικοποιησης,
κατι που πολακις μας εχεις πει οτι απεχθανεσαι.Μην κανεις τον εαυτο σου λοιπον να φαινεται τοσο χαζος,γιατι πιστευω οτι δεν εισαι. ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

ρε νατσο μεγαλη η ατακα σου τελικα...το μπου ειναι μαγικο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα. Αν πας πίσω αρκετές σελίδες θα δεις ότι μιλάμε για ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΚΑΦΕ ΤΩΝ 3 ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ! Και όχι για πολυτέλειες. Κανείς δεν γουστάρει τις ντίβες, ούτε κι εγώ. Αλλά όταν δεν κερνάς ειδικά στα πρώτα ραντεβού έναν καφέ γιατί φοβάσαι μην γίνεις καληνυχτάκιας με τα 5 ευρώ που ξόδεψες, αυτήν την περιουσία να'ούμε ε κατ'εμέ είναι ο άλλος άσχετος από γυναίκες και μυρωδιάς. Γυναίκα το 2013 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟ που δεν θα την κεράσεις (ειδικά στα πρώτα ραντεβού) μια κωλοκαφεδιά των 3 και των 5 ευρώ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. Στο υπογράφω εγώ και όσοι ξέρουμε από γυναίκες... :grin: :grin: :grin:
Θα σου λεγα τι ξερεις αρχιπυρφορε της πλακας

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Για την ακρίβεια παιδοπιρφόρος.

Και μόνο ότι φτιάχνουμε σύνθετες λέξεις με το συνθετικό πιρφόρος οι οποίες γίνονται άμεσα κατανοητές αποδεικνύει από γλωσσολογικής άποψης την δοκιμότητα του όρου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εισαι ωραιος τυπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom