Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Συμφωνώ απόλυτα!
Όμως αγαπητέ,υπάρχει ένα παράδοξο:σε πατριαρχικές κοινωνίες(βλέπε Ελλάδα,Ν.Ιταλία) οι γυναίκες μετετράπησαν σε αυστηρό κριτή και "ξεσκαρτατιστή" του ανδρικού φύλου,εξόχως οξύμωρο,έτσι δεν είναι?
Κι όμως όλο αυτό στο "χέρι" μας είναι να αλλάξει,το έγραψες και μόνος σου πριν..."θέλαμε να παίξουμε μπάλα",ας παίξουμε αλλά ας προσπαθήσουμε να παίξουμε με τους δικούς μας όρους  ;).Απλά φίλε μου,λειτουργεί και εδώ η ψυχολογία της "μάζας",τουτέστιν:"κερνάνε οι άλλοι?πρέπει να το κάνω και εγώ.Κακομαθαίνουν οι μπαμπάδες τις κόρες τους?και εγώ το ίδιο" και έτσι ο αντισυμβατικός χαρ/ζεται ως "γραφικός,μαλάκας κ.λ.π".Μεγάλη συζήτηση,εν κατακλείδι,απλώς θεωρώ πως φταίνε οι άντρες...αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι σαν ένας ατέρμονος κύκλος που συνεχίζεται συνεχώς στο χρόνο.

Τεράστια κουβέντα. Πιστεύω πως μου απέδωσε πολλούς καρπούς αυτή η μέθοδος. Θα πω ότι τα 10 κι ακόμα 10-20 ευρώ σε καφέδες κτλ. στα πρώτα 2 ραντεβού πάντα απέδιδαν πούτσα στο 3ο! Βρήκα την δική μου τεχνική τύπε και δεν την αλλάζω γιατί είναι όπως η μαγειρική. Αν βρεις μια καλή συνταγή κολάς εκεί μετά. Ο Λάκης πχ. βρήκε μια άλλη οδό να το κάνει αλλιώς, σέβομαι την άποψή του αλλά δεν την χρησιμοποιώ ποτέ. Μιλάμε για αστεία ποσά όμως εδώ, για καφέδες και ποτάκια... Με ένα καλό μουνί δεν θα παίξω το κρεββάτι κορώνα γράμματα για έναν κωλοκαφέ. Άποψή μου βέβαια. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΡΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο-Λ-Α ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Έκτωρα, τι παίζεται ρε δικέ μου :S

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ρε μαλακα μην ασχολεισαι σου λεω ειναι χαλασμενος.

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Ένα πράγμα δεν έχω μάθει τόσο καιρό τύπε στο διαδίκτυο... Να μην ασχολούμαι και να μην σπαταλάω ενέργεια... Δυστυχώς... everybody has his flaws... :sunglasses:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
  του αρεσε το μουσακι σου  :2on1:

Α έχει ΚΑΙ μούσι;; :2funny:

Άκου τύπε για να το κλείσουμε:

Εγώ σε άτομα σαν εσένα και το βλαχαδερό τον Ντίμιτς, που κάνετε έρωτα με άντρες που ντύνονται γυναίκες, δεν έχω εμπιστοσύνη.

Αν σας δω να ζητάτε φωτογραφία ενός αγοριού, για οποιοδήποτε λόγο, ο νους μου θα πάει στη διαφήμιση με τον νταλικιέρη. :2funny:

Δέχομαι την εξήγηση σου. Ότι ΧΤΥΠΙΟΣΟΥΝ, όπως λες, γιατί στην έκανε γυριστή.

Ουδέν μεμπτό.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καλά μη συγκρίνετε με βόρεια

στη Νορβηγία αν κολλήσεις μια γκόμενα σου λέει ευχαριστώ που την έδωσες σημασία

εδώ κινδυνεύεις να σε δείρουν, να σταματήσουν αυτοκίνητα στη μέση της διασταύρωσης, να γυρίσουν τραπέζια σε εστιατόρια, να σταματήσει η μουσική στο κλαμπ, κλπ  :S
Kαλά,εννοείται...καμία σχέση και φυσικά δεν θεοποιώ τις μέν (Βόρειες) και λοιδωρώ τις δε (Νότιες),η καθεμιά έχει τα αρνητικά και τα θετικά της.Απλώς στο θέμα "κέρασμα" είναι όντως χειραφετημένες,ανεξάρτητες και φεμινίστριες...ενώ οι Ελληνίδες είναι ψευτο-χειραφετημένες  ;)  :2funny: .

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Α έχει ΚΑΙ μούσι;; :2funny:

Άκου τύπε για να το κλείσουμε:

Εγώ σε άτομα σαν εσένα και το βλαχαδερό τον Ντίμιτς, που κάνετε έρωτα με άντρες που ντύνονται γυναίκες, δεν έχω εμπιστοσύνη.

Αν σας δω να ζητάτε φωτογραφία ενός αγοριού, για οποιοδήποτε λόγο, ο νους μου θα πάει στη διαφήμιση με τον νταλικιέρη. :2funny:

Δέχομαι την εξήγηση σου. Ότι ΧΤΥΠΙΟΣΟΥΝ, όπως λες, γιατί στην έκανε γυριστή.

Ουδέν μεμπτό.

'Ελα εντάξει κλάσε μας και τ'αρχίδια ρε παίχτη επειδή γαμάμε και κανά Τρανσάκι...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αδελφε συμφωνω σε πολλα εν μερει,αλλα να συμπληρωσω οτι και η μανα επισης εχει κακομαθει πολυ τον γιο.Τα περισσοτερα νεα παιδια ειναι μοσχαρια που δεν εχουν μαθει να κυνηγανε τιποτα στην ζωη τους,και τα θελουν ολα ετοιμα.Φταινε παρα πολυ οι ελληνες γονεις.
Σίγουρα,όμως αδελφέ να τα λέμε όλα-μην τα ρίχνουμε όλα στις γυναίκες-είμαστε και μεις πολύ γουρούνια ώρες ώρες με τις συμπεριφορές μας.Ίσως και αυτός είναι ένας λόγος που μας σνομπάρουν και μας κράζουν οι γκόμενες,είναι κ αυτό ένα είδος εκδίκησης.Πού θέλω να καταλήξω?ότι η Ελληνίδα μάνα,αυτό που λες,πλέον δεν μαθαίνει στον γιό της να σέβεται και λίγο τα κορίτσια(ειδικά σε περιπτώσεις που έχει και κόρη π.χ.,την έχει του "πεταματού" και όλα για τον λεβέντη πασά της  ;)).

Επισκέπτης
Βρήκα την δική μου τεχνική τύπε και δεν την αλλάζω γιατί είναι όπως η μαγειρική. Αν βρεις μια καλή συνταγή κολάς εκεί μετά. Ο Λάκης πχ. βρήκε μια άλλη οδό να το κάνει αλλιώς, σέβομαι την άποψή του αλλά δεν την χρησιμοποιώ ποτέ.

Άλλος καφές για τη γκόμενα ο καφές με το Λάκη και άλλος πχ με τον μπόλντη

με το Λάκη θα πάθει αιφνιδιασμό και θα προσπαθεί για κανά δίωρο να καταλάβει αν ήταν καλός ή κακός (ο αιφνιδιασμός)

με το μπόλντη θα νυστάξει απ το πρώτο δεκάλεπτο

άλλο καφέ θα κληθεί να πληρώσει στη μία περίπτωση και άλλον στην άλλη...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
'Ελα εντάξει κλάσε μας και τ'αρχίδια ρε παίχτη επειδή γαμάμε και κανά Τρανσάκι...

Σε καμία περίπτωση δεν το παίζω κριτής. Το τι συμβαίνει μεταξύ συναινούντων ενηλίκων είναι δικός τους λογαριασμός. Δεν υπάρχει σύγκριση με παράνομες πράξεις όπως το κατέβασμα παιδικής πορνογραφίας που έχει διαπράξει ο μαστερ21.

Απλά εγώ, ίσως από προκατάληψη, ίσως από άγνοια, όπως θέλεις πέστο, δεν εμπιστεύομαι τα άτομα του είδους σας.

Δικαίωμα μου.

Και δικαίωμα σου στην εναλλακτικότητα.
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σίγουρα,όμως αδελφέ να τα λέμε όλα-μην τα ρίχνουμε όλα στις γυναίκες-είμαστε και μεις πολύ γουρούνια ώρες ώρες με τις συμπεριφορές μας.Ίσως και αυτός είναι ένας λόγος που μας σνομπάρουν και μας κράζουν οι γκόμενες,είναι κ αυτό ένα είδος εκδίκησης.Πού θέλω να καταλήξω?ότι η Ελληνίδα μάνα,αυτό που λες,πλέον δεν μαθαίνει στον γιό της να σέβεται και λίγο τα κορίτσια(ειδικά σε περιπτώσεις που έχει και κόρη π.χ.,την έχει του "πεταματού" και όλα για τον λεβέντη πασά της  ;)).

Μην πας μακριά, δες το κλασσικό...
Όταν μια κοπέλα είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη (κάνει σεξ απ' το πρώτο ραντεβου, μιλάει ελεύθερα για το σεξ κτλ) την θεωρούμε πουτάνα και φυσικά όταν μία δεν είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη την κοροϊδεύουμε λέγοντάς την παρθενώπη και ξενέρωτη.Όταν ένας άντρας πηδάει πολλές είναι μάγκας και δεν γίνεται λόγος για την ηθική του.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Άλλος καφές για τη γκόμενα ο καφές με το Λάκη και άλλος πχ με τον μπόλντη

με το Λάκη θα πάθει αιφνιδιασμό και θα προσπαθεί για κανά δίωρο να καταλάβει αν ήταν καλός ή κακός (ο αιφνιδιασμός)

με το μπόλντη θα νυστάξει απ το πρώτο δεκάλεπτο

άλλο καφέ θα κληθεί να πληρώσει στη μία περίπτωση και άλλον στην άλλη...

Εκτός αν αρχίσει να χορεύει ή φέρει τους φίλους του....  :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Σε καμία περίπτωση δεν το παίζω κριτής. Το τι συμβαίνει μεταξύ συναινούντων ενηλίκων είναι δικός τους λογαριασμός. Δεν υπάρχει σύγκριση με παράνομες πράξεις όπως το κατέβασμα παιδικής πορνογραφίας που έχει διαπράξει μαστερ21.

Απλά εγώ, ίσως από προκατάληψη, ίσως από άγνοια, όπως θέλεις πέστο, δεν εμπιστεύομαι τα άτομα του είδους σας.

Δικαίωμα μου.

Και δικαίωμα σου στην εναλλακτικότητα.

Δικαίωμά σου να μην γουστάρεις τον οποιονδήποτε γύρω σου και για τον οποιονδήποτε λόγο σου. Έβγαλες συμπεράσματα και έφαγες μισή ώρα από τον χρόνο μου να σου εξηγώ και να σου βρίσκω με copy paste μηνύματα του μαλάκα που πήγες να βγάλεις λάδι και εμένα κωλομπαρά. Φίλε επειδή μιλάς απαξιωτικά, είμαι άντρας νέος και όχι γεροσίχαμα όπως με είπες, γουστάρω να γαμάω μουνι αλλά που και που γαμάω και κανά τρανσάκι και δικαίωμά μου κι εμένα. Μομφές περί παιδεραστίας στον Μάστερ ή ομοφυλοφιλίας με εξοργίζουν μιας και δεν σου την έπεσα νομίζω. Δεν ξέρω και μεταξύ σας τι έχει προηγηθεί αλλά ο Μάστερ φαίνεται πολύ ικανός συνομιλητής ενώ εσύ όχι. Θα έλεγα ότι ξηγήθηκες με περίσσια αγένεια μάλλον...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μην πας μακριά, δες το κλασσικό...
Όταν μια κοπέλα είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη (κάνει σεξ απ' το πρώτο ραντεβου, μιλάει ελεύθερα για το σεξ κτλ) την θεωρούμε πουτάνα και φυσικά όταν μία δεν είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη την κοροϊδεύουμε λέγοντάς την παρθενώπη και ξενέρωτη.Όταν ένας άντρας πηδάει πολλές είναι μάγκας και δεν γίνεται λόγος για την ηθική του.
Ακριβώς  :thumbsup:

Επισκέπτης
Εκτός αν αρχίσει να χορεύει ή φέρει τους φίλους του....  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

με το Λάκη είναι σα να βλέπει στο σινεμά το seven

και με το μπόλντη είναι σα να βλέπει ταινία με τον Τραβόλτα πιτσιρικά  :2funny:

ίδιο εισιτήριο θα τη βάλουμε να πληρώσει;  :grin:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
με το Λάκη είναι σα να βλέπει το seven

και με το μπόλντη είναι σα να βλέπει ταινία με τον Τραβόλτα πιτσιρικά  :2funny:

ίδιο εισητήριο θα τη βάλουμε να πληρώσει;  :grin:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Καλό!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εσεις κοροιδευευε αλλα ο μπολντης το σαββατο θα κανει παρτι με γκομενακια και δεν θα σας καλεσει.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

με το Λάκη είναι σα να βλέπει στο σινεμά το seven

και με το μπόλντη είναι σα να βλέπει ταινία με τον Τραβόλτα πιτσιρικά  :2funny:

ίδιο εισιτήριο θα τη βάλουμε να πληρώσει;  :grin:

Φυσικά...στα VIP θα είναι, λίγο θα της πέσει?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Να καταθεσω μια εμπειρια μου, που ειχα την περασμενη εβδομαδα ελπιζοντας να βοηθησω την συζητηση!!!Φυσικα ειχα και την τυχη με το μερος μου, καθοτι η τυπισα εμενε στην Κυψελη που μενω και εγω!!!Ημουνα στο Μοναστηρακι για καφε και στην επιστροφη με τα ποδια βγηκα στην Πατησιων στο υψος του Πολυτεχνειου και σταματησα στην σταση να παρω το λεωφορειο, καθοτι βαριομουνα να περπατησω αλλο μεσα στην ζεστη(ηταν μεσημερακι να ουμε)!!!Στο μπλα-μπλα ειμαι πρυτανις!!!Ξερω πως θα πλησιασω και θα μιλησω, αμα αποφασισω να κανω καμακι!!!Στην σταση ηταν μια γυναικα ξανθια ψηλη με σωμα ποιημα-αριστουργημα(μετα που πιασαμε την συζητηση μου ειπε την ηλικια της...32 χρονων Ελληνιδα καταγωγη Καστορια)!!!Οπως την παρατηρουσα σκεφτομουνα, αν με επαιρνε να την πλησιασω να της προτεινω να κερασω καφε!!!Αυτη μιλουσε στο κινητο της και ακουω σε μια φαση που ελεγε...καλα ρε μαλακα δεν μπορεις να μου δανεισεις 200 ευρω που σου ζητω;;;;.....Αυτα ελεγε στο κινητο της η τυπισσσα.....που σημειωνω ηταν μουναρα στην εμφανιση!!!!Μολις ακουσα να μιλαει ετσι...την πλησιαζω μετα που τελειωσε την συνομιλια της στο κινητο και της ειπα.....Δεν ντρεπεται ο μαλακας που σε ενα θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα σαν και σενα δεν μπορει να το εξυπηρετησει με 200 ευρω δανεικα;;;...Εγω αν σε ειχα φιλη και να μην τα ειχα θα φροντιζα να τα εβρισκα και να σε εξυπηρετουσα γιατι ολοι οι ανθρωποι μπορει να βρεθουμε σε αναγκη!!!Οι φιλοι γιατι ειναι;;;Αυτοματα διακρινω στα ματια της να φευγει η θλιψη και να μου χαμογελα λεγοντας μου ποσο καλος ειμαι!!!!..Την ρωτησα προς τα που θα παει με το λεωφορειο και μου λεει μια σταση μετα την πλατεια Αμερικης!!!Λεω απο μεσα  μου Παιχτουρα παλι τυχερος εισαι θα γαμησεις θεομουνο και δεν θα σε πιστευει κανενας(αν και με ειδαν στην περιοχη μου γνωστοι..και τριβαν τα ματια τους!!!)..Τεσπα συνεχιζω να ειμαι συντομος..της λεω και εγω εκει κατεβαινω...θελεις να παμε για καφε στην Φωκυονος Νεγρη και να γνωριστουμε;;;;....Μου λεει και δεν παμε!!!!...Πηγαμε την κερασα ενα καφε μετα την πηγα σε ταβερνακι στην Αγ.Ζωνης για φαγητο μου ειπε οτι δουλευε δευτερη φωνη σαν τραγουδιστρια σε καποιο νυχτερινο κεντρο......και μετα με καλεσε μονη της καθοτι με περασε για πλουσιο σπιτι της να μου ανταποδωσει το κερασμετα που της εκανα εξω με σπιτικο καφε!!!!..Και μου καθησε να την πηδηξω, ισως νομιζοντας μεσα της οτι θα με ξαναδει να περασει ετσι ομορφα!!!!Περιπου τρεις ωρες κατσαμε με την ησυχια μας και βγαλαμε τα ματακια μας στο πηδημα σπιτι της!!!!.Αυτα που ξοδεψα ηταν................4 ευρω για τον καφε της και 30 ευρω και για τους δυο μας στην ταβερνιτσα!!!!!!Στα @@ μου, αν δεν με πιστεψετε!!Μου ζητησε και εμενα μετα δανεικα....και της εδωσα φευγοντας ενα εικοσαευρω να προχωρησει για δυο ημερες, καθοτι δεν κραταγα αλλα πανω μου!!!....Συνολο...4 ευρω και 15 τα δικα της στην ταβερνα και 20 που την δανεισα....μας κανουν 39 ευρω για τρεις ωρες σεξ με θεομουνο..καθολου ασχημα θα ελεγα!!!!Και παλι τα σεβη μου!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom