Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ απόλυτα!
Όμως αγαπητέ,υπάρχει ένα παράδοξο:σε πατριαρχικές κοινωνίες(βλέπε Ελλάδα,Ν.Ιταλία) οι γυναίκες μετετράπησαν σε αυστηρό κριτή και "ξεσκαρτατιστή" του ανδρικού φύλου,εξόχως οξύμωρο,έτσι δεν είναι?
Κι όμως όλο αυτό στο "χέρι" μας είναι να αλλάξει,το έγραψες και μόνος σου πριν..."θέλαμε να παίξουμε μπάλα",ας παίξουμε αλλά ας προσπαθήσουμε να παίξουμε με τους δικούς μας όρους ;).Απλά φίλε μου,λειτουργεί και εδώ η ψυχολογία της "μάζας",τουτέστιν:"κερνάνε οι άλλοι?πρέπει να το κάνω και εγώ.Κακομαθαίνουν οι μπαμπάδες τις κόρες τους?και εγώ το ίδιο" και έτσι ο αντισυμβατικός χαρ/ζεται ως "γραφικός,μαλάκας κ.λ.π".Μεγάλη συζήτηση,εν κατακλείδι,απλώς θεωρώ πως φταίνε οι άντρες...αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι σαν ένας ατέρμονος κύκλος που συνεχίζεται συνεχώς στο χρόνο.
Τεράστια κουβέντα. Πιστεύω πως μου απέδωσε πολλούς καρπούς αυτή η μέθοδος. Θα πω ότι τα 10 κι ακόμα 10-20 ευρώ σε καφέδες κτλ. στα πρώτα 2 ραντεβού πάντα απέδιδαν πούτσα στο 3ο! Βρήκα την δική μου τεχνική τύπε και δεν την αλλάζω γιατί είναι όπως η μαγειρική. Αν βρεις μια καλή συνταγή κολάς εκεί μετά. Ο Λάκης πχ. βρήκε μια άλλη οδό να το κάνει αλλιώς, σέβομαι την άποψή του αλλά δεν την χρησιμοποιώ ποτέ. Μιλάμε για αστεία ποσά όμως εδώ, για καφέδες και ποτάκια... Με ένα καλό μουνί δεν θα παίξω το κρεββάτι κορώνα γράμματα για έναν κωλοκαφέ. Άποψή μου βέβαια. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΡΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο-Λ-Α ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!