Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εννοείς η μέση γυναίκα?
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος,το κέρασμα γενικώς αλλά κυρίως στο πρώτο ραντεβού είναι τεράστιο ζήτημα των Ελληνίδων!
Οι γυναίκες εξ Ευρώπης,κυρίως Σκανδιαναβία,Κεν.Ευρώπη,Ολλανδία κ.λ.π δεν το καταδέχονται αυτό,το θεωρούν πιο αξιοπρεπές για τις ίδιες(το έχω θέσει ως ερώτημα και κυρίως αυτήν την απάντηση ελάμβανα).Μάλιστα,το θεωρούν απολύτως φυσιολογικό-το "μισό μισό" δηλαδή-και είναι απολύτως οκ στην συμπεριφορά τους.
Ομοιδεατη,μονο Ολλανδια δεν εχω παει,και δεν μπορω να εκφερω αποψη.Σκανδιναβια ομως και γενικα ευρωπη εχω παει σχεδον σε ολες τις χωρες.
Οταν λες το εθεσες σαν ερωτημα τι εννοεις;Που το εθεσες;

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Άλλος ένας εξπερτ των γυναικών... Φίλε κι εσένα για κανά Μετάξι σε κόβω με αυτή τη νοοτροπία. Δεύτερον, το Bou ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Και τρίτον βρε πανηλίθιε και αγάμητε, αν πας πίσω θα δεις ότι ο τύπος μου είπε: "Είμαι 5 φορές πιο ωραίος από εσένα, ανέβασε φωτογραφίες σου και θα ανεβάσω κι εγώ και θα μας πουν όσοι είναι εδώ" Λοιπόν το έκανα και μετά τις κατέβασα για να αποδείξω στον μάλακα (έναν παρόμοιο με σένα) ότι μου κλάνει τ'αρχίδια. Έγινε καπνός. Εσύ που κολάς δεν κατάλαβα σκατομαλάκα?  :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Το κωλομπαράς δε σε πείραξε βλέπω. Επί 10 σελίδες διάβαζα έναν κωλομπαρά να απαιτεί να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες και με ρωτάς που κολλάω; Χέστηκα αν στο ζήτησε πρώτος. Να πάς στις δημόσιες τουαλέτες να τα κάνεις αυτά. Γεροσίχαμα!

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
+1 στα 1,2 και 4. Στο 3 συμφωνώ κατά το ήμισυ. Μιας και αν πέσει στις πιθανότητες ο τύπος να τον έχει μεγάλο αρκετά ώστε να έχει αυτοπεποίθηση, θα την "λυώσει" αν το παίξει με τη μία κορώνα-γράμματα να τον προσβάλλει χωρίς να τον έχει δει εκεί πρώτα. ;)
ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ LIME SODA  :rockon: :rockon: :rockon:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Το point μου είναι πως,το "μοντέλο" του "Ελληνάρα,"ιππότη",γαμάω-πληρώνω κ δέρνω κακόμαθε κατά κάποιον τρόπο το "Εγώ" της Ελληνίδος με συνέπεια να λογίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους.Εν ολίγοις,κάπου έχει χαθεί το μέτρο,η ισορροπία,οφείλουμε μεν να είμεθα γαλαντόμοι

Φίλε και παλιά έτσι ήταν οι Ελλεϊνίδες απλά όσοι είμαστε 20-35 σε αυτή την γενιά έμαθαν να τα έχουν όλα από τους γονείς τους, το ίδιο και εμείς. Αλλά ας επικεντρωθούμε σε εκείνες. Σε μια κοινωνία λοιπόν που μεγαλώσαμε εμείς και η Ελλεϊνίδα είχε αυτό το "Εγώ" εξαιτίας μερικών χαζομπαμπάδων ή χορηγών, έπρεπε να γίνουμε ελαστικοί και γενναιόδωροι όσοι θέλαμε να παίξουμε μπάλα και όχι να την κάνουμε σφεντόνα. Φυσικά και θα θέλαν όλοι οι άντρες κατά βάθος να τους κάθεται η κάθε γκόμενα χωρίς προσπάθεια από το πρώτο ραντεβού, να γαμάνε και ανέξοδα και να την κάνουν... Αλλά that's life... Και η ζωή είναι απαιτητική... ;)

Επισκέπτης
Μα ναι φίλε μου,δεν είπα ότι δεν θα προσφερθείς να κάνεις την χειρονομία να κεράσεις έστω ένα καφέ-να σου πω την αλήθεια έχω κεράσει καφέ χωρίς να γουστάρω τη γκόμενα,απλώς επειδή ήτο γνωστή μου και βρεθήκαμε τυχαία...τα είπαμε λιγο,γούσταρα κ την κέρασα(όπως π.χ θα έκανα και με ένα φιλαράκι μου  ;))-απλώς είναι άλλη η νοοτροπία τους,μερικές μάλιστα παραξανεύονταν ιδιαίτερα στην κίνηση να προσφερθώ να πληρώσω όλο το ποσό,με την έννοια "μα γιατί?δεν είμαι καμιά κακομοίρα που δεν έχει 5e πάνω της?".Το point μου είναι πως,το "μοντέλο" του "Ελληνάρα,"ιππότη",γαμάω-πληρώνω κ δέρνω κακόμαθε κατά κάποιον τρόπο το "Εγώ" της Ελληνίδος με συνέπεια να λογίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους.Εν ολίγοις,κάπου έχει χαθεί το μέτρο,η ισορροπία,οφείλουμε μεν να είμεθα γαλαντόμοι(αν και εφόσον μπορούμε,διότι μην ξεχνάμε πως άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας) αλλά με μέτρο δε,και δεν εννοώ φυσικά να ενστερνιστούμε τις "ρομποτικές" σχέσεις των λαών της Βορείου Ευρώπης.

το ανδρικό κέρασμα είναι μια συνήθεια που καλώς ή κακώς παρέμεινε από την εποχή που το 99% των γυναικών είχαν ως επάγγελμα τα οικιακά, οι μπαμπάδες προίκιζαν μόνο τα κορίτσια και τα αδέρφια δεν παντρευόταν όσο είχαν αδερφή ανύπανδρη...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Το κωλομπαράς δε σε πείραξε βλέπω. Επί 10 σελίδες διάβαζα έναν κωλομπαρά να απαιτεί να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες και με ρωτάς που κολλάω; Χέστηκα αν στο ζήτησε πρώτος. Να πάς στις δημόσιες τουαλέτες να τα κάνεις αυτά. Γεροσίχαμα!

Ας βγει κάποιος που έτυχε να με δει να πει στον πανηλίθιο ότι είμαι 27. Είσαι και πολύ ηλίθιος, ρε καραγκιόζη ανέβασα φωτογραφίες και τις έσβησα για ευνόητους λόγους, ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ε-Γ-Ω ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ Στελάρα να ανεβάσει φωτογραφίες και μάλιστα ΓΥΜΝΕΣ? Γ-Ι-Α-Τ-Ι ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ? :uglystupid:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ομοιδεατη,μονο Ολλανδια δεν εχω παει,και δεν μπορω να εκφερω αποψη.Σκανδιναβια ομως και γενικα ευρωπη εχω παει σχεδον σε ολες τις χωρες.

Όλλανδία επίσης δεν είναι διαδεδομένο το κέρασμα...εγώ κέρασα μία ένα καφέ και μου είπε οτι δεν το περίμενε γιατί δεν το κάνουν πολλοί...και μου είπε και ευχαριστώ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ας βγει κάποιος που έτυχε να με δει να πει στον πανηλίθιο ότι είμαι 27. Είσαι και πολύ ηλίθιος, ρε καραγκιόζη ανέβασα φωτογραφίες και τις έσβησα για ευνόητους λόγους, ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ε-Γ-Ω ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ Στελάρα να ανεβάσει φωτογραφίες και μάλιστα ΓΥΜΝΕΣ? Γ-Ι-Α-Τ-Ι ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ? :uglystupid:
Τυπε μην ασχολεισαι,εχει την δικη του λογικη,εμενα με εχει βγαλει παιδεραστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Το ερώτημα μου ήτο προς εσέ και ήθελα να αποσαφηνίσω αν αναφερόσουν γενικώς στην μέση γυναίκα.Αν όντως,όπως εγώ κατάλαβα,αναφερόσουν γενικά στην μέση γυναίκα,τότε,όπως ανέφερα στα προηγούμενα ποστ μου,κάνεις λάθος διότι-λόγω παλαιοτέρων εργασιών σε τουριστικά θέρετρα-γνωρίζω πως γυναίκες από χώρες που προανέφερα δεν έχουν ιδία άποψη περί γαλαντομίας(υποχρεωτικής) του ανδρός.Ο συλλογισμός μου ,λοιπόν,έχει ως εξής:εφόσον ο μέσος όρος γυναικών των μισών περίπου κρατών της Ευρώπης σκέφτεται τουουτοτρόπως,τότε προφανώς αποκλείεται να δεχθούμε ως σωστόν ότι γενικώς η μέση γυναίκα απαξιεί τον μή γαλαντόμο.Είναι καθαρά υποκειμενικός,αλλά και εμπειρικός συλλογιμός...μπορεί λοιπόν κάποιος να πει ότι ειναι και τελείως άστοχος.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Τυπε μην ασχολεισαι,εχει την δικη του λογικη,εμενα με εχει βγαλει παιδεραστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατηγορία Στελάρας και Κότσος δηλαδή... Δυστυχώς τύπε ο καθένας μπαίνει πετάει την μαλακία του άνευ ουσίας, άνευ σημασίας και κάνει ένα θρεντ πουτάνα... Και αυτός ο μαλάκας έβγαλε το συμπέρασμα ότι είμαι και γεροσίχαμα αλλά και κωλομπαράς που παρακαλάει να ανεβάσει κάποιος φωτογραφίες(ΚΑΙ ΓΥΜΝΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ)... Φίλε είσαι φαντασιόπληκτος ή ο Στελάρας ο ίδιος...

Επισκέπτης
Όλλανδία επίσης δεν είναι διαδεδομένο το κέρασμα...εγώ κέρασα μία ένα καφέ και μου είπε οτι δεν το περίμενε γιατί δεν το κάνουν πολλοί...και μου είπε και ευχαριστώ....

καλά μη συγκρίνετε με βόρεια

στη Νορβηγία αν κολλήσεις μια γκόμενα σου λέει ευχαριστώ που την έδωσες σημασία

εδώ κινδυνεύεις να σε δείρουν, να σταματήσουν αυτοκίνητα στη μέση της διασταύρωσης, να γυρίσουν τραπέζια σε εστιατόρια, να σταματήσει η μουσική στο κλαμπ, κλπ  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καλά μη συγκρίνετε με βόρεια

στη Νορβηγία αν κολλήσεις μια γκόμενα σου λέει ευχαριστώ που την έδωσες σημασία

εδώ κινδυνεύεις να σε δείρουν, να σταματήσουν αυτοκίνητα στη μέση της διασταύρωσης, να γυρίσουν τραπέζια σε εστιατόρια, να σταματήσει η μουσική στο κλαμπ, κλπ  :S
Φιλε παιζει ρολο πως θα κολησεις στην γκομενα.Τα παντα θελουν εξυπνο τροπο.Μην θεοποιειται τις ξενες χωρις να γνωριζετε.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Επί 10 σελίδες διάβαζα έναν κωλομπαρά να απαιτεί να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες και με ρωτάς που κολλάω;Γεροσίχαμα!

Από stelios12345:  "Λοιπον για να μην το κουραζουμε πολυ προτεινω να βαλω εγω μια φοτο μου εδωγ μεσα,και να βαλεις μια φοτο σου και εσυ,πιστεψε με ολοι εδω μεσα θα βγαλουν κατευθειαν τα συμπερασματα τους"

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ZATOICHI, ΕΓΏ ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ... :jerking: :jerking: :jerking:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Ποιά λάσπη ρε βλαμμένε; Μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω 10+ σελίδες που χτυπιόσουνα να ανεβάσει ο άλλος τις φωτογραφίες του.

Για την ηλικία έκανα λάθος. Η συνήθης εικόνα του κωλομπαρά παραπέμπει σε γέροντες.

Μπάρμπα, τα είδες τα βιντεάκια. Όλοι το ξέρουμε.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Φίλε και παλιά έτσι ήταν οι Ελλεϊνίδες απλά όσοι είμαστε 20-35 σε αυτή την γενιά έμαθαν να τα έχουν όλα από τους γονείς τους, το ίδιο και εμείς. Αλλά ας επικεντρωθούμε σε εκείνες. Σε μια κοινωνία λοιπόν που μεγαλώσαμε εμείς και η Ελλεϊνίδα είχε αυτό το "Εγώ" εξαιτίας μερικών χαζομπαμπάδων ή χορηγών, έπρεπε να γίνουμε ελαστικοί και γενναιόδωροι όσοι θέλαμε να παίξουμε μπάλα και όχι να την κάνουμε σφεντόνα. Φυσικά και θα θέλαν όλοι οι άντρες κατά βάθος να τους κάθεται η κάθε γκόμενα χωρίς προσπάθεια από το πρώτο ραντεβού, να γαμάνε και ανέξοδα και να την κάνουν... Αλλά that's life... Και η ζωή είναι απαιτητική... ;)
Συμφωνώ απόλυτα!
Όμως αγαπητέ,υπάρχει ένα παράδοξο:σε πατριαρχικές κοινωνίες(βλέπε Ελλάδα,Ν.Ιταλία) οι γυναίκες μετετράπησαν σε αυστηρό κριτή και "ξεσκαρτατιστή" του ανδρικού φύλου,εξόχως οξύμωρο,έτσι δεν είναι?
Κι όμως όλο αυτό στο "χέρι" μας είναι να αλλάξει,το έγραψες και μόνος σου πριν..."θέλαμε να παίξουμε μπάλα",ας παίξουμε αλλά ας προσπαθήσουμε να παίξουμε με τους δικούς μας όρους  ;).Απλά φίλε μου,λειτουργεί και εδώ η ψυχολογία της "μάζας",τουτέστιν:"κερνάνε οι άλλοι?πρέπει να το κάνω και εγώ.Κακομαθαίνουν οι μπαμπάδες τις κόρες τους?και εγώ το ίδιο" και έτσι ο αντισυμβατικός χαρ/ζεται ως "γραφικός,μαλάκας κ.λ.π".Μεγάλη συζήτηση,εν κατακλείδι,απλώς θεωρώ πως φταίνε οι άντρες...αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι σαν ένας ατέρμονος κύκλος που συνεχίζεται συνεχώς στο χρόνο.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ποιά λάσπη ρε βλαμμένε; Μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω 10+ σελίδες που χτυπιόσουνα να ανεβάσει ο άλλος τις φωτογραφίες του.

Για την ηλικία έκανα λάθος. Η συνήθης εικόνα του κωλομπαρά παραπέμπει σε γέροντες.

Eίσαι άκυρος, επειδή λοιπόν διάβασες 10 σελίδες, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ και κοίτα καλά αυτό που ανέβασα ένα μήνυμα παραπάνω σου. Χτυπιόμουν γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΕΠΡΗΞΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ. Φίλε έλα, έλα εντάξει δεν μπορώ να σε κοντράρω άλλο, έχεις κολλήσει απ'την αρχή με την πάρτη μου άσχημα. :uglystupid:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Eίσαι άκυρος, επειδή λοιπόν διάβασες 10 σελίδες, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ και κοίτα καλά αυτό που ανέβασα ένα μήνυμα παραπάνω σου. Χτυπιόμουν γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΕΠΡΗΞΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ. Φίλε έλα, έλα εντάξει δεν μπορώ να σε κοντράρω άλλο, έχεις κολλήσει απ'την αρχή με την πάρτη μου άσχημα. :uglystupid:
  του αρεσε το μουσακι σου  :2on1:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Συμφωνώ απόλυτα!
Όμως αγαπητέ,υπάρχει ένα παράδοξο:σε πατριαρχικές κοινωνίες(βλέπε Ελλάδα,Ν.Ιταλία) οι γυναίκες μετετράπησαν σε αυστηρό κριτή και "ξεσκαρτατιστή" του ανδρικού φύλου,εξόχως οξύμωρο,έτσι δεν είναι?
Κι όμως όλο αυτό στο "χέρι" μας είναι να αλλάξει,το έγραψες και μόνος σου πριν..."θέλαμε να παίξουμε μπάλα",ας παίξουμε αλλά ας προσπαθήσουμε να παίξουμε με τους δικούς μας όρους  ;).Απλά φίλε μου,λειτουργεί και εδώ η ψυχολογία της "μάζας",τουτέστιν:"κερνάνε οι άλλοι?πρέπει να το κάνω και εγώ.Κακομαθαίνουν οι μπαμπάδες τις κόρες τους?και εγώ το ίδιο" και έτσι ο αντισυμβατικός χαρ/ζεται ως "γραφικός,μαλάκας κ.λ.π".Μεγάλη συζήτηση,εν κατακλείδι,απλώς θεωρώ πως φταίνε οι άντρες...αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι σαν ένας ατέρμονος κύκλος που συνεχίζεται συνεχώς στο χρόνο.

Ο Lime έχει δίκιο, όπως και εσύ...αλλά η απόσταση μεταξύ του να μην γίνω χορηγός και να μην συνεχίσουμε παραδόσεις της δεκαετίας του '60 τύπου "να μαζέψω 100 δρχ για να παντρευτώ, να ανοιξω σπιτικό" όπως ακούς σε ταινίες με τον Βουτσά και του να δώσεις 3 ευρώ για έναν καφέ είναι τεράστια!Με λίγα λόγια, η λογική που έχει ο Στέλιος που περιμένει να τον κεράσουν για να τις πηδήξει, είναι ανοήτη...σιγά μην τις κάνει και χάρη!Αυτό προσπαθεί να πει και ο Lime!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε μαλακα μην ασχολεισαι σου λεω ειναι χαλασμενος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Συμφωνώ απόλυτα!
Αδελφε συμφωνω σε πολλα εν μερει,αλλα να συμπληρωσω οτι και η μανα επισης εχει κακομαθει πολυ τον γιο.Τα περισσοτερα νεα παιδια ειναι μοσχαρια που δεν εχουν μαθει να κυνηγανε τιποτα στην ζωη τους,και τα θελουν ολα ετοιμα.Φταινε παρα πολυ οι ελληνες γονεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom