Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παιδια το κερασμα ειναι σχετικο...

να ασπουμε εγω που πηγαινω στα μπουρδελα καιρο... εαν ειχα σιγουρο ενα μωρο με την ενοια οτι μου δειχνε σημαδια ενδιαφεροντος και γενικα για σεξ φυσικα και τα 10-20-30 ευρω που χαλαω στης αλλες θα πηγαιναν κερασμα για δαυτην

οτι ηθελε, καφε σινεμα,ποτο,ποσο να εχει ενα ποτο 3-4 ευρω/ παντου προσφορες κανουν...

το θεμα δεν εχει μονο το αποτελεσμα το αν θα γαμησεις σιγουρα η οχι, το θεμα ειναι να δημιουργησεις ενα κλιμα καλο στην κοπελα και γενικα να μην σε περασει για τσιγγουνη, γιατι πραγματικα τους τσιγγουνιδες δεν τους γουσταρει καμια, απο πρωτο χερι το ξερω, απο ξαδερφες, φιλες, γνωστες κλπ...

το θεμα ειναι ομως να μην ξεφυγει το θεμα ,να μου ζηταει γοβιτσες, τσαντουλες,ρουχα κλπ... αιντε μια στο τοσο κανε την καρδια πετρα,αλλα οχι συνεχεια.. ειπαμ ε το οριο μεταξυ τσιγγουνη και μη τσιγγουνη ειναι ο μαλακας...  :2on1:

εδω εγω κερναω φιλους καφεδες και τυροπιτες που δεν εχουν μια, στης γκομενες θα κολησουμε...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
έχεις δίκιο αλλά μην θυμώνεις.

και ένα δείπνο στο roof garden του St George Lycabettus μπορείς να κεράσεις, τι έγινε, σιγά το πράμα. women like this kind of shit man! αλλά να δείξεις τι θέλεις και να το διεκδικήσεις.

καληνυχτάκιας και σπόνσορας γίνεσαι αλλιώς.

μιζέρια και τσιγκουνιά δεν γουστάρει καμμία γυναίκα, σε κανένα μήκος και πλάτος της γης.

Αυτό ακριβώς προσπάθησα να εξηγήσω του τύπου κι εγώ. Καμμία δεν γουστάρει τσίπηδες και ξεφτίλες.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
παιδια το κερασμα ειναι σχετικο...

να ασπουμε εγω που πηγαινω στα μπουρδελα καιρο... εαν ειχα σιγουρο ενα μωρο με την ενοια οτι μου δειχνε σημαδια ενδιαφεροντος και γενικα για σεξ φυσικα και τα 10-20-30 ευρω που χαλαω στης αλλες θα πηγαιναν κερασμα για δαυτην

οτι ηθελε, καφε σινεμα,ποτο,ποσο να εχει ενα ποτο 3-4 ευρω/ παντου προσφορες κανουν...

το θεμα δεν εχει μονο το αποτελεσμα το αν θα γαμησεις σιγουρα η οχι, το θεμα ειναι να δημιουργησεις ενα κλιμα καλο στην κοπελα και γενικα να μην σε περασει για τσιγγουνη, γιατι πραγματικα τους τσιγγουνιδες δεν τους γουσταρει καμια, απο πρωτο χερι το ξερω, απο ξαδερφες, φιλες, γνωστες κλπ...

το θεμα ειναι ομως να μην ξεφυγει το θεμα ,να μου ζηταει γοβιτσες, τσαντουλες,ρουχα κλπ... αιντε μια στο τοσο κανε την καρδια πετρα,αλλα οχι συνεχεια.. ειπαμ ε το οριο μεταξυ τσιγγουνη και μη τσιγγουνη ειναι ο μαλακας...  :2on1:

εδω εγω κερναω φιλους καφεδες και τυροπιτες που δεν εχουν μια, στης γκομενες θα κολησουμε...

Αν ο τύπος είχε πει αυτό που λες εσύ τώρα δεν θα του την έλεγα. Φυσικά και είσαι καραμαλάκας αν κάνεις τα χατήρια μιας ντίβας ή πριμαντόνας που την έχει δει κάποια. Ο τύπος δήλωσε ότι τους καφέδες του τους κάνουν πάντα οι γκόμενες και από εκεί συμπεραίνω λοιπόν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ο τύπος θα κάνει έγκλημα αν του ζητήσουν κανά πιτόγυρο ή κανά Golden στα Goοdy's  :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• HotelGranw-restaurantathensgreece.jpg
    HotelGranw-restaurantathensgreece.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 22

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

sorry , που ρωτάω , αλλά : πιρφόρος ?  :think:

...δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο μουνί που να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και τα ευρώ μας...εκτός απ'τους πιρφόρους φυσικά

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
βάλε κάτι ακόμη και πήγαινε την εδώ.

έχεις πάρει και κώλο χαλαρά λέμε.

Πες τα ρε τύπε. Εμείς που ξηγιώμαστε large δεν γαμάμε, γαμάνε οι τσίπηδες που δεν βγάζουν το 10ρικο από την τσέπη για έναν φρέντο να'ούμε... χαχαχα  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ωχ ωχ ήρθε ο ριγκομόρτης...

τωρα θα σας πει για τα κεράσματα και τους καφέδες... :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
sorry , που ρωτάω , αλλά : πιρφόρος ?  :think:
...δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο μουνί που να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και τα ευρώ μας...εκτός απ'τους πιρφόρους φυσικά

πανβλακέντιε "ιατρέ", μην συγχέεις την μονογαμία/πολυγαμία με την αποκλειστική μπουρδελογαμία που ασκείς εσύ.

δύο διαφορετικά ζητήματα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ωχ ωχ ήρθε ο ριγκομόρτης...

τωρα θα σας πει για τα κεράσματα και τους καφέδες... :2funny: :2funny:

θα σας πώ ότι ο κάτωθι :

πανβλακέντιε "ιατρέ", μην συγχέεις την μονογαμία/πολυγαμία με την αποκλειστική μπουρδελογαμία που ασκείς εσύ.

δύο διαφορετικά ζητήματα.

μάλλον μου τρίβεται για ένα "κερασματάκι"  :humpleg:
αλλά μάλλον δεν μου εξάπτει επαρκώς το ενδιαφέρον , οπότε θα μείνει με την λιγούρα...

χαιρετώ  :smitten:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
θα σας πώ ότι ο κάτωθι :
μάλλον μου τρίβεται για ένα "κερασματάκι"  :humpleg:
αλλά μάλλον δεν μου εξάπτει επαρκώς το ενδιαφέρον , οπότε θα μείνει με την λιγούρα...
χαιρετώ  :smitten:

γιατρέ, έχεις δίκιο, δεν ξέρεις (ως συνήθως) τι λες.

και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφουν.

Επισκέπτης
Καλησπέρα. Αν πας πίσω αρκετές σελίδες θα δεις ότι μιλάμε για ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΚΑΦΕ ΤΩΝ 3 ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ! Και όχι για πολυτέλειες. Κανείς δεν γουστάρει τις ντίβες, ούτε κι εγώ. Αλλά όταν δεν κερνάς ειδικά στα πρώτα ραντεβού έναν καφέ γιατί φοβάσαι μην γίνεις καληνυχτάκιας με τα 5 ευρώ που ξόδεψες, αυτήν την περιουσία να'ούμε ε κατ'εμέ είναι ο άλλος άσχετος από γυναίκες και μυρωδιάς. Γυναίκα το 2013 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟ που δεν θα την κεράσεις (ειδικά στα πρώτα ραντεβού) μια κωλοκαφεδιά των 3 και των 5 ευρώ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. Στο υπογράφω εγώ και όσοι ξέρουμε από γυναίκες... :grin: :grin: :grin:

Εδώ διαφωνώ μάστορα ...

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ.

(και από τότε που έκοψα τα κεράσματα, μεταξύ άλλων, άρχισα να γαμάω πολύ περισσότερες
και πολύ πιο εύκολα παρά πριν που κέρναγα , όπως όλοι)

ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ...

ΣΤΟΝ 1ο ΚΑΦΕ -ΛΕΕΙ- ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ.

ΨΑΡΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εδώ διαφωνώ μάστορα ...

ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ.

(και από τότε που έκοψα τα κεράσματα, μεταξύ άλλων, άρχισα να γαμάω πολύ περισσότερες

ΨΑΡΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.
Ετσι πρεπει τυπε !!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Εδώ διαφωνώ μάστορα ...

ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ.

ΨΑΡΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.

Γυναίκα που ξαναβγαίνει 2 ραντεβού με άντρα που δεν πλήρωσε το 1ο ραντεβού πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη. Κι αγάμητη εννοείται   ;)

Επισκέπτης
Γυναίκα που ξαναβγαίνει 2 ραντεβού με άντρα που δεν πλήρωσε το 1ο ραντεβού πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη. Κι αγάμητη εννοείται  ;)

Μιλάς για αυτές που θα έβγαιναν μαζί σου. Πιθανότατα.
Κάθε γυναίκα , ακόμη και πατσόλα
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΣΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΔΡΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μιλάς για αυτές που θα έβγαιναν μαζί σου. Πιθανότατα.
Κάθε γυναίκα , ακόμη και πατσόλα
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΣΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΔΡΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Σωστος ..... Ετσι της μενεις αξεχαστος και την μπριζωνεις κι αγρια !!!!!!

Χωρια την οικονομια που κανεις ετσι  ;) :grin:

Επισκέπτης
Ρε , όταν δεν κερνάς
Η ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ .........

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ .....

Οι γκόμενες έχουν μάθει αλλιώς .......

ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ , ΑΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ , ΕΞΙΤΑΡΕΙ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom