ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
μου αρέσει που σε όποια μαλακία πω μου απαντάτε με σοβαρα επιχειρηματαετοιμαζω θρεντ..
![]()
Τελικά έχεις βυζιά ή είπες μαλακία;
μου αρέσει που σε όποια μαλακία πω μου απαντάτε με σοβαρα επιχειρηματαετοιμαζω θρεντ..
![]()
έχεις δίκιο αλλά μην θυμώνεις.
και ένα δείπνο στο roof garden του St George Lycabettus μπορείς να κεράσεις, τι έγινε, σιγά το πράμα. women like this kind of shit man! αλλά να δείξεις τι θέλεις και να το διεκδικήσεις.
καληνυχτάκιας και σπόνσορας γίνεσαι αλλιώς.
μιζέρια και τσιγκουνιά δεν γουστάρει καμμία γυναίκα, σε κανένα μήκος και πλάτος της γης.
παιδια το κερασμα ειναι σχετικο...
να ασπουμε εγω που πηγαινω στα μπουρδελα καιρο... εαν ειχα σιγουρο ενα μωρο με την ενοια οτι μου δειχνε σημαδια ενδιαφεροντος και γενικα για σεξ φυσικα και τα 10-20-30 ευρω που χαλαω στης αλλες θα πηγαιναν κερασμα για δαυτην
οτι ηθελε, καφε σινεμα,ποτο,ποσο να εχει ενα ποτο 3-4 ευρω/ παντου προσφορες κανουν...
το θεμα δεν εχει μονο το αποτελεσμα το αν θα γαμησεις σιγουρα η οχι, το θεμα ειναι να δημιουργησεις ενα κλιμα καλο στην κοπελα και γενικα να μην σε περασει για τσιγγουνη, γιατι πραγματικα τους τσιγγουνιδες δεν τους γουσταρει καμια, απο πρωτο χερι το ξερω, απο ξαδερφες, φιλες, γνωστες κλπ...
το θεμα ειναι ομως να μην ξεφυγει το θεμα ,να μου ζηταει γοβιτσες, τσαντουλες,ρουχα κλπ... αιντε μια στο τοσο κανε την καρδια πετρα,αλλα οχι συνεχεια.. ειπαμ ε το οριο μεταξυ τσιγγουνη και μη τσιγγουνη ειναι ο μαλακας...
εδω εγω κερναω φιλους καφεδες και τυροπιτες που δεν εχουν μια, στης γκομενες θα κολησουμε...
τα 10-20-30 ευρω που χαλαω στης αλλες θα πηγαιναν κερασμα για δαυτην
να ασπουμε εγω που πηγαινω στα μπουρδελα καιρο... εαν ειχα σιγουρο ενα μωρο με την ενοια οτι μου δειχνε σημαδια ενδιαφεροντος και γενικα για σεξ φυσικα και τα 10-20-30 ευρω που χαλαω στης αλλες θα πηγαιναν κερασμα για δαυτην
βάλε κάτι ακόμη και πήγαινε την εδώ.
έχεις πάρει και κώλο χαλαρά λέμε.
sorry , που ρωτάω , αλλά : πιρφόρος ?
...δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο μουνί που να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και τα ευρώ μας...εκτός απ'τους πιρφόρους φυσικά
Ωχ ωχ ήρθε ο ριγκομόρτης...
τωρα θα σας πει για τα κεράσματα και τους καφέδες...![]()
![]()
πανβλακέντιε "ιατρέ", μην συγχέεις την μονογαμία/πολυγαμία με την αποκλειστική μπουρδελογαμία που ασκείς εσύ.
δύο διαφορετικά ζητήματα.
θα σας πώ ότι ο κάτωθι :
μάλλον μου τρίβεται για ένα "κερασματάκι"
αλλά μάλλον δεν μου εξάπτει επαρκώς το ενδιαφέρον , οπότε θα μείνει με την λιγούρα...
χαιρετώ![]()
Καλησπέρα. Αν πας πίσω αρκετές σελίδες θα δεις ότι μιλάμε για ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΚΑΦΕ ΤΩΝ 3 ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ! Και όχι για πολυτέλειες. Κανείς δεν γουστάρει τις ντίβες, ούτε κι εγώ. Αλλά όταν δεν κερνάς ειδικά στα πρώτα ραντεβού έναν καφέ γιατί φοβάσαι μην γίνεις καληνυχτάκιας με τα 5 ευρώ που ξόδεψες, αυτήν την περιουσία να'ούμε ε κατ'εμέ είναι ο άλλος άσχετος από γυναίκες και μυρωδιάς. Γυναίκα το 2013 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟ που δεν θα την κεράσεις (ειδικά στα πρώτα ραντεβού) μια κωλοκαφεδιά των 3 και των 5 ευρώ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. Στο υπογράφω εγώ και όσοι ξέρουμε από γυναίκες...![]()
![]()
![]()
Ετσι πρεπει τυπε !!!!!!Εδώ διαφωνώ μάστορα ...
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ.
(και από τότε που έκοψα τα κεράσματα, μεταξύ άλλων, άρχισα να γαμάω πολύ περισσότερες
και πολύ πιο εύκολα παρά πριν που κέρναγα , όπως όλοι)
ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ...
ΣΤΟΝ 1ο ΚΑΦΕ -ΛΕΕΙ- ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ.
ΨΑΡΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.
Εδώ διαφωνώ μάστορα ...
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ.
(και από τότε που έκοψα τα κεράσματα, μεταξύ άλλων, άρχισα να γαμάω πολύ περισσότερες
και πολύ πιο εύκολα παρά πριν που κέρναγα , όπως όλοι)
ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΨΑΡΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.
Γυναίκα που ξαναβγαίνει 2 ραντεβού με άντρα που δεν πλήρωσε το 1ο ραντεβού πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη. Κι αγάμητη εννοείται ;)
Σωστος ..... Ετσι της μενεις αξεχαστος και την μπριζωνεις κι αγρια !!!!!!Μιλάς για αυτές που θα έβγαιναν μαζί σου. Πιθανότατα.
Κάθε γυναίκα , ακόμη και πατσόλα
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΣΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΔΡΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Μιλάς για αυτές που θα έβγαιναν μαζί σου. Πιθανότατα.
ΨΑΡΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.
Σωστος ..... Ετσι της μενεις αξεχαστος και την μπριζωνεις κι αγρια !!!!!!
Χωρια την οικονομια που κανεις ετσι ;)![]()