Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γκομενα η οποια θα φαει πιτογυρο στο πρωτο ραντεβου, τρωει και ακυρο γενικα.  :grin:
Στο πρωτο ραντεβου πρεπει να ειναι θηλυκο οπως εσυ αρσενικο και αυτο σημαινει συγκεκριμενα πραγματα νομιζω. Ας φαει κρεπα. Οχι πιτογυρο  :grin:
Σιγα μην χτυπησει και πατσα αν περναμε εξω απο πατσατζιδικο.
Οπως εσυ πρεπει να πληρωσεις ειτε καφεδες, ειτε φαγητα, ειτε ποτα αν εισαι μερακλης, ετσι και η γκομενα στο πρωτο ραντεβου πρεπει να ειναι πιο....χμμμμ φινετσατη να το πω.
Το καθε φυλο εχει καποια στοιχεια τα οποια πρεπει να τιμαει στο πρωτο ραντεβου, τουλαχιστον οσον αφορα την ευγενεια, το τακτ και την ολη ψευδαισθηση του θεματος... ;)

....αν φαει hot dog βεβαια, το μυαλο θα παει αλλου και τα παραπανω περι 'θηλυκου', 'τακτ' κλπ κλπ δεν ειπωθηκαν ποτε  :grin:

στο πρώτο ραντευού είτε παιρνω καφέ με καλαμάκι για να έχω κάτι να παίζω στο στόμα μου, είτε παγωτό για να γλύφω κάτι. επίσης έχω ενα στυλο που κουνάω ανάμεσα στα ανύπαρκτα βυζια μου (στα οποια έχω φροντίσει να βαλω μαξιλαρακια ενισχύσεις μπαμπακια κανα μπλουζακι και κανα πεπονι αν χρειαστεί).
επιπλέον κάνω όλες αυτες τις αισθησιακές γατουλινιες φατσουλες, ναζια κτλ. 100% επιτυχια. πέφτετε σαν ωριμα φρούτα  :tits2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το λιωσατε χτες απο τα μεσανυχτα μεχρι το πρωι

βαλε φωτο εσυ, ειμαι ποιο ωραιος απο σενα, βαζει ο αλλος, δεν βαζει ο αλλος..

:2on1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γκομενα η οποια θα φαει πιτογυρο στο πρωτο ραντεβου, τρωει και ακυρο γενικα.  :grin:
Στο πρωτο ραντεβου πρεπει να ειναι θηλυκο οπως εσυ αρσενικο και αυτο σημαινει συγκεκριμενα πραγματα νομιζω. Ας φαει κρεπα. Οχι πιτογυρο  :grin:
Σιγα μην χτυπησει και πατσα αν περναμε εξω απο πατσατζιδικο.
Οπως εσυ πρεπει να πληρωσεις ειτε καφεδες, ειτε φαγητα, ειτε ποτα αν εισαι μερακλης, ετσι και η γκομενα στο πρωτο ραντεβου πρεπει να ειναι πιο....χμμμμ φινετσατη να το πω.
Το καθε φυλο εχει καποια στοιχεια τα οποια πρεπει να τιμαει στο πρωτο ραντεβου, τουλαχιστον οσον αφορα την ευγενεια, το τακτ και την ολη ψευδαισθηση του θεματος... ;)

....αν φαει hot dog βεβαια, το μυαλο θα παει αλλου και τα παραπανω περι 'θηλυκου', 'τακτ' κλπ κλπ δεν ειπωθηκαν ποτε  :grin:
λαθος.....εγω αμα γκομενα φαει πιτογυρο απο το πρωτο ραντεβου θα την ξεκωλιασω στο γαμησι μετα.... :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Kαλησπέρα. Εγώ τουλάχιστον έχω τ'αρχίδια να απαντάω σε κάτι αρχίδια τύπε όταν με προκαλούν. Τώρα αν σου χάλασα την αισθητική του θρεντ να ζητήσω συγνώμη ρε τύπε... :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ετσι ειναι αυτα σταμουλη οποιος εχει μπαλες βαζει :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΥΓ οι πολλες φινετσες μας φαγαν και μας καναν πιρφορους και καληνυχτακηδες και αυτες ελλεηνιδες....

τα πραγματα ειναι απλα κυρια μου....ειμαι αντρας και θελω να σε γαμησω,εισαι γυναικα και θες πουτσα.....κατσε φατην να τελειωνουμε να περασεις και συ και εγω καλα και γαμα το τακτ και τις ευγενειες και τους καλους τροπους....αυτα ειναι για τα αρλεκιν

και φυσικα ειμαστε κι οι δυο ανθρωποι....και η γκομενα θα φαει και πιτογυρο και θα ρευτει και θα  :badair: κλπ κλπ....εγω αυτες που το παιζουν πολυ υπερανω και πολυ ντιβες δεν τις γουσταρω .....συνηθως θα ειναι κρυες και ξινες και στο κρεβατι και παντου

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ΥΓ οι πολλες φινετσες μας φαγαν και μας καναν πιρφορους και καληνυχτακηδες και αυτες ελλεηνιδες....

τα πραγματα ειναι απλα κυρια μου....ειμαι αντρας και θελω να σε γαμησω,εισαι γυναικα και θες πουτσα.....κατσε φατην να τελειωνουμε να περασεις και συ και εγω καλα και γαμα το τακτ και τις ευγενειες και τους καλους τροπους....αυτα ειναι για τα αρλεκιν

και φυσικα ειμαστε κι οι δυο ανθρωποι....και η γκομενα θα φαει και πιτογυρο και θα ρευτει και θα  :badair: κλπ κλπ....εγω αυτες που το παιζουν πολυ υπερανω και πολυ ντιβες δεν τις γουσταρω .....συνηθως θα ειναι κρυες και ξινες και στο κρεβατι και παντου

Καλησπέρα. Αν πας πίσω αρκετές σελίδες θα δεις ότι μιλάμε για ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΚΑΦΕ ΤΩΝ 3 ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ! Και όχι για πολυτέλειες. Κανείς δεν γουστάρει τις ντίβες, ούτε κι εγώ. Αλλά όταν δεν κερνάς ειδικά στα πρώτα ραντεβού έναν καφέ γιατί φοβάσαι μην γίνεις καληνυχτάκιας με τα 5 ευρώ που ξόδεψες, αυτήν την περιουσία να'ούμε ε κατ'εμέ είναι ο άλλος άσχετος από γυναίκες και μυρωδιάς. Γυναίκα το 2013 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟ που δεν θα την κεράσεις (ειδικά στα πρώτα ραντεβού) μια κωλοκαφεδιά των 3 και των 5 ευρώ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. Στο υπογράφω εγώ και όσοι ξέρουμε από γυναίκες... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα. Αν πας πίσω αρκετές σελίδες θα δεις ότι μιλάμε για ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΚΑΦΕ ΤΩΝ 3 ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ! Και όχι για πολυτέλειες. Κανείς δεν γουστάρει τις ντίβες, ούτε κι εγώ. Αλλά όταν δεν κερνάς ειδικά στα πρώτα ραντεβού έναν καφέ γιατί φοβάσαι μην γίνεις καληνυχτάκιας με τα 5 ευρώ που ξόδεψες, αυτήν την περιουσία να'ούμε ε κατ'εμέ είναι ο άλλος άσχετος από γυναίκες και μυρωδιάς. Γυναίκα το 2013 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟ που δεν θα την κεράσεις (ειδικά στα πρώτα ραντεβού) μια κωλοκαφεδιά των 3 και των 5 ευρώ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. Στο υπογράφω εγώ και όσοι ξέρουμε από γυναίκες... :grin: :grin: :grin:
δεν διαφωνω σε αυτα....

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
δεν διαφωνω σε αυτα....

Ο τύπος δήλωσε ότι "Εγώ κάνω κουμάντο" και του απάντησα ότι μπορώ να του εξηγήσω και σε όρους μακροοικονομίας αλλά τελικά με απλούς όρους προσφοράς και ζήτησης ότι το ΜΟΥΝΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ" και το δικό του βιογραφικό μετά από ένα ραντεβού γράφει "Γύφτος που δεν κερνάει έναν καφέ και θέλει να γαμήσει, Χ με τη μία!".
Μετά μπήκαμε σε ένα τρυπάκι "σε προκαλώ να ανεβάσεις φωτογραφία σου μπροστά σε όλους(όσους ήταν στο θρεντ εκείνη την στιγμή) για να δούμε πιος μετράει. Στα επόμενα δευτερόλεπτα ανέβασα πρόσωπο και σώμα. Ο τύπος μισή ώρα τον παρακαλάγαμε όλοι να ανεβάσει και ακόμα γκουγκλάριζε να βρει κανά μοντέλο, τελικά κατέληξε στο "είμαι σαν τον Σάκη Ρουβά, και καλύτερος κι από το άβαταρ του σταμ90". Τελικά ο μυρωδιάς αποχώρησε με τ'αρχίδια του σουφρωμένα, προφανώς δεν περίμενε κάποιον να ανεβάσει φωτογραφίες στο κάλεσμά του. Αυτό όχι για να αποδείξω ότι είμαι ωραίο παιδί στους συμφορουμίτες, αλλά για να αποδείξω ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
στο πρώτο ραντευού είτε παιρνω καφέ με καλαμάκι για να έχω κάτι να παίζω στο στόμα μου, είτε παγωτό για να γλύφω κάτι. επίσης έχω ενα στυλο που κουνάω ανάμεσα στα ανύπαρκτα βυζια μου (στα οποια έχω φροντίσει να βαλω μαξιλαρακια ενισχύσεις μπαμπακια κανα μπλουζακι και κανα πεπονι αν χρειαστεί).
επιπλέον κάνω όλες αυτες τις αισθησιακές γατουλινιες φατσουλες, ναζια κτλ. 100% επιτυχια. πέφτετε σαν ωριμα φρούτα   :tits2:

1 ΚΟΚΚΙΝΟ.  Ανασφάλεια. Θεωρείς πως ο γκόμενος είναι καλύτερος από σενα και πιθανόν να σε απορρίψει...  

2. ΡΟΖ. .  Παγωτό να γλύφεις;  Θες να πας μαζί του στο κρεββάτι άμεσα!

3. ΠΡΑΣΙΝΟ.  Μαξιλαράκια ενισχύσεις; Πίπες... μη βάλεις τίποτα γράψτον στο μουνί σου κι άμα σου πει τίποτα για το "ανύπαρκτο" βυζί σου, μίλα του για το μικρό πουλί του.  "Μην κρίνεις το πάχος ή το ανύπαρκτο βυζι, γιατί θα κριθείς από τα εκατοστά" ΝΟΜΟΣ....

4. ΚΑΦΕ Αμα κάνεις φατσούλες και νάζια και του σερβίρεις και καφέ στο κρεβάτι, εχεις δαγκώσει εσυ τη λαμαρίνα γλυκειά μου... Δεν έχει πέσει αυτός σαν ώριμο φρούτο...

;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σωστό σε βρίσκω παίκτη μου.

:thumbsup:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

3. ΠΡΑΣΙΝΟ.  Μαξιλαράκια ενισχύσεις; Πίπες... μη βάλεις τίποτα γράψτον στο μουνί σου κι άμα σου πει τίποτα για το "ανύπαρκτο" βυζί σου, μίλα του για το μικρό πουλί του.  "Μην κρίνεις το πάχος ή το ανύπαρκτο βυζι, γιατί θα κριθείς από τα εκατοστά" ΝΟΜΟΣ....

+1 στα 1,2 και 4. Στο 3 συμφωνώ κατά το ήμισυ. Μιας και αν πέσει στις πιθανότητες ο τύπος να τον έχει μεγάλο αρκετά ώστε να έχει αυτοπεποίθηση, θα την "λυώσει" αν το παίξει με τη μία κορώνα-γράμματα να τον προσβάλλει χωρίς να τον έχει δει εκεί πρώτα. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
 1 ΚΟΚΚΙΝΟ.  Ανασφάλεια. Θεωρείς πως ο γκόμενος είναι καλύτερος από σενα και πιθανόν να σε απορρίψει...  

2. ΡΟΖ. .  Παγωτό να γλύφεις;  Θες να πας μαζί του στο κρεββάτι άμεσα!

4. ΚΑΦΕ Αμα κάνεις φατσούλες και νάζια και του σερβίρεις και καφέ στο κρεβάτι, εχεις δαγκώσει εσυ τη λαμαρίνα γλυκειά μου... Δεν έχει πέσει αυτός σαν ώριμο φρούτο...

;)

μου αρέσει που σε όποια μαλακία πω μου απαντάτε με σοβαρα επιχειρηματα  :grin: ετοιμαζω θρεντ.. :boobies:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
+1 στα 1,2 και 4. Στο 3 συμφωνώ κατά το ήμισυ. Μιας και αν πέσει στις πιθανότητες ο τύπος να τον έχει μεγάλο αρκετά ώστε να έχει αυτοπεποίθηση, θα την "λυώσει" αν το παίξει με τη μία κορώνα-γράμματα να τον προσβάλλει χωρίς να τον έχει δει εκεί πρώτα. ;)

Η ΕΡΙΝΑΛ είναι έξυπνο κορίτσι. Δεν θα έπεφτε σε τέτοιο ατόπημα...

βλέπεις πρωτα που "πονάει" ο άλλος και μετά χτυπάς.

Τι την σπουδάζαμε δικηγορίνα τόσα χρόνια;

:grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

έχεις δίκιο αλλά μην θυμώνεις.

και ένα δείπνο στο roof garden του St George Lycabettus μπορείς να κεράσεις, τι έγινε, σιγά το πράμα. women like this kind of shit man! αλλά να δείξεις τι θέλεις και να το διεκδικήσεις.

καληνυχτάκιας και σπόνσορας γίνεσαι αλλιώς.

μιζέρια και τσιγκουνιά δεν γουστάρει καμμία γυναίκα, σε κανένα μήκος και πλάτος της γης.

Συνημμένα

• itemImage_4.jpg
    itemImage_4.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom