Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ένα βιντεάκι για να αποφορτίσουμε το κλίμα....και καλημέρα σε όλους!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μάγκες η πιθανότητα να ανεβάσει photo ο στελάρας είναι ίση με την πι8ανότητα να γαμήσει ο stam se bourdelo....μηδενική δηλαδή...

( ή να βγάλει λεφτά ο ποδολάγνος από το αυστραλιανό χαχαχαχα ελπίζω να μην το δει αυτό αχχαχα)
ο ποδολαγνος τυπε τα εχει κονομησει χοντρα απο το χρηματιστηριο να ξερεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΠΥ ΠΑΣΤΕ την φοτο του σταμ-90 για να την βαλω τυπε,ατυχος ηταν :grin:
ποιος σταμ 90 ρε τυπε?
URL]]

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Tις έσβησα, 2 φορές πόσταρα. Σε γαμάω ελεεινέ κι εσένα και άντε να μην το συνεχίσω και ξαναπρασινίσω τώρα... :hammer: :hammer: :hammer:
Αλλη φορα πριν να μπαινεις στο μπου να παιρνεις τα χαπια της σχιζοφρενειας πρωτα ;)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ένα βιντεάκι για να αποφορτίσουμε το κλίμα....και καλημέρα σε όλους!

χαχαχαχα όταν θέλω να λυώσω και να γελάσω πραγματικά όμως παρακολουθώ Τάκαρο τον οποίο τον γνωρίζω και λιγάκι από κοντά. Τα λέγαμε στη λέσχη παλιά που ερχόταν και βλέπαμε μαζί τον Θρύλο. Εναλλακτικά Γεωργίου, Εθνικό Σταρ και Ερωτοδικειακούς σταρ...

Επισκέπτης

το χοντρά πάντα είναι σχετικό γιατί χρειάζεται και μέτρο σύγκρισης. δεν λέω ότι δεν είναι καλός.μια χαρά κινήσεις κάνει αν και διαφωνώ σε μερικές.

αλλά το χοντρά μπορεί να σημαίνει 5 εκατομμύρια, 50 εκατομμύρια η ακόμα και 500 εκατομμύρια.

τώρα αν εννοείς χοντρά με βάση την κατάσταση στην ελλάδα σε όποιο και απο τα τρια παραπάνω να αναφέρεσαι θα είσαι μέσα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαχαχαχα όταν θέλω να λυώσω και να γελάσω πραγματικά όμως παρακολουθώ Τάκαρο τον οποίο τον γνωρίζω και λιγάκι από κοντά. Τα λέγαμε στη λέσχη παλιά που ερχόταν και βλέπαμε μαζί τον Θρύλο. Εναλλακτικά Γεωργίου, Εθνικό Σταρ και Ερωτοδικειακούς σταρ...
δικος μου εισαι τυπε :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Eχει και σπιτια με πισινες.Εχει και το Μπατμομπιλ.Και κανει και 3 σετ των 20 επαναληψεων μονοζυγο.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αλλη φορα πριν να μπαινεις στο μπου να παιρνεις τα χαπια της σχιζοφρενειας πρωτα ;)

Εγώ τα χάπια μου τα παίρνω Στελάρα. Και ψέματα δεν λέω, και δείχνω και τον εαυτό μου, και ραντεβού θανάτου δίνω και στα αρχίδια μου όλα. Εσύ αυτά που λες για τις γυναίκες τράβα να τα πεις σε κανά 15χρονο, όχι σε εμάς.Από γυναίκες είσαι Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ο-Σ!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Είναι θεοί όλοι αυτοί....βάλε Στέφανο Χίο και Ραπτόπουλο μέσα και βγάζεις την dream team της τρέλας....αυτοί οι τρελοί μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ τα χάπια μου τα παίρνω Στελάρα. Και ψέματα δεν λέω, και δείχνω και τον εαυτό μου, και ραντεβού θανάτου δίνω και στα αρχίδια μου όλα. Εσύ αυτά που λες για τις γυναίκες τράβα να τα πεις σε κανά 15χρονο, όχι σε εμάς.Από γυναίκες είσαι Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ο-Σ!
τελικα ανεβασε φωτο του ο στελαρας τυπε? :grin:

Επισκέπτης

lime ελπίζω να μην τα γράφεις στα σοβαρά τα περισσότερα γιατί τότε υπάρχει ενα προβληματάκι....τόσοοο δα μικρό....΄'ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ" !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom