Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Βάλτε "Ποιος είναι ο δόκτωρας του σαιτ?" να ψηφίσουμε Στελάρα να γουστάρουμε!  :rockon: :rockon: :rockon:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
lime ελπίζω να μην τα γράφεις στα σοβαρά τα περισσότερα γιατί τότε υπάρχει ενα προβληματάκι....τόσοοο δα μικρό....΄'ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ" !!!!!!!

Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά τύπε...  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Επισκέπτης
Δες το αβαταρ του σταμ-90 οταν ξυπνησει,εχει βαλει εμενα φοτο ;)

ρε μλκα στελάρα δεν βαρέθηκες να λες μαλακίες? ακόμα και εγώ που γράφω παπαριές όλη την ώρα δεν αναλώνομαι στα ίδια και τα ίδια.μας έχεις γαμήσει με τον stam και την photo  ...άντε πάρτου και μια πίπα να γίνετε και ζευγαράκι τώρα να σε βοηθάει στα buy signals με το macd γιατι δεν τα πιανεις

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ρε μλκα στελάρα δεν βαρέθηκες να λες μαλακίες? ακόμα και εγώ που γράφω παπαριές όλη την ώρα δεν αναλώνομαι στα ίδια και τα ίδια.μας έχεις γαμήσει με τον stam και την photo  ...άντε πάρτου και μια πίπα να γίνετε και ζευγαράκι τώρα να σε βοηθάει στα buy signals με το macd γιατι δεν τα πιανεις

:2funny: :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
κοκοκοκοκο ο στελάρας ? αποκλείεται...ο στελάρας είναι άντρας...να φανταστείς όποτε πάει έξω με την γκόμενα του κερνάει αυτήν τον καφέ χα0α0χ

Εθνικός εραστής ο Στελάρας!
Τον κερνάνε, αλλά με το πουλάκι του δεν παίζουν οι γκόμενες!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι φταιω εγω αμα ειμαι κουκλι ζωγραφιστο :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οντως ο στελιος ειναι ο σακης

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
οντως ο στελιος ειναι ο σακης

Κάπως έτσι τύπε τον φαντάζομαι τον Στελάρα να χυλοπιτώνει γυναίκα στο πρώτο ραντεβού επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΠΑΛΙΟΕΛΛΕΪΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ! χαχαχαχα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κάπως έτσι τύπε τον φαντάζομαι τον Στελάρα να χυλοπιτώνει γυναίκα στο πρώτο ραντεβού επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΠΑΛΙΟΕΛΛΕΪΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ! χαχαχαχα
Όχι καφέ, μακαρόνια με κιμά είπαμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom