Νέα

Ποιά είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει με τα πόδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metaxourgeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
και εγω καπου εκει θυμαμαι,γυρω στα 45 χλμ οταν εκανα  πορεια βολι ,την λεγομενη 50 αρα αλλα ητανε λιγοτερο χιλιομετρικα γυρω στα 40 με 45 χλμ...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καμπούλ - Ανω πατήσια 4.057 χιλιόμετρα.

Επισκέπτης
Ποιά είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει με τα πόδια μάγκες;Γενικώς είστε της πεζοπορίας;

Η μεγαλύτερη απόσταση που έχω κάνει εγώ είναι 10-15χλμ. και Φυλής έχω πάει.

Εσείς;
Μεταξουργείο-Φάληρο μέσω Συγγρού και στο ενδιάμεσο χαβαλέ με τα τραβέλια...χαχα Μαρία στο τέλος πολλά φιλάκια :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Κοινοβουλιο ινδιας- Πυλη της ινδιας και πισω. Δεν ξερω ποσα χιλιομετρα. Οχι και παρα πολλα παντως.
Αλλα με 50βαθμακια.
Μου φανηκε λες και περπαταγα ωρες.
Μουρλια ητανε  :s&m_3:  :fuck2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
67 χιλιομετρα εχω κανει, σε πορεια στον στρατο και μαλιστα με πληρει εξαρτηση !!!

Ηταν οπως λεμε, στενα αρβυλα, ανηφορα και στρατιωτικο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: !!!  :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Το εχω κανει κι εγω μια φορα !!!!!!!

Μαγεια ηταν !!!!!
Και η απολαυση να βουτας στα νερα της θαλασσας στο τελος της διαδρομης, ειναι απεριγραπτη !!!!!!!!!!

Το εχω κανει 3 φορες και μπορω να πω, πως ειναι μια μαγεια !!!

Βεβαια, σαν ημερησιως περιπατος !!!

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
75χλμ με πλήρη φόρτο μάχης ημέρα και 40χλμ νυχτερινή πορεία υπό καταρρακτώδη βροχή..

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
αιαντειο-παλουκια,περιπου 5.5 χλμ. με 35 βαθμους στις 3 το μεσημερι!!!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
40.000 μέτρα στις όχθες του ποταμού Έβρου.
Νύχτα.
Βροχή.
Κάτω από το αδιάβροχο "bonjo", αγκαλιά το ταχυβόλο τυφέκιο FN.

Δ΄ Επιλαρχία Αναγνωρίσεως.
Καρωτή Διδυμοτείχου.

Ήταν το 1985, όταν ο Νταλάρας έβγαλε το "Διδυμότειχο blues".
Άκουγα στο τρανζίστορ "...αγχωμένη μαλακία..." και ταυτιζόμουν πλήρως.

Το συγκεκριμένο κομμάτι βγήκε το 1991 οπότε μάλλον το  μπερδεύεις με άλλο τραγούδι  :think: ! εκτός πάλι άν δεν θυμάσαι το πότε έκανες φαντάρος  :grin: !

Επισκέπτης
Μοναστηρακι-Φιλαδελφεια,Φιλαδελφεια-Φαληρο καπου 98-99 οταν ειχαν κανει απεργια οι τρενατζηδες του ΗΣΑΠ

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
με ξυλινο κοστουμακι φορτωμενο στην πλατη εχεις δοκιμασει να κανεις πορεια τυπε? :grin:
Τι εννοείς;
αεροπορια και εσυ τυπε σαν τον μπολντη;;;
Νέα Σάντα 595

Επίσης, μου χει τύχει αρκετές φορές να μην έχει μέσα, και να πηγαίνω Φάληρο - Σταθμό Λαρίσης με τα πόδια, ή να έχει μόνο τραμ, οπότε να το πηγαίνω με τα πόδια από το Σύνταγμα, συνήθως με μια τσάντα ώμου.

Οπως και να χει, δεν συγκρίνω τις πορείες του στρατού, με το προχθεσινό σκηνικό...μεθυσμένος...με το πουλί στο χέρι..και 6-7 χλμ...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Μεταξουργείο μέχρι Φυλής. . .Φυλής μέχρι Σύνταγμα. . .Σύνταγμα μέχρι Παλαιό Φάληρο!
WTF? Πήγες Μεταξουργείο, μετά λες "δεν περνάω μια βόλτα από Φυλής να τον ρίξω κι εκεί", μετά ανανεωμένος πήγες στη διαδήλωση των Αγανακτισμένων να ρίξεις μούτζες και στο τέλος, επειδή δεν είχε μετρό και δεν έπαιζε φράγκο για ταξί, αφού όλα έφυγαν στην τσάρκα, γύρισες στο σπίτι ποδαράτος.  :2funny: :huh:

Επισκέπτης
WTF? Πήγες Μεταξουργείο, μετά λες "δεν περνάω μια βόλτα από Φυλής να τον ρίξω κι εκεί", μετά ανανεωμένος πήγες στη διαδήλωση των Αγανακτισμένων να ρίξεις μούτζες και στο τέλος, επειδή δεν είχε μετρό και δεν έπαιζε φράγκο για ταξί, αφού όλα έφυγαν στην τσάρκα, γύρισες στο σπίτι ποδαράτος.  :2funny: :huh:
Χαχα καπως ετσι φιλε μου μονο που δεν έριξα τιποτε. Βολτα εκανα.
Να δεις μετα πήγα όλη τη Συγγρου, γελιο με τα τραβέλια!
Τις ψώνιζε κοσμος παντως. Εχουνε πελατεία αυτες!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Σωστά, πού καλύτερα άλλωστε από τους μπουρδελόδρομους για να κάνει κανείς τη βόλτα του; Στα υπόλοιπα έπεσα μέσα δηλαδή;
Τα τραβέλια, αν ξέρανε γιατί νυχτοπερπατείς, θα γελούσαν κι αυτά μαζί σου.  :dancing:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μεταξουργείο μέχρι Φυλής. . .Φυλής μέχρι Σύνταγμα. . .Σύνταγμα μέχρι Παλαιό Φάληρο!

Ωραιος φιλε αυτη κανω και γω συχνοτερα.. ;) ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Το Περσοναλ Ρεκορντ ομως ειναι στο στρατο πριν πολλλααα πολλλααα χρονια η 50αρα...50 κιλομετρα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom