Νέα

Ποιά είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει με τα πόδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metaxourgeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τυπε το 4 ειναι αυτο!  :tooth:
Εδω εισαι λαθος speed, το 4 ξεκιναει απο Πλατεια Κυψελης και παει Παγκρατι, το 11 οντως ξεκιναει απο Κολιατσου και παει παγκρατι...
Μην εισαι απολυτος και θες να γινεις απολυτος στη θεση του απολυτου :grin:...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
To 1992 το καλοκαίρι ήμουν φαντάρος στην Τρίπολη.  Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο κατέβαινα με την γκόμενά μου με ένα παλιοπαπί Honda 50 στον Κυπαρισσιακό κόλπο για μπάνιο (γαμώ τις παραλίες… ατελείωτη ) . Ένα Σάββατο πρωί μετά την Μεγαλόπολη μας έπιασε λάστιχο σε μια γέφυρα λίγο πριν τα Παραδείσια  …. το θυμάμαι σαν τώρα  … κουβάλησα όλο αυτό τον δρόμο (ανηφόρες – κατηφόρες ) με τα πόδια το παπί ως την Μεγαλόπολη σε συνεργείο για να το φτιάξω…  περίπου 14 χιλιόμετρα… μεσ’ στο λιοπύρι.. κοντά κι η γκόμενα που είχε το σάκο με τις πετσέτες και τα μαγιό..
Offtopic, αλλα στο γυρισμο πως ανεβαινες τις ανηφορες της Τσακωνας και το Καλογερικο?72αρι το ειχες κανει και του ειχες βαλει και νιτρο??? :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
η καλυτερη γυμναστικη.

1 ωρα την ημερα και εισαι οκ αλλα να πας γρηγορα οχι σα γιαγια 80 χρονων.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εδω εισαι λαθος speed, το 4 ξεκιναει απο Πλατεια Κυψελης και παει Παγκρατι, το 11 οντως ξεκιναει απο Κολιατσου και παει παγκρατι...
Μην εισαι απολυτος και θες να γινεις απολυτος στη θεση του απολυτου :grin:...
ειπα και εγω το αλλαξαν τυπε
ιστορικο το 11 :rockon:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
50χλμ στο στρατο πορεια βολης πανε καμια δεκαρια χρονια βαιβεα

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καβάλα Ασπροβάλτα.  >:(

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ειπα και εγω το αλλαξαν τυπε
ιστορικο το 11 :rockon:
Και το 5 και το 3 και το 13, μετα απο τις βραδυνες τσαρκες, περιμεναμε το τελευταιο, καπου λιγο πριν τα μεσανυχτα για να την κανουμε και μην πληρωσουμε ταξι, φοιτητακια-στραβαδια τοτε... :idiot:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
50χλμ στο στρατο πορεια βολης πανε καμια δεκαρια χρονια βαιβεα
Τυπε, μηπως πηγατε σε αλλη χωρα σε πεδιο βολης?Πολλα μου φαινονται τα 50χλμ για πεδιο Βολης σε στρατοπεδο, ή μηπως εισαι βετερανος του Βιετναμ? :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπε, μηπως πηγατε σε αλλη χωρα σε πεδιο βολης?Πολλα μου φαινονται τα 50χλμ για πεδιο Βολης σε στρατοπεδο, ή μηπως εισαι βετερανος του Βιετναμ? :grin:
Και 38 χιλιομετρα και 42 χιλιομετρα που κανουν την λενε 50αρα.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Και το 5 και το 3 και το 13, μετα απο τις βραδυνες τσαρκες, περιμεναμε το τελευταιο, καπου λιγο πριν τα μεσανυχτα για να την κανουμε και μην πληρωσουμε ταξι, φοιτητακια-στραβαδια τοτε... :idiot:

To 11 είναι το μοναδικό που δουλεύει όλη νύχτα. Μια φορά είχε μπει μια Ρωσίδα μέσα ντυμένη στα κόκκινα, χαμογελαστή. Σκέφτομαι φάση θα 'χει να κάτσει δίπλα μου. Ώρα 1-2 μετά τα μεσάνυχτα. Κάθισε δίπλα σε κάποιον άλλο και μετά από λίγο άκουσα που συστηθήκανε και του είπε σε ποιά γειτονιά μένει. True story. Μετά κατέβηκα και σκεφτόμουν με ποιό τρόπο θα μπορούσα να την είχα μαγνητίσει για να κάτσει δίπλα μου.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
To 11 είναι το μοναδικό που δουλεύει όλη νύχτα. Μια φορά είχε μπει μια Ρωσίδα μέσα ντυμένη στα κόκκινα, χαμογελαστή. Σκέφτομαι φάση θα 'χει να κάτσει δίπλα μου. Ώρα 1-2 μετά τα μεσάνυχτα. Κάθισε δίπλα σε κάποιον άλλο και μετά από λίγο άκουσα που συστηθήκανε και του είπε σε ποιά γειτονιά μένει. True story. Μετά κατέβηκα και σκεφτόμουν με ποιό τρόπο θα μπορούσα να την είχα μαγνητίσει για να κάτσει δίπλα μου.
Οντως, εχεις δικιο, ειναι το μοναδικο νυχτερινο τρολει...
Εσυ δυστυχως, στην κυριολεξια εμεινες με το πουλι στο χερι... :bigdick:  :<

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μετά κατέβηκα και σκεφτόμουν με ποιό τρόπο θα μπορούσα να την είχα μαγνητίσει για να κάτσει δίπλα μου.
Θα μπορουσες να της κουναγες κανενα πεντηνταευρω για δολωμα.  :2funny:

J.

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
8
Πόντοι
0
Κάπου τόσο είναι οι πορείες που γίνονται στις Ειδικές δυνάμεις.
Εξαρτάται και που είσαι.
Για παράδειγμα, τους αλεξιπτωτιστές της Β'ΜΑΛ τους πετάνε έξω από τη Θήβα, σε κάτι χωράφια, και γυρνάνε στην Ελευσίνα με τα πόδια.
Εγώ, που ήμουν Κύπρο, η πορεία ήταν 45 χλμ.
Το στρατόπεδο 40'-45' από Λάρνακα, και το βράδυ που κάναμε την άσκηση, φτάσαμε στα 7 χλμ από το κέντρο της και επιστρέψαμε.
Α, και το πρωί βολή, όπου τα αποτελέσματα μετρούσαν στη βαθμολογία.
Έριχνες 10 και αν δεν είχες 5 εύστοχες  έπαιρνες κάμψεις.
Η άσκηση είναι καθιερωμένη παγκοσμίως στις ειδικές δυνάμεις, με την πιο δύσκολη να την κάνουν Ισραληινοί αλεξιπτωτιστές.
Πτώση στη μέση της ερήμου και 60 χλμ πορεία...

Επισκέπτης
Δεν έχουμε κανάν αλβανό εδώ μέσα;
Σε 3 μέρες ερχόταν από τα σύνορα Βέροια τραγουδώντας, μέσα απ τα βουνά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom