memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ειχε, αλλα τα αλλαξαμε με φαλαφελεχει και ζαρια το οχημα τυπε?
ειχε, αλλα τα αλλαξαμε με φαλαφελεχει και ζαρια το οχημα τυπε?
τυπε οι βετζετεριαν αντι για μερεντα βγαζουν πέστο?Τελικά ο κρεοφάγος ΑλεΞ πήδηξε την Βέλβυ ,τη βετζετέριαν ;
Ιδού το ερώτημα !
Ρε αγορι μου η αντοχη αμα δεν έχεις προβλημα υγειας φτιάχνεται. Καθως γυμνάζεσαι βελτιώνεται και το καρδιοαναπνευστικο. Πλακα μου κανεις τωρα? εγω τρολαρω? Αμα ο 16χρονος δεν εχει τρεξει ποτε ξανα στην ζωη του ή ο 26χρονος δεν θα παει να κανει μαραθώνιο δεν ειπα αυτο εγω αλλα τωρα να εισαι 16χρονων πιτσιρικι και να μην μπορεις να περπατησεις απλα 5-6 χιλιομετρα ενω εισαι υγιης μαλλον εισαι λιγο μπούλης.
ειχε, αλλα τα αλλαξαμε με φαλαφελ
Αυτά που ειπώθηκαν για τις επιδόσεις του τα διαψεύδει κατηγορηματικά,πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση και σύντομα θα πέσουν μηνύσεις.αλλωστε ειναι διασημος για τις πηδηχτηκες του επιδοσεις ο χασοδικης
καπιταλισμ τυπεΠού να δεις δικέ μου παιδάκια του γυμνασίου που τα στέλνουν πολεμικές τέχνες να τα φτύνουν με λίγη αερόβια και 10 push ups. Έχουν γίνει ολοστρόγγυλα από τα σουβλάκια, τα χάμπουργκερ και τις κόκα κόλες.
καποιοι τα γνωριζουν ομως απο πρωτο χερι ;) πεσουν δε πεσουν μηνυσεις η αληθεια παραμενειΑυτά που ειπώθηκαν για τις επιδόσεις του τα διαψεύδει κατηγορηματικά,πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση και σύντομα θα πέσουν μηνύσεις.
Πού να δεις δικέ μου παιδάκια του γυμνασίου που τα στέλνουν πολεμικές τέχνες να τα φτύνουν με λίγη αερόβια και 10 push ups. Έχουν γίνει ολοστρόγγυλα από τα σουβλάκια, τα χάμπουργκερ και τις κόκα κόλες.
καλυτερα να βαλω πληρωμενη διαφημιση σε ολα τα καναλια...πιο λιγοι θα το μαθουν απο το να στειλω σε σενα πμΣτείλε πμ τα ονόματα
Στείλε πμ τα ονόματακαποιοι τα γνωριζουν ομως απο πρωτο χερι ;) πεσουν δε πεσουν μηνυσεις η αληθεια παραμενει
Με λες κουτσομπόλη εμένα ρε μαλάκα;καλυτερα να βαλω πληρωμενη διαφημιση σε ολα τα καναλια...πιο λιγοι θα το μαθουν απο το να στειλω σε σενα πμ
Μπύρες οχι τύπε, δεν πινω σχεδον καθολου αλκοόλ.τι προβληματα υγειας να εχει ο αλεξ ρε τυπε
αφου ειναι μπηδικος
αν ειχε προβληματα δεν θα γκομενιζε
απλα γουσταρει κρεπαλες,τσιγαριες,μπυρελια και λιπιδια
Οχι.Τελικά ο κρεοφάγος ΑλεΞ πήδηξε την Βέλβυ ,τη βετζετέριαν ;
Ιδού το ερώτημα !
γιατι ετσι ρε τυπε?Μπύρες οχι τύπε, δεν πινω σχεδον καθολου αλκοόλ.
Δεν είχε τα απαραίτητα κιλά;
Και τι φταινε τα παιδακια ρε τύπε?Πού να δεις δικέ μου παιδάκια του γυμνασίου που τα στέλνουν πολεμικές τέχνες να τα φτύνουν με λίγη αερόβια και 10 push ups. Έχουν γίνει ολοστρόγγυλα από τα σουβλάκια, τα χάμπουργκερ και τις κόκα κόλες.
εσυ προπαντος τυπεΕγώ είμαι τάφος!!!!
Και τι φταινε τα παιδακια ρε τύπε?
Οι μαναδες εχουν το νου τους μονο στα κομμωτηρια και στους γκομενους, και οχι στο να φτιαξουν κανενα φαγακι της προκοπης.
Και νομιζουν οτι βγαζουν την υποχρεωση στελνοντας τα...πολεμικες τεχνες.
φχαριστώ για την υποστήριξηεσυ προπαντος τυπε