Νέα

Ποιά είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει με τα πόδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metaxourgeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εχει και ζαρια το οχημα τυπε? :grin:
diakosmhtika-zaria-autokinhtou.jpg
ειχε, αλλα τα αλλαξαμε με φαλαφελ  :rockon: :rockon: :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ρε αγορι μου η αντοχη αμα δεν έχεις προβλημα υγειας φτιάχνεται. Καθως γυμνάζεσαι βελτιώνεται και το καρδιοαναπνευστικο. Πλακα μου κανεις τωρα? εγω τρολαρω? Αμα ο 16χρονος δεν εχει τρεξει ποτε ξανα στην ζωη του ή ο 26χρονος δεν θα παει να κανει μαραθώνιο δεν ειπα αυτο εγω αλλα τωρα να εισαι 16χρονων πιτσιρικι και να μην μπορεις να περπατησεις απλα 5-6 χιλιομετρα ενω εισαι υγιης μαλλον εισαι λιγο μπούλης.

Πού να δεις δικέ μου παιδάκια του γυμνασίου που τα στέλνουν πολεμικές τέχνες να τα φτύνουν με λίγη αερόβια και 10 push ups. Έχουν γίνει ολοστρόγγυλα από τα σουβλάκια, τα χάμπουργκερ και τις κόκα κόλες.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
αλλωστε ειναι διασημος για τις πηδηχτηκες του επιδοσεις ο χασοδικης  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά που ειπώθηκαν για τις επιδόσεις του τα διαψεύδει κατηγορηματικά,πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση και σύντομα θα πέσουν μηνύσεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πού να δεις δικέ μου παιδάκια του γυμνασίου που τα στέλνουν πολεμικές τέχνες να τα φτύνουν με λίγη αερόβια και 10 push ups. Έχουν γίνει ολοστρόγγυλα από τα σουβλάκια, τα χάμπουργκερ και τις κόκα κόλες.
καπιταλισμ τυπε
images

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αυτά που ειπώθηκαν για τις επιδόσεις του τα διαψεύδει κατηγορηματικά,πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση και σύντομα θα πέσουν μηνύσεις.
καποιοι τα γνωριζουν ομως απο πρωτο χερι  ;) πεσουν δε πεσουν μηνυσεις η αληθεια παραμενει  :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εγω παλια θυμομουν οτι αμα δεν κτυπιόμασταν καθε μερα στην μπάλα για κανα 2ωρο σπιτι δεν μαζευομασταν εδω παρακαλουσαμε να έχει κενο να βγουμε να παιξουμε σε κανονικο γηπεδακι διπλα απο το σχολειο

αμα δεν το μαθεις το παιδι απο μικρο στη γυμναστικη και σου αρχισει τα τσιγαρα και τα αραγματα και αυτες τις μαλακιες απο τα 17 γαμησετα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
16 χρονων εβγαινες να παιξεις μπαλα απο τις 5 το απογευμα το καλοκαιρι και θυμαμαι μαζευομασταν 10-11 το βραδυ ειτε στις αλανες ειτε με τα ποδηλατα ελεος στα 16 βράζεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι προβληματα υγειας να εχει ο αλεξ ρε τυπε
αφου ειναι μπηδικος
αν ειχε προβληματα δεν θα γκομενιζε
απλα γουσταρει κρεπαλες,τσιγαριες,μπυρελια και λιπιδια :rockon:
Μπύρες οχι τύπε, δεν πινω σχεδον καθολου αλκοόλ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και τι φταινε τα παιδακια ρε τύπε?
Οι μαναδες εχουν το νου τους μονο στα κομμωτηρια και στους γκομενους, και οχι στο να φτιαξουν κανενα φαγακι της προκοπης.
Και νομιζουν οτι βγαζουν την υποχρεωση στελνοντας τα...πολεμικες τεχνες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τι φταινε τα παιδακια ρε τύπε?
Οι μαναδες εχουν το νου τους μονο στα κομμωτηρια και στους γκομενους, και οχι στο να φτιαξουν κανενα φαγακι της προκοπης.
Και νομιζουν οτι βγαζουν την υποχρεωση στελνοντας τα...πολεμικες τεχνες.

Ε δεν ειναι και ολες οι οικογενειες μπουρδελα ρε αλεξ  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom