Νέα

Ποιά είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει με τα πόδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metaxourgeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποιά είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει με τα πόδια μάγκες;Γενικώς είστε της πεζοπορίας;

Η μεγαλύτερη απόσταση που έχω κάνει εγώ είναι 10-15χλμ. και Φυλής έχω πάει.

Εσείς;

Παικτη μου η μεγαλυτερη αποσταση που μπορω να κάνω με τα ποδια με περπατημα απλο ειναι μέχρι να βαρεθω  :grin:

για τρέξιμο ειναι τα 5-7 χιλιόμετρα. Υπολογισε αποσταση Μαρουσι - Νεα Ιωνια  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οι νωντοτυποι δε χρειαζεται καν να περπατησουμε  :rockon: :rockon: τα εχουμε ολα στο πιατο διχως να χρειαστει να κουνηθουμε  :rockon: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.508
Πόντοι
2.886

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε πρεπει να πανε για ραντεβου θανατου olympic games version :grin:

Ελα ρε τύπε τωρα.... 50 χρονων άνθρωποι βγάζουν αυτες τις αποστασεις τρέχοντας εδω την αλλη φορα έτρεχα στο γηπεδο μαζι με έναν τέτοιο. Σιγα μην ειμαι κατι το ιδιαιτερο εγω απλα σπαω λιγη πλακα με τον άλεξ καθως παιζει να έχει γινει ολοστρόγγυλος  :grin: Ειχε και μηχανηματακι που λες στο μπρατσο ο ενας 50αρης να μετραει τους σφυγμους του ο ανθρωπος.

Απλα ορισμενοι έχουν μαθει στα σουβλακια τις μπυρες τα τσιγαρα και τον καναπέ. Δεν ειναι δικαιολογια η ηλικια ΜΟΝΟ τα θεματα υγειας ειναι στα οποια εγω προσωπικα θα εβγαζα το σκασμο και δεν θα ελεγα τιποτα. Το ειπα εξαρχης αμα εχεις θεμα υγειας πάσο. Μπορει να χει κανα θεματακι με την καρδια κάποιος και να μην κάνει να τρέξει πχ. Εκει δεν λες φυσικα τιποτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δηλαδή όλοι οι 16χρόνοι έχουν ίδιες αντοχές έτσι;

Άμα τρολάρεις καλά κάνεις,αν τα πιστεύεις αυτά που λες επαναπροσδιόρισε λίγο......

Ρε αγορι μου η αντοχη αμα δεν έχεις προβλημα υγειας φτιάχνεται. Καθως γυμνάζεσαι βελτιώνεται και το καρδιοαναπνευστικο. Πλακα μου κανεις τωρα? εγω τρολαρω? Αμα ο 16χρονος δεν εχει τρεξει ποτε ξανα στην ζωη του ή ο 26χρονος δεν θα παει να κανει μαραθώνιο δεν ειπα αυτο εγω αλλα τωρα να εισαι 16χρονων πιτσιρικι και να μην μπορεις να περπατησεις απλα 5-6 χιλιομετρα ενω εισαι υγιης μαλλον εισαι λιγο μπούλης.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ελα ρε τύπε τωρα.... 50 χρονων άνθρωποι βγάζουν αυτες τις αποστασεις τρέχοντας εδω την αλλη φορα έτρεχα στο γηπεδο μαζι με έναν τέτοιο. Σιγα μην ειμαι κατι το ιδιαιτερο εγω απλα σπαω λιγη πλακα με τον άλεξ καθως παιζει να έχει γινει ολοστρόγγυλος  :grin: Ειχε και μηχανηματακι που λες στο μπρατσο ο ενας 50αρης να μετραει τους σφυγμους του ο ανθρωπος.

Απλα ορισμενοι έχουν μαθει στα σουβλακια τις μπυρες τα τσιγαρα και τον καναπέ. Δεν ειναι δικαιολογια η ηλικια ΜΟΝΟ τα θεματα υγειας ειναι στα οποια εγω προσωπικα θα εβγαζα το σκασμο και δεν θα ελεγα τιποτα. Το ειπα εξαρχης αμα εχεις θεμα υγειας πάσο. Μπορει να χει κανα θεματακι με την καρδια κάποιος και να μην κάνει να τρέξει πχ. Εκει δεν λες φυσικα τιποτα.
Τύπε ψήνεσαι να κάνουμε μια μέρα έναν διαγωνισμό τρολαρίσματος εδώ μέσα; Να ανοίξουμε ψηφοφορία.... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τι προβληματα υγειας να εχει ο αλεξ ρε τυπε
αφου ειναι μπηδικος
αν ειχε προβληματα δεν θα γκομενιζε
απλα γουσταρει κρεπαλες,τσιγαριες,μπυρελια και λιπιδια :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε για αυτο τον πειράζω και εγω ρε απολυτε και παρεξηγηθηκε  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπα καθόλου :2funny: :2funny:

Το σκεπτικό σου (τάχα μου ) για να προκαλέσεις τον άλεξ ισοπεδώνει την διαφορετικότητα που υφίσταται στους ανθρώπους....ακόμα και αν όλοι οι 16 χρόνοι γυμνάζονταν,πάλι δεν θα είχαν τις ίδιες αντοχές.

Καλα άστο εισαι μυρωδιάς με τα γυμνάσματα. Οποτε λογικο να μην καταλαβαινεις και τι συζηταμε.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ρε αγορι μου η αντοχη αμα δεν έχεις προβλημα υγειας φτιάχνεται. Καθως γυμνάζεσαι βελτιώνεται και το καρδιοαναπνευστικο. Πλακα μου κανεις τωρα? [size=20pt]εγω τρολαρω? [/size]
Μπα καθόλου :2funny: :2funny:

Το σκεπτικό σου (τάχα μου ) για να προκαλέσεις τον άλεξ ισοπεδώνει την διαφορετικότητα που υφίσταται στους ανθρώπους....ακόμα και αν όλοι οι 16 χρόνοι γυμνάζονταν,πάλι δεν θα είχαν τις ίδιες αντοχές.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με το pimp νωντομομπιλ  :rockon: :rockon: :rockon:
εχει και ζαρια το οχημα τυπε? :grin:
diakosmhtika-zaria-autokinhtou.jpg

Κώστας Λαδάκης