Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αυτός ξεπερνάει και τον μόρτη και τον στέλνει παραολυμπιακούς.αυτος ειναι αθλητης![]()
Αυτός ξεπερνάει και τον μόρτη και τον στέλνει παραολυμπιακούς.αυτος ειναι αθλητης![]()
τυπε πρεπει να πανε για ραντεβου θανατου olympic games versionΑυτός ξεπερνάει και τον μόρτη και τον στέλνει παραολυμπιακούς.![]()
Ποιά είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει με τα πόδια μάγκες;Γενικώς είστε της πεζοπορίας;
Η μεγαλύτερη απόσταση που έχω κάνει εγώ είναι 10-15χλμ. και Φυλής έχω πάει.
Εσείς;
οι νωντοτυποι δε χρειαζεται καν να περπατησουμε![]()
τα εχουμε ολα στο πιατο διχως να χρειαστει να κουνηθουμε
![]()
![]()
τυπε πρεπει να πανε για ραντεβου θανατου olympic games version![]()
Δηλαδή όλοι οι 16χρόνοι έχουν ίδιες αντοχές έτσι;
Άμα τρολάρεις καλά κάνεις,αν τα πιστεύεις αυτά που λες επαναπροσδιόρισε λίγο......
Τύπε ψήνεσαι να κάνουμε μια μέρα έναν διαγωνισμό τρολαρίσματος εδώ μέσα; Να ανοίξουμε ψηφοφορία....Ελα ρε τύπε τωρα.... 50 χρονων άνθρωποι βγάζουν αυτες τις αποστασεις τρέχοντας εδω την αλλη φορα έτρεχα στο γηπεδο μαζι με έναν τέτοιο. Σιγα μην ειμαι κατι το ιδιαιτερο εγω απλα σπαω λιγη πλακα με τον άλεξ καθως παιζει να έχει γινει ολοστρόγγυλοςΕιχε και μηχανηματακι που λες στο μπρατσο ο ενας 50αρης να μετραει τους σφυγμους του ο ανθρωπος.
Απλα ορισμενοι έχουν μαθει στα σουβλακια τις μπυρες τα τσιγαρα και τον καναπέ. Δεν ειναι δικαιολογια η ηλικια ΜΟΝΟ τα θεματα υγειας ειναι στα οποια εγω προσωπικα θα εβγαζα το σκασμο και δεν θα ελεγα τιποτα. Το ειπα εξαρχης αμα εχεις θεμα υγειας πάσο. Μπορει να χει κανα θεματακι με την καρδια κάποιος και να μην κάνει να τρέξει πχ. Εκει δεν λες φυσικα τιποτα.
με το pimp νωντομομπιλΜπουρδελότσαρκα ;
Με παπί τη κάνετε;
τι προβληματα υγειας να εχει ο αλεξ ρε τυπεΕλα ρε τύπε τωρα.... 50 χρονων άνθρωποι βγάζουν αυτες τις αποστασεις τρέχοντας εδω την αλλη φορα έτρεχα στο γηπεδο μαζι με έναν τέτοιο. Σιγα μην ειμαι κατι το ιδιαιτερο εγω απλα σπαω λιγη πλακα με τον άλεξ καθως παιζει να έχει γινει ολοστρόγγυλοςΕιχε και μηχανηματακι που λες στο μπρατσο ο ενας 50αρης να μετραει τους σφυγμους του ο ανθρωπος.
Απλα ορισμενοι έχουν μαθει στα σουβλακια τις μπυρες τα τσιγαρα και τον καναπέ. Δεν ειναι δικαιολογια η ηλικια ΜΟΝΟ τα θεματα υγειας ειναι στα οποια εγω προσωπικα θα εβγαζα το σκασμο και δεν θα ελεγα τιποτα. Το ειπα εξαρχης αμα εχεις θεμα υγειας πάσο. Μπορει να χει κανα θεματακι με την καρδια κάποιος και να μην κάνει να τρέξει πχ. Εκει δεν λες φυσικα τιποτα.
Μπα καθόλου![]()
Το σκεπτικό σου (τάχα μου ) για να προκαλέσεις τον άλεξ ισοπεδώνει την διαφορετικότητα που υφίσταται στους ανθρώπους....ακόμα και αν όλοι οι 16 χρόνοι γυμνάζονταν,πάλι δεν θα είχαν τις ίδιες αντοχές.
Μπα καθόλουΡε αγορι μου η αντοχη αμα δεν έχεις προβλημα υγειας φτιάχνεται. Καθως γυμνάζεσαι βελτιώνεται και το καρδιοαναπνευστικο. Πλακα μου κανεις τωρα? [size=20pt]εγω τρολαρω? [/size]
τι προβληματα υγειας να εχει ο αλεξ ρε τυπε
αφου ειναι μπηδικος
αν ειχε προβληματα δεν θα γκομενιζε
απλα γουσταρει κρεπαλες,τσιγαριες,μπυρελια και λιπιδια![]()
Καλά τρολομόρτη,καλά.Καλα άστο εισαι μυρωδιάς με τα γυμνάσματα. Οποτε λογικο να μην καταλαβαινεις και τι συζηταμε.
αλλωστε ειναι διασημος για τις πηδηχτηκες του επιδοσεις ο χασοδικηςΤελικά ο κρεοφάγος ΑλεΞ πήδηξε την Βέλβυ ,τη βετζετέριαν ;
Ιδού το ερώτημα !![]()
![]()
Πρέπει να'ναι από τις 2-3 που του ξέφυγαν.Τελικά ο κρεοφάγος ΑλεΞ πήδηξε την Βέλβυ ,τη βετζετέριαν ;
Ιδού το ερώτημα !![]()
![]()