1. (απολυτο) Naomi Russell σε παρτουζα που χανεται το μετρημα. Εχει κανει 2-3 αν θυμαμαι καλα.
2. Sandra Romain σε παρτουζα (εχει κανει τοσα πολλα που χασαμε εκει το μετρημα)
3. Τα ξεκωλιασματα της Tori Black - ειδικα με τον Ροκκο τον αρχοντα.
4. Angela Dark με εναν που την πηδαει συχνα μελαχροινο τυπο, που κανουνε κατι μαγικο: ξεκωλιασμα επι μια ωρα αλλα σε στυλ gfe - υπαρχει στο redtube αν δεν κανω λαθος.
5. Sarah Jordan ανασκελα απο τον κωλο με αθωο υφος. Χαμενο εδω και καιρο δεν το βρισκω πουθενα.
Ευφημος μνοια στον τιτανοτεραστιο Ροκκο, ολα του τα βιντεακια ειναι απο ενα πολυ υψηλο επιπεδο και πανω.
Να πω εδω οτι η λιστα εχει προκυψει γιατι προσωπικα γουσταρω τσοντα με γκομενες που μου θυμιζουν πραγματικες γκομενες. Ετσι η Ναομι μου θυμιζε μια ξεκωλιαρα που ειχα παλια και ειναι ΙΔΙΑ - ακομα και στα αβγαλτα φρυδια - μιλαμε για διδυμες, η Τορι μου θυμιζει την ξαδελφη μιας γκομενας μου που την ειχα ΠΟΛΥ ΑΧΤΙ αλλα δεν μπορουσα να την πεσω, η Σαντρα Ρομεην ειναι ΙΔΙΑ με μια συμφοιτητρια θεσσαλονικια που ειχα και δεν πηδηξα ποτε, και η Σαρα Τζορνταν μου θυμιζει μια συνεδελφο απο μια εταιρεια που δουλευα μικρος υπαλληλος ετσι ξανθια με μικρα βυζακια και κωλαρα που ηταν πολυ σκυλα και καρια και την ειχα αχτι οτι την ξεκωλιαζω για εκδικηση.