Πω πω ήττα!αντε να σου θυμίσω τωρα εγω την ΚΑΡΛΑ στο βερολίνο και να μη βάλεις τα κλάματα........
Ο μόνος λόγος για να βάλω τα κλάματα είναι γιατί είναι αδύνατον να επαναλάβω το ταξίδι εκείνο, εντός του 2011!
Πω πω ήττα!αντε να σου θυμίσω τωρα εγω την ΚΑΡΛΑ στο βερολίνο και να μη βάλεις τα κλάματα........
και οσο αφορα για παντρειές αλλα και για απλη παρεα φιλε andy .πρεπει να γνωριζεις οτι παρα πολυ απο εκει μεσα τάζουν λαγούς για να βγουν ενα ραντεβουδάκι με μερικές απο αυτες τισ ( πουτανιτσες ) .καλύτερα να μην μασ ενδιαφέρουν οπως λεσ τα περι νταβατζήδων τους ( αν εχουν , και ποιες ) .αλλα μην γράφουμε και για gfe οταν ειναι ενα ονειρο θερινής νυκτός .
Αυτό ξέρω αυτό γράφω!
Ααααα! ξέρω και έναν, που όταν τις πάει στα δώματα τους φεύγουν τα νερά..................
Και τρεις φορές ενίοτε!
Καλημέρα δάσκαλε . έχεις νά άκούσης νέα σήμερα ούκ όλίγα ;)
Είχαμε κραιπάλες??????????
η κλινοπαλες?
Ααααα! ξέρω και έναν, που όταν τις πάει στα δώματα τους φεύγουν τα νερά..................
Και τρεις φορές ενίοτε!
σαφως και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα φιλε αντυ51 αλλα αμα παρατηρησες στο μηνυμα ξεκινησα γραφωντας για μενα η μαγδα ειναι αυτα που εγραψα, για σενα μπορει να ειναι καλη κοπελα επειδη σου ειπε προσεξε να μη γλιστρησεις στο μπανιο εχει νερα.... αποψεις ειναι αυτες... αλλα η συγκεκριμμενη ειναι μιζερη, ζηλοφθονων οσο δεν μπορεις να φανταστεις την πουστια και την πουτανια την εχει στο αιμα της και δεν θα δισταζε να παιξει τη μεγαλυτερη πουστια σε οποιαδηποτε εκει μεσα προκειμενου να βγαλει 20 ευρω παραπανω.... κοιτα ολες λιγο πολυ εχουν τα στοιχεια τα παραπανω αλλα αυτη τα εχει σε τετοια βαθμο που θα της εδινα τον τιτλο της αρχιπουταναρας.....ωχ....αρχισαν τα όργανα...
Παιδιά,μπορώ να πω κάτι? ο καθένας μας πρώτον έχει διαφορετικές εμπειρίες με την κάθε κοπέλλα και δεύτερον έχει και διαφορετικές καταβολές και βιώματα....ας περιορισθούμε λοιπόν στα "τεχνικά " θέματα και ας αφήσουμε τα προσωπικά...
Φίλε xpapad,διαφωνήσαμε και άλλοτε για κάποια θέματα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο μαγαζί...δεν πειράζει,δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε,και η διαφωνία,ακόμα και η έντονη,μέσα στο παιχνίδι είναι...
Αν θυμάσαι όμως,σου είχα πεί ένα πράγμα....τα πολλά κολλητηλίκια στα μαγαζιά αυτά δεν κάνουν καλό...εσύ έγινες κώλος και βρακί με τις πουτανίτσες,περνούσες ώρες εκεί συζητώντας πολύ προσωπικά τους θέματα,έγινες "ειδήμων" για το πόσα βγάζει η κάθε μία,για το πόσα παίρνει ο νταβατζής,κλπ.,και προφανώς αμα μπλέκεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες...
Μιλάς τώρα ασχημα για τη Μάγδα και προφανώς θα έχεις τους λόγους σου...δεν μας ενδιαφέρουν όμως αυτά.Ούτε θα τις παντρευτούμε,ούτε παρέα θα κάνουμε με τα κορίτσια...πέντε λεπτά κουβεντούλα στο μπαρ,μισή ώρα στο δωμάτιο,φιλάκι στο μάγουλο και αντε γειά....Τα ίδια έχω πει και για τα μασατζίδικα,που πάνε οι διάφοροι και ανακατεύονται με τις σερίφισσες,με κουτσομπολιά,με μαλακίες και πάει λέγοντας.....
γιατι τετοιο μένος ???? οχι οτι δεν συμφωνω απλα ρωτάωσαφως και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα φιλε αντυ51 αλλα αμα παρατηρησες στο μηνυμα ξεκινησα γραφωντας για μενα η μαγδα ειναι αυτα που εγραψα, για σενα μπορει να ειναι καλη κοπελα επειδη σου ειπε προσεξε να μη γλιστρησεις στο μπανιο εχει νερα.... αποψεις ειναι αυτες... αλλα η συγκεκριμμενη ειναι μιζερη, ζηλοφθονων οσο δεν μπορεις να φανταστεις την πουστια και την πουτανια την εχει στο αιμα της και δεν θα δισταζε να παιξει τη μεγαλυτερη πουστια σε οποιαδηποτε εκει μεσα προκειμενου να βγαλει 20 ευρω παραπανω.... κοιτα ολες λιγο πολυ εχουν τα στοιχεια τα παραπανω αλλα αυτη τα εχει σε τετοια βαθμο που θα της εδινα τον τιτλο της αρχιπουταναρας.....
Και τρεις φορές ενίοτε!