Πριν σας πω για την σημερινή βόλτα απο το Amnezia,να παρατηρήσω κάτι στον φίλο anemoss119.Λές ότι δεν ξέρεις τη Μάγδα καθόλου,ούτε καν εχεις πάει μαζί της,αν κατάλαβα καλά.Τότε πως εχεις γνωμη?
Λοιπόν,σημερινή μεσημεριανή βόλτα.Η απόλυτη παρακμή.2-3 αντρικές παρέες,η δεξιά πλευρά σχεδόν άδεια,η αριστερή πιο πλήρης,αλλά οι κοπέλλες αντι να κάθονται στο μπαρ μπαινόβγαιναν στις τουαλέττες.Κάθησα πάνω απο 1 ωρα και παρατήρησα μόνο 1 δρομολόγιο....
Οι κοπέλλες βαριόντουσαν τόσο πολύ που αν και εγω και 2-3 αλλοι συναγωνιστές καθόμασταν μόνοι μας αρκετή ωρα,ούτε μία δεν έκανε κίνηση να πλησιάσει.Ουτε καν ενα πονηρό χαμόγελο.Αλλες φορές αν καθόσουν 5 λεπτά μόνος περνούσε απο μποροστά σου ολο το μαγαζί....
Κατά τις 3 σκάει μύτη η Μάγδα,μες τα νευρα....Τσιγάρο,καφές,επίσκεψη στα ενδότερα και έξοδος με άλλες 2 αδύνατες για να πάνε για φαγητό στο απέναντι μαγέρικο.
Αλήθεια,έχει φαει κανεις ποτέ εκεί? είπα να δοκιμάσω σήμερα,τα κορίτσια τρώγανε κάτι λαδερά,αλλά δεν το αποτόλμησα.Φτηνό σίγουρα θα είναι,καθαρό είναι?
Μπαίνοντας υπήρχε μόνο μια ξανθούλα στην δεξιά πλευρά,μέτριας εμφάνισης και κάπως ντροπαλή.Ρώτησα ονομα και μου ειπε Λορένα.Δεν μου έκανε κλικ,ειχε και μια βαριεστημένη έκφραση,οπότε προσπέρασα....