Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Πριν σας πω για την σημερινή βόλτα απο το Amnezia,να παρατηρήσω κάτι στον φίλο anemoss119.Λές ότι δεν ξέρεις τη Μάγδα καθόλου,ούτε καν εχεις πάει μαζί της,αν κατάλαβα καλά.Τότε πως εχεις γνωμη?
Λοιπόν,σημερινή μεσημεριανή βόλτα.Η απόλυτη παρακμή.2-3 αντρικές παρέες,η δεξιά πλευρά σχεδόν άδεια,η αριστερή πιο πλήρης,αλλά οι κοπέλλες αντι να κάθονται στο μπαρ μπαινόβγαιναν στις τουαλέττες.Κάθησα πάνω απο 1 ωρα και παρατήρησα μόνο 1 δρομολόγιο....
Οι κοπέλλες βαριόντουσαν τόσο πολύ που αν και εγω και 2-3 αλλοι συναγωνιστές καθόμασταν μόνοι μας αρκετή ωρα,ούτε μία δεν έκανε κίνηση να πλησιάσει.Ουτε καν ενα πονηρό χαμόγελο.Αλλες φορές αν καθόσουν 5 λεπτά μόνος περνούσε απο μποροστά σου ολο το μαγαζί....
Κατά τις 3 σκάει μύτη η Μάγδα,μες τα νευρα....Τσιγάρο,καφές,επίσκεψη στα ενδότερα και έξοδος με άλλες 2 αδύνατες για να πάνε για φαγητό στο απέναντι μαγέρικο.
Αλήθεια,έχει φαει κανεις ποτέ εκεί? είπα να δοκιμάσω σήμερα,τα κορίτσια τρώγανε κάτι λαδερά,αλλά δεν το αποτόλμησα.Φτηνό σίγουρα θα είναι,καθαρό είναι?
Μπαίνοντας υπήρχε μόνο μια ξανθούλα στην δεξιά πλευρά,μέτριας εμφάνισης και κάπως ντροπαλή.Ρώτησα ονομα και μου ειπε Λορένα.Δεν μου έκανε κλικ,ειχε και μια βαριεστημένη έκφραση,οπότε προσπέρασα....
εχω περασει αρκετεσ φορες με την μαγδα . δεν αμφεβαλλα ποτε για τισ υπηρεσιες τησ .τις οποιες σιγουρα με συγκριση καποιες αλλες εκει μεσα ειναι καλυτερες .γνωμη ομως εχω και μιλω για τον χαρακτηρα της .εσενα σε καλυπτει το μη γλιστρήσεις στο μπανιο σε καποιθς αλλουσ ομως ισως να μην τους καλυπτει ωστε να βγαλουν αποψη για χαρακτηρα .εκει μεσα ολα ειναι υπο ελεγχο βγαλτην εξω να πατε καμια βολτουλα και μετα λες για τα γλιστρήματα και τα 50ρικα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εχω περασει αρκετεσ φορες με την μαγδα .
...............................................................
εκει μεσα ολα ειναι υπο ελεγχο βγαλτην εξω να πατε καμια βολτουλα και μετα λες για τα γλιστρήματα και τα 50ρικα

Κάνετε και τέτοια, πουλιά μου? :think:

Καλά λένε ότι υπάρχει "λίπος" ακόμη......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εχω περασει αρκετεσ φορες με την μαγδα . δεν αμφεβαλλα ποτε για τισ υπηρεσιες τησ .τις οποιες σιγουρα με συγκριση καποιες αλλες εκει μεσα ειναι καλυτερες .γνωμη ομως εχω και μιλω για τον χαρακτηρα της .εσενα σε καλυπτει το μη γλιστρήσεις στο μπανιο σε καποιθς αλλουσ ομως ισως να μην τους καλυπτει ωστε να βγαλουν αποψη για χαρακτηρα .εκει μεσα ολα ειναι υπο ελεγχο βγαλτην εξω να πατε καμια βολτουλα και μετα λες για τα γλιστρήματα και τα 50ρικα
Να ξεκαθαρισω οτι με την Μαγδα δεν εχω "ανεβει επανω", και περαν απο μια τυπικη καλησπερα /καληνυχτα, δεν εχω καποια αλλα παρε δωσε και ως εκ τουτου δεν εχω αποψη εαν ειναι καλο κοριτσι, καριολα, κωλοπαιδο ή οτιδηποτε αλλο.

Αυτο ομως που 100% ακουω ειναι, πως στην δουλεια της ειναι αψογη.
Και στην τελικη αυτο θα πρεπει να μας ενδαφερει, μιας και στο Αμνεζια,οπως και σε οποιαδηποτε αλλη μορφη αγοραιου ερωτα, δεν παμε να βρουμε συντροφο αλλα για καλες υπηρεσιες.

Τωρα εαν η Μαγδα και η καθε Μαγδα ειναι παιαλιοχαρακτηρας στην προσωπικη της ζωη, το ιδιο παλιοχαρακτηρας θα μπορουσε να εναι και η γραμματεας μας, η συναδελφος μας, η γειτονισσα μας.Εαν ομως ειναι καλες στην δουλεια τους μας περισευει.

Το εαν ειναι καλο ή οχι κοριτσι θα πρεπει να μας ενδιαφερει εαν παμε για το κατι παραπάνω, που στην προκειμενη περιπτωση δνε νομιζω να ειναι το ζητούμενο.......

Ετσι τουλαχιστον νομιζω εγω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και τώρα θα πείτε : και σένα τι σε νοιάζει ?
Με νοιάζει γιατί η κρίση έχει δυσκολέψει τα ευρά και το θεωρώ τεράστια αδικία τα λίγα ποια ευρά που κυκλοφορούν να καταλήγουν στις απαράδεκτες.
Με νοιάζει γιατί όταν με αυτές τις συμπεριφορές –νοοτροπίες αμείβονται, δεν υπάρχει ελπίδα για βελτίωση.

Φίλτατε Λαγαρέ,

Καμμία άθλια συμπεριφορά δεν αμοίφθηκε. Ήταν μία λάθος επιλογή. Η οποία όμως πήρε τη δημόσια έκταση που της έπρεπε προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων από εδώ μέσα. Η ίδια πιστεύω, από την κριτική μου, ότι μπορεί να έχασε 8-10 πιθανά ραντεβού. Κάτι που θα της επισημανθεί με ευγενικό τρόπο, σε επόμενή μου επίσκεψη στον οίκο. Για να μη νομίζει ότι ακόμη και με αυτά τα καμώματα, είναι στο απυρόβλητο. :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Φίλτατε Λαγαρέ,

Καμμία άθλια συμπεριφορά δεν αμοίφθηκε. Ήταν μία λάθος επιλογή. Η οποία όμως πήρε τη δημόσια έκταση που της έπρεπε προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων από εδώ μέσα. Η ίδια πιστεύω, από την κριτική μου, ότι μπορεί να έχασε 8-10 πιθανά ραντεβού. Κάτι που θα της επισημανθεί με ευγενικό τρόπο, σε επόμενή μου επίσκεψη στον οίκο. Για να μη νομίζει ότι ακόμη και με αυτά τα καμώματα, είναι στο απυρόβλητο. :sunglasses:

Ακριβώς φίλτατε. Τα "ισοζύγια" καμιά φορά μας προκύπτουν αρνητικά. Γι΄αυτό άλλωστε και τα δημοσιοποιούμε, προκειμένου να προφυλαχθούν οι συναγωνιστές από ανώφελα έξοδα.  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Κάτι τέτοια βάζεις, και θα νομίζουν τα κορίτσια ότι είσαι νοσταλγός των πάλαι ποτέ εκεί καθεστώτων.....!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτά τα γαμημένα τα κομούνια ,όχι τα μεταλλαγμένα της Παπαρήγας, τα γνήσια της ανατροπής και της αναρχίας,  που έχουν χωθεί?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.301
Πόντοι
22.785

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αα σύμφωνα με τις οδηγίες της 13ης διεθνούς έτσι θα γκρεμιστεί το σύστημα!
Με χρηματοοικονομικούς αγώνες μέσα από τα σπλάχνα του καπιταλισμού όταν οι μετοχές καταλειφθούν από την τάξη των μπουρδελιαριδων !
Καθόλου παράξενο…………………………….
Κάτι λέει και ο Τσόμσκι επ αυτού.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.301
Πόντοι
22.785
Αα σύμφωνα με τις οδηγίες της 13ης διεθνούς έτσι θα γκρεμιστεί το σύστημα!
Με χρηματοοικονομικούς αγώνες μέσα από τα σπλάχνα του καπιταλισμού όταν οι μετοχές καταλειφθούν από την τάξη των μπουρδελιαριδων !
Καθόλου παράξενο…………………………….
Κάτι λέει και ο Τσόμσκι επ αυτού.

......... :think: Είναι έδώ φανερό ότι στην έργατική τάξη έντάσσεται καί τό κομμούνι
ένώ ή ανάλυση της έκμεταλλευτικής σχέσης έχει μια έντονη τοπικότητα.....

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Ανταπόκριση απο το μέτωπ... Μέγαρο.
Αρκετός κόσμος , ο λεο κρατάει την μουσική και την
ένταση σε καλα επίπεδα. Απουσίες αρκετές για
Την αριστερή πλευρά αλλα αρκετά δρομολόγια.
Θα δοκιμαστεί η καινούργια ξανθιά με την λορένα σε διπλό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom