Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Μέγαρο, συναντήθην με κοινό (νεαρότατο) γνωστό μας, καθημερινό θαμώνα του μαγαζιού, ο οποίος δήλωσε πλήρη άγνοια για το τεμάχιο. Είναι δυνατόν....? :think:
Αντεληφθην περι ου ο λογος.

Και ομως, δεν γνωριζει κανεις τιποτα για την Αννα.Οι δικες σου ειναι οι πρωτες ειδησεις.
Πληροφοριες υπηρχαν μονο για την Αλεξα απο την τριαδα των κορασιδων, οι οποιες ηταν κακιστες.
Και εαν ισχυει το "δειξε μου τον φιλο σου....."

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και ομως, δεν γνωριζει κανεις τιποτα για την Αννα.Οι δικες σου ειναι οι πρωτες ειδησεις.

Ήλπιζα να ήταν καλές (όχι μόνο για μένα) αλλά και για όλους μας.

Φαίνεται πως η κορασίδα δεν έχει ακούσει το γνωμικό: "Ο ευχαριστημένος πελάτης, είναι Κεφάλαιο!" ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ήλπιζα να ήταν καλές (όχι μόνο για μένα) αλλά και για όλους μας.

Φαίνεται πως η κορασίδα δεν έχει ακούσει το γνωμικό: "Ο ευχαριστημένος πελάτης, είναι Κεφάλαιο!" ;)

Στις μέρες μας ευχαριστημένος πελάτης λογίζεται οποίος «ανεβάζει» Μαγδα-Αλεξανδρα-Σιμονα-Μιχαελλα!
Τέλος!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Στις μέρες μας ευχαριστημένος πελάτης λογίζεται οποίος «ανεβάζει» Μαγδα-Αλεξανδρα-Σιμονα-Μιχαελλα!
Τέλος!
Αγαπητέ Λαγαρέ το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς! Δεν είναι να κολλάμε στις ίδιες. Κι όπως τραγουδά ο αοιδός Χρηστάκης "το πουλί για να τραφεί πρέπει ν'αλλάζει την τροφή και όχι σκέτο καναβούρι-καναβούρι.." :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αγαπητέ Λαγαρέ το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς! Δεν είναι να κολλάμε στις ίδιες. Κι όπως τραγουδά ο αοιδός Χρηστάκης "το πουλί για να τραφεί πρέπει ν'αλλάζει την τροφή και όχι σκέτο καναβούρι-καναβούρι.." :grin:
Aντε και Ρεββεκα - Ναντιν - Αντρα (αν και ποιπουν αυτο τν καιρο).

Επισης σταθερες αξιες και τιμιες εργατριες, ειναι και η ιζαμπελλα, η Χριστινα, η Λορενα και η Ρωξανη για οσους τους αρεσουν εμφανησιακα.

Αυτες ομως που υπεδειξε ο δασκαλος λαγαρος, θεωρουνται οντως οι κορυφαιες.

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Η Μιχαελλα όταν σκάει χαμόγελο αλλάζει εντελώς γίνεται κούκλα!
Αλλά δύσκολα να την πετυχεις έτσι.
Της Μάγδας το κωλαράκι είναι θελκτικό σαν τσιφτετελιζει, αλλά το έχω υποτιμήσει ένεκα των αλλεπάλληλων διεισδύσεων που έχω πραγματοποιήσει!

Συγνώμη που παεμβαίνω, αλλά θα συμφωνήσω με το συναγωνιστή "λάγαρο".Παρατηρούσα την Μιχαέλα δύο βραδυές, που ήμουν εκεί.Την πρώτη ήταν σοβαρή και μελαγχολική, αρκετά γοητευτική, θά'λεγα.Αλλά την επομένη, που για κάποιο λόγο ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή, ήταν πανέμορφη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συγνώμη που παεμβαίνω, αλλά θα συμφωνήσω με το συναγωνιστή "λάγαρο".Παρατηρούσα την Μιχαέλα δύο βραδυές, που ήμουν εκεί.Την πρώτη ήταν σοβαρή και μελαγχολική, αρκετά γοητευτική, θά'λεγα.Αλλά την επομένη, που για κάποιο λόγο ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή, ήταν πανέμορφη.
Να προσθεσω επισης οτι στο δωματιο μεταμορφωνεται προς το καλυτερο.
Γελαστη, με πρωτοβουλιες,σπαει τον παγο, καλη τεχνικη, υπομονετικη.

Πραγματικα μια αξιοπστη επιλογη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα συμφωνησω φιλε μου, αλλα στην περιπτωση του αγαπητου κοινυ μας φιλου δεν ισχυει.
Και ο λογος ειναι οτι δεν ειχε συνεβρεθει με ολες τις αξιοπιστες επιλογες για να αποφασισει το τολμημα με κατι αγνωστο.
Εκτος και εαν ολες ηταν απουσες,οποτε παω πασο..........

Δεν τον συμβουλευσες σωστα, που εισαι και εμπειρος.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Με αφορμή το φιάσκο του φίλτατου Αγιάννα, μα και το σχόλιο του ετέρου καππαδοκη Μυστήριου παραθέτω τις σκέψεις αυτές, και ζητώ εκ προοιμίου συγγνώμη από αυτούς που θα κουράσω………………….
Και εγώ συμφωνώ με το τραγουδάκι, και σίγουρα και αστακός-φιλέτο να είναι η τροφή πρέπει να αλλάζει!
Όμως όχι με το βελάκι στον κατάλογο αλλά με μελέτη!
Και όσο βαθαίνει η κρίση τόσο η μελέτη πρέπει να γίνεται ποιο σοβαρά.
Οι προτάσεις όπως τις εμπλούτισε ο πάνσοφος ινδιάνος έχουν ως έξης:
Μαγδα—Αλεξανδρα—Μιχαελλα—Σιμονα.
Ρωξανη—Χριστινα—Λορενα
Και ένα ερώτημα που εκκρεμεί μήνες ……Ντενισσα!(τι διάολο κανείς δικτυακός δεν την ανεβάζει αυτήν?)
Αυτά από δεξιά.
Από αριστερά Ισαβέλλα —Μελίσσα.
Οι απούσες  Άντρα –Ναντιν—Ρεβεκκα.
Όλες αυτές {σαφώς απέχουσες έτη φωτός από την «τετράδα» και την ξανθιά (Μιχαελλα νομίζω)καθώς και τις Ντελλια-Ραλουκα} έχουν γίνει κανναβούρι?
Ο αγαπητός Αγιαννα πλήρωσε 65 για να εκνευριστεί σφόδρα!
Θα μπορούσε να εκνευριστεί (ίσως και περισσότερο) ,με την συμβία του, η στην υπηρεσία του , η έστω με την κίνηση στους δρόμους, ατελώς---τσάμπα -—δωρεάν!
Ε λοιπόν αν έπαιρνε οποιαδήποτε από τον άνωθεν πίνακα (με τις όποιες διαφορές τους) στη χειρότερη θα πέρναγε ένα μέτριο μισάωρο!
Γιατί αν στην προσπάθεια σου να αλλάξεις την μονοτονία του αστακού φας λαχανίδες, πας νοσοκομείο και να χέσω την ποικιλία!
Και τώρα θα πείτε : και σένα τι σε νοιάζει ?
Με νοιάζει γιατί η κρίση έχει δυσκολέψει τα ευρά και το θεωρώ τεράστια αδικία τα λίγα ποια ευρά που κυκλοφορούν να καταλήγουν στις απαράδεκτες.
Με νοιάζει γιατί όταν με αυτές τις συμπεριφορές –νοοτροπίες αμείβονται, δεν υπάρχει ελπίδα για βελτίωση.
Με νοιάζει γιατί θλίβονται οι άλλες, που βλέπουν ότι η προσπάθεια τους πάει χαμένη, και πιστέψτε με γνωρίζουν πολύ καλά τι προσφέρουν αυτές και τι συμβαίνει με τις «άλλες».
Με νοιάζει γιατί ποιο εύκολα θα ξινίσουν και αυτές(οι καλες), αφού έτσι και αλλιώς απέτυχαν στην επιλογή τους, γιατί πέρασαν οι καλές εποχές στην ψωροκώσταινα!
Και μια υπόθεση για σκέψη……………………………
Αν για μια εβδομάδα τα όποια διαθέσιμα πενηντάρια τα εισέπρατταν αποκλειστικά οι 4-5 πρώτες που αναφέρονται στον πίνακα , και οι άλλες απλά βλέπανε, τι θα συνέβαινε?
Μήπως θα  είχαμε όλοι  πολλαπλά οφέλη ???
Κάπως δεν πρέπει να συμμετέχουμε και μείς στο πουτανογίγνεσθαι της πόλης που ζούμε???

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ  ΕΠΙ  ΤΕΛΟΥΣ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έστω στην πορνεία, αφού δεν μπορούμε στο Δημόσιο!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
της σειράς............

καλή (Ρουμανική) πίπα, μέτρια στα ρέστα,δεν κλαις το πενηντάρι.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
για την αννα εγρψα και εγω σελιδα 492 τα ιδια ακριβωσ επαθα και εγω :headbang: σε καταλαβαινω ομως γιατι ειναι ομορφη!! :sunglasses:τελικα ειμαι αναμεσα σε αλεξα η μαρια αν και παλι παθω τα ιδια θα διαγρφτουν αμεσως απο τη λιστα!!! :sunglasses:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Θα συμφωνησω φιλε μου, αλλα στην περιπτωση του αγαπητου κοινυ μας φιλου δεν ισχυει.
Και ο λογος ειναι οτι δεν ειχε συνεβρεθει με ολες τις αξιοπιστες επιλογες για να αποφασισει το τολμημα με κατι αγνωστο.
Εκτος και εαν ολες ηταν απουσες,οποτε παω πασο..........

Δεν τον συμβουλευσες σωστα, που εισαι και εμπειρος.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ναι αλλά το μάτι του παραγυάλισε για τη συγκεκριμένη...λίγο που τον έπαιξε η μικρά...λίγο οι πολλές απουσίες...να και κάτι υπονοούμενα "αν δε πάρω το μικρό θα γαμήσω εσένα..(!!!)" :new_shocked: Ε, μη μας βρει και κάνα κακό σ'αυτή την ηλικία! Τά'θελε και τά'παθε, έβγαλε όμως πολεμικό ρεπορτάζ! Προτείνω να συνεισφέρουμε απο 5€ έκαστος next time και να του κάνουμε δώρο ένα στανταράκι να τον ξεζουμίσει... :fuck2: :knockinb: :fuck1: :pipa1: :pipa2: :cum: :pipa3: :boff:.... :zombie:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
για την αννα εγρψα και εγω σελιδα 492 τα ιδια ακριβωσ επαθα και εγω :headbang: σε καταλαβαινω ομως γιατι ειναι ομορφη!! :sunglasses:τελικα ειμαι αναμεσα σε αλεξα η μαρια αν και παλι παθω τα ιδια θα διαγρφτουν αμεσως απο τη λιστα!!! :sunglasses:

μελετάτε τις γραφές.................................

αυτήν αν την διαγράψεις από τώρα μόνο τα 72 και την ηρεμία σου θα κερδίσεις!
για την άλλη που δεν ξέρω περιμένω τα "μαντάτα" (που υποπτεύομαι δεν θα ναι καλά)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
δηλαδή η Μάγδα που πριν κάνεις ερωτα μαζί της,σου λέει "πρόσεχε στο μπάνιο γιατί γλυστράει...",το κάνει επειδή σέβεται το 50ρικο? οχι.Το κάνει επειδή είναι καλός άνθρωπος και εκτιμά το γεγονός οτι την επέλεξες για να περάσεις λίγη ωρα μαζί της....εμένα δεν μου ζήτησε ποτέ τα χρήματα,της τα έδωσα στο ασανσερ κατεβαίνοντας....και δεν με ήξερε,πρώτη φορά με εβλεπε...
για μενα η μαγδα ειναι απο τα μεγαλυτερα κολοπαιδα εκει μεσα... κανει καλο γαμησι αλλα μεχρι εκει... σαν χαρακτηρας ειναι μπουρδελο και αρχιπουταναρα....

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Γιατί ρε φίλε τι σου έκανε το κορίτσι και βρίζεις έτσι;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το αναρτώ κι εδώ, για να υπάρχει και σε αυτό το σημείο προς ανάγνωσιν, γνώσιν και συμμόρφωσιν των επίδοξων επιβητόρων.

480' χαμένα από τη ζωή μου:

Πρόσφατο πέρασμα από το μέγαρο, για ποτάκι, και ίσως για "ψώνια", με εκλεκτό συναγωνιστή από το site, φίλο και συνάνθρωπο.

Προσέλευση λίγο μετά τις 22.30. Αρκετοί πελάτες παρόντες και πλήθος κοριτσιών, αναμένοντας το επόμενο αγώϊ. Η μουσική σε όχι τόσο εκκωφαντικό επίπεδο. Δε μπορείς βέβαια να κάνεις φιλολογική ανάλυση εκεί μέσα, αλλά μπορείς τουλάχιστον να ανταλλάξεις κάποιες φράσεις με την παρέα σου, ή με κάποια κοπέλα που θα έλθει δίπλα σου.

Εντύπωση προξένησε η παραμονή των κοριτσιών και μετά τις 23.00 (αφού παλαιότερα τέτοια ήταν η συνήθης ώρα αναχώρησης από το Μέγαρο, προς ξεκούραση). Είδες η κρίση?

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ο κύβος ερρίφθη και επελέγη η Άννα. Μία νεαρότατη, πολύ γλυκιά μελαχρινή κοπέλα, 19 ετών κατά δήλωσίν της, με baby face προσωπάκι και βελούδινο κορμί, από την εξ αριστερών πτέρυγα καθώς εισερχόμεθα στο Μέγαρο. Κατά τη διάρκεια της μικρής στιχομυθίας που είχαμε, πριν προσέλθουμε στη reception του παρακείμενου χυτηρίου, επληροφορήθην από τα χειλάκια της ότι προσφέρει τα πάντα εκτός πρωκτικού.

Στον ανελκυστήρα, δεν ήταν καθόλου διαχυτική (ίσως προϊωνίζοντας τι έμελλε να συμβεί επί της κλίνης).

Με την είσοδό μας στο δωμάτιο, η νεαρά ζήτησε προκαταβολικά το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, κάτι βεβαίως που αρνήθηκα να δεχθώ! Ως γνώστης των υπηρεσιών των κοριτσιών του μεγάρου εδώ και αρκετά χρόνια, θα ήμουν το λιγότερο μωρός να δεχθώ τέτοιους όρους. Σε ερώτησή μου, όταν πηγαίνει να αγοράσει κάποιο αγαθό ή υπηρεσία, αν προπληρώνει στο ταμείο και μετά παίρνει το αγαθό, δεν ήξερε βέβαια τι να απαντήσει. Όμως επέμενε στην προπληρωμή! Επειδή η παιδική ηλικία με έχει προσπεράσει προ πολλού και τέτοιου είδους παλιμπαιδισμοί είναι το λιγότερο εκνευριστικοί, της πρότεινα να αποχωρήσει, αν οι όροι της συμφωνίας μας δεν την ικανοποιούσαν!!! Βέβαια, οι εποχές είναι δύσκολες για να αφεθεί κάποιος πελάτης να φύγει χωρίς να αφήσει τον παρά του, (αφού στην καφετέρια υπήρχε ακόμη πληθώρα επιλογών γι'αυτόν) οπότε οι ψυχραιμότερες σκέψεις υπερίσχυσαν της αδημονίας να τελειώσει γρήγορα τη συνεδρία και να αρπάξει το χαρτονόμισμα, κι έτσι οδηγήθηκε προς το μπάνιο για ντουσάκι. Μόλις βγήκε, νέες προτροπές προς εμέ, να της επιδείξω τουλάχιστον, το πολυπόθητο γι'αυτήν χαρτονόμισμα. Αρχικά αρνήθηκα, ρωτώντας την αν είχε αμφιβολίες για την φερεγγυότητά μου ως αγοραστή των υπηρεσιών της. Επειδή είμαι εκ πεποιθήσεως καλόβολος, και δεν ήθελα να εκτραχυνθεί η υπόθεση, πριν καν αρχίσει η μάχη επί της κλίνης, συγκατάνευσα στο να αφήσω το χαρτονόμισμα στο κομοδίνο (το δικό μου), πλακωμένο από το τασάκι, με τη συμφωνία, να μην το πάρει, όση ώρα θα ήμουν στο μπάνιο για το δικό μου φρεσκάρισμα. Η παραμονή μου στο χώρο του μπάνιου, φαίνεται της φάνηκε αιώνας, οπότε, μου φώναξε να μην καθυστερώ και να επιταχύνω τους ρυθμούς μου!!! Βγαίνοντας από το μπάνιο, το πενηντόευρω ήταν ακόμη στο κομοδίνο από τη δική μου μεριά, εκλιπαρώντας με να μην το χαραμίσω (όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων) στη νεαρά Άννα. Όμως εγώ ζαλισμένος από την κούραση ολόκληρης της ημέρας, προτίμησα να ενδώσω στα κάλλη της μικράς.

Οι περιπτύξεις ξεκίνησαν με φιλότιμες από μέρους της προσπάθειες πεολειχίας, οι οποίες όμως ήταν πολύ λίγες να διορθώσουν το κλίμα που είχε ήδη δημιουργηθεί από την αρχή της συνεδρίας. Η επαφή της στοματικής της κοιλότητας ήτο πολύ σύντομη με το μόριό μου. Βιαστική (όπως ήταν από την αρχή) κινήθηκε για το προφυλακτικό κάτι βέβαια που παρέπεμπε σε φθηνό πορνείο του εικοσάρικου......
Την σταμάτησα, λέγοντάς της ότι πρέπει να συνεχίσει αυτό που έκανε, και βέβαια, να πράξω κι εγώ το ίδιο προς αυτήν σε στάση 69. Δυσανασχέτησε και με προέτρεψε πάλι να προχωρήσουμε σε διείσδυση (ΠΑΝΤΑ με χρήση προφυλακτικού. Είναι απαράβατος όρος από εμένα!). Της είπα ότι βιάζεται πολύ και ίσως θα με αναγκάσει να τα πω όλα (μην αναφέροντας πού ή σε ποιόν όμως). Έκτοτε, αν και η βιασύνη δεν την εγκατέλειψε, με ρωτούσε συχνότατα αν είναι καλό κορίτσι κι αν μου αρέσει αυτό που κάνει. Επίσης με πληροφόρησε ότι όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου και πρόκειται να εκσπερματώσω, θα πρέπει αυτό να συμβεί στα γαλακτερά της στήθη και όχι στο στόμα της (καθ'ότι δεν είναι και τσούλα το κορίτσι.....).

Με το τέλος της πεολειχίας, πήρε το χαρτονόμισμα από το κομοδίνο μου!!! Δυσανασχετώντας εγώ, με πληροφόρησε, ότι θα το έβαζε το δικό της κομοδίνο και όχι στο πορτοφόλι της ακόμη!!! Το δέχθηκα, γιατί, γιατί, γιατί...ούτε ξέρω κι εγώ το γιατί.......

Μετά από κυριολεκτικά ολιγόλεπτη διείσδυση σε ιεραποστολική στάση (μετά από δική της προτροπή - φαίνεται ήταν πολύ δύσκολο γι'αυτήν να καβαλήσει τον μικρό μου φίλο-) , η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί, η κούραση της ημέρας και το ελαφρύ ζάλισμα από τα ποτά έκαναν το θαύμα τους και η στύσις....μετεφέρθη! Η νεαρά ως άλλη πρωτάρα, θεωρώντας ότι είχα εκσπερματώσει, κινήθηκε στο να αποτραβηχθεί από δίπλα μου. Για κακή της τύχη όμως την πληροφόρησα ότι το ζητούμενο δεν είχε επιτευχθεί. Έκπληκτη, άρχισε να ψηλαφίζει το προφυλακτικό για να ελέγξει την ορθότητα των λεγομένων μου. (Αυτό όπως καταλαβαίνετε, σήμαινε γι'αυτήν επιπλέον καθυστέρηση σε αυτή τη μέχρι τότε μικρή σε διάρκεια επαφή μας). Πριν ξεκινήσει η νέα προσπάθεια από μέρους της για την εκσπερμάτωση, μετά από δική μου  προτροπή, πήρε θέση για να την γλύψω παντού. Αυτό, τουλάχιστον ήταν από τις κορυφαίες στιγμές μας, αφού ήταν παντού μυρωδάτη και καθαρή! Ξεκινώντας πάλι τη στοματική προς εμένα επαφή, ένιωσα ότι πλέον το παιγνίδι δεν θα κατέληγε πουθενά, και μετά από λίγο τη σταμάτησα από αυτό που έκανε, ευχαριστώντας την για το χρόνο και τις υπηρεσίες της. Έκανε ντουσάκι και αποχωρώντας, μου ζήτησε συγγνώμη που δεν επετεύχθη το ζητούμενο.

Εν κατακλείδι.........

Στα αρνητικά χρεώνονται

α) η εκνευριστική της βιασύνη (για να προλάβει φαίνεται το τελευταίο λεωφορείο προς το σπίτι της).
β) η εμμονή για προπληρωμή.
γ) η επιμονή να της επιδείξω το χαρτονόμισμα.
δ) η βεβαιότητά της ότι είχα εσπερματώσει (ενώ δεν είχε υπάρξει από μέρους μου κάποια κίνηση που να δηλοί κορύφωση ή επιφώνημα που να συνάδει προς το ίδιο γεγονός).
δ) η κίνησή της να ελέγξει εξονυχιστικά το χρησιμοποιημένο πλέον προφυλακτικό για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.
στ) η μερική ανυπαρξία από μέρους της χαδιών ή κάποιας (έστω και ψεύτικης) δόσης πόθου {εκτός από τις στιγμές που περιποιώμουν την φωλίτσα της με τη γλώσσα μου} που να δικαιολογεί την επιθυμία της να δημιουργήσει καλό όνομα στο χώρο που κινείται.

Είναι όμως όλα αρνητικά σε αυτή τη συνεύρεση?????

Όχι βέβαια.

Στα θετικά λοιπόν, πιστώνονται

α) η παρέα του εκλεκτού συναγωνιστή που είχα εκείνο το βράδυ δίπλα μου, ως ανεκτίμητη.
β) το γεγονός ότι η ένταση της μουσικής ήταν υποφερτή.
γ) το κόστος του δωματίου που ήταν 15 ευρώ λόγω του περασμένου της ώρας.
δ) είχα κοντά μου για 30 λεπτά της ώρας (και με αντίτιμο 50 ευρώ) ένα εξαιρετικά γλυκό πλάσμα του οποίου η νιότη και η φρεσκάδα ήταν δεδομένα αλλά δεν ήταν αρκετά για να αποχωρήσω με το χαμόγελο στο στόμα.

Αν λοιπόν, υπάρχει κάποιος επισκέπτης στο Μέγαρο που να κατέχει υψηλότερες των δικών  μου μαθηματικές γνώσεις, τον παρακαλώ να εξηγήσει με την πρώτη ευκαιρία στην εν λόγω, αλλά και στην κάθε νεαρά που έχει την εντύπωση ότι τα χρήματα σήμερα είναι για πέταμα, ότι για μερίδα (μεγάλη ή μικρή δεν γνωρίζω) των θαμώνων του μαγαζιού, τα 50 ευρώ που καλείται να πληρώσει κάποιος για να τύχει χρήσης των θελγήτρων των κοριτσιών, μπορεί να μεταφράζονται γι'αυτές σε "δαπάνη" 30 λεπτών από τη ζωή τους και χρήσης του σώματός τους από κάποιον άγνωστο, ο οποίος όμως, για να μπορέσει να εξοικονομίσει αυτά τα ταπεινά 50 ευρώ ίσως να χρειάζεται να δαπανήσει 480 λεπτά από τη ζωή του εργαζόμενος λιγότερο ή περισσότερο σκληρά.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές των γραφομένων μου.
Πω πω ήττα!αντε να σου θυμίσω τωρα εγω την ΚΑΡΛΑ στο βερολίνο και να μη βάλεις τα κλάματα........ :headbang: :headbang: :headbang:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
για μενα η μαγδα ειναι απο τα μεγαλυτερα κολοπαιδα εκει μεσα... κανει καλο γαμησι αλλα μεχρι εκει... σαν χαρακτηρας ειναι μπουρδελο και αρχιπουταναρα....

Well come back  φίλε μου!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:και λιγα ειπες

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ωχ....αρχισαν τα όργανα...
Παιδιά,μπορώ να πω κάτι? ο καθένας μας πρώτον έχει διαφορετικές εμπειρίες με την κάθε κοπέλλα και δεύτερον έχει και διαφορετικές καταβολές και βιώματα....ας περιορισθούμε λοιπόν στα "τεχνικά " θέματα και ας αφήσουμε τα προσωπικά...
Φίλε xpapad,διαφωνήσαμε και άλλοτε για κάποια θέματα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο μαγαζί...δεν πειράζει,δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε,και η διαφωνία,ακόμα και η έντονη,μέσα στο παιχνίδι είναι...
Αν θυμάσαι όμως,σου είχα πεί ένα πράγμα....τα πολλά κολλητηλίκια στα μαγαζιά αυτά δεν κάνουν καλό...εσύ έγινες κώλος και βρακί με τις πουτανίτσες,περνούσες ώρες εκεί συζητώντας πολύ προσωπικά τους θέματα,έγινες "ειδήμων" για το πόσα βγάζει η κάθε μία,για το πόσα παίρνει ο νταβατζής,κλπ.,και προφανώς αμα μπλέκεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες...
Μιλάς τώρα ασχημα για τη Μάγδα και προφανώς θα έχεις τους λόγους σου...δεν μας ενδιαφέρουν όμως αυτά.Ούτε θα τις παντρευτούμε,ούτε παρέα θα κάνουμε με τα κορίτσια...πέντε λεπτά κουβεντούλα στο μπαρ,μισή ώρα στο δωμάτιο,φιλάκι στο μάγουλο και αντε γειά....Τα ίδια έχω πει και για τα μασατζίδικα,που πάνε οι διάφοροι και ανακατεύονται με τις σερίφισσες,με κουτσομπολιά,με μαλακίες και πάει λέγοντας.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θα ήθελα να σχολιάσω κι εγω την κριτική του Agiana.Ειλικρινά,όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα,πιο άθλια συμπεριφορά δεν εχω συναντήσει.....και μου κάνει εντύπωση,πως ο κατά τα άλλα έμπειρος και δικτυωμένος συναγωνιστής δεν ζήτησε πληροφορίες πριν κάνει τον κασκαντέρ...

Φίλε andy51, κακά τα ψέμματα.......

Σε όλους μας, έχουν τύχει κακοτοπιές! Το ερώτημα είναι πόσοι από τους συνφορουμίτες έχουν το τσαγανό (για να μην πω κάτι άλλο) να τα πουν όπως πρέπει.

Ξέρεις πόσους συναγωνιστές ξέρω που έχουν πάμπολλες εμπειρίες? ΠΟΛΛΟΥΣ.
Ξέρεις πόσους συναγωνιστές ξέρω που έχουν και άσχημες εμπειρίες καταγεγραμμένες στο παλμαρέ τους και δεν φοβούνται να τις μοιραστούν μαζί μας για να διαφυλάξουν άλλους συναγωνιστές από ίδιες καταστάσεις? ΛΙΓΟΥΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom